Hunter Δημοσιεύτηκε November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 12, 2004 Μετά από ένα πετυχημένο φθινοπωρινό my phone.gr meeting νομίζω ότι έφτασε η ώρα για ένα Χριστουγεννιάτικο με την ελπίδα ότι θα υπάρξουν ακόμα περισσότερα άτομα ( αφού είναι Χριστούγεννα και όλοι εσείς οι φοιτητές θα είναι σπίτια σας ). Επιλογή ημερομηνίας δεν θα υπάρξει ( για τον απλούστατο λόγω ότι δεν μας παίρνει να το κάνουμε άλλη ημέρα – η μια Κυριακή είναι Χριστούγεννα – και μια εβδομάδα νωρίτερα είναι πολύ νωρίς για να έχουμε όλο τον κόσμο εκεί ). Δηλώσεις συμμετοχής λοιπόν και ανάλογα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης θα επιλέξουμε και μέρος διεξαγωγής. Αυτά Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dogas Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 αυτή τη φορά θα έρθω όπου και αν γίνει, αν και με βολεύει το Μαρούθι! :) '70s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Μα Ρέντη φυσικά! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 παιδιά ας γίνει και μια φορά στο Ρέντη,το προηγούμενο έγινε στο μαρούσι γιτί να μην το πάμε εναλλάξ; ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Ωχ, κάτι μου λέει ότι θα είμαι Αράχωβα. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smoky_B Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 ti paizei sta meeting re paidia ?!???? exei tzertzele? Giv3 mE a b3aT ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (12 Νοέ. 2004 , 14:25) Ωχ, κάτι μου λέει ότι θα είμαι Αράχωβα. :lol: :lol: Που είναι το κακό; :rolleyes: :shifty: Εγώ αναλόγως του προγράμματος θα προσπαθήσω να έρθω :) Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Σε αυτό το meeting θα έρθω σίγουρα, αν είμαι Αθήνα, μιας και είμαι φοιτητής στην Καλαμάτα. Εμένα με βολεύει το Μαρούσι :-) http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madhack Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 alitheia re mages gia pite ti paizei sta meeting :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 madhack & Smoky_B, click Θα είμαι και γω σε αυτό το meeting αν είμαι Αθήνα στις 19! http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Θα προσπαθήσω να έρθω και εγώ αλλά δεν ξέρω πότε ακριβώς θα ανέβω! Κάποια στιγμή κοντά στα Χριστούγεννα! Πάρα πολύ θέλω να είμαι και εμένα με βολεύει το Μαρούσι! ¨ολε! Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (12 Νοέ. 2004 , 14:25) Ωχ, κάτι μου λέει ότι θα είμαι Αράχωβα. Ε μα τέτοια εποχή, εκεί πάνω έπρεπε να το κάνουμε! Να δούμε και λίγο χιόνι. Πάντως μην το κάνετε κέντρο! [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Ρε παλιοεγκάθετε γαύρε πάνω στο ΑΕΚ-ΟΦΗ πήγες και το έβαλες; Φτου σου ρε. Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Πάντως όχι άλλο Μαρούσι ....Προς θεού δηλ. όχι άλλο.... :cry: Θα ψηφίσω στο τέλος και εφόσον το Μαρούσι είναι εκτός.... :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Oυτε εγω ψηφιζω ακομα! Ας κανουμε ομως μια αλλαγη αυτη τη φορα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (12 Νοέ. 2004 , 15:15) Ε μα τέτοια εποχή, εκεί πάνω έπρεπε να το κάνουμε! Να δούμε και λίγο χιόνι. Πάντως μην το κάνετε κέντρο! Ποιός συμφωνεί για meeting στην Αράχωβα; Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 ρε παιδιά έλεος αν γίνει πάλι στο μαρούσι θα είστε πάλι τα ίδια άτομα...πως να έρθει ο άλλος από ελευσίνα χαϊδάρι εκεί? η στο κέντρο η ρέντη... http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Κέντρο δεν παίζει λόγω γιορτών (θα γίνεται πανικός). Γιατί όχι στο ΣΕΦ που ήταν στην άλλη δημοσκόπηση; Ο ΗΣΑΠ δίνει πρόσβαση σε όλους. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (12 Νοέ. 2004 , 19:06) Ποιός συμφωνεί για meeting στην Αράχωβα; γω μεσα ειμαι, το θεμα ειναι ποσα ατομα θα μπορεσουν να πανε? και πως? δεν εχουν ολοι αμαξια και ειναι λιγο δυσκολο να κανεις 2-3 ωρες δρομο ( λεμε τωρα ) για ενα meeting. απο την αλλη εαν ομως το οργανωσουμε κατι σαν weekend getaway ( με ξενοδοχειο κτλ κτλ) ισως καταφερουν μερικοι να ερθουν αλλα σιγουρα δεν θα εχουμε μεγαλη συμμετοχη. Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (12 Νοέ. 2004 , 19:22) Κέντρο δεν παίζει λόγω γιορτών (θα γίνεται πανικός). Γιατί όχι στο ΣΕΦ που ήταν στην άλλη δημοσκόπηση; Ο ΗΣΑΠ δίνει πρόσβαση σε όλους. ας προσθεσει καποιος mod τοτε την επιλογη του Olympico στο ΣΕΦ στην δημοσκοπηση. Ευχαριστω Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Είμαι κατά 99% μέσα (ξανά)! Εμένα με βολεύει Μαρούσι, αλλά προτιμώ Ρέντη για αλλαγή (έχει και Allou κοντά... :whistle: ). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Δυστυχως στο meeting που εγινε την περασμενη Κυριακη δε μπορουσα να ερθω.Τωρα ομως 99% δεν εχω προβλημα για τις 19 Δεκεμβριου.Αν και θα με βολευε στου Ρεντη η στο ΣΕΦ,οπου κι αν αποφασιστει θα ειμαι μεσα. http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 R.I.P. ελπίζω το S700 να το έχεις πάλι μαζί σου και αυτή τη φορά να είναι φορτισμένο. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Εγω σταθερα... Μαρουσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tn97 θα ερθεις? http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Τώρα που ήρθα σε ένα δε χάνω τα επόμενα!!! To μόνο πρόβλημα είναι ότι η Κυριακή 19 Δεκεμβρίου είναι νομίζω εργάσιμη μιας και είναι η τελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα και ίσως κάποιοι να έχουμε πρόβλημα λόγω δουλειάς. Εγώ πέρσι θυμάμαι πάντως ότι δούλευα 2-6 εκείνη τη Κυριακή και πολύ πιθανό να δουλεύω και πάλι φέτος παρόμοια ώρα. Αλλιώς δεν έχω κανένα πρόβλημα και φυσικά προτιμώ Μαρούσι η κάπου που να έχω πρόσβαση εύκολα με ένα λεωφορείο ή με μετρό-ηλεκτρικό και όχι Ρέντη ας πούμε που είναι δύσκολη η πρόσβαση για πολλούς. Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts