kostas_pav Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 Wirelessly posted (NEC N410i) Αρχικό μήνυμα από τον/την Joannita Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas_pav (18 Νοέ. 2004 , 21:59) Βοηθήστε να γίνει έτσι η "Κάρμαbar" μου! βοηθήσαμε... :happy: Ευχαριστόμεν!! :lol: Έλα βρε μην ντρεπεσε! Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα φύγεις με μια ευχάριστη αίσθηση όπως όλοι νομίζω ότι φεύγουν και μια νοσταλγία για το πότε θα γίνει το επόμενο!!! :) :) :) :) :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 για οσους ενδιαφερονται η δημοσκοπηση κλεινει στις 3 Δεκεμβριου για να μου δωσει χρονο να οργανωσω το μερος που θα επιλεχθει απο ΕΣΑΣ. μπορει μερικοι να πουνε μα καλα δυο εβδομαδες χρειαζεσαι να κανεις κινησεις? ε ναι δυο χρειαζομαι διοτι ειναι η εποχη των νεων εγκαταστασεων και τον "πινω" με φραουλες :p Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Joannita (19 Νοέ. 2004 , 14:02) Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση... :o θα το σκεφτώ γιατί ντρέπομαι λίγο να σου πώ την αλήθεια... το point 2 με προβληματίζει καθότι δεν έχω ταλέντο στο ευγενές άθλημα του "γλυψίματος" χαχαχ Αλλά ... πλάκα έχει καθόλου στις συγκεκριμένες συναντήσεις? π.χ. πίνετε καφέ και συζητάτε σε πηγαδάκια? παίζεται trivial? Τι διαφορά έχουν οι παράνομες με τις νόμιμες συναντήσεις? Προσπαθώ να αποκτήσω εικόνα... :cool: ουτε να ντρεπεσαι χρειαζεται ουτε να "γλυφεις" ουτε τιποτα αλλο δεν χρειαζεται να κανεις , το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να εισαι εκει, και για να δεις τι γινεται στα meetings ειτε ειναι official ειτε unofficial ριξε μια ματια ΕΔΩ Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 Ψηφίστε Vilage Park στο Ρέντη βρε παιδιά!! Πού να τρέχουμε πάλι μαρούσι!! Λίγο μακριά και ακριβά για νότια προάστια είναι... :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 καλώς εχόντος των πραγμάτων θα παρεβρεθώ ... :p αλλά όχι πάλι μαρούσι βρε παιδιά....έλεοςςςςςςς :wacko: ας αλλάξουμε και λίγο παραστάσεις :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 Ρέντη φυσικα!!!!Αντε μπας και προλαβουμε να ερθουμε και εμεις επιτελους!!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 Θα σκάσουμε και με πολλές νέες συσκευές. Θα έχουμε κάτι να ασχολούμαστε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 Όσοι δεν έχετε ψηφίσει, σπεύσατε... ;) (Τι άλλο? Φυσικά Ρέντη! :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (20 Νοέ. 2004 , 17:47) Θα σκάσουμε και με πολλές νέες συσκευές. Θα έχουμε κάτι να ασχολούμαστε. Μετά από αυτά που είδα στο προηγούμενο meeting, αυτό είναι το μόνο που δε με αγχώνει. :D Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (20 Νοέ. 2004 , 15:47) Θα σκάσουμε και με πολλές νέες συσκευές. Θα έχουμε κάτι να ασχολούμαστε. Περιμενω πως και πως για να δω το νεο σου αποκτημα εξ' Ιταλιας... ;) http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andy Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 sto proigoumeno den mporesa na erqo alla se auto qa valo ta dinata mou!!!!wifisa marousi alla kai alou na gini den me xalaei!!! filia se olous qa sas do opou kai na gini i sinantisi programs & games for 3650-6600-7610-6630 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (20 Νοέ. 2004 , 17:47) Θα σκάσουμε και με πολλές νέες συσκευές. Θα έχουμε κάτι να ασχολούμαστε. Αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!!! :D ελπιζω ναχει ερθει και το 902 μεχρι τοτε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 Ναι ρε στανταρντ, θα σκασουνε πολλα καινουρια! Γιωργο , μη ξεχασεις να φορτισεις τερμα το 6630 γιατι θα σου το λοιωσουμε :p Αντε να ρθει κ κανεις με N-Gage να παιξουμε κανα διπλο Asphalt :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca (21 Νοέ. 2004 , 00:05) Περιμενω πως και πως για να δω το νεο σου αποκτημα εξ' Ιταλιας... ;) Σιγά μην έρθω με το 6630 εξ'Ιατλίας. Θα έρθω με 9500 και 6630, και τα δύο εξ'Ελλάδας. :D ;) Τι άλλο καινούριο αναμένεται να δούμε; Κανα Α1000; V800; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 Εγω παντως θα προσπαθησω να εχω το i-mate jam... ;) http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 εγώ πάλι θα έχω το t300... :p ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 persi emfanistika me T68 kai oloi me ekrazan... o eNeRGy den exei Samsung kai exei Ericsson T68???... fetos pou tha emfanisto me nokia ti tha ginei?... sfaliares fantazomai e? OOOOOOOOOOO... RIXTEEEEEEEEEEEE! Ti na kanoume... argise to MDA pocket (s100) i T-mobile afstrias!!!... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 Ό,τι και να έχεις, δεν θα σε βαρέσουμε!! :D Αλήθεια, ποιό Nokia έχεις τώρα; Μ'αρέσει που μιλάμε για myphone meeting και είναι μόλις η πρώτη φορά που ασχολούμαστε με αυτά (mobiles). :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 to 6230 giati thelo na akouo mousikoula sto gimnastirio! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BAHAMUTZ Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 Wirelessly posted (Mitsubishi M342i) εγώ εχω κινητό και δεν μπορώ να ψηφίσω αλλά αν γίνει ρέντη θα ερθω στάνταρ!αλλιώς δεν ξέρω...και θα σκασώ με κινητό mitsubishi m342i,το οποίο ευχαριστώ τον θεό που το επέλεξα γιατί γ.....!final fantasy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 ........Και φυσικα ολοι με τα bluetooth ανοιχτα!!!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 δεν κάνει το κινητό τον άνθρωπο Μένια... ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menelia (22 Νοέ. 2004 , 14:46) δεν κάνει το κινητό τον άνθρωπο Μένια... Ο ανθρωπος κανει το κινητο. Αλλιως αυτο παραμενει.....ακινητο! :p Νικος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 Ρε παιδια να φερει κανεις κανα s65 να το δω να το χαρω ο κακομηρος... και κοιταξτε την λιστα απο κατω... οποιος διατηθεται... http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikkosnet (22 Νοέ. 2004 , 15:08) Ο ανθρωπος κανει το κινητο. Αλλιως αυτο παραμενει.....ακινητο! :p Νικος... πολύ αστείο,ξεφύγαμε από το θέμα Μένια... παίρνα μια βόλτα από την πατάτα ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts