mikekgr Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Αγαπητοί φίλοι, αν κάποιος χρειάζεται την πλακέτα: Jiayu S3 USB Charging Port την έχω εντελώς αχρησιμοποίητη καινούργια. ( δυο τεμάχια ) Δείτε εδω: https://www.aliexpress.com/item/Jiayu-S3-USB-Board-Mic-microphone-Replacement-Assembly-Repairing-Fixing-part-Accessories-for-Jiayu-S3-Free/32347645058.html?spm=2114.13010608.0.0.hhaHOw PM για τα υπόλοιπα. Με εκτίμηση, Μιχάλης Κρανίδης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_prs Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Παιδιά καλησπέρα. έχω ενα jiayu s3 1,5 χρόνου. Μήπως μπορείτε να μου πείτε ποια είναι η καλύτερη ρομ που κυκλοφορει για το μοντέλο καθώς δεν έχω ιδέα από αυτά;. Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_prs Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα jiayu s3 και αναρωτιόμουν ποια είναι η καλύτερη ρομ να του βάλω καθώς δεν γνωρίζω καθόλου από τέτοια Υπάρχει κανείς να με διαφωτήσει περαιτέρω πάνω στο θέμα; Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Παιδιά καλησπέρα. έχω ενα jiayu s3 1,5 χρόνου. Μήπως μπορείτε να μου πείτε ποια είναι η καλύτερη ρομ που κυκλοφορει για το μοντέλο καθώς δεν έχω ιδέα από αυτά;. Σας ευχαριστώ Πιστευω η RC5 οδηγιες για το τι, και το πως θα τα βρεις στην αρχη του νηματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_prs Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Σε ευχαριστώ για την απάντηση φιλε σε κάποιο σημείο λέει να περασουμε κάτι αρχεια στην sd. αν δεν εχω κάρτα, δεν γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Ρώτα καλύτερα στο thread της συσκευής: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=410401 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Σε ευχαριστώ για την απάντηση φιλε σε κάποιο σημείο λέει να περασουμε κάτι αρχεια στην sd. αν δεν εχω κάρτα, δεν γίνεται; Το να περασεις την 5αρα με τον τροπο που λεει δεν θελεις καρτα μνημης. Το ρεκοβερυ χρειαζεται καρτα, αλλα και εκεινο υπαρχει τροπος να περαστει χωρις καρτα μεσω των εργαλειων που αναφερονται στην πρωτη σελιδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_prs Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Συγγνώμη μήπως μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος όταν αναφερεσαι στα εργαλεια και το recovery γιατι είμαι ψιλο ανιδεος απο τετοια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Συγγνώμη μήπως μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος όταν αναφερεσαι στα εργαλεια και το recovery γιατι είμαι ψιλο ανιδεος απο τετοια; Θα τα βρεις ολα αναλυτικα στην πρωτη σελιδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_prs Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Πίστεψέ με, πως αν όντως καταλάβαινα τι παίζει, δεν θα σε έπρηζα. αλλα ειλικρινά δεν έχω καταλαβει την φάση. εγώ την 7.1.1 θέλω να περάσω αφου αναβάθμισα σε 5.1.1. γίνεται χωρίς να έχω sd card ή πρεπει να αγοράσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Πίστεψέ με, πως αν όντως καταλάβαινα τι παίζει, δεν θα σε έπρηζα. αλλα ειλικρινά δεν έχω καταλαβει την φάση. εγώ την 7.1.1 θέλω να περάσω αφου αναβάθμισα σε 5.1.1. γίνεται χωρίς να έχω sd card ή πρεπει να αγοράσω; γινεται χωρις να αγορασεις οταν λεμε sd δεν εννοουμε την εξωτερικη καρτα αλλα τη μνημη του κινητου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skargas Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 (edited) αν χρειαστειτε κατι πειτε μου.... αν και νομιζω οτι ο οδηγος ειναι πληρης Καλησπέρα! Θέλω να αναβαθμίσω το s3 της κόρης μου. Μήπως μπορείτε να μου πείτε, ποια έκδοση είναι το κινητό και αν ο παραπάνω οδηγός είναι κατάλληλος γι' αυτό; Αριθμός μοντέλου JY-S3 Αριθμός έκδοσης S3+HW 20151217-181854 Έκδοση Android 5.1 Edited February 25, 2017 by skargas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_prs Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Ευχαριστώ πολύ sokolataki. τα έκανα όλα και νομίζω σωστα. κάτι τελευταίο όμως. μετα από όλη την διαδικασία, έκανα το τελευταίο reboot και τώρα το κινητό εχει ανοιξει σε μια οθονη με 4 πολύχρωμους κύκλους και ειναι ετσι για κανα μισάωρο. ξέρεις αν είναι φυσιολογικό και αν πρέπει να περιμένω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Ευχαριστώ πολύ sokolataki. τα έκανα όλα και νομίζω σωστα. κάτι τελευταίο όμως. μετα από όλη την διαδικασία, έκανα το τελευταίο reboot και τώρα το κινητό εχει ανοιξει σε μια οθονη με 4 πολύχρωμους κύκλους και ειναι ετσι για κανα μισάωρο. ξέρεις αν είναι φυσιολογικό και αν πρέπει να περιμένω; Δεν εκανες κατι σωστα. Δεν εκανες πληρες σβησιμο μεσα απο το ρεκοβερυ επιλεγεις το wipe data και οπως ειναι φυσικο ΟΛΑ θα σβηστουν μετα κανεις εγκατασταση την ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_prs Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Ακολούθησα τα βήματα που ελεγε και έκανα wipe τα παντα και μετα περασα τη ρομ, το gapss και το supersu. και μετα απο ολα αυτα κανονικο reboot Και εβγαλε τα κυκλακια που παιζαν. τελικα μετα απο κανα 2 ωρες εσβησε το κινητο και τωρα δεν ανοιγει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Ακολούθησα τα βήματα που ελεγε και έκανα wipe τα παντα και μετα περασα τη ρομ, το gapss και το supersu. και μετα απο ολα αυτα κανονικο reboot Και εβγαλε τα κυκλακια που παιζαν. τελικα μετα απο κανα 2 ωρες εσβησε το κινητο και τωρα δεν ανοιγει :( Για πες τι έκανες ακριβώς. Έχω την εντύπωση ότι δεν έκανες reboot ανάμεσα στο πέρασμα της ρομ και των gapps. Επίσης έχεις σίγουρα το s3 η το plus???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_prs Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Έκανα ακριβως ότι ελεγαν τα βήματα. μόνη διαφορά ήταν ότι βημα 6, στο σημείο που λεει "ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ MOUNT ΚΑΙ ΞΕΤΙΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟ SYSTEM" οταν πήγα εκεί ήταν ήδη ξετικαρισμένο το system Και είχε τικ μονο στο cache kai data παίζει να μην έκανα reboot αναμεσα στη ρομ kai to gapps αν και νομίζω πως έκανα ποια ειναι η διαφορά των 2; εχω εκείνο με 3gb ram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Έκανα ακριβως ότι ελεγαν τα βήματα. μόνη διαφορά ήταν ότι βημα 6, στο σημείο που λεει "ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ MOUNT ΚΑΙ ΞΕΤΙΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟ SYSTEM" οταν πήγα εκεί ήταν ήδη ξετικαρισμένο το system Και είχε τικ μονο στο cache kai data παίζει να μην έκανα reboot αναμεσα στη ρομ kai to gapps αν και νομίζω πως έκανα ποια ειναι η διαφορά των 2; εχω εκείνο με 3gb ram Με τα 3gb είναι και το s3 και το s3 plus. Όταν έβαλες την rc5 άνοιξε το τηλέφωνο;; Καταρχήν βάλε το να φορτίζει μάλλον δεν έχει μπαταρία για αυτό έκλεισε το κινητο. Προτείνω να βεβαιωθείπ πιο τηλ έχεις και αν έχεις το s3 πέρασε την rc5 και άστο να ανοίξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_prs Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Το εβαλα για φορτισμα και ειχες δικιο. ανοιξε και ξανα εβγαλε την οθονη με τα κυκλακια μια εβδομαδα πριν, περασα την rc5 απο kit kat 4.4 και το κινητο ηταν τζετ. δουλευε κανονικα. εχεις στο μυαλο σου καποιο τροπο να βεβαιωθω για το μοντελο; και αν οντως ειναι το s3 να ξανα κανω τα βηματα για να περασω την rc5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazonas Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Φίλε μου την δουλειά μάλλον την κάνει το supersu.και εμένα είχε κολλήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_prs Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Λοιπον τελικά το s3 έχω όπως φαίνεται στο πίσω μέρος της συσκευης και ξανα πέρασα το rc5 και κανει backup τωρα. οποτε κομπλε. το θεμα ειναι πως συνεχίζω απο εδώ για την 7.1.1; αν οντως το spuser ειναι το πρόβλημα, τι μπορει να γινει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazonas Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 SR3-SuperSU-v2.79-SR3-20170114223742.zip εγώ αυτό κατέβασα και έβαλα.περνα πρώτα την 7.1.1 δες αν είναι όλα καλά με το κινητό και μετά περνά το supersu.2 φορές πέρασα το supersu για να δουλέψει.την πρώτη φορά μου κολουσε στο πιν από τις σιμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_prs Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 https://www.androidfilehost.com/?fid=673368273298923887 αυτο εδω ειναι το link για το download? πως μπορω να περάσω την 7.1.1 χωρις το supersu? δλδ να περασω την ρομ και το gapps και μετα να κανω reboot χωρις το supersu? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazonas Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Απο xda το κατέβασα αλλά δεν το έχω πρόχειρο να στο στείλω.Ναι σωστά το είπες.περνας 7.1.1 και gaps.Βλέπεις αν το κινητό ανοίγει κανονικά και μετά πας ρεκοβερι και περνάς το supersu.θα ψάξω μήπως βρω και το λινκ για το su και στο στελνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_prs Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Οκ νομιζω το έχω. recovery παω οπως λεει στις οδηγίες; με το flashify kai to twrp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts