fotoulon Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Καλησπέρα! Να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρει κανείς. Εχω κάνει αναβάθμιση στην 7.1.1 κι ενώ στην αρχή λειτουργούσε κανονικά κάποια στιγμή κόλλησε και δεν ξανάνοιξε...του ξαναπέρασα την 7.1.1 αλλά τώρα δεν μου δίνει τη δυνατότητα να κλείσω τις ανοιχτές εφαρμογές...αυτό δηλαδή που κάνουμε κρατώντας πατημένο το μεσαίο πλήκτρο κτλ. Εχει συμβεί σε κανέναν άλλο?? Υπάρχει λύση? Δεν θέλω να τα ξανασβήσω όλα...ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Ειναι επιλογή απο το μενου!!! Θα πας ρυθμίσεις - πληκτρα - και στην επιλογη ενεργεια παρατεταμένου πατηματος βαλε προσφατα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotoulon Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Ενημερώνω τους φίλους ότι δεν είμαι δυστυχώς πλέον κάτοχος του s3 και μόλις παρέλαβα πλάτη λευκή με nfc και το πλακετακι με τους 3διακοπτες (volume up down και on off.. Όποιος ενδιαφέρεται pm... Thank you Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzphone Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Χαιρετώ την παρέα. Μήπως κάποιος γνωρίζει εάν υπάρχει τρόπος/εφαρμογή/πατέντα κλπ που να κάνει το πληκτρολόγιο να ντιφολταρει στα κεφάλαια γράμματα από πεζοκεφαλαια που είναι τώρα; ΔΗΛ. όταν ανοίγω το πληκτρολόγιο να γράφει κεφάλαια μονο μεχρι να το αλλαξω. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Ειμαι ετοιμος να δωσω το μαυρο το s3. Εχει φτιαχτει και ειναι ετοιμο προς χρηση. Οποιος ενδιαφερεται πμ ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χαιρετώ την παρέα. Μήπως κάποιος γνωρίζει εάν υπάρχει τρόπος/εφαρμογή/πατέντα κλπ που να κάνει το πληκτρολόγιο να ντιφολταρει στα κεφάλαια γράμματα από πεζοκεφαλαια που είναι τώρα; ΔΗΛ. όταν ανοίγω το πληκτρολόγιο να γράφει κεφάλαια μονο μεχρι να το αλλαξω. Ευχαριστω Θα δεις ενα βελακι κατω αριατερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzphone Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Καλήμερα. Προφανώς και γνωρίζω για το βελάκι το οποίο έχω βαρεθεί να πατάω. Αυτός είναι και ο λόγος που ψάχνω για λύση να μένει μόνο κεφάλαια και με το shift/βελάκι να γίνονται μικρά. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 το διπλό χτύπημα στο caps για να μένουν συνέχεια κεφαλαία δεν σε βολεύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzphone Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Γνωστό αυτό φίλε. Αυτό κάνω. Πολλά έξτρα κλίκς που προσπαθώ να μειώσω. Για αυτό και ψάχνω. Το πλέι δεν έχει κάτι σχετικό από ότι είδα. Τι στο καλό ο μόνος στον πλανήτη με αυτό το πρό-βλημα είμαι; (λολ) Ευχαριστώ παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Βγηκε η 7,1,2 https://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=24658 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 εγώ περιμένω από mad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 εγώ περιμένω από mad και μαλλον εχεις δικιο, γιατι μετα την ρυθμιση ωρας με πεταει πισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 δεν έχω δοκιμάσει άλλες για να ξέρω, αλλά από ότι έχω καταλάβει μάλλον τις καλύτερες τις κάνουν οι mad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Αν είχαν και MiraVision οι ROM αυτές...! Αλλά θα πρέπει πρώτα να το βγάλει η MTK για το Android 7.x (ξέρει μήπως κανείς αν έχει εμφανιστεί miravision σε κάποια MTK συσκευή με 7.x...?) και μετά να ελπίζουμε ότι μπορεί οι M.A.D. να το ενσωματώσουν σε κάποια από τις ROM τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Το oukitel k6000 plus που μου ήρθε έχει miravision... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Έχω την rc5 εδώ και μερικούς μήνες και έχω μεγάλο battery drain.έχω ανοιχτα σχεδόν τα πάντα wifi,δεδομένα, gps στην εξοικονόμηση, χρήση messenger, Viber και τηλεφωνήματα Όχι πάρα πολλά.Η μπαταρία τελειώνει μέχρι το μεσημέρι.Έχω την kompson εδώ και μερικούς μήνες.Το γεμίζω δύο φορές τη μέρα και ρωτάω αν είναι φυσιολογικό και αν όχι τι μπορώ να κάνω για να ανεβάσω την διάρκεια της.έκανα φυσικά και το battery fix αλλά και πάλι. Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Το oukitel k6000 plus που μου ήρθε έχει miravision... Καλό αυτό! Αφού φαίνεται να υπάρχει υλοποίηση σε 7.x λοιπόν, ας ελπίσουμε αργά ή γρήγορα να την ενσωματώσουν και οι m.a.d...! Τι λέει, αλήθεια, το K6000 plus σε σχέση με το S3...; Οι περισσότεροι έχουμε και το... μόνιμο ερώτημα: Μετα το S3 τι...; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Έχω την rc5 εδώ και μερικούς μήνες και έχω μεγάλο battery drain.έχω ανοιχτα σχεδόν τα πάντα wifi,δεδομένα, gps στην εξοικονόμηση, χρήση messenger, Viber και τηλεφωνήματα Όχι πάρα πολλά.Η μπαταρία τελειώνει μέχρι το μεσημέρι.Έχω την kompson εδώ και μερικούς μήνες.Το γεμίζω δύο φορές τη μέρα και ρωτάω αν είναι φυσιολογικό και αν όχι τι μπορώ να κάνω για να ανεβάσω την διάρκεια της.έκανα φυσικά και το battery fix αλλά και πάλι. Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το μεσσετζερ απο μονο του ειναι ενεργοβορο, οχι τοσο ωστε να σε λιγωνει την μπαταρια. Μηπως και οι υπολοιπες εφαρμογες βαζουν και αυτες το χερακι τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 παιδια καλησπερα, επειδη μετα απο 3 χρονια που εχω το τηλεφωνο βαρεθηκα να στελνω μηνυματα 60 χαρακτηρων πειτε μου καπιο προγραμμα για για μηνυματα 160 χαρακτηρων, εχω την αρχικη εκδοση 4.4, δεν το εχω κανει ακομα αναθαθμιση γιατι δουλευει καλα και δεν την χρειαζωμαι, και οπως λεει ενα παλιο ρητο οτι δουλευει δεν το πειραζεις :lol::lol::lol::lol: :p:p:p Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Εγώ πάλι εδώ και 5-6 μέρες βλέπω τη μπαταρία να τελειώνει πολύ γρήγορα. Δοκίμασα και την original Jiayu και την Konpson. Έκανα και στις 2 calibration με το πρόγραμμα battery calibration αλλά δε βλέπω αλλαγές. Είμαι με Xtreme rom 2.54 Κάποια συμβουλή ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Εγώ πάλι εδώ και 5-6 μέρες βλέπω τη μπαταρία να τελειώνει πολύ γρήγορα. Δοκίμασα και την original Jiayu και την Konpson. Έκανα και στις 2 calibration με το πρόγραμμα battery calibration αλλά δε βλέπω αλλαγές. Είμαι με Xtreme rom 2.54 Κάποια συμβουλή ;;; ακομα εχεις την γνησια????7:worry::worry::worry: εγω την πεταξα στο εξαμηνο (φουσκωσε) Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Καλό αυτό! Αφού φαίνεται να υπάρχει υλοποίηση σε 7.x λοιπόν, ας ελπίσουμε αργά ή γρήγορα να την ενσωματώσουν και οι m.a.d...! Τι λέει, αλήθεια, το K6000 plus σε σχέση με το S3...; Οι περισσότεροι έχουμε και το... μόνιμο ερώτημα: Μετα το S3 τι...; :) Μετά από 3 oukitel k6000 Pro στο κοντινό μου περιβάλλον που βγήκαν σκυλιά και μη θέλοντας να δώσω πάνω από 150ευρω είπα να δοκιμάσω το plus μιας και είχα και εγώ τον ίδιο προβληματισμό :μετά το s3 τι;...... Το μόνο που μου λείπει είναι το nfc και ο δυνατός ήχος.... Όμως με 12,ωρες sot τα ξεχνάω όλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 παιδια καλησπερα, επειδη μετα απο 3 χρονια που εχω το τηλεφωνο βαρεθηκα να στελνω μηνυματα 60 χαρακτηρων πειτε μου καπιο προγραμμα για για μηνυματα 160 χαρακτηρων, εχω την αρχικη εκδοση 4.4, δεν το εχω κανει ακομα αναθαθμιση γιατι δουλευει καλα και δεν την χρειαζωμαι, και οπως λεει ενα παλιο ρητο οτι δουλευει δεν το πειραζεις :lol::lol::lol::lol: :p:p:p Αν νομιζεις οτι δουλευει η 4.4, που να δεις τις εκδοσεις 6 και 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Περασα την MIUI και μπορω να πω μεχρι τωρα οτι το κινητο μεταμορφωθηκε σε Χιαομι, εστω και σαν μαιμου. Εχω ενα αλλο S3 και αν δω οτι παει καλα θα αφησω την Νουγκατ http://www.needrom.com/download/miui-v8-6-06-17/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Έχω την rc5 εδώ και μερικούς μήνες και έχω μεγάλο battery drain.έχω ανοιχτα σχεδόν τα πάντα wifi,δεδομένα, gps στην εξοικονόμηση, χρήση messenger, Viber και τηλεφωνήματα Όχι πάρα πολλά.Η μπαταρία τελειώνει μέχρι το μεσημέρι.Έχω την kompson εδώ και μερικούς μήνες.Το γεμίζω δύο φορές τη μέρα και ρωτάω αν είναι φυσιολογικό και αν όχι τι μπορώ να κάνω για να ανεβάσω την διάρκεια της.έκανα φυσικά και το battery fix αλλά και πάλι. Εγώ πάλι εδώ και 5-6 μέρες βλέπω τη μπαταρία να τελειώνει πολύ γρήγορα. Δοκίμασα και την original Jiayu και την Konpson. Έκανα και στις 2 calibration με το πρόγραμμα battery calibration αλλά δε βλέπω αλλαγές. Είμαι με Xtreme rom 2.54 Κάποια συμβουλή ;;; Δοκιμάστε καμιά εφαρμογή όπως το Wakelock Detector, να δείτε τι απ' όλα μπορεί να είναι αυτό που σας τρώει την μπαταρία. ακομα εχεις την γνησια????7:worry::worry::worry: εγω την πεταξα στο εξαμηνο (φουσκωσε) Κι εγώ με την original είμαι εδώ και σχεδόν 2.5 χρόνια. Δυστυχώς είχε βγει κάποια (ή κάποιες) παρτίδα/ες με προβληματικές μπαταρίες, ενώ κανονικά η μπαταρία του S3 είναι (ή πρέπει να είναι) αξιοπρεπής. Αυτό είναι και ένας λόγος για τον οποίο είναι λίγο ρίσκο να παραγγείλει κανείς τώρα την original - δεν ξέρεις σε τι θα πέσεις! Οπότε οι Konpson είναι μονόδρομος... παιδια καλησπερα, επειδη μετα απο 3 χρονια που εχω το τηλεφωνο βαρεθηκα να στελνω μηνυματα 60 χαρακτηρων πειτε μου καπιο προγραμμα για για μηνυματα 160 χαρακτηρων, εχω την αρχικη εκδοση 4.4, δεν το εχω κανει ακομα αναθαθμιση γιατι δουλευει καλα και δεν την χρειαζωμαι, και οπως λεει ενα παλιο ρητο οτι δουλευει δεν το πειραζεις :lol::lol::lol::lol: :p:p:p Η 4.4 όντως είναι απολύτως αξιοπρεπής - κανονικά, αν δεν είσαι από αυτούς που θέλουν να έχουν πάντα την τελευταία έκδοση απ' οτιδήποτε (ούτε κι εγώ είμαι), την αφήνεις ως έχει και είσαι μια χαρά. Το πρόβλημα όμως είναι ότι λόγω παλαιότητας, η 4.4 είναι (πολύ) ευπρόσβλητη σε ιούς και έχω συναντήσει αρκετά τηλέφωνα (S3 και άλλα) που έχουν γίνει... φωλιές ιών! Οπότε θεωρώ επιβεβλημένη την αναβάθμιση σε κάποια πιο σύγχρονη έκδοση με νεώτερο security patch level. Για τα SMS, ένας γνωστός μου λέει ότι έχει βρει τη λύση βάζοντας το GBoard (πληκτρολόγιο), το οποίο -απ' ό,τι κατάλαβα από τα λεγόμενά του- φαίνεται να είναι context sensitive και να γυρίζει αυτόματα σε SMS character set (GSM 03.38) με το που μπαίνεις στην εφαρμογή μηνυμάτων, οπότε γράφει κεφαλαία Ελληνικά με 160 χαρακστήρες ανά μήνυμα. Δεν το έχω δοκιμάσει όμως και δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω... Υπάρχουν πολλές εφαρμογές μηνυμάτων (που χρησιμοποιούνται στη θέση αυτής της 'μαμάς') που υποστηρίζουν Ελληνικά με 160 χαρακτήρες. Εγώ π.χ. χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια το 8sms (σε ad-free έκδοση, από τον... χμμ... γενναιόδωρο θείο μου). Το συμπαθώ, καθώς είναι πολύ κοντά σε αίσθηση με τη stock εφαρμογή (του 4.4!) - με έξτρας από cyanogenmod. Δεν υποστηρίζει όμως dual SIM. Έχει άλλες εφαρμογές που το κάνουν (δεν είμαι σίγουρος όμως ποιες, καθώς δε χρησιμοποιώ 2η SIM και δεν τις αναζήτησα...) Τέλος, υπάρχει και η εναλλακτική, αν εγκαταστήσεις (xposed framework και) gravitybox να το βάλεις να κάνει τη 'μαμά' εφαρμογή του τηλεφώνου να γράφει Ελληνικά με 160 χαρακτήρες! - αλλά αυτή είναι η πιο 'τεχνική' -και σχετικά δύσκολη- επιλογή και επίσης δεν ξέρω αν έχει βγει xposed & gravitybox για τις τελευταίες ROM (7.x)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts