Jump to content

myphone meeting - Virtuality Cafe Μαρούσι 5μμ Κυριακή 19 Δεκ. 2004

Hunter
 Κοινοποίηση

Που Θα Το Κανουμε??  

85 members have voted

1. 1. Που Θα Το Κανουμε??

• Flocafe Village Center Μαρούσι (5μμ Κυριακή 19 Δεκ. 2004)
      34
    • Flocafe Village Park Ρέντη (5μμ Κυριακή 19 Δεκ. 2004)
      29
    • Καφετέρια Στο Κέντρο (5μμ Κυριακή 19 Δεκ. 2004)
      16
    • Olympico στο ΣΕΦ (5μμ Κυριακή 19 Δεκ. 2004)
      6

Recommended Posts

Κι αν εκείνη την μέρα δεν είμαι καμία Αράχοβα με την σχολή θα έρθω. Τώρα για το μέρος με βολεύει Μαρούσι. Αλλά έχετε δίκιο στο ότι όλο εκεί πάμε. Επομένως δεν έχω πρόβλημα όπου και να γίνει. Συνεπώς δεν ρίχνω ψήφο ώστε να μην επηρεάσουμε όσοι δεν έχουμε πρόβλημα. :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

• Απαντήσεις 367
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (12 Νοέ. 2004 , 20:18)

γω μεσα ειμαι, το θεμα ειναι ποσα ατομα θα μπορεσουν να πανε? και πως? δεν εχουν ολοι αμαξια και ειναι λιγο δυσκολο να κανεις 2-3 ωρες δρομο ( λεμε τωρα ) για ενα meeting.

απο την αλλη εαν ομως το οργανωσουμε κατι σαν weekend getaway ( με ξενοδοχειο κτλ κτλ) ισως καταφερουν μερικοι να ερθουν αλλα σιγουρα δεν θα εχουμε μεγαλη συμμετοχη.

Καλή ιδέα, που μπορεί να διοργανωθεί ανεξάρτητα από το meeting, που σαφώς πρέπει να γίνει μέσα στην Αθήνα...

Ίσως αν άνοιγε ένα thread με το θέμα αυτό για να βλέπαμε συμμετοχή, ώστε να κλείνόταν πιθανώς και ένα πούλμαν ή να πετυχαίναμε και καλύτερες τιμές στο ξενοδοχείο, μιας και θα μιλούσαμε για Σ/Κ... ;)

Η ιδέα ενός myphone travel club δεν θα με χαλούσε καθόλου.... :)

Σαφώς θα βοηθοθούσε στην σύσφιξη των ήδη καλών σχέσων των μελών.... :happy:

:( Δυστυχως εγω δεν θα μπορεσω....ατιμη ξενητια...10 χρονια εχω να κανω χριστουγεννα - πρωτοχρονια,στην Ελλαδα....την τυχη μου την ρημαδα! :lol:

Αλλα αυτη την πρωτοχρονια θα ειμαι.... promise to myself.!

Θελω να δω και κατι φιλαρακια ;) να δω τι κανουνε! :)

Και παλι μεσα οπoυ και αν γινει , και αυτη τη φορα Full-Time :)

Βεβαια το Μαρουσι με βολευει αφαντασστα περισσοτερο :)

Υποθετω πως τα Ιδια ισχυουν και για τον Θανο (Woca)

αντε , να μπει και να μας πει :o

EDIT:Παλι πανω σε ματς της ΑΕΚ το βαλε ο αθεοφοβος , ασπλαχνος , ακαρδος ανεκδιηγητος και ανελεητος Κυνηγος!

:p :p :p πλακα κανω , ε ενταξει , ΑΕΚ-ΟΦΗ ειναι , ας μην παω :)

Και εμενα το Μαρουσι με βολευει αλλα θα ερθω οπου και να γινει! :)

Αντε για να δουμε... :o

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kukukali (13 Νοέ. 2004 , 11:38)

:( Δυστυχως εγω δεν θα μπορεσω....ατιμη ξενητια...10 χρονια εχω να κανω χριστουγεννα - πρωτοχρονια,στην Ελλαδα....την τυχη μου την ρημαδα! :lol:

Αλλα αυτη την πρωτοχρονια θα ειμαι.... promise to myself.!

Θελω να δω και κατι φιλαρακια ;) να δω τι κανουνε! :)

Οhhhhhhh... τιμησε μας... κακο παιδι που χεις χαθει! μακια!

Υγ. Καλη φαση το τραβελι του μαιφονι (εξκιουζ μαι ηνγκλις... ) αλλα ποιος θα μπορεσει να κανονισει κατι τοσο massive?

[sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking...

http://www.chf.gr

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kakiasmeno (13 Νοέ. 2004 , 17:50)

Οhhhhhhh... τιμησε μας... κακο παιδι που χεις χαθει! μακια!

Υγ. Καλη φαση το τραβελι του μαιφονι (εξκιουζ μαι ηνγκλις... ) αλλα ποιος θα μπορεσει να κανονισει κατι τοσο massive?

Ο χαντεράκος σε συνεργασία μέ κάποια μέλη που πιθανώς εργάζονται ή έχουν πρόσβαση σε ταξιδιωτικά γραφεία.... ;) [μακια... :whistle: ]

Wirelessly posted (Mitsubishi M342i)

εγώ παιδιά θα έλεγα 1000 φορές ρέντη όχι μόνο γιατί είμαι πιο κοντά αλλά και άλλο village park και άλλο το απλό village στο μαρούσι!άσε που στο ρέντη έχει και το allou δίπλα...και μπορούμε να πάμε και να περάσουμε γαματα!άντε ελάτε μια φορά και εδώ!

Πιστεύω πως κακώς ετέθει η επιλογή Μαρούσι για δεύτερη φορά σε ένα περίπου μήνα... :o

Τα δύο meeting θα είναι τόσο ίδια που δεν θα διαχωρίζουμε και οι ίδιοι τις ημερομηνίες....και φυσικά γίνεται μια βαρετή διαδικασία για αρκετούς από όσους έλαβαν πρόσφατα μέρος στο προηγούμενο...

Ίδια σχεδόν άτομα, στο ίδιο μέρος, την ίδια ώρα ένα μήνα μετά....Η διαφορετική επιλογή τοποθεσίας θα έδινε άλλο αέρα....Και η σκέψη "ωχ...ρε αδελφέ..." δεν είναι η καλύτερη! :o

Παιδιά μέσα όπου και αν γίνει... :) αν και με βολεύει το μαρούσι.....

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra

122897885_Screenshot2023-02-162220155.jpg.e6f51eae4d98bfe4a1f50dd86c3c27d3.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k (13 Νοέ. 2004 , 18:44)

...Ίδια σχεδόν άτομα, στο ίδιο μέρος, την ίδια ώρα ένα μήνα μετά....Η διαφορετική επιλογή τοποθεσίας θα έδινε άλλο αέρα...

sto xristougeniatiko omos tha eimai kai ego ekei! :p :lol:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tax_opari91 (13 Νοέ. 2004 , 13:07)

EDIT:Παλι πανω σε ματς της ΑΕΚ το βαλε ο αθεοφοβος , ασπλαχνος , ακαρδος ανεκδιηγητος και ανελεητος Κυνηγος!

:p :p :p πλακα κανω , ε ενταξει , ΑΕΚ-ΟΦΗ ειναι , ας μην παω :)

Δεν είσαι καλά ε; Φυσικά και θα πας. Αλλιώς απουσία κτλ...

Όλα καλά.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kakiasmeno (13 Νοέ. 2004 , 15:50)

Υγ. Καλη φαση το τραβελι του μαιφονι !

Ποιος ειναι; :confused: ......εγραψες :lol: :lol: :lol:

Ψήφισα Ρέντη αλλά θα έρθω όπου και να γίνει. Πάντως έχει καταντήσει λίγο σπαστικό στο Μαρούσι. Αν δεν κάνω λάθος όλα τα meeting του myphone εκεί έχουν γίνει. Κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει καθόλου το Μαρούσι σαν επιλογή...
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid (15 Νοέ. 2004 , 07:26)

Ψήφισα Ρέντη αλλά θα έρθω όπου και να γίνει. Πάντως έχει καταντήσει λίγο σπαστικό στο Μαρούσι. Αν δεν κάνω λάθος όλα τα meeting του myphone εκεί έχουν γίνει. Κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει καθόλου το Μαρούσι σαν επιλογή...

Και μάλλον είναι ο λόγος που μαζεύεται τόσος κόσμος. Παλαιότερα ήμασταν εμείς κι εμείς. Το συγκεκριμένο μέρος είναι σχεδόν σαν την Ομόνοια, μπορείς εύκολα και γρήγορα να πάς από παντού.

Όλα καλά.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DeathAngel (15 Νοέ. 2004 , 12:09)

Και μάλλον είναι ο λόγος που μαζεύεται τόσος κόσμος. Παλαιότερα ήμασταν εμείς κι εμείς. Το συγκεκριμένο μέρος είναι σχεδόν σαν την Ομόνοια, μπορείς εύκολα και γρήγορα να πάς από παντού.

Πχ. από Γλυφάδα;

Και όσοι δεν έχουν αυτοκίνητο; :mad: Στα (μπιμ) μας ε; :mad:

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (15 Νοέ. 2004 , 12:51)

Πχ. από Γλυφάδα;

Και όσοι δεν έχουν αυτοκίνητο; :mad: Στα (μπιμ) μας ε; :mad:

Παίρνεις το τραμ κατεβαίνεις στο σύνταγμα μετρό ομόνοια και από εκεί με το μετρό νεραντζιώτησα. Από νερατζιώτησα προαστιακό και κατεβαίνεις στο δαχτυλίδι.

Όλα καλά.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DeathAngel (15 Νοέ. 2004 , 14:23)

Παίρνεις το τραμ κατεβαίνεις στο σύνταγμα μετρό ομόνοια και από εκεί με το μετρό νεραντζιώτησα. Από νερατζιώτησα προαστιακό και κατεβαίνεις στο δαχτυλίδι.

:confused:

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eγώ θα προσπαθήσω αυτή τη φορά να έρθω όπου και να γίνει το meeting.

Δεν θα ψηφίσω όμως μιας και η παρουσία μου δεν είναι σίγουρη ((οικογενειακές υποχρεώσεις) για να μην επηρεάσω το αποτέλεσμα σας..... :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/21960wood.jpg

Καλα μερικοι ειναι απιθανοι......Μου φαινεται οτι ειναι πιο ευκολο να ερθω εγω απο την Κενυα στο ραντεβου παρα να βρεθουν σε αποσταση 15 το πολυ χιλιομετρων μεταξυ τους! :whistle:

Εχει γινει πολυ δυσκολη η ζωη στην Αθηνα!

Απο Πειραιά, Πασαλιμάνι, έχουμε και λέμε....

*Οικονομική λύαη:

Λεωφορείο μέχρι ΗΣΑΠ Πειραιά: 10'-15'

ΗΣΑΠ Πειραιάς- Μαρούσι: 45'

Μαρούσι- Village (Taxi): 10'

Σύνολο, 1:10' και με συνολικό κόστος κάπου 3-4 Ε μόνο για να έρθω εκεί.

*Ακριβή λύση:

Ταξί από Πειραιά Μαρούσι: ~40-45' και 8-10 Ε κόστος (πάλι μόνο για να έρθω...)

---

Αντίστοιχα για Ρέντη Η Φάληρο (ΣΕΦ) έχουμε οικονομική λύση λεωφορείο από το σπίτι μου ( ~20-25' ) και λεωφορείο για επιστροφή ( άλλο τόσο, συνολικό κόστος κάτω του...1 Ε) και 'ακριβή' λύση ταξί, που είναι ~3-4 Ε και 10' χρόνος...

---

Όπως βλέπετε, η 'ακριβή και γρήγορη' λύση για Ρέντη παρασάγκας απέχει από την αντίστοιχη για Μαρούσι, και είναι καλύτερη ακόμα και από την 'φτηνή' για Μαρούσι.

Εφόσον λοιπόν έχετε κάνει όλα τα meetings στου διαόλου τη μάνα (προσφιλής μου ονομασία για το Village στο Μαρούσι), θα έπρεπε να κάνετε και ένα πιο κοντά στους ΜΗ διαμένοντες στα βόρεια προάστια, for the sake of it...

Αν πάτε πάλι στο Μαρούσι, sorry I wont be there...Αν αποφασίσετε (σκεπτόμενοι, αγαπητοί κάτοικοι των γύρω απ το Μαρούσι περιοχών, ότι από Πειραιά (ΗΣΑΠ) είναι 10' ακόμα και με λεωφορείο το Park) να μετακινηθείτε προς...παραλία -Φάληρο, Park, οτιδήποτε- τότε θα σας δω και γω :)

Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα.

Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ.

Ναι, καλά... :wacko:

Και ξεκινάς από 2-3 ώρες νωρίτερα για να φθάσεις με ΜΜΜ... :mad:

Άντε, καιρός να γίνει το επόμενο meeting κάπου πιο κεντρικά, ή τέλος πάντων όχι στο Μαρούσι πάλι!!! :!:

Βασικά παίρνεις ότι κινήτε πάνω σε ράγες! :p

Εγώ δε διαφωνώ όπου και αν γίνει...! Αν και μένω κοντά στο Μαρούσι θεωρώ πως και για αλλαγή αλλά και για διευκόλυνση αυτών που είναι πολύ μακριά τα meetings να γίνονται εναλλάξ. ;)

'70s

γκρινια γκρινια και παλι γκρινια :wacko:
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

έλα ρε παιδιά ψηφίστε ρέντη,να αλλάξουμε και καμιά φορά

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ...

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...