kafetzooo Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Καλησπέρα σε όλους! Για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια στα χέρια μου το κινητό έβγαλε πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι το ίδιο που αναφέρθηκε λίγο πιο πάνω. Να αναφέρω ότι έχω βάλει την RC5. Ενώ έβλεπα video στο youtube, το κινητό έκανε επανεκκίνηση και όποτε το ανοίξω κάνει το ίδιο πράγμα. Αρχικά φορτώνει την οθόνη με το πράσινο logo jiayu.de, μετά βγάζει το άσπρο logo της jiayu (το εμφανίζει για αρκετή ώρα) και μετά ξαναβγάζει το πράσινο logo jiayu.de με μεγαλύτερα γράμματα και στο κάτω μέρος της οθόνης κάνει βλετιστοποίηση των εφαρμογών (εμφανίζει optimizing apps και το εικονίδιο της εφαρμογής). Κάποιες φορές κλείνει πριν ολοκληρώσει τη διαδικασία. Και αν όμως την ολοκληρώσει, αρχίζει πάλι νέο optimizing για περισσότερες ή λιγότερες εφαρμογές. Έβαλα και μια δεύτερη μπαταρία που έχω αλλά δεν αλλάζει κάτι. Και οι δύο μπαταρίες είναι της jiayu. Τα φώτα σας παρακαλώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Κάποια πρόταση για μπαταρία, για το απλό, και αν γίνεται από Ελλάδα ή έστω Ευρώπη; Είναι για του κουνιάδου, φαίνεται να τα έχει φτύσει. Sent from mTalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Καλησπέρα σε όλους! Για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια στα χέρια μου το κινητό έβγαλε πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι το ίδιο που αναφέρθηκε λίγο πιο πάνω. Να αναφέρω ότι έχω βάλει την RC5. Ενώ έβλεπα video στο youtube, το κινητό έκανε επανεκκίνηση και όποτε το ανοίξω κάνει το ίδιο πράγμα. Αρχικά φορτώνει την οθόνη με το πράσινο logo jiayu.de, μετά βγάζει το άσπρο logo της jiayu (το εμφανίζει για αρκετή ώρα) και μετά ξαναβγάζει το πράσινο logo jiayu.de με μεγαλύτερα γράμματα και στο κάτω μέρος της οθόνης κάνει βλετιστοποίηση των εφαρμογών (εμφανίζει optimizing apps και το εικονίδιο της εφαρμογής). Κάποιες φορές κλείνει πριν ολοκληρώσει τη διαδικασία. Και αν όμως την ολοκληρώσει, αρχίζει πάλι νέο optimizing για περισσότερες ή λιγότερες εφαρμογές. Έβαλα και μια δεύτερη μπαταρία που έχω αλλά δεν αλλάζει κάτι. Και οι δύο μπαταρίες είναι της jiayu. Τα φώτα σας παρακαλώ! Αν μπαίνει σε recovery mode και έχεις κρατήσει κάποιο backup κάνε το . Εάν όχι , τότε το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι το ξαναφλασάρισμα της ρόμ που έχεις . ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάποια πρόταση για μπαταρία, για το απλό, και αν γίνεται από Ελλάδα ή έστω Ευρώπη; Είναι για του κουνιάδου, φαίνεται να τα έχει φτύσει. Sent from mTalk http://www.ebay.com/itm/Original-3000-3100mAh-JIAYU-S3-JY-S3-Battery-Fast-Shipping-/331917502175?hash=item4d47d326df:g:6GoAAOSwOVpXUxgz Όλως τυχαίως το είδα και καμία σχέση δεν έχω με το κατάστημα . Και μάλιστα μου φάνηκε πολύ παράξενο να δώ την Ελλάδα στο Ebay :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsman8 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Καλησπέρα σε όλους! Για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια στα χέρια μου το κινητό έβγαλε πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι το ίδιο που αναφέρθηκε λίγο πιο πάνω. Να αναφέρω ότι έχω βάλει την RC5. Ενώ έβλεπα video στο youtube, το κινητό έκανε επανεκκίνηση και όποτε το ανοίξω κάνει το ίδιο πράγμα. Αρχικά φορτώνει την οθόνη με το πράσινο logo jiayu.de, μετά βγάζει το άσπρο logo της jiayu (το εμφανίζει για αρκετή ώρα) και μετά ξαναβγάζει το πράσινο logo jiayu.de με μεγαλύτερα γράμματα και στο κάτω μέρος της οθόνης κάνει βλετιστοποίηση των εφαρμογών (εμφανίζει optimizing apps και το εικονίδιο της εφαρμογής). Κάποιες φορές κλείνει πριν ολοκληρώσει τη διαδικασία. Και αν όμως την ολοκληρώσει, αρχίζει πάλι νέο optimizing για περισσότερες ή λιγότερες εφαρμογές. Έβαλα και μια δεύτερη μπαταρία που έχω αλλά δεν αλλάζει κάτι. Και οι δύο μπαταρίες είναι της jiayu. Τα φώτα σας παρακαλώ! Εχεις βαλει την rom με flashtool?? μπορεις να δοκιμασεις να κανεις ξαναφλασαρισμα αλλα χωρις να διαγραψεις τα προσωπικα σου αρχεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oPatrinos Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 μηπως έχει κάποιος παιδιά κρατήσει μπακ απ αρχικό της συσκευής να το ανεβάσει; ;; Παράθεση LeEco le max 2 x829 , 8.1 Oreo Extended Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Δεν έχω το instagram (ούτε καν το έχω δει ποτέ...), οπότε μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω, αλλά θυμάσαι μήπως πότε έπαψε να λειτουργεί η αναγνώριση τοποθεσίας; Ήταν με την τελευταία αλλαγή της ROM, η μήπως με κάποια αναβάθμιση της ίδιας της εφαρμογής; Αν ήταν το δεύτερο, ενδέχεται να είναι πρόβλημα της εφαρμογής (όπως θυμάμαι είχε γίνει πριν καμια διετία με το facebook, όταν αρκετοί χρήστες είχαν αναγκαστεί να αναζητήσουν παλιότερη έκδοση σε .apk και να κάνουν χειροκίνητα downgrade και εν συνεχεία να αγνοήσουν αρκετές νέες αναβαθμίσεις του fb, μέχρι να γίνει γνωστό ότι το πρόβλημα -δε θυμάμαι πλέον ποιο ακριβώς ήταν- διορθώθηκε. Περιέργως δε, το πρόβλημα δεν είχε επηρεάσει όλους τους χρήστες του fb - αρκετοί έλεγαν ότι δεν το έχουν δει!) Στην stable 4 που είχα πριν βάλω την stable 10 δούλευε κανονικά!!!! το εικονίδιο το βγάζει πάνω αλλα δεν εμφανίζει τις τοποθεσίες!!! και όπως είπα στα άλλα λειτουργεί κανονικά!!! και στο μενου της τοποθεσίας εμφανίζει το Instagram! Ας περιμένουμε την stable 11 και θα δείξει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 7.1.2 θα έχουμε αυτές τις μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oPatrinos Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 μηπως εχει κανείς το 14/7/2015 modem? γιατι δεν το βρίσκω πουθενά....η εστω οτι modem εχει ο καθενας... Παράθεση LeEco le max 2 x829 , 8.1 Oreo Extended Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsman8 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 μηπως εχει κανείς το 14/7/2015 modem? γιατι δεν το βρίσκω πουθενά....η εστω οτι modem εχει ο καθενας... Οριστε απο xda εχει μαζεμενα πολλα modem για το κινητο μας https://forum.xda-developers.com/jiayu-s3/themes/modem-jiayu-s3-flashable-zip-t3362850 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oPatrinos Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Οριστε απο xda εχει μαζεμενα πολλα modem για το κινητο μας https://forum.xda-developers.com/jiayu-s3/themes/modem-jiayu-s3-flashable-zip-t3362850 ναι το εχω δει αυτο το νημα αλλα τα λινκ δεν υπάρχουν ποια Παράθεση LeEco le max 2 x829 , 8.1 Oreo Extended Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsman8 Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 ναι το εχω δει αυτο το νημα αλλα τα λινκ δεν υπάρχουν ποια Συγνώμη δεν το τσεκαρα τα link γτ νομιζω πριν λιγο καιρο ειχα κατεβασει απο εκει..θα τσεκαρω αμα βρω το modem που θες κατα τυχη αλλα δεν νμζ :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oPatrinos Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Συγνώμη δεν το τσεκαρα τα link γτ νομιζω πριν λιγο καιρο ειχα κατεβασει απο εκει..θα τσεκαρω αμα βρω το modem που θες κατα τυχη αλλα δεν νμζ :/ μου το έστειλε ενα παιδι στο xda και υο κατεβασα...αμα το θελει κανεις να το ανεβασω... Παράθεση LeEco le max 2 x829 , 8.1 Oreo Extended Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Θα το ήθελα εγώ σε παρακαλώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oPatrinos Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Θα το ήθελα εγώ σε παρακαλώ https://mega.nz/#!ipJiQCTa!YuHCCDZwFhRD2Wuqm_54xrrWHHjzSdQGKvAF1roRAno Παράθεση LeEco le max 2 x829 , 8.1 Oreo Extended Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 ειναι εύκολο να κάνεις αλλαγή οθόνης αν έχει σπάσει? ----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- επίσης, εκτός από τις ROM που βγάζουν οι MAD, έχετε δοκιμάσει άλλες ROM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 ----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]επίσης, εκτός από τις ROM που βγάζουν οι MAD, έχετε δοκιμάσει άλλες ROM? https://www.movilesdualsim.com/foros/foro-roms-jiayu-s3-y-s3s.689/ Είναι μερικές απο τις ρομ που κυκλοφορούν για το Jiaju S3 Τις έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες !! Αυτές όμως που ξεχώρισα και που ανταποκρίνονται στίς δικές μου απαιτήσεις είναι η RC5 και η madOS_7.1.1_s3_h560_20170311 . Σε κάποια σημεία υπερτερεί η RC5 , σε κάποια άλλα η madOS. Αυτή τη στιγμή δουλεύω την madOS 7.1.1 και είμαι πολύ ευχαριστημένος μ αυτήν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 κι εγώ αυτή χρησιμοποιώ εννοώ αν έχετε δοκιμάσει άλλη εκτός από αυτές που βγάζουν οι MAD πχ https://forum.xda-developers.com/jiayu-s3/development/rom-unofficial-resurrection-remix-jiayu-t3567999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kafetzooo Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Σχετικά με το πρόβλημα που είχα, δεν είχα κάνει κάποιο back up οπότε και έκανα ξανά flash την RC5. Το πρόβλημα λύθηκε αλλά και πάλι το κινητό όταν το λειτουργώ σβήνει, κυρίως στην αναπαραγωγή video. Επόμενο βήμα θα είναι να κάνω flash άλλη ROM και αν συνεχίσει το πρόβλημα factory reset... Ειδάλλως πάμε για νέο κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oPatrinos Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 λοιπον παιδιά θελω να πουλησω το jiayu s3 μου...το μόνο θεμα που υπάρχει ειναι το θεμα που έχω παραθέσει πολλες φορες ότι δεν μπορει να παιξει το dual SIM κατα τ αλλα ολα κομπλέ σε πολυ κατάσταση....τέλειο!!απλα ή θα ειναι σε single SIM η dual απλα θα επιλέγετε ποια θα ειναι ενεργή.....οποιος ενδιαφέρεται να στειλει ινμποξ Παράθεση LeEco le max 2 x829 , 8.1 Oreo Extended Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 ειναι εύκολο να κάνεις αλλαγή οθόνης αν έχει σπάσει? ----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- επίσης, εκτός από τις ROM που βγάζουν οι MAD, έχετε δοκιμάσει άλλες ROM? υραρχει σχετικο βιντεακι στο συσωλην. προσωπικα αγορασα απο ebay οριτζιναλ οθονη και εδωσα 20αρικο σε ενα μαστορακι εδω της γειτονιας που πιανει το χερι του , γιατι τα δικα μου δεν τα εμπιστευομαι. φαινεται να εχει κανει αψογη δουλεια και εδω και 2 εβδομαδες το τηλεφωνακι λειτουργει καλυτερα και απο ελβετικο ρολοι Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Το κινητό είναι αρκετό καιρό σε rc5 και ως τώρα δε είχε θέμα. Τώρα τελευταία σβήνει ξαφνικά και μετά το άνοιγμα κάνει βελτιστοποίηση εφαρμογών. Όταν τελειώσει και πάει να ανοίξει ξανά ξανακάνει βελτιστοποίηση. Και αυτό συνεχίζεται συνέχεια. Έκανα factory reset και επανήλθε. Μετά από 1-2 μέρες όμως πάλι τα ίδια. Σκέφτομαι να αλλάξω ΡΟΜ. Ποια προτείνετε; είδα κάποια καλά σχόλια για την mad os. Παίζει κάτι καλύτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Θα μπορουσε να μου υποδειξει καποιος ενα τροπο ωστε να μπορεσω να δυναμωσω το ακουστικο του τηλ μου και να ακουω δυνατα τον συνομιλητη μου?Ειδικα οταν ειμαι εξω στο δρομο δεν ακουω σχεδον τπτ.Δοκιμασα με τις ρυθμισεις του engineer mode αλλα δεν αυξηθηκαν παρα πολυ.Ακολουθησα ολες τις ρυθμισεις απο το αρθρο "[HOW TO]Increase Speaker and Mic Volume"που ειναι δημοσιευμενο εδω αλλα παλι δεν ακουω και πολυ δυνατα.Λογικα θα υπαρχει και καποιος αλλος τροπος.Οποιος γνωριζει κατι απ αυτου ας βοηθησει παρακαλω. Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilika77 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 με το dolby atmos δε γινετε τιποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Τι εννοεις (αν αναφερεσαι στο δικο μου προβλημα)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 εννοεί αν δοκίμασες το dolby atmos, γιατί με αυτό αυξάνει ο ήχος πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts