dchris79 Δημοσιεύτηκε February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 14, 2015 (edited) Παιδια με ενδιαφερει ενα μινι συγκριτικο απεναντι στα δυο τηλέφωνα.Προερχομαι απο iphone 5.Κατα βασει ηθελα μια μεγαλυτερη οθονη,να μην κολλαει το τηλεφωνο(όσο είναι αυτό δυνατόν σε αντροιντ) και καλη φωτογραφική. Τα παραπανω χρηματα δεν υπαρχουν για το Νοτε4 αλλα μπορω να περιμενω.Η ερωτηση ειναι αν αξίζει καθως μου αρεσει πολυ και το Νοτε 3 με σαφως λιγοτερα χρηματα ..απλα δεν ξερω ποσο ικανοποιημενος θα μεινω με την καμερα.Ελπιζω να με βοηθησετε! Edited February 16, 2015 by dchris79 Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Novalis Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Την ημέρα βγάζει καταπληκτικές φωτογραφίες το note 3, το έχω δοκιμάσει εγώ ο ίδιος πολλές φορές, αλλά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή και βράδυ, εκεί είναι απογοήτευση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Παιδια με ενδιαφερει ενα μινι συγκριτικο απεναντι στα δυο τηλέφωνα.Προερχομαι απο iphone 5.Κατα βασει ηθελα μια μεγαλυτερη οθονη,να μην κολλαει το τβλεφωνο(όσο είναι αυτό δυνατόν σε αντροιντ) και καλη φωτογραφική. Τα παραπανω χρηματα δεν υπαρχουν για το Νοτε αλλα μπορω να περιμενω.Η ερωτηση ειναι αν αξίζει καθως μου αρεσει πολυ και το Νοτε 3 με σαφως λιγοτερα χρηματα ..απλα δεν ξερω ποσο ικανοποιημενος θα μεινω με την καμερα.Ελπιζω να με βοηθησετε! φιλε μου εγω πουλησα το νοτελι 3 αν κ ημουν υπερευχαριστημενος περιμενω να πεσει λιγο η τιμη για το 4 ! η φωτογραφικη μηχανη του 3 ειναι ΦΟΒΕΡΗ και την μερα και στο σκοταδι με φλας! το τονιζω με φλας! χωρις φλας δεν ειναι τοσο καλες στο σκοταδι οπως και στο βιντεο σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου υστερει λιγο αλλα την μερα ειναι εξαιρετικο! δεν ξερω αν υπαρχουν παρτιδες που δε βγαζουν καλες φωτογραφιες με φλας εμενα παντως στο δικο μου ηταν τρομερες φωτιζε ολο το δωματιο Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry25 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Την ημέρα βγάζει καταπληκτικές φωτογραφίες το note 3, το έχω δοκιμάσει εγώ ο ίδιος πολλές φορές, αλλά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή και βράδυ, εκεί είναι απογοήτευση. Καλά όχι και απογοήτευση η κάμερα του Note. Απλά έχει τόσο ψηφιακό θόρυβο, όσο και άλλες περσινές ναυαρχίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. February 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 φιλε μου εγω πουλησα το νοτελι 3 αν κ ημουν υπερευχαριστημενος περιμενω να πεσει λιγο η τιμη για το 4 ! η φωτογραφικη μηχανη του 3 ειναι ΦΟΒΕΡΗ και την μερα και στο σκοταδι με φλας! το τονιζω με φλας! χωρις φλας δεν ειναι τοσο καλες στο σκοταδι οπως και στο βιντεο σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου υστερει λιγο αλλα την μερα ειναι εξαιρετικο! δεν ξερω αν υπαρχουν παρτιδες που δε βγαζουν καλες φωτογραφιες με φλας εμενα παντως στο δικο μου ηταν τρομερες φωτιζε ολο το δωματιο Επειδή μάλλον το έχεις ψάξει για να κανεις την αλλαγή μπορείς να μου πεις σε ποια σημεία υπερτερεί το Note 4 ,αν αξίζει ο κόπος να περιμένω και εγω να πέσει η τιμη του; Προέρχομαι απο iPhone 5 που βγάζει μεν καλές φωτό αλλα στα αλλα υπολείπεται του note ακόμα και του 3 .. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 αν θες τελεια φωτογραφικη πας σε 1020 η 930. αν θες πολυ καλη φωτογραφικη πας σε note 4,το οποιο σαφεστατα και ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο μοντελο,ειδικα στις εσωτερικες με μετριο φωτισμο. και οχι μονο σε αυτο. ανωτερη οθονη,κι οχι λογω qhd,γενικα ειναι πιο ωραια στην οψη,στα χρωματα. πιο ποιοτικο στο χερι,το μαυρο ειναι αψογο,το λευκο αστο στην ακρη,κανουν μπαμ τα bezels και με ξενερωνει. απο επιδοσεις,κανει τη καποια διαφορα και σαφως λειτουργει πιο αερατα και με λιγοτερο lag. μην ξεχασω και την εκπληκτικη οθονη στο θεμα touch,πιανει τα παντα αμεσως. m8 note 4 z3 εχουν το καλυτερο touch για μενα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. February 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Δε με ενδιαφέρει απλά η φωτογραφική αλλα να ειναι γενικά ένα ολοκληρωμένο κινητό .Ξερω οτι το Νοτε4 ειναι βελτιωμένο και καλύτερο απλά θελω να μάθω αν θα μείνω ικανοποιημένος με κάμερα καταρχήν και σαν κινητό γενικά αν κανω μετάβαση απο το iPhone 5 στο νοτε3 η πρεπει να κανω την υπέρβαση και να πάω στο 4.. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 ανάμεσα στα 2 περίμενε για μένα και πάρε το 4 . Το note 3 ήρθε και έφυγε νομίζω χωρίς πολύ ντόρο γιατί δεν είχε κάτι πραγματικά καινούργιο σε σχέση με το note 2 που ακόμα είναι πολύ καλό τηλέφωνο (κατά την αποψή μου πάντα) ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Δε με ενδιαφέρει απλά η φωτογραφική αλλα να ειναι γενικά ένα ολοκληρωμένο κινητό .Ξερω οτι το Νοτε4 ειναι βελτιωμένο και καλύτερο απλά θελω να μάθω αν θα μείνω ικανοποιημένος με κάμερα καταρχήν και σαν κινητό γενικά αν κανω μετάβαση απο το iPhone 5 στο νοτε3 η πρεπει να κανω την υπέρβαση και να πάω στο 4.. φιλε μου εγω τα εγραψα αναλυτικα παραπανω για το θεμα καμερας. ναι θα μεινεις ικανοποιημενος πιστευω απτο 3 σε σχεση μετο 5αρι που ειχες.. μεχρι 10 μαρτιου με τους δικους μ υπολογισμους το note 4 θα ειναι 500 με 510 για καποιον απτο 3 να παει στο 4 ισως να μην αξιζει για σενα ομως πιστευω οποιο κ να παρεις θα εισαι κομπλε κανε λιγο υπομονη κ θα πεσουν. να ξερεις ομως απτην μικρη εμπειρια μου θα δεις μεσα μαρτιου το νοτη 4 490 ευρω και εκει π θα πεις μηπως να το αφησω να πεσει λιγο ακομη? μεσα σε δυο μερες θα το δεις παλι 560!!! :ninja: οι τιμες φυσικα ειναι στο περιπου μπορει τον απριλιο να γινει η μεγαλη πτωση τιμης αλλα μεσα σε 2 μερες θα εκτοξευτει κ με το παραπανω η τιμη του! εχει καλυτερη οθονη αλλα τα εβαλα διπλα διπλα με την ιδια φωτογραφια για να καταλαβω την διαφορα note 3 και 4 εννοοω! εχει καλυτερη καμερα και εχει το νεο συστημα ois (αν το γραφω καλα) δηλαδη να μην βγαινουν κουνημενες οι φωτογραφιες. αν θα παρεις το note 4 N910C ειναι οκταπυρηνο (εγω μαλλον για αυτο λεω) λογικα θα ειναι καλυτερο σε νυχτερινες ληψεις βιντεο το 4αρι γιατι οπως ξαναεγραψα και το 3 ηταν κομπλε στις φωτο αλλα οχι τοσο στο νυχτερινο βιντεο! με ξενερωνει που δεν ειναι αδιαβροχο ουτε το 3 ουτε το 4! φιλε μου σκεψου το κ για μεταχειρισμενο 3αρι με κανα 320 αρι θα το βρεις κ θα το δινει ακνα παιδι π θα το χει σε τελεια κατασταση οτι θες ρωτησε με ελπιζω να βοηθαω Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Δε με ενδιαφέρει απλά η φωτογραφική αλλα να ειναι γενικά ένα ολοκληρωμένο κινητό .Ξερω οτι το Νοτε4 ειναι βελτιωμένο και καλύτερο απλά θελω να μάθω αν θα μείνω ικανοποιημένος με κάμερα καταρχήν και σαν κινητό γενικά αν κανω μετάβαση απο το iPhone 5 στο νοτε3 η πρεπει να κανω την υπέρβαση και να πάω στο 4.. το note 4 εννοειται οτι ειναι ενα υπερπληρες κινητο που θα σταθει βραχος,κι εννοειται οτι αξιζει η μεταβαση αλλα και η υπερβαση κυριως. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. February 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Σας ευχαριστω όλους για Τία απαντήσεις δύσκολη η απόφαση.Για την ώρα αυριο πουλάω το iphonaki μου και στη συνέχεια θα δουμε πιο απο τα δυο θα πάρουμε.. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
randomas Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 το note 4 εννοειται οτι ειναι ενα υπερπληρες κινητο που θα σταθει βραχος,κι εννοειται οτι αξιζει η μεταβαση αλλα και η υπερβαση κυριως. το Note είναι ότι καλύτερο υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Εγώ που τα είχα και τα δύο βλέπω ότι το note 4 υπερτερεί σε: Εμφάνιση (εδώ οι διαφορές τους είναι μέρα με τη νύχτα υπερ του 4) Oθόνη (Η οθόνη του 4 είναι ίσως η καλύτερη oθόνη ως τώρα σε smartphone, ομώς και του 3 είναι μια χαρά αρκετά πάνω από το μέσο όρο) Κάμερα (Με το 3 έχω βγάλει εξαιρετικές φωτό αλλά μόνο ως τη δύση του ηλίου- σε βαθμό να χρησιμοποιώ μόνο αυτό και στις διακοπές μου- αργά απόγευμα & βράδυ η ποιότητα έπεφτε πάρα πολύ. Με το 4 αν και δεν το έχω λιώσει ακόμα ότι έχω βγάλει σε βράδυ είναι πολύ καλές-για μέρα δεν το συζητώ) Μπαταρία Και με τα 2 έβγαζα τη μέρα, αλλά στο 4 είναι σαφώς ανώτερη (χονδρικά καμιά ώρα παραπάνω) Επιδόσεις Τελείως stock και τα δύο υπερτερεί το 4(και ιδιαίτερα το οχταπύρηνο), αλλά ένα καλοστημένο 3άρι(Nova launcher, ex dialer, textra, quick pic) για μένα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα -με τις ίδιες μάλιστα τροποιημένο- 4άρι. S-pen Πολύ βελτιωμένο σε όλα του, το ήδη καλό s pen. Νέες επίσης δυνατότητες στο multiwindow τα οποία όμως από ότι λένε θα τις πάρει και το 3 με την αναβάθμιση στο lollipop. Γενικώς, αυτό που έχω να πω είναι ότι το ήδη πάρα πολύ καλό note 3, αντικαταστάθηκε από το ακόμα καλύτερο note 4. Αν ήμουν τώρα ανάμεσα σ' αυτά τα δύο θα περίμενα το 4, καθότι θεωρώ πάρα πολλά τα 400+ ευρώ που κοστίζει το 3 αυτή τη στιγμή(ίδια τιμή που κόστιζε και πριν από 10 μήνες), ενώ το 4 βλέπω και γω ότι λίαν συντομώς θα προσεγγίσει τα 500(δεν νομίζω όμως να πάει πιο κάτω-όπως αντίστοιχα συνέβη με το 3) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. February 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Εγώ που τα είχα και τα δύο βλέπω ότι το note 4 υπερτερεί σε: Εμφάνιση (εδώ οι διαφορές τους είναι μέρα με τη νύχτα υπερ του 4) Oθόνη (Η οθόνη του 4 είναι ίσως η καλύτερη oθόνη ως τώρα σε smartphone, ομώς και του 3 είναι μια χαρά αρκετά πάνω από το μέσο όρο) Κάμερα (Με το 3 έχω βγάλει εξαιρετικές φωτό αλλά μόνο ως τη δύση του ηλίου- σε βαθμό να χρησιμοποιώ μόνο αυτό και στις διακοπές μου- αργά απόγευμα & βράδυ η ποιότητα έπεφτε πάρα πολύ. Με το 4 αν και δεν το έχω λιώσει ακόμα ότι έχω βγάλει σε βράδυ είναι πολύ καλές-για μέρα δεν το συζητώ) Μπαταρία Και με τα 2 έβγαζα τη μέρα, αλλά στο 4 είναι σαφώς ανώτερη (χονδρικά καμιά ώρα παραπάνω) Επιδόσεις Τελείως stock και τα δύο υπερτερεί το 4(και ιδιαίτερα το οχταπύρηνο), αλλά ένα καλοστημένο 3άρι(Nova launcher, ex dialer, textra, quick pic) για μένα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα -με τις ίδιες μάλιστα τροποιημένο- 4άρι. S-pen Πολύ βελτιωμένο σε όλα του, το ήδη καλό s pen. Νέες επίσης δυνατότητες στο multiwindow τα οποία όμως από ότι λένε θα τις πάρει και το 3 με την αναβάθμιση στο lollipop. Γενικώς, αυτό που έχω να πω είναι ότι το ήδη πάρα πολύ καλό note 3, αντικαταστάθηκε από το ακόμα καλύτερο note 4. Αν ήμουν τώρα ανάμεσα σ' αυτά τα δύο θα περίμενα το 4, καθότι θεωρώ πάρα πολλά τα 400+ ευρώ που κοστίζει το 3 αυτή τη στιγμή(ίδια τιμή που κόστιζε και πριν από 10 μήνες), ενώ το 4 βλέπω και γω ότι λίαν συντομώς θα προσεγγίσει τα 500(δεν νομίζω όμως να πάει πιο κάτω-όπως αντίστοιχα συνέβη με το 3) Σε ευχαριστω για το σχεδον πληρες συγκριτικό.Να πω την αληθεια και εγω πιστευω οτι το Note 3 ειναι πολυ καλυτερο απο το iphone 5 που μολις πουλησα πλην ομως αναλογικα ειναι αρκετα ακριβο στα 420..Οποτε λεω να περιμενω να πεσει η τιμη του 4 αλλα ειμαι σχεδον κατασταλλαγμενος..Βεβαια ασχετα με την τιμη με ενδιαφερουν και οι ουσιαστικες διαφορες μεταξυ τους ! Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Σε ευχαριστω για το σχεδον πληρες συγκριτικό.Να πω την αληθεια και εγω πιστευω οτι το Note 3 ειναι πολυ καλυτερο απο το iphone 5 που μολις πουλησα πλην ομως αναλογικα ειναι αρκετα ακριβο στα 420..Οποτε λεω να περιμενω να πεσει η τιμη του 4 αλλα ειμαι σχεδον κατασταλλαγμενος..Βεβαια ασχετα με την τιμη με ενδιαφερουν και οι ουσιαστικες διαφορες μεταξυ τους ! Υπάρχουν κάποια σημεία που το 3 παραμένει καλύτερο του 4, και για μένα είναι πολύ σημαντικά. Πρώτο και καλύτερο η θέση του ηχείου. Όχι πια ηχεία στην πλάτη. Είναι το χειρότερο μέρος που θα μπορούσαν να μπουν. Είναι χίλιες φορές προτιμότερο να είναι στο κάτω μέρος, όπως είναι στο 3. Δεύτερο είναι το το USB 3 που δίνει μεγαλύτερες ταχύτητες διαμεταφοράς δεδομένων. Τρίτον είναι η απουσία θερμομέτρου στο 4. Απαράδεκτο να λείπει αισθητήρας. Τέταρτον είναι παραλληλόγραμμη μπαταρία η οποία δημιουργεί άνισο βάρος στις 2 πλευρές του τηλεφώνου. Πέμπτο είναι το κεκλιμένο προς τις άκρες Gorilla Glass 3 που κάνει εξαιρετικά δύσκολη την προστασία του με Tempered Glass. Κυκλοφορούν κάτι μαϊμούδες στο eBay που θα κλαις τα λεφτά σου. Για μένα που η ασφάλεια παίζει μεγάλο ρόλο δεν θα έβαζα ποτέ το ακριβό κινητό μου σε κίνδυνο. Το Νοτε 4 είναι ένα τηλέφωνο που βγήκε επάνω στο timing αλλαγής τεχνολογίας και τελικά έχασε το τρένο της εξέλιξης (από τα 32bit στα 64). Επίσης υπήρξαν πολλές πιέσεις από την κοινότητα προς την εταιρεία, για τα ψεύτικα πλαστικά της και γενικότερα για τον φτωχό σχεδιασμό της. Όσον αφορά τα πλαστικά, εγώ ποτέ δεν τα βρήκα άσχημα η φτωχά, ιδιαίτερα στο 3. Παρόλα αυτά η Samsung φάνηκε να μας trollάρει με το 4, δίνοντας περιμετρικά μέταλλο και πλάτη από πλαστικό. Εδώ γελάνε και οι πέτρες. Το μόνο που ζηλεύω από το 4 είναι η κάμερα του. Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού είναι πολύ καλύτερη, αλλά έχω βρει ένα πρόγραμμα που βγάζει καταπληκτικές φωτογραφίες σε χαμηλό φως, και έτσι δεν το σκέφτομαι. Μιλάω για το A Better Camera. Υπέροχο πρόγραμμα, τραβάει πολλές μικρές φωτογραφίες, συλλέγει το φως, και το παρουσιάζει σε 1 φωτογραφία. Αν θα μπορούσα να σε συμβουλέψω σε κάτι θα ήταν το εξής : Αν δεν έχεις τρέλα με το πενάκι, και δεν πιστεύεις ότι θα το χρησιμοποιήσεις στο έπακρο, μην πάρεις καθόλου Note. Φύγε τελείως από την γκρουπ. Δες λίγο παραέξω, όπως το Lenovo Vibe Z2 Pro το οποίο για μένα είναι πολύ καλύτερο του Νοτε 4. Είναι πανέμορφο, φουλ στο μέταλλο γύρω γύρω, παρόμοια αν όχι καλύτερη κάμερα, δυο κάρτες SIM για να παίζεις, FM Radio, 6 ίντσες οθόνη, τρομερά δυνατό ηχείο (καμιά σύγκριση με του 4, και στο σωστό μέρος) , πολύ μεγαλύτερη μπαταρία 4000mah, 5MP μπροστινή κάμερα, και είναι και φθηνότερο. Βέβαια έχει κάποιες ελλείψεις σχετικά με το 4... Δεν έχει Ir Blaster, δεν έχει αφαιρούμενη μπαταρία, δεν έχει spen, δεν έχει 2 έτσι κ αλλιώς άχρηστες λειτουργίες του δακτυλικού αποτυπώματος και του μετρητή καρδιακών παλμών, δεν έχει την τελευταία κάρτα γραφικών και τον τελευταίο (μέχρι τον 810) επεξεργαστή. Αλλά πρακτικά αν δεν παίρνεις κινητό για να το κάνεις PlayStation, δεν έχει σημασία. Τρέχει υποδειγματικά. Αν ήμουν στην υπέροχη θέση σου να ψάχνω κινητό, αυτό θα έπαιρνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakoy77 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 κάτοχος και εγώ του note 3 και του 4 τώρα μόνο ένα μικρό αλλά σημαντικό πράγμα για μένα και ίσως και άλλους ανθρώπους που δεν έχουν χέρια "κουπια". το πάχος του τηλεφώνου. το 4 είναι ελάχιστα μεν αλλά αισθητά στο χέρι λιγότερο παχύ και αυτό εμένα τουλάχιστον με έκανε να αλλάξω από 3 σε 4.Κατα τα άλλα μια φορά note πάντα note!!!!!!!!!! Ελπίζω να σε βοήθησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 κάτοχος και εγώ του note 3 και του 4 τώρα μόνο ένα μικρό αλλά σημαντικό πράγμα για μένα και ίσως και άλλους ανθρώπους που δεν έχουν χέρια "κουπια". το πάχος του τηλεφώνου. το 4 είναι ελάχιστα μεν αλλά αισθητά στο χέρι λιγότερο παχύ και αυτό εμένα τουλάχιστον με έκανε να αλλάξω από 3 σε 4. Κατα τα άλλα μια φορά note πάντα note!!!!!!!!!! Ελπίζω να σε βοήθησα Note 3: 8,3mm πάχος Note 4: 8,5mm πάχος Βασικά το 3 υπερτερεί του 4 σε όλες τις διαστάσεις πλην του πλάτους. (Φυσικά μιλάμε για μηδαμινές διαφορές) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakoy77 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Το θέμα αίσθησης αυτών των mm εμένα με έκαναν να αλλάξω κινητό. Από εκεί και πέρα πηγαίνεις σε ένα μαγαζί που έχει και τα δύο τα κρατάς και η απόφαση είναι δική σου...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 κι ομως το 4 ειναι πιο ανετο στο χερι και στο λεω κι εγω που ειμαι πολυ παραξενιαρης. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 κι ομως το 4 ειναι πιο ανετο στο χερι και στο λεω κι εγω που ειμαι πολυ παραξενιαρης. Συμφωνώ απόλυτα, απλά αυτό οφείλεται στο μικρότερο πλάτος και όχι πάχος όπως ειπώθηκε πιο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Novalis Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Καλά όχι και απογοήτευση η κάμερα του Note. Απλά έχει τόσο ψηφιακό θόρυβο, όσο και άλλες περσινές ναυαρχίδες. Εντάξει δεν είναι και σαν τις δικές μου, (του L9), δεν είναι και τόσο χάλια αλλά περίμενα να βγάζει πολύ καλύτερες, το ίδιο και ο κάτοχός του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. February 17, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Υπάρχουν κάποια σημεία που το 3 παραμένει καλύτερο του 4, και για μένα είναι πολύ σημαντικά. Πρώτο και καλύτερο η θέση του ηχείου. Όχι πια ηχεία στην πλάτη. Είναι το χειρότερο μέρος που θα μπορούσαν να μπουν. Είναι χίλιες φορές προτιμότερο να είναι στο κάτω μέρος, όπως είναι στο 3. Δεύτερο είναι το το USB 3 που δίνει μεγαλύτερες ταχύτητες διαμεταφοράς δεδομένων. Τρίτον είναι η απουσία θερμομέτρου στο 4. Απαράδεκτο να λείπει αισθητήρας. Τέταρτον είναι παραλληλόγραμμη μπαταρία η οποία δημιουργεί άνισο βάρος στις 2 πλευρές του τηλεφώνου. Πέμπτο είναι το κεκλιμένο προς τις άκρες Gorilla Glass 3 που κάνει εξαιρετικά δύσκολη την προστασία του με Tempered Glass. Κυκλοφορούν κάτι μαϊμούδες στο eBay που θα κλαις τα λεφτά σου. Για μένα που η ασφάλεια παίζει μεγάλο ρόλο δεν θα έβαζα ποτέ το ακριβό κινητό μου σε κίνδυνο. Το Νοτε 4 είναι ένα τηλέφωνο που βγήκε επάνω στο timing αλλαγής τεχνολογίας και τελικά έχασε το τρένο της εξέλιξης (από τα 32bit στα 64). Επίσης υπήρξαν πολλές πιέσεις από την κοινότητα προς την εταιρεία, για τα ψεύτικα πλαστικά της και γενικότερα για τον φτωχό σχεδιασμό της. Όσον αφορά τα πλαστικά, εγώ ποτέ δεν τα βρήκα άσχημα η φτωχά, ιδιαίτερα στο 3. Παρόλα αυτά η Samsung φάνηκε να μας trollάρει με το 4, δίνοντας περιμετρικά μέταλλο και πλάτη από πλαστικό. Εδώ γελάνε και οι πέτρες. Το μόνο που ζηλεύω από το 4 είναι η κάμερα του. Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού είναι πολύ καλύτερη, αλλά έχω βρει ένα πρόγραμμα που βγάζει καταπληκτικές φωτογραφίες σε χαμηλό φως, και έτσι δεν το σκέφτομαι. Μιλάω για το A Better Camera. Υπέροχο πρόγραμμα, τραβάει πολλές μικρές φωτογραφίες, συλλέγει το φως, και το παρουσιάζει σε 1 φωτογραφία. Αν θα μπορούσα να σε συμβουλέψω σε κάτι θα ήταν το εξής : Αν δεν έχεις τρέλα με το πενάκι, και δεν πιστεύεις ότι θα το χρησιμοποιήσεις στο έπακρο, μην πάρεις καθόλου Note. Φύγε τελείως από την γκρουπ. Δες λίγο παραέξω, όπως το Lenovo Vibe Z2 Pro το οποίο για μένα είναι πολύ καλύτερο του Νοτε 4. Είναι πανέμορφο, φουλ στο μέταλλο γύρω γύρω, παρόμοια αν όχι καλύτερη κάμερα, δυο κάρτες SIM για να παίζεις, FM Radio, 6 ίντσες οθόνη, τρομερά δυνατό ηχείο (καμιά σύγκριση με του 4, και στο σωστό μέρος) , πολύ μεγαλύτερη μπαταρία 4000mah, 5MP μπροστινή κάμερα, και είναι και φθηνότερο. Βέβαια έχει κάποιες ελλείψεις σχετικά με το 4... Δεν έχει Ir Blaster, δεν έχει αφαιρούμενη μπαταρία, δεν έχει spen, δεν έχει 2 έτσι κ αλλιώς άχρηστες λειτουργίες του δακτυλικού αποτυπώματος και του μετρητή καρδιακών παλμών, δεν έχει την τελευταία κάρτα γραφικών και τον τελευταίο (μέχρι τον 810) επεξεργαστή. Αλλά πρακτικά αν δεν παίρνεις κινητό για να το κάνεις PlayStation, δεν έχει σημασία. Τρέχει υποδειγματικά. Αν ήμουν στην υπέροχη θέση σου να ψάχνω κινητό, αυτό θα έπαιρνα. Και πανω που ελεγα περιμενω να πεσει η τιμη του 4 ερχεται η αποψη σου να με βαλει και παλι σε σκεψεις..Δηλαδη βγηκε το 4 και το 3 εξακολουθει να ειναι καλυτερο στα οποια σημεια?Αν και να πω την αληθεια και μονο το γεγονος οτι ειναι καλυτερη η καμερα με κανει σχεδον ετοιμο να παρω την αποφαση .. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Και πανω που ελεγα περιμενω να πεσει η τιμη του 4 ερχεται η αποψη σου να με βαλει και παλι σε σκεψεις..Δηλαδη βγηκε το 4 και το 3 εξακολουθει να ειναι καλυτερο στα οποια σημεια?Αν και να πω την αληθεια και μονο το γεγονος οτι ειναι καλυτερη η καμερα με κανει σχεδον ετοιμο να παρω την αποφαση .. Έχεις δίκιο. Να το πάρεις. Η κάμερα είναι ένας πολύ σοβαρός παράγοντας. Αν είχα την Κάμερα του 4 δεν θα ξανά άλλαζα ποτέ κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 κι ομως.προτιμω το ηχειο στην πλατη,πολλες φορες το μπουκωνει η θηκη αν ειναι στην κατω πλευρα,στη πλατη ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα. επισης αν παιζει και κανενα παιχνιδι αναγκαστικα το μπουκωνει το χερι μας,στην κατω μερια. αυτο με την κουρμπα στην οθονη ειναι πανεμορφο οπτικα,με λιγο ψαξιμο μπορει να βρεθει προστασια οθονης που να καλυπτει ομορφα την οθονη. τα υπολοιπα που αναφερει ο φιλος παραπανω δε με πολυαπασχολουν. και σιγουρα το note 3 ειναι κατωτερο του 4,δε νομιζω να ναι χαζοι οι κορεατες και να εβγαλαν ενα νεο μοντελο χειροτερο απο το προηγουμενο.. ωραιο επισης και το αλουμινιο,εστω και σαν φλουδα,δινει αλλο αερα στο τηλεφωνο,καμια σχεση με την κινεζουρα του 3.και να πω και την αληθεια ειναι και το μονο note Που με εβαλε σε πειρασμο,μαλλον θα πηγαινα για το octa.αν ελειπε ο Knox τωρα θα το ειχα. στην καμερα επισης δινει ρεστα,οπως και στην οθονη,κι οχι λογω μεγαλυτερης αναλυσης απλα. κατα την γνωμη μου μην αλλαζεις γνωμη,οσες φορες αλλαξα γνωμη απλα εχασα χρηματα,γιατι δεν πηρα αυτο που ηθελα,πηρα αλλο,το αλλο δε με τρελανε γιατι ειχα στο μυαλο το αλλο που ηθελα πρωτα κι ετσι με την μεταπωληση εχανα και χρηματα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Μπερδεύεις το καλύτερο με το δυνατότερο. Αν εξαιρέσεις την κάμερα όπου όντως είναι καλύτερη, πού αλλού είναι καλύτερο το 4 από το 3? Με λίγα λόγια τί μπορεί να κάνει το 4 που δεν μπορεί να κάνει το 3 ? Μάλλον τίποτα...... Εγώ το είπα στον φίλο που ρώτησε. Μόνο για την κάμερα αξίζει να αγοράσεις τώρα το 4 αν δεν έχεις το 3. Όσον αφορά το ηχείο είναι σε τέτοιο σημείο που όπου και αν το αφήσεις το καλύπτεις. Στο τραπέζι, στο κρεβάτι, παντού. Παιχνίδια όλοι έχουμε παίξει με το 3. Ουδέποτε ένιωσα ότι εμποδίζει το χέρι μου το ηχείο. Μάλλον το κρατάς λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts