Jump to content

vakoy77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vakoy77

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

vakoy77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ελπίζω να έχουν κατεβάσει το sar rating......
  2. Καλησπέρα και μενα. Πρώην κάτοχος note 4 και ψάχνοντας να βρω ένα 6ιντσο τηλέφωνο κατέληξα σε δύο επιλογές. Α9(απλό ή pro) και Mate 9. Δεν κρυβω ότι σκεφτόμουν πιο σοβαρά το Α9 λόγω σούπερ αμο οθόνης αλλά το τηλέφωνο δεν έχει εισαχθεί σε Καμία ευρωπαϊκή χώρα και η σαμσουνγκ δεν το καλύπτει με εγγύηση λόγω ότι δεν είναι ευρωπαϊκό μοντέλο αλλά προορίζεται προς το παρόν μόνο για την κινεζική αγορά. Στο gsmarena διάβασα χθες ότι κάποια στιγμή μπορεί να κυκλοφορήσει στον υπόλοιπο κόσμο το πότε άγνωστο....Από την προηγούμενη βδομάδα είμαι ευτυχής κάτοχος ενός Mate 8 και σκέφτομαι τη έχασα τόσο καιρό. Το τηλέφωνο είναι απίστευτο εργαλείο κάνει τα πάντα και δεν μετανιώνω καθόλου για την απόφαση μου έχοντας πιά η huawei κερδισει το σεβασμό μου. Ελπίζω να σε βοηθησα λίγο στην απόφαση σου.
  3. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά είναι πολύ καλύτερο από το moto x play με 3630 μπαταρία. Οπότε καταλαβαίνεις ότι είναι δύναμη στο θέμα μπαταρία. Κάτι ακόμα για το samsung a9 προσπάθησα να το παρω από expasys europe και μου απάντησαν ότι το μοντέλο είναι μόνο για Ασια. Ελπίζω να βοηθήσω.
  4. Δεν το έχω δοκιμάσει απλά πρώην κάτοχος note 4 και moto x play(3630) μπαταρία, απλά το Mate είναι σε άλλο πλανήτη!!
  5. Χαιρετώντας την ομήγυρη θα ήθελα να μοιραστω μαζί σας κάποια συμπεράσματα που έχω μήπως και βοηθήσω λίγο και εγώ ψάχνοντας ένα 6ιντσο μοντέλο.Δυο μοντέλα με απασχόλησαν το Mate 8 στο οποίο τελικά και κατέληξα και το samsung a9. Το a9 είναι μοντέλο Μόνο για την κινεζική αγορά και το χονκ κονγκ δεν καλύπτεται από Καμιά εγγύηση στην Ευρωπη γιατί απλά Δεν έχει εισαχθεί σε Καμία ευρωπαϊκή χώρα. Απλά πληροφοριακά για όποιον ενδιαφέροντα για το συγκεκριμένο μοντέλο. Εννοείται ότι Λατρεψα το Mate αμμεσα.
  6. Like στο Fanpage του Youhou.gr (κλικ εδώ) και Like στο Fanpage του Myphone.gr (κλικ εδώ) Ένα σχόλιο συμμετοχής ανά χρήστη, σε αυτό το θέμα που διαβάζετε. H κλήρωση θα γίνει με βάση τις συμμετοχές σας σε αυτό το θέμα και αποκλειστικά σε αυτές Οι συμμετοχές είναι ανοικτές από σήμερα και θα κλείσουν την Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2015, στις 23.59. Όπως πάντα, ο μεγάλος νικητής θα ανακοινωθεί στην κεντρική μας σελίδα, ενώ θα ενημερωθεί μέσω PM και email. Το δώρο του θα παραδοθεί μετά από συνεννόηση με το Youhou.gr. Αν δεν απαντήσει μέσα σε μία εβδομάδα, η κλήρωση επαναλαμβάνεται. http://content.myphone.gr/photo/full/45308/xiaomi-mi4c.jpg Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες του myphone.gr Επιτρέπεται μόνο ΕΝΑ μήνυμα ανά χρήστη. Αν παρατηρηθούν διπλά μηνύματα ή περισσότερα, από ένα μέλος τότε όλα τα μηνύματά του θα διαγράφονται - χωρίς προειδοποίηση, δεν θα συμμετέχει στο διαγωνισμό και ο χρήστης θα απομακρύνεται από την κοινότητα του myphone.gr (ban). Greeklish μηνύματα απαγορεύονται στο φόρουμ εδώ και χρόνια, έτσι δεν θα λαμβάνονται υπόψην στην κλήρωση. Αν κληρωθεί κάποιο greeklish μήνυμα, η κλήρωση θα επαναλαμβάνεται. Για τεχνικούς λόγους, ο «μετρητής» που εμφανίζεται δίπλα από κάθε μήνυμα (post counter) θα αλλάξει στην περίπτωση που μηνύματα τα οποία είχαν προηγηθεί αφαιρεθούν επειδή δεν ήταν σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού. Η συμμετοχή επιτρέπεται και στα μέλη της Ομάδας Διαχείρισης του myphone.gr. Σχόλια και ερωτήσεις για τον διαγωνισμό, μπορείτε να κάνετε μέσω PM εδώ Χορηγοί επικοινωνίας: http://www.saveandwin.gr/, http://www.mydiagonismoi.gr/, http://ediagonismoi.gr/, http://www.diagonismos.gr/, http://www.e-contest.gr/.
×
×
  • Create New...