Jump to content

Jiayu S3

sam28
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

...τον φακελο δεν τον βρίσκω!Εψαξα στο φακελο "data/data" και δεν βρήκα τιποτα!

Τωρα το ξαναπέρασα αλλά δουλεύει κανονικά.Οταν του περναω ενα παιχνιδι του viber το "candy mania"τοτε νομιζω το κανει.

Αν μπορεις να μου πεις σε ποια διαδρομή να ψαξω να βρω τον συγκεκριμένο φάκελο.

ευχαριστω

Στον ίδιο φάκελο που είναι και οι φωτο, και τα ringtones.

Λοιπόν βλέπεις είναι τόσο απλό, οριστε η λύση Παιδιά θα σας πως να εισάγεται το imei στο jiayu s3. ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΡΟΟΤ.

1. καταβαζεται από το playstore mtk ENGINEER MODE και μετά πάμε connectivity, CDS info –> Radio info –> Phone1 (for the first imei)

2. στην κορυφή της γραμμής εντολών θα δείτε ότι ξεκινάει με το “AT+” θα σας γράφω ακριβώς την εντολή just type there “AT+ EGMR=1,7,”εδώ βάζουμε το ιμει της συσκευής μας"ανάμεσα ΣΤΟ AT+ ΠΡΟΣ ΤΟ EGMR ΈΧΕΙ ΚΕΝΌ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΊΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΚΕΝΌ. και μετά πατάμε το κουμπί SEND AT COMMAND κάνουμε επανεκκίνηση το τηλέφωνο και είμαστε οκ.

Φίλε ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά όπως γράφω και σε προηγούμενα ποστ μου, δεν δούλεψε ούτε με την πρότασή σου, με κενό, ούτε αλλού το κενό, ούτε χωρίς κενό! :O

τώρα το ψάχνω με droid tools, αλλά μου βγάζει το eset το έχει trojan και παρόλο που κάνω restore από Quarantine, αλλά δεν με αφήνει να το κάνω! επιμένει!

το κατεβάζω από εδώ http://www.mediafire.com/download/6z9acf5um65cuj2/MtkDroidTools+v2.5.3.zip

και θα ακολουθήσω το βίντεο αυτό

έχετε κανένα λινκ καθαρό για droid tools?

Διάβασα ομως ότι δεν υποστηρίζουν τις σειρές 6732 6752 κλπ? ισχύει?

Edited by PopCorn1

Φίλε ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά όπως γράφω και σε προηγούμενα ποστ μου, δεν δούλεψε ούτε με την πρότασή σου, με κενό, ούτε αλλού το κενό, ούτε χωρίς κενό! :O

τώρα το ψάχνω με droid tools, αλλά μου βγάζει το eset το έχει trojan και παρόλο που κάνω restore από Quarantine, αλλά δεν με αφήνει να το κάνω! επιμένει!

το κατεβάζω από εδώ http://www.mediafire.com/download/6z9acf5um65cuj2/MtkDroidTools+v2.5.3.zip

και θα ακολουθήσω το βίντεο αυτό

έχετε κανένα λινκ καθαρό για droid tools?

Διάβασα ομως ότι δεν υποστηρίζουν τις σειρές 6732 6752 κλπ? ισχύει?

Κανε ανενεργο το eset ... Και restore που κανεις οσο ειναι ενεργο το αναγνωριζει

[sIGPIC][/sIGPIC]

...τον φακελο δεν τον βρίσκω!Εψαξα στο φακελο "data/data" και δεν βρήκα τιποτα!

Τωρα το ξαναπέρασα αλλά δουλεύει κανονικά.Οταν του περναω ενα παιχνιδι του viber το "candy mania"τοτε νομιζω το κανει.

Αν μπορεις να μου πεις σε ποια διαδρομή να ψαξω να βρω τον συγκεκριμένο φάκελο.

ευχαριστω

Ελεοςςς παλι δεν δουλευει το viber ,δεν γινετε ρε παιδια μονο σε εμενα αυτο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ το δοκίμασα λειτουργεί άψογα

http://pan.baidu.com/s/1jGy6RcU

Έχει μόνο Αγγλικά και Κινέζικα αυτή η ROM;

Γιa imei fix πας dialer γραφεις *#4634# βαζεις τα νουμερα κανεις restart και ετοιμο. Με το engineering δεν ειμαι σιγουρος αμα δουλευει.

Φίλε στην αρχή τρελάθηκα! Βγαίνει όντως το μενού, περνάω το ΙΜΕΙ, το σώζω, κάνω επανεκκίνησ, πληκτρολογω το *#06# και δυστυχώς μου έβγαλε ΜΗ ΈΓΚΥΡΟ ΙΜΕΙ, και στις δύο περιπτώσεις! Βέβαια έβαλα το ίδιο ΙΜΕΙ και στις δύο! Έτσι μου είπαν και άλλωστε ένα έχει πίσω στο τηλέφωνο μου και στο βιβλιαράκι που είχε μαζί!

Έκανα κάτι λάθος; καμιά βοήθεια...

Το πρωί θα δοκιμάσω με τις ΣΙΜ μέσα γιατί άδειασε η μπαταρία!!

Edited by PopCorn1

Έχει μόνο Αγγλικά και Κινέζικα αυτή η ROM;

Ναι έχει αγγλικά και κινέζικα μόνο.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φίλε στην αρχή τρελάθηκα! Βγαίνει όντως το μενού, περνάω το ΙΜΕΙ, το σώζω, κάνω επανεκκίνησ, πληκτρολογω το *#06# και δυστυχώς μου έβγαλε ΜΗ ΈΓΚΥΡΟ ΙΜΕΙ, και στις δύο περιπτώσεις! Βέβαια έβαλα το ίδιο ΙΜΕΙ και στις δύο! Έτσι μου είπαν και άλλωστε ένα έχει πίσω στο τηλέφωνο μου και στο βιβλιαράκι που είχε μαζί!

Έκανα κάτι λάθος; καμιά βοήθεια...

Το πρωί θα δοκιμάσω με τις ΣΙΜ μέσα γιατί άδειασε η μπαταρία!!

Καλημερα για δοκίμασε αυτήν την μέθοδο είναι για jiayu s3. Έχει μέσα ένα pdf αρχείο με οδηγίες. Και περιμένω να μου πεις άν έγινε.

http://www.megafileupload.com/4Kzq/IMEI_FIXING_MTK.zip

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Ναι έχει αγγλικά και κινέζικα μόνο.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημερα για δοκίμασε αυτήν την μέθοδο είναι για jiayu s3. Έχει μέσα ένα pdf αρχείο με οδηγίες. Και περιμένω να μου πεις άν έγινε.

http://www.megafileupload.com/4Kzq/IMEI_FIXING_MTK.zip

καλημέρα φίλε!

το προσπάθησα οπως έλεγε το pdf

και έφτασα στο σημείο να το περάσω χειροκίνητα στον φάκελο NVD_IMEI ...και διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει! δοκίμασα με διάφορα root explorer (και με αυτό που προτείνει στο Pdf)

εδώ ένα screenshot από τον φάκελο NVRAM (δεν υπάρχει πουθενά ο φάκελος NVD_IMEI

[/img](από postimg.org τρομερό, δεν θέλει ούτε εγγραφή)

Σκέφτομαι αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως επανέλθει? θα χαθεί κάτι? Ελληνικά μήπως? ή δεν υπάρχει πρόβλημα?

γ@μώ τους Κινέζους

Edited by PopCorn1

καλημέρα φίλε!

το προσπάθησα οπως έλεγε το pdf

και έφτασα στο σημείο να το περάσω χειροκίνητα στον φάκελο NVD_IMEI ...και διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει! δοκίμασα με διάφορα root explorer (και με αυτό που προτείνει στο Pdf)

εδώ ένα screenshot από τον φάκελο NVRAM (δεν υπάρχει πουθενά ο φάκελος NVD_IMEI

[/img](από postimg.org τρομερό, δεν θέλει ούτε εγγραφή)

Σκέφτομαι αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως επανέλθει? θα χαθεί κάτι? Ελληνικά μήπως? ή δεν υπάρχει πρόβλημα?

γ@μώ τους Κινέζους

Σε εμενα είναι εδώ το αρχείο

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Σε εμενα είναι εδώ το αρχείο

με ποιον explorer το βλέπεις?

μέσα τι άλλο έχει? μήπως να τον δημιουργήσω και να βάλω μέσα το αρχείο με το ΙΜΕΙ?

γι΄αυτό τι λέτε?: "Σκέφτομαι αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως επανέλθει? θα χαθεί κάτι? Ελληνικά μήπως? ή δεν υπάρχει πρόβλημα?"

Edited by PopCorn1

με ποιον explorer το βλέπεις?

μέσα τι άλλο έχει? μήπως να τον δημιουργήσω και να βάλω μέσα το αρχείο με το ΙΜΕΙ?

Κανε και μια δοκιμη με root browser...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κανε και μια δοκιμη με root browser...

με root explorer είναι το screenshot που ανέβασα λίγα ποστ πριν! δεν βλέπει το αρχείο αυτό

εχεις μπλεξει για τα καλα......με την μ.....α του κινεζου....κανε δοκιμες με ρομς και μετα προσπαθησε να φτιαξεις το ιμει...βαλε κιτ κατ βαλε λολιποπ και δες

με root explorer είναι το screenshot που ανέβασα λίγα ποστ πριν! δεν βλέπει το αρχείο αυτό[/quote με το es files Explorer[color=#bbc]

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]

με root explorer είναι το screenshot που ανέβασα λίγα ποστ πριν! δεν βλέπει το αρχείο αυτό

Θα πας στην κιτ κατ και θα κάνεις αυτό που σε είπα με το κενό. Θα γίνει σίγουρα γιατι το έχω κάνει και γίνεται κανονικά. Αφού μπουν τα imei κανονικά που είναι το ίδιο και στις δύο κάρτες. Θα κατέβεις το MTK mobileuncle Tools και θα κάνεις backup imei και καθε φορα θα κάνεις restore.

Προσπαθώ τώρα με αυτό το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=q7dHTJyDcX0

με droid tools

...εκει γύρω στο 7ο λεπτό που λέει ότι αν είναι root γίνεται πράσινο το κουτάκι, εμενα μένει κίτρινο!

τι να κανω? να βάλω πρόσθετα το SU? πατάω και το κουμπί να το κάνει το ίδιο ROOT , αλλά βγάζει καποια μηνυματα λαθους

(--- ERROR :system it was not remounted on ReadWrite!

--- ERROR : file adbd not install !)

καμιά βοήθεια?

Με Root checker, λέει ΟΚ

http://s12.postimg.org/dgkj66zgp/root_check.jpg' alt='root_check.jpg'>

Edited by PopCorn1

Προσπαθώ τώρα με αυτό το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=q7dHTJyDcX0

με droid tools

...εκει γύρω στο 7ο λεπτό που λέει ότι αν είναι root γίνεται πράσινο το κουτάκι, εμενα μένει κίτρινο!

τι να κανω? να βάλω πρόσθετα το SU? πατάω και το κουμπί να το κάνει το ίδιο ROOT , αλλά βγάζει καποια μηνυματα λαθους

(--- ERROR :system it was not remounted on ReadWrite!

--- ERROR : file adbd not install !)

καμιά βοήθεια?

Με Root checker, λέει ΟΚ

http://s12.postimg.org/dgkj66zgp/root_check.jpg' alt='root_check.jpg'>

Τι ρομ φοράς 4.4.4 κιτ κατ?

Τι ρομ φοράς 4.4.4 κιτ κατ?

ναι, οπως ηρθε απο τον κινεζο

να βαλω και το Super User για ROOT ...πρόσθετο μπας και δουλέψει?

και μια 2η ερώτηση: Αν κάνω εργοστασιακές ρυθμίσεις, χάνω κάτι? θα είναι μόνο αγγλικά Ελληνικά? ή όλα οκ?

Ας απαντήσει κάποιος ρε παιδιά! :!:

Edited by PopCorn1

ναι, οπως ηρθε απο τον κινεζο

να βαλω και το Super User για ROOT ...πρόσθετο μπας και δουλέψει?

και μια 2η ερώτηση: Αν κάνω εργοστασιακές ρυθμίσεις, χάνω κάτι? θα είναι μόνο αγγλικά Ελληνικά? ή όλα οκ?

Ας απαντήσει κάποιος ρε παιδιά! :!:

Όχι όταν θα. Ανοίξει θα διαλέξεις ελληνικά και είσαι οκ μόνο αυτά που έχεις μέσα στο τηλέφωνο θα χαθούν στην sd θα μείνουν

Μην βάζεις το su

Όχι όταν θα. Ανοίξει θα διαλέξεις ελληνικά και είσαι οκ μόνο αυτά που έχεις μέσα στο τηλέφωνο θα χαθούν στην sd θα μείνουν

Μην βάζεις το su

Με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ΛΎΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ!

έχω ΙΜΕΙ κανονικά πλέον!

Χίλια ευχαριστώ για την βοήθεια!

Πάω τώρα να βάλω Gapps, αν και μέχρι τώρα μια χαρά ήμουν με Aptoide

Καλησπέρα. Δεύτερη μέρα με το κινητό. Η πρώτη φόρτιση κράτησε 1 ημέρα και 8 ώρες (στο 12% το έβαλα για φόρτιση). Τώρα που το βλέπω να φορτίζει μου έβγαλε "ταπετσαρία φόρτισης" για προστασία της μπαταρίας!. Έχει τρεις επιλογές: 1)speed (ταχεία φόρτιση όταν είναι κάτω από το 80%), 2)continuous (αργή φόρτιση για να εξασφαλίσει την μεγαλύτερη χωρητικότητα της μπαταρίας), και 3)tricle (φορτίζει 10 επιπλέον λεπτά για να μεγαλώσει η ζωή της μπαταρίας). Προσπαθώ τώρα κατά την διάρκεια της φόρτισης, αλλά δεν μπορώ να αλλάξω την ρύθμιση (είναι στο 1-speed). Το άλλαξε κανένας; Ένα άλλο θέμα που έχω είναι το bluetooth. Συγχρονίστηκε κανονικά με το Samsung HM1500 αλλά όταν απαντάω ενεργοποιείτε η ανοιχτή ακρόαση κάθε φορά (άσχετα με το bluetooth). Άμα επιλέξω κατόπιν το bluetooth μιλάω από το bluetooth, αλλά πρέπει κάθε φορά να γυρνάω από την ανοιχτή ακρόαση στην λειτουργία που θέλω (είτε bluetooth είτε ακουστικό του κινητού). Γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος και από την ποιότητα του ακουστικού. Άρα 2 θέματα προς το παρόν 1)η ταχεία φόρτιση και 2) η αυτόματη απάντηση με ανοιχτή ακρόαση. Παρακαλώ την βοήθειά σας. Οτιδήποτε θέλετε και μπορώ να βοηθήσω στην διάθεσή σας.

Καλησπέρα. Δεύτερη μέρα με το κινητό. Η πρώτη φόρτιση κράτησε 1 ημέρα και 8 ώρες (στο 12% το έβαλα για φόρτιση). Τώρα που το βλέπω να φορτίζει μου έβγαλε "ταπετσαρία φόρτισης" για προστασία της μπαταρίας!. Έχει τρεις επιλογές: 1)speed (ταχεία φόρτιση όταν είναι κάτω από το 80%), 2)continuous (αργή φόρτιση για να εξασφαλίσει την μεγαλύτερη χωρητικότητα της μπαταρίας), και 3)tricle (φορτίζει 10 επιπλέον λεπτά για να μεγαλώσει η ζωή της μπαταρίας). Προσπαθώ τώρα κατά την διάρκεια της φόρτισης, αλλά δεν μπορώ να αλλάξω την ρύθμιση (είναι στο 1-speed). Το άλλαξε κανένας; Ένα άλλο θέμα που έχω είναι το bluetooth. Συγχρονίστηκε κανονικά με το Samsung HM1500 αλλά όταν απαντάω ενεργοποιείτε η ανοιχτή ακρόαση κάθε φορά (άσχετα με το bluetooth). Άμα επιλέξω κατόπιν το bluetooth μιλάω από το bluetooth, αλλά πρέπει κάθε φορά να γυρνάω από την ανοιχτή ακρόαση στην λειτουργία που θέλω (είτε bluetooth είτε ακουστικό του κινητού). Γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος και από την ποιότητα του ακουστικού. Άρα 2 θέματα προς το παρόν 1)η ταχεία φόρτιση και 2) η αυτόματη απάντηση με ανοιχτή ακρόαση. Παρακαλώ την βοήθειά σας. Οτιδήποτε θέλετε και μπορώ να βοηθήσω στην διάθεσή σας.

Η ταπετσαρία που σε βγάζει είναι από το πρόγραμμα CM speed booster που έχεις εγκαταστήσει εσύ. Δεν έχει τέτοια ταπετσαρία το κινητο από την jiayu. Και δεν αλλάζει αυτο

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ΛΎΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ!

έχω ΙΜΕΙ κανονικά πλέον!

Χίλια ευχαριστώ για την βοήθεια!

Πάω τώρα να βάλω Gapps, αν και μέχρι τώρα μια χαρά ήμουν με Aptoide

Ωραία αλλά καλό είναι να κάνεις ένα backup το Imei με το mobileuncle Tools αν γίνει κάτι να κάνεις restore. Ακούμε εμένα με έσωσε στο zopo zp998 που έχω γιατί είχα κάνει και εγώ την χαζομάρα να πατήσω fortmat στο Flash Tools.

Σωστός φίλε Panos314. Έμοιαζε η ταπετσαρία με το CM Security αλλά δεν βρήκα κάτι με ένα πρόχειρο ψάξιμο που έκανα να το συνδέει. Τώρα που είναι στο 90% είδα ότι πέρασε στην δεύτερη επιλογή continuous άρα είναι αυτόματη η διαδικασία από το πρόγραμμα. Θα το απεγκαταστήσω.

Με το θέμα του bluetooth κάποιος;

Ελεοςςς παλι δεν δουλευει το viber ,δεν γινετε ρε παιδια μονο σε εμενα αυτο

Μια βοηθεια εδω ρε παιδια....δεν γινετε να το κανει μονο σε εμενα αυτο!!!!!Το χρησιμοποιώ πολυ το viber και με ενδιαφέρει!:cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα.

Υστερα απο 30 κατι ωρες που εχω το κινητο στα χέρια μου εχω ενα πρόβλημα και ζητάω την βοήθεια σας.

Εχω συνδεση Wind και ενώ εχω Internet πάντα ανοικτό η γραμμή ειναι ασταθής και πολυ αργή.

Στο fb και messenger δεν εχω προβλημα (δεν εχω προσπαθήση ακόμα να δω βιντεο) στο Play κατεβάζω με bytes (λιγες φορές εχω δεί Kb) μια εφαρμογή 20 Mb έκανε 30 λεπτά+ να κατέβει. Μιλάω για όλη την θεσσαλονίκη και οχι για κάποιο συγκεκριμένο μέρος (ταξιτζής). Εχω δυο sim απο Wind, εχω δοκιμάσει και τις δύο και συμβαίνει το ίδιο. Και οι δυο σιμ ειναι 3g και οχι 4g.

Any ideas?