Jump to content

Οι διαφημίσεις που δεν μας αρέσουν

garfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε εδω σοκαριστικα εγω οταν την ειδα! και ο αδερφος μου που τον περναω 4 χρονια ακομη περισοτερο! πιστυω πως το ταρακουνημα που οπωςδηποτε πρεπει ν γινει μπορει να επιτευχθει και με αλλους τροπους...

Η διαφήμιση ως διαφήμιση πετυχαίνει το στόχο της πιστεύω αλλά ρε παιδιά μην την δείχνετε τόσο νωρίς έλεος!

Δεν έχει τύχει να την πετύχω, αλλά καλά κάνουν.

Μελλοντικοί οδηγοί είστε, όσο κι αν σοκάρει καλό είναι να βάλετε από τώρα καλά στο μυαλό σας ότι αλκοόλ και οδήγηση δεν συνδιάζονται...

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Να το link.Αρχίζει με το βγάλσιμο της φωτογραφίας.Σας προειδοποιώ είναι σοκαριστικήhttp://www.youtube.com/watch?v=wgWPu5DgEC0&mode=related&search=

ΕDIT:Δεν έχω δει αυτό το κομμάτι από το youtube.

οκ συμφωνω αλλα οχι τοσο τραβηγμενα! δηλαδη ενταξει εγω και ολα τα υπολοιπα παιδια της ηλικιας μου το ξεπερασαμε αμεσα το σοκ..αλλα ο 12χρονος αδερφος μου καθως και τα παιδια μικροτερων ηλικιων που παρακολουθουσαν tv εκεινη την ωρα τι φταινε???
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν έχει τύχει να την πετύχω, αλλά καλά κάνουν.

Μελλοντικοί οδηγοί είστε, όσο κι αν σοκάρει καλό είναι να βάλετε από τώρα καλά στο μυαλό σας ότι αλκοόλ και οδήγηση δεν συνδιάζονται...

Δεν το λέω για μένα αλλά τι να έλεγα στην 7χρονη αδερφή μου αν την έβλεπε;

Μέσα στη ζωή είναι αυτά. Δε βρίσκω κάτι το μεμπτό, ίσα-ίσα σε ταινίες και "παιδικά" δείχνει πολύ χειρότερα.

Κρίμα πάντως η κοπέλα :(

Εξαιτίας των ασυνείδητων που κυκλοφορούν :mad:

Όσο για το "σοκ" που λέτε ότι έπαθαν, φαντάζομαι όταν θα έρθει η ώρα θα το σκεφτούν διπλά να πιουν και να πιάσουν τιμόνι ;)

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Μέσα στη ζωή είναι αυτά. Δε βρίσκω κάτι το μεμπτό, ίσα-ίσα σε ταινίες και "παιδικά" δείχνει πολύ χειρότερα.

Κρίμα πάντως η κοπέλα :(

Εξαιτίας των ασυνείδητων που κυκλοφορούν :mad:

Όσο για το "σοκ" που λέτε ότι έπαθαν, φαντάζομαι όταν θα έρθει η ώρα θα το σκεφτούν διπλά να πιουν και να πιάσουν τιμόνι ;)

Ναι αλλά εκεί ξέρεις ότι είναι ψεύτικα και είσαι προετιμασμένος για να τα δεις.Δείξε την σε κανένα μικρό παιδί που ξέρεις να δούμε τι θα σου πει..

EDIT:****το τώρα σκέφτομαι γιατί ρε π***η μου υπάρχουν τέτοιοι μ*****ς.Ισόβια τους αξίζει μην πω και θανατική ποινή!Σόρρυ για το ύφος αλλά η διαφήμιση αυτή με "άγγιξε"

Μέσα στη ζωή είναι αυτά

μπορεινα ειναι μεσα στη ζωη αυτα αλλα μετα απο κατι τετοιο ολα τα ονειρα καταστρεφονται! αν παθαινα κατι τετοιο δεν..δεν..ξερω ουτε κ εγω τι θα εκανα μετα..

Όσο για το "σοκ" που λέτε ότι έπαθαν, φαντάζομαι όταν θα έρθει η ώρα θα το σκεφτούν διπλά να πιουν και να πιάσουν τιμόνι

μεχρι να ερθει η ωρα να πιασουν τα νιαναρα τιμονι θα το εχουν ξεχασει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

τιποτα δε θα εχουν ξεχασει.. οταν παιζουν ps2 λεμε οτι ειναι παιχνιδι.. ε ας το δουν κι αυτο σαν παιχνιδι... Καλυτερα να εχω εναν ενηλικα που το ψυχολογικο του τραυμα απο το εν λογω σποτ δε θα του επιτρεψει να πιασει τιμονι μεθυσμενος, παρα ενα ξενοιαστο πιτσιρικι που μεθαυριο θα μου βγει εν δυναμει δολοφονος των δρομων....

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

τιποτα δε θα εχουν ξεχασει.. οταν παιζουν ps2 λεμε οτι ειναι παιχνιδι.. ε ας το δουν κι αυτο σαν παιχνιδι... Καλυτερα να εχω εναν ενηλικα που το ψυχολογικο του τραυμα απο το εν λογω σποτ δε θα του επιτρεψει να πιασει τιμονι μεθυσμενος, παρα ενα ξενοιαστο πιτσιρικι που μεθαυριο θα μου βγει εν δυναμει δολοφονος των δρομων....

Παιχνίδι που καταστράφηκε η ζωή της κοπέλας;Για να σοβαρευτούμε λίγο...Δείξε το στα μικρά παιδιά σου, αν έχεις, και μετά να μιλας για παιχνίδια.

να τι γινεται οταν δεν υπαρχει σωστη διαπαιδαγωγηση των παιδιων απο μικρη ηλικια οσο αφορα τους δρομους και την οδικη συμπεριφορα..σοκαριστικες διαφημισεις που σκοτωνουν εστω και για λιγο τις παιδικες ψυχολογιες.

θα ελεγα κ αλλα για τις ταινιες με αμαξια και γκαζια οι οποιες γινονται προτυπα για τα παιδια αλλα και τους εφηβους των οποιων το αιμα βραζει αλλα θα βγω offtopic

[sIGPIC][/sIGPIC]

να τι γινεται οταν δεν υπαρχει σωστη διαπαιδαγωγηση των παιδιων απο μικρη ηλικια οσο αφορα τους δρομους και την οδικη συμπεριφορα..σοκαριστικες διαφημισεις που σκοτωνουν εστω και για λιγο τις παιδικες ψυχολογιες.

θα ελεγα κ αλλα για τις ταινιες με αμαξια και γκαζια οι οποιες γινονται προτυπα για τα παιδια αλλα και τους εφηβους των οποιων το αιμα βραζει αλλα θα βγω offtopic

Πραγματικά δεν θέλω να πιστέυω ότι απευθυνόταν σε παιδια.Αντί να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα στη ρίζα του δηλαδή όταν το παιδί είναι μικρό με σωστή εκπαίδευση όπως είπε και ο φίλος ο speed κάνουν βλακείες.Ότι και να βάλουν ο αλκοολικός και αυτός που έχει λάθος νοοοτροπία και τα οπίσθια τους να χτυπάνε κάτω δεν αλλάζει τόσο εύκολα εκτός αν είναι στην αρχή η κατάσταση γιατί αλλιώς.....

Παιδιά εγώ τώρα την είδα από το λίνκ. Μπορώ να πω ότι δεν σοκαρίστηκα τόσο. Αλλά γι'αυτό που λέτε με την προβολή του σπότ σε μικρά παιδιά δε θα με βρείτε να διαφωνώ. Έτσι τα παιδιά μαθαίνουν. Έτσι δεν μάθαμε για τα ναρκωτικά; Εγώ ακόμη θυμάμαι αυτή τη διαφήμιση που είχε στην αρχή κάτι σύριγγες και μετά ένα ζευγαράκι που έλεγε "Οχι στα ναρκωτικά. Ναι στη ζωή". Ή την άλλη για τα ατυχήματα με τραίνα. Που πήγαινε ο μπαμπάς στο πάρτι της κόρης του και τον πάτησε το τραίνο, γεμίζοντας με αίματα και σπασμένα γυαλιά το αρκουδάκι που θα της έκανε δώρο. Και άλλα τόσα παραδείγματα. Είναι βγαλμένα μέσα από τη ζωή, και αν ενα πιτσιρίκι έχει από τώρα στο νού του αυτήν την εικόνα, σίγουρα θα τον αποτρέψει από το να επαναλάβει αυτήν την πράξη. Βέβαια εγώ σκιαζόμουνα και με τη διαφήμιση της αιμοδοσίας με το κοριτσάκι που ζωγράφιζε μόνο του σε ενα ψυχρό δωμάτιο ασπρόμαυρο, αλλά άλλο αυτό.

Υ.Γ. Η κοπελιά δε μοιάζει σαν τον Βόλντεμορτ;

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Παιδιά εγώ τώρα την είδα από το λίνκ. Μπορώ να πω ότι δεν σοκαρίστηκα τόσο. Αλλά γι'αυτό που λέτε με την προβολή του σπότ σε μικρά παιδιά δε θα με βρείτε να διαφωνώ. Έτσι τα παιδιά μαθαίνουν. Έτσι δεν μάθαμε για τα ναρκωτικά; Εγώ ακόμη θυμάμαι αυτή τη διαφήμιση που είχε στην αρχή κάτι σύριγγες και μετά ένα ζευγαράκι που έλεγε "Οχι στα ναρκωτικά. Ναι στη ζωή". Ή την άλλη για τα ατυχήματα με τραίνα. Που πήγαινε ο μπαμπάς στο πάρτι της κόρης του και τον πάτησε το τραίνο, γεμίζοντας με αίματα και σπασμένα γυαλιά το αρκουδάκι που θα της έκανε δώρο. Και άλλα τόσα παραδείγματα. Είναι βγαλμένα μέσα από τη ζωή, και αν ενα πιτσιρίκι έχει από τώρα στο νού του αυτήν την εικόνα, σίγουρα θα τον αποτρέψει από το να επαναλάβει αυτήν την πράξη. Βέβαια εγώ σκιαζόμουνα και με τη διαφήμιση της αιμοδοσίας με το κοριτσάκι που ζωγράφιζε μόνο του σε ενα ψυχρό δωμάτιο ασπρόμαυρο, αλλά άλλο αυτό.

Υ.Γ. Η κοπελιά δε μοιάζει σαν τον Βόλντεμορτ;

Βρε λες η διαφήμιση να είναι ψεύτικη και να έβαλαν την κόρη του;:p

Πέρα από την πλάκα εγώ δεν θα την έδειχνα στην αδερφή μου.Έίναι στα Αγγλικά και σιγά μη προλάβει τους υπότιτλους άρα ο Θεός ξέρει τι μπορεί να νομίσει όταν τη δει.Πάντως κανεις από εσάς δεν την έχει δείξει σε μικρό παιδί, στη τηλεόραση που φαίνεται πιο καλά εννοείται...

Δεν ξέρω αν την έχετε πετύχει εγώ πάντως μόνο μια φορά στον ΑΝΤ1.Ήταν μια διαφημιστική καμπάνια για το ποτό και την οδήγηση και ήταν μια κοπέλα που κρατούσε μια φωτογραφία με το πρόσωπό της μπροστά από το κεφάλι της και διηγούταν την ιστορία της, ότι πήγαινε κάπου με τους φίλους της και ένας μεθυσμένος οδηγός τους χτύπησε.Εκέινη τη στιγμή είδα ότι τα χέρια της ήταν κομμένα από τον καρπό και κάτω και τότε είπε ότι έτσι είναι τώρα μετά από 40 επεμβάσεις και βγάζει την φωτογραφία από μπροστά της και τότε παθαίνω σοκ!Η παραμόρφωση σε όλο της το μεγαλείο!Αυτό που είδα δεν θύμιζε άνθρωπο...Και πραγματικά την λυπήθηκα γιατί ήταν τοσο όμορφη...Αλλά τη θαύμασα κιόλας για το θάρρος που είχε για να κάνει αυτή τη διαφήμιση.Επίσης πιστεύω ότι τον στόχο της τον πέτυχε και ταρακούνησε έστω και λίγο τους ανθρώπους και περνάει μυνήματα σε παιδιά και άλλους ανθρώπους που έχουν παρόμοια προβλήματα.Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν η ώρα προβολής (23:24) και ενώ παιζόταν ο Γιαννάκης ο όμορφος ένα πρόγραμμα που ίσως το έβλεπαν και παιδιά επειδή πιστεύω ότι το θέαμα ήταν σοκαριστικό.

Αυτή ( ή μια ακριβώς έτσι και με τον τρόπο που λες κρατώντας τη φωτό μπροστά της ) εμφανίστηκε στο σόου της Οπρα σαν πραγματική ιστορία, το είχα πετύχει στο ΣΚΑΙ. Τώρα πως κατέληξε στον ΑΝΤ1 και σαν "διαφήμιση" δεν ξέρω αλλά σίγουρα είναι πολύ αποτελεσματική.

Όπως ήταν και τα διαλυμένα αυτοκίνητα που έστηναν δίπλα στις εθνικές οδούς να τα βλέπει ο κόσμος αλλά τα απέσυραν...

KCB

Το θέμα είναι πολύπλοκο και δε θέλω να πάρω θέση, όμως οι περισσότεροι όταν ανοίγουν την τηλεόραση, δεν την ανοίγουν για να διασκεδάσουν, να χαλαρώσουν και γενικά για να "περάσουν καλά"? Γιατί να τους μαυρίσεις την καρδιά και να τους σοκάρεις φέρνοντάς τους ξαφνικά αντιμέτωπους με τέτοιες εικόνες? Δε χρωστάνε τίποτα να τους χαλάσεις τη διάθεση στα καλά καθούμενα. Και ναι, υπάρχουν άνθρωποι που μια τέτοια εικόνα μπορεί να τους τη χαλάσει για τα καλά. Σκεφτείτε πως ένα τεράστιο ποσοστό αυτών που βλέπουν τηλεόραση δεν είναι καν οδηγοί!

Επαναλαμβάνω πως δεν παίρνω θέση κατά της διαφήμισης. Απλά λέω μια σκέψη μου για να ακούσω πώς το βλέπετε κι εσείς....

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Το θέμα είναι πολύπλοκο και δε θέλω να πάρω θέση, όμως οι περισσότεροι όταν ανοίγουν την τηλεόραση, δεν την ανοίγουν για να διασκεδάσουν, να χαλαρώσουν και γενικά για να "περάσουν καλά"? Γιατί να τους μαυρίσεις την καρδιά και να τους σοκάρεις φέρνοντάς τους ξαφνικά αντιμέτωπους με τέτοιες εικόνες? Δε χρωστάνε τίποτα να τους χαλάσεις τη διάθεση στα καλά καθούμενα. Και ναι, υπάρχουν άνθρωποι που μια τέτοια εικόνα μπορεί να τους τη χαλάσει για τα καλά. Σκεφτείτε πως ένα τεράστιο ποσοστό αυτών που βλέπουν τηλεόραση δεν είναι καν οδηγοί!

Επαναλαμβάνω πως δεν παίρνω θέση κατά της διαφήμισης. Απλά λέω μια σκέψη μου για να ακούσω πώς το βλέπετε κι εσείς....

Σωστός δεν είναι λίγο να γυρίζεις από τη δουλεια και να πέφτεις πάνω σε αυτή την διαφήμιση.Αλλά πιστεύω ότι που και που ένα ταρακούνημα χρειάζεται.Να επαναλάβω και εγώ με τη σειρά για την αποφυγή παρεξηγήσεων ότι δεν είμαι εναντίων του συγκεκριμένου σποτ.

Ναι, αλλα να γυριζεις απο τη δουλεια και να πεφτεις πανω στις ειδησεις ειναι χειροτερο.. Γιατι εκει ειναι Ειδησεις, εχουν συμβει, δεν ειναι ενα σποτακι που θα σε ταρακουνησει... Εγω παλι kflynt2004, ξαναλεω οτι προτιμαω να χαλαστουν καποιοι, να τρομαξουν παιδια, προκειμενου το μυνημα να τους μεινει... Με τον ιδιο τροπο που θα μαθουν οτι η φωτια καιει οταν πιασουν τη φλογα του αναπτηρα... ποναει αλλα διδασκει... Και οι μη οδηγοι δεν ειναι κακο να μαθουν.. Ισως αυριο σταματησουν καποιο φιλο που θελει να οδηγησει, η απλα δε μπουν στο αυτοκινητο του...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

Η διαφήμιση του Laserline-Clinics!Δεδομένου ότι οι φράσεις που λένε τις λένε μόνο για να τελειώνουν και η ιστορική (:p) φράση "Και το μπικίνι,τέλειο κορίτσια!!!" αυτή η σπαστική παρουσιάστρια τον αριθμό επικοινωνίας τον προφέρει:Δύο δέκα,εξηνταπέννννννττττε......τώρα...!

μου τη σπανε αγρια οι διαφημησεις του connx...:down:

+1000

Αν εβαζαν από κάτω με μικρά γράμματα τουλάχιστον ότι είναι ο ακριβότερος πάροχος και ότι ταχύτητα πληρώσεις είναι στο -50% κάτι θα γινόταν.

μου τη σπανε αγρια οι διαφημησεις του connx...:down:

Και μένα...Ειδικά έτσι όπως στραβώνει το στόμα και μιλάει αυτός....:angry::rocket:

Οι διαφημίσεις του Milko με το σλόγκαν "Ψηλά το κεφάλι". Ειδικά αυτή με το χούλα χούπ, πόσο ψεύτικη φαίνεται.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Και ναι είναι γεγονός!!! Η απίστευτη γιαγιά που "ανοίγει φύκι για σούσι για τα παιδιά στην Αθήνα" επιστρέφει δυναμικά στο χώρο της διαφήμισης, ύστερα από μια σύντομη απουσία και με μια μικρή guest εμφάνιση στη διαφήμιση για στεγαστικά δάνεια γνωστής τράπεζας (με την ατάκα "άλλες τομάτες δεν έχ'ς;")

Αυτή τη φορά η γιαγιά εμφανίζεται -σε πρωταγωνιστικό ρόλο- στη διαφήμιση της WIND , κάνοντας μια σερβιτόρα σε παραλιακή ταβέρνα ("στο τηγαν' θα τις βάλομε") !!! Η διαφήμιση είναι όλα τα λεφτά και η γιαγιά πιο απίστευτη από ποτέ :)

Και ναι είναι γεγονός!!! Η απίστευτη γιαγιά που "ανοίγει φύκι για σούσι για τα παιδιά στην Αθήνα" επιστρέφει δυναμικά στο χώρο της διαφήμισης, ύστερα από μια σύντομη απουσία και με μια μικρή guest εμφάνιση στη διαφήμιση για στεγαστικά δάνεια γνωστής τράπεζας (με την ατάκα "άλλες τομάτες δεν έχ'ς;")

Αυτή τη φορά η γιαγιά εμφανίζεται -σε πρωταγωνιστικό ρόλο- στη διαφήμιση της WIND , κάνοντας μια σερβιτόρα σε παραλιακή ταβέρνα ("στο τηγαν' θα τις βάλομε") !!! Η διαφήμιση είναι όλα τα λεφτά και η γιαγιά πιο απίστευτη από ποτέ :)

Η γιαγιάκα είναι ταλεντάρα!!!Η αγαπημένη μας Σάμι,που όλο λέμε ότι πάει χάθηκε από τα δρώμενα, κι όλο κάτι αρπαχτές σε διαφημίσεις κάνει...Αυτή τη φορά με πρωταγωνιστικό ρόλο!!!