Jump to content

αγορά τηλεφώνου 2015

coltcz3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά σας !

Μιάς και έμεινα απο συσκευή ( Note 3 neo ) καθώς ραγισε η οθόνη του επειδη εσκυψα ενω το ειχα στην τσεπη του παντελονιου :wacko:

Ψάχνω μια συσκευή πιο ανθεκτική που να καλυπτει καποιες βασικές και απαραίτητες ανάγκες ... Καταρχάς ψάχνω ένα κινητό με μηδενικό lag , χρήση 20% email 10% τηλεφωνο 20%μηνύματα και 50% ιντερνετ ...σπάνια θα βγάλω κάποια φώτο που μια ποιότητα μέτρια είναι αρκετή ,βίντεο,μουσική αρκετά συχνά και αρκετές εφαρμογές γραφείου απο αριθμομηχανή , μεχρι μετατροπέα τιμών , ημερολόγιο αναγνωση pdf αρχείων κτλ ...

θα ηθελα επίσης να έχει Sar φυσιολογικό και όχι κάτι ακραίο ... !

Λόγω εργασίας πρέπει να έχει καλή μπαταρία για να μπορώ να βγάζω με μέτρια χρήση 1 μερα γεμάτη ...

παιχνιδια παιζω σπάνια εώς ποτέ ! δεν βλέπω ταινιες κτλ στο κινητό και χρησιμοποιώ πολύ skype με την μπροστινή καμερα να την θεωρώ απαραίτητη !

Σκεφτόμουν να πάω σε blackberry q10 η classic αλλά ακούω διαφορα για την BB , για συμβολαια ( εγώ έχω καρτοκινητό ? θα μπορώ να παιρνω τηλέφωνο κανονικά η δεν θα λειτουργεί ) και γενικά φοβάμαι μην πάρω bb και δεν μπορώ να κάνω βασικές λειτουργίες με το λειτουργικό τους ... φυσικά δεν έχω πιασει ποτέ BB στα χέρια μου ... απλά δεν ξέρω τις διαφορές που θα έχει με τα android που έχω συνηθίσει και αν υπάρχει καποιο πρόβλημα στην ελλάδα με τις συσκευές ...

Επίσης για οποιαδήποτε άλλη πρόταση που θα κάλυπτε όσο καλύτερρα γίνεται τις παραπάνω ανάγκες είμαι ανοικτός !! :D

το μπάτζετ δεν έχει περιορισμό αλλα αν πρέπει να πώ που θα ήθελα να κινηθώ 300-400 ευρώ ειναι καλά ..

Γειά σας !

Μιάς και έμεινα απο συσκευή ( Note 3 neo ) καθώς ραγισε η οθόνη του επειδη εσκυψα ενω το ειχα στην τσεπη του παντελονιου :wacko:

Ψάχνω μια συσκευή πιο ανθεκτική που να καλυπτει καποιες βασικές και απαραίτητες ανάγκες ... Καταρχάς ψάχνω ένα κινητό με μηδενικό lag , χρήση 20% email 10% τηλεφωνο 20%μηνύματα και 50% ιντερνετ ...σπάνια θα βγάλω κάποια φώτο που μια ποιότητα μέτρια είναι αρκετή ,βίντεο,μουσική αρκετά συχνά και αρκετές εφαρμογές γραφείου απο αριθμομηχανή , μεχρι μετατροπέα τιμών , ημερολόγιο αναγνωση pdf αρχείων κτλ ...

Λόγω εργασίας πρέπει να έχει καλή μπαταρία για να μπορώ να βγάζω με μέτρια χρήση 1 μερα γεμάτη ...

παιχνιδια παιζω σπάνια εώς ποτέ ! δεν βλέπω ταινιες κτλ στο κινητό και χρησιμοποιώ πολύ skype με την μπροστινή καμερα να την θεωρώ απαραίτητη !

Σκεφτόμουν να πάω σε blackberry q10 η classic αλλά ακούω διαφορα για την BB , για συμβολαια ( εγώ έχω καρτοκινητό ? θα μπορώ να παιρνω τηλέφωνο κανονικά η δεν θα λειτουργεί ) και γενικά φοβάμαι μην πάρω bb και δεν μπορώ να κάνω βασικές λειτουργίες με το λειτουργικό τους ... φυσικά δεν έχω πιασει ποτέ BB στα χέρια μου ... απλά δεν ξέρω τις διαφορές που θα έχει με τα android που έχω συνηθίσει και αν υπάρχει καποιο πρόβλημα στην ελλάδα με τις συσκευές ...

Επίσης για οποιαδήποτε άλλη πρόταση που θα κάλυπτε όσο καλύτερρα γίνεται τις παραπάνω ανάγκες είμαι ανοικτός !! :D

το μπάτζετ δεν έχει περιορισμό αλλα αν πρέπει να πώ που θα ήθελα να κινηθώ 300-400 ευρώ ειναι καλά ..

στο νέο λογισμικό BB 10 -που έχει το Q10 και Classis - δεν χρειάζεται συμβόλαιο , to internet λειτουργεί όπως όλα τα κινητά

όπως έγραψες και στο Forum των ΒΒ , για τη χρήση που το θέλεις τα ΒΒ είναι ιδανικά , σταθερά και γρήγορα ,

δες είναι Ζ30 είτε εάν έχεις μεγαλύτερο budget και σε ενδιαφέρει το φυσικό πληκτρολόγιο Classic / Passport

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Γειά σας !

Windows Phone σε ενδιαφέρει ή θέλεις μόνο android?

Windows Phone σε ενδιαφέρει ή θέλεις μόνο android?

θα με ενδιέφερε οτιδήποτε είναι διαφορετικό απο android αρκεί να έχει χαρακτήρα τηλεφώνου με τα παραπάνω χαρακτηριστικά !!

Πάντως μάλλον για το BB Classic με βλέπω παιδιά ... το Z30 καλη κατασκευή αλλα σαν όλα τα άλλα .... νομίζω το classic θα ειναι μια ευχαριστη αλλαγή

Όπως προτείνω και σε όλους πρώτα θα έβαζα το lg g2 καθώς σε ΥΠΕΡΚΑΛΕΙΠΤΕΙ στα παντα και η τιμή του ειναι αρκετά κάτω απο 300 ευρο ολοκαίνουργιο. Το ζ3 compact όπως σου είπαν και οι φίλοι ειναι μια πολυ καλή επιλογή και αυτο θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο αλλα επιφυλάσσομαι για το μέγεθος της οθόνης.σιγουρα μια μεγαλύτερη οθονη θα σ εκανε πιο άνετο σερφάρισμα ανάγνωση κλπ. Όποτε αν ανεβεί το μπατζετ σου λιγο νομιζω θα ειςαι καλύτερα με το μεγάλο ζ3 η ζ2..

Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb

IPad Air 2 gold 64gb

Όπως προτείνω και σε όλους πρώτα θα έβαζα το lg g2 καθώς σε ΥΠΕΡΚΑΛΕΙΠΤΕΙ στα παντα και η τιμή του ειναι αρκετά κάτω απο 300 ευρο ολοκαίνουργιο. Το ζ3 compact όπως σου είπαν και οι φίλοι ειναι μια πολυ καλή επιλογή και αυτο θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο αλλα επιφυλάσσομαι για το μέγεθος της οθόνης.σιγουρα μια μεγαλύτερη οθονη θα σ εκανε πιο άνετο σερφάρισμα ανάγνωση κλπ. Όποτε αν ανεβεί το μπατζετ σου λιγο νομιζω θα ειςαι καλύτερα με το μεγάλο ζ3 η ζ2..

και αυτό είναι ευαίσθητο στο σκέψη στραβοσε σπασε...

παντός και απο μένα το blackberry classic

Πας σφαίρα για ένα Sony Z3 Compact, που έχει στο πολλαπλούν όλα όσα ζητάς και επιπλέον είναι και συμμαζεμένο για να μην το διπλώνεις στα δύο όταν το έχεις στην τσέπη. Σε μη-Android, ένα Lumia 830 είναι πολύ καλή επιλογή. Το 930 που κυκλοφορεί σε τιμές-κελεπούρι μάλλον θα σε ψιλοκοψοχολιάσει με την μπαταρία του.

Συμφωνώ και επαυξάνω.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

και αυτό είναι ευαίσθητο στο σκέψη στραβοσε σπασε...

παντός και απο μένα το blackberry classic

Ε εντάξει θα προσέχει ο άνθρωπος . ΤΗνωμένων έπαθε μια δεν νομιζω να θελει να το ξαναπάθει. Διαφορετικά νότια 3310:p

Και ειναι αρχηγός.

Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb

IPad Air 2 gold 64gb

Η αληθεια ειναι πως σιγουρα δεν θα παρω κάτι με τρομερα μικρή οθονη για να μην σπάσει ... εννοειται οτι θα το προσεχω :D !!

Και το Nokia ομως και Sony αλλα και το LG μου ακουγονται καλά ! και η οθονη ολων ειναι καλη ! απλά σε sony δεν θα ηθελα να πάω ειχα το XPERIA T και γενικά απο την sony ειμαι λιγακι απογοητευμένος ...

το LG τρομερο τηλέφωνο αλλά χρειάζομαι αποθηκευτικό χώρο αρκετό και το οτι δεν παιρνει επεκταση ειναι σημαντικό για εμένα ! :)

Για Νokia παλι θα το σκεφτώ σοβαρά , εχουν και αλλο λογισμικό προκειμένου να ξεκολλήσω απο το android :wacko:

Ευχαριστώ ολους σας για τις προτάσεις ... θα ξανα κοιτάξω και τo nokia και τo blackberry μια και αυτα ειναι τα επικρατεστερα στο τι θέλω ! :)

Edited by coltcz3