Barlost Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Εβαλα την rc4 με το flash tool και δηλωνω πολυ ευχαριστημενος! Το κινητο πηγαινει τελειως αλαγκαριστα . το κινητο ηταν της γυναικας και δεν το ειχα πειραξει ηταν ακομα με την ΚΚ απο vickmall. Σχολιο: τους drivers σε υπολογιστη με windows10 δεν μπορεσα να τους βαλω και εκανα την αλλαγη της ρομ απο λαπτοπ με 7αρια . Υπαρχει καποια ασυμβατοτητα? Στα 10αρια δεν περνουσαν οι οδηγοι της ΜΤΚ, γιαυτο πηγα στα 7αρια που τους δεχτηκε. Δεν θα εχεις κανενα θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 (edited) Και το σκορ πλέον του antutu επιβεβαιώνει την εμπειρία χρήσης καθως έπιασα 49436 απο 39-41000 που έπιανα μέχρι πρότινος. Edited January 31, 2016 by THANKIN Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Πας ρυθμίσεις>επιλογές για προγραμματιστές>πρόσβαση root. Και μετα τι διαλεγουμε? Εφαρμογες, ADB η και τα δυο? Παρεμπιπτοντως το ADB τι ειναι :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Εβαλα την rc4 με το flash tool και δηλωνω πολυ ευχαριστημενος! Το κινητο πηγαινει τελειως αλαγκαριστα . το κινητο ηταν της γυναικας και δεν το ειχα πειραξει ηταν ακομα με την ΚΚ απο vickmall. Σχολιο: τους drivers σε υπολογιστη με windows10 δεν μπορεσα να τους βαλω και εκανα την αλλαγη της ρομ απο λαπτοπ με 7αρια . Υπαρχει καποια ασυμβατοτητα? Όχι καμία ασυμβατότητα εγώ έχω την τελευταία έκδοση τον Windows Insider είμαι γραμμένος στο fast ring τίποτα οι drivers μια χαρά περνάνε κανένα πρόβλημα. Ούτε με το Jiayu ούτε με το zopo zp998 ούτε με το lg Tablet. Τα δέχεται πλήρης. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ θα δοκιμάσω την καινούργια ρομ που εβγαλε η εταιρεία είναι η Official έχει Quick change με 1.8Α φορτιστη να δούμε θα δω διαφορά στην φορτιστη. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Όχι καμία ασυμβατότητα εγώ έχω την τελευταία έκδοση τον Windows Insider είμαι γραμμένος στο fast ring τίποτα οι drivers μια χαρά περνάνε κανένα πρόβλημα. Ούτε με το Jiayu ούτε με το zopo zp998 ούτε με το lg Tablet. Τα δέχεται πλήρης. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ θα δοκιμάσω την καινούργια ρομ που εβγαλε η εταιρεία είναι η Official έχει Quick change με 1.8Α φορτιστη να δούμε θα δω διαφορά στην φορτιστη. Απο win 10 σπασμένα φυσικά ούτε για πλάκα ....ενώ απο 7αρια ...σπασμένα και αυτα όλα καλά! Ποια είναι η official για στείλε κανα λινκ τώρα που πήρα το κολαι με το φλας τουλ! Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Απο win 10 σπασμένα φυσικά ούτε για πλάκα ....ενώ απο 7αρια ...σπασμένα και αυτα όλα καλά! Ποια είναι η official για στείλε κανα λινκ τώρα που πήρα το κολαι με το φλας τουλ! Δεν έχει σχέση αν είναι σπασμένα τα Windows η όχι. Αν και εγω εχω Windows 10 pro x64. Στον desktop γνήσια. Πρέπει να απενεργοποιησης την ψηφιακή υπογραφή και μετά να περάσεις τους driver. Χωρίς το usb μέσα στο τηλέφωνο Το λινκ ορίστε . http://bbs.ejiayu.com/forum.php?mod=viewthread&tid=1276833&mobile=1 Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Ποια είναι η official για στείλε κανα λινκ τώρα που πήρα το κολαι με το φλας τουλ! Υπαρχει η επισημη ρομ της jiayu αλλα την να την κανεις; εφοσον οι μεταγενεστερες δουλευουν πολυ καλυτερα; Θα επιβραδυνεις το τηλεφωνο με την επισημη ( οfficial και καλα ). Το δοκιμασαμε, δεν μας αρεσε, πηγαμε στης γερμανικες. Και μετα τι διαλεγουμε? Εφαρμογες, ADB η και τα δυο? Παρεμπιπτοντως το ADB τι ειναι :O Moνο εφαρμογες. Το αλλο ειναι εξομοιωτης πιστευω. Στα αδυτα του android δεν το πειραζω γιατι δεν το ξερω καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Υπαρχει η επισημη ρομ της jiayu αλλα την να την κανεις; εφοσον οι μεταγενεστερες δουλευουν πολυ καλυτερα; Θα επιβραδυνεις το τηλεφωνο με την επισημη ( οfficial και καλα ). Το δοκιμασαμε, δεν μας αρεσε... Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Η Rc 4 είναι άψογη για την ώρα. Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Υπαρχει η επισημη ρομ της jiayu αλλα την να την κανεις; εφοσον οι μεταγενεστερες δουλευουν πολυ καλυτερα; Θα επιβραδυνεις το τηλεφωνο με την επισημη ( οfficial και καλα ). Το δοκιμασαμε, δεν μας αρεσε, πηγαμε στης γερμανικες. Moνο εφαρμογες. Το αλλο ειναι εξομοιωτης πιστευω. Στα αδυτα του android δεν το πειραζω γιατι δεν το ξερω καλα. Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα ούτε με τις Official Rom ούτε με τις γερμανικές τώρα το δικό σου το τηλέφωνο αν διαλέγει ποια ρομ θα βάλει. είναι δικό σου πρόβλημα. Και εγω θα την βάλω για εμένα δεν είπα να την βάλει κάνεις. Και εξάλλου αυτός με ζήτησε το λινκ. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 (edited) παιδια μια ερωτηση το flash σας δουλευει με την rc4 την γερμανικη???το εχω στο αυτοματο τραβαω βιντεο και δεν αναβει το ιδιο και στην φωτο....ενω γενικα πριν δεν ειχα προβλημα....μηπως υπαρχει καμια ρυθμιση??...ακυρο παιδια....ενταξει τελικα... Edited January 31, 2016 by olympiakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmy76 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 .............................. Παρατήρησα κάτι όμως. Άν αφήσεις το τηλέφωνο με αναμένη την οθόνη και σβήσει από μόνο του τότε ανά κάποια δευτερόλεπτα αναβοσβήνει και δείχνει την ώρα. Άν όμως το σβήσεις εσύ από το power button τότε δεν το κάνει αυτό. Περίεργο... Τελικά αυτό σε κανέναν δεν γίνεται; Παράθεση LeEco Le Max 2 Χ822 4/32 TREBLE - F2FS - TWRP 3.5.2_9-0 by C.B.G. RROS-Q-8.6.7-20210315-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Θα αναφέρω για όσους δεν το γνωρίζουν απο την ΚΚ για να περάσω στην λολιποπ μέσω του flash tool έπρεπε υποχρεωτικά να βάλω την επιλογή format + download χωρίς φόρματ δυστυχώς δεν προχωρούσε. Πάντως βλέποντας την αναβάθμιση σε ποιότητα στην ακουστική του πως ακούς και πως σε ακούν συν τα υπόλοιπα απορώ πως ένα χρόνο σχεδόν δεν είχα προχωρήσει στην αλλαγή ρομ...τεσπα. Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Τελικά αυτό σε κανέναν δεν γίνεται; Και σε μένα το κανει κανα δυο φορες τη πρωτη έγχρωμη τη δεύτερη ασπρομαυρη και μετα δεν το ξανακανει….. Παντως ειναι μια χαρα ρομ….. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Θα αναφέρω για όσους δεν το γνωρίζουν απο την ΚΚ για να περάσω στην λολιποπ μέσω του flash tool έπρεπε υποχρεωτικά να βάλω την επιλογή format + download χωρίς φόρματ δυστυχώς δεν προχωρούσε. Πάντως βλέποντας την αναβάθμιση σε ποιότητα στην ακουστική του πως ακούς και πως σε ακούν συν τα υπόλοιπα απορώ πως ένα χρόνο σχεδόν δεν είχα προχωρήσει στην αλλαγή ρομ...τεσπα. Εγω επελεξα upgrade και το εκανε κανονικα. Με format χανεις και αλλα και μπαινεις σε επιπλεον διαδικασιες... Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 (edited) Εγω επελεξα upgrade και το εκανε κανονικα. Με format χανεις και αλλα και μπαινεις σε επιπλεον διαδικασιες... Σε εμενα δυστυχώς δεν έκανε τπτ... ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πας ρυθμίσεις>επιλογές για προγραμματιστές>πρόσβαση root. Εμένα γιατί δεν την έχει αυτή την επιλογή για προγραμματιστές? παλιά θυμάμαι υπήρχε. Έψαξα όλη την σελίδα των ρυθμίσεων δεν εμφανίζεται πουθενά ....τι γίνεται? Και η μπαταρία κάνει καλή διαχείριση με την νέα ρομ. Απο το πρωί (10 ώρες εκτός φορτιστή) είναι στο 44% με 3 ώρες και 50 λεπτά οθόνη και φωτεινότητα μεταξύ 60-70% με συνέχεια ανοικτό wifi αρκετές φωτογραφίες και βίντεο. Βλέπω πολύ μικρή χρήση του android 2% στα στατιστικά. Edited January 31, 2016 by THANKIN Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelaunder Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Λέω να αγοράσω μιά ακόμα μπαταρία για το S3 ξέρει κανείς κανένα eshop που να είναι αξιόπιστο, γρήγορο και να δέχεται paypal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilikos Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Εμένα γιατί δεν την έχει αυτή την επιλογή για προγραμματιστές? παλιά θυμάμαι υπήρχε. Έψαξα όλη την σελίδα των ρυθμίσεων δεν εμφανίζεται πουθενά ....τι γίνεται? Πας ρυθμισεις>σχετικα με το τηλεφωνο>αριθμός εκδοσης(το πατάς συνεχόμενα μέχρι να σου γράψει "είστε πλεον προγραμματιστης"). Μετα γυρνας στις ρυθμίσεις και είσαι κομπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 (edited) Πας ρυθμισεις>σχετικα με το τηλεφωνο>αριθμός εκδοσης(το πατάς συνεχόμενα μέχρι να σου γράψει "είστε πλεον προγραμματιστης"). Μετα γυρνας στις ρυθμίσεις και είσαι κομπλε. Ωραίος ευχαριστώ. Το είχα ξεχάσει! Edited January 31, 2016 by THANKIN Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzphone Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Λέω να αγοράσω μιά ακόμα μπαταρία για το S3 ξέρει κανείς κανένα eshop που να είναι αξιόπιστο, γρήγορο και να δέχεται paypal? Καλησπερα. Το θεμα μπαταρια για το s3 τ εψαξα και την πατησα. Λοιον ΟΛΕΣ οι μπαταριες που πλασαρονται με το περιτυλιγμα της γνησιας (Ali express και λοιπαι δημοκρατικαι δυναμεις που λεγαμε παλαιοτερα) με τιμη απο 5-7 ευρω ειναι μαιμουδες των 1000mAh το πολυ. Δεδομενου δε οτι οι περισσοτεροι shippers δεν δεχονται σκετες μπαταριες για λογους ασφαλειας κινδυνευεις να σου ερθει ο φακελος ανοιγμενος και αδειος οπως εμενα. Κατοπιν πιανεις το αυγο και το κουρευεις.... κοινως σε ταλαιπορια με τους """""""ευγενεστατους"""""""" και καθολου """""απατεωνες""""""" πωλητες των αξιοπιστων αυτων ηλεκτρονικων περιπτερων. Ου μπλεξεις. Η γνωη μου -το οποιο προτιθεμαι να κανω (??) - ειναι μετα απο ενα δυο χρονια να αγορασω απο το σαιτ της μαμας jiayu (αν και ε 20 το κοστος) για να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Ο μεσος χρονος ζωης μιας μπαταριας ειναι τα 5 χρονια με πτωση ποιοτικων κυκλων μετα τα 3.5χρονια. (Αν ειναι καλη εννοιειται) Γι'αυτο και τα επωνυμα βγαινουν χωρις εναλασσομενες μπαταριες γιατι ο τεχνολογικος κυκλος ζωης του μεσου smartphone δεν φθανει τα 5 χρονια. Τα διαρκη updates σε πετανε εκτος αγορας. Αρα στην παρουσα φαση με τηλ. 1-1.5 χρονων δεν εχει νοημα. Σημερα ενας φιλος μου μου εφερε ενα WOOOW!!!!! power bank με 38000mAh !!!!! οπως γραφει επανω. Μετα απο ενα -δυο κυκλους φορτισης εκφορτησης (αφου ο ιδιος ειχε ηδη κανει τους πρωτους 6-7) και με σταθερη αντισταση εκφορτησης και με τον γερολυκο νομο του ΩΜ το αποτελεσμα εδειξε 3.300 mAh βαρεια βαρεια. Οι μπαταριες απο Κινα ειναι μια πονεμενη ιστορια... Αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelaunder Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Καλησπερα. Το θεμα μπαταρια για το s3 τ εψαξα και την πατησα. Λοιον ΟΛΕΣ οι μπαταριες που πλασαρονται με το περιτυλιγμα της γνησιας (Ali express και λοιπαι δημοκρατικαι δυναμεις που λεγαμε παλαιοτερα) με τιμη απο 5-7 ευρω ειναι μαιμουδες των 1000mAh το πολυ. Δεδομενου δε οτι οι περισσοτεροι shippers δεν δεχονται σκετες μπαταριες για λογους ασφαλειας κινδυνευεις να σου ερθει ο φακελος ανοιγμενος και αδειος οπως εμενα. Κατοπιν πιανεις το αυγο και το κουρευεις.... κοινως σε ταλαιπορια με τους """""""ευγενεστατους"""""""" και καθολου """""απατεωνες""""""" πωλητες των αξιοπιστων αυτων ηλεκτρονικων περιπτερων. Ου μπλεξεις. Η γνωη μου -το οποιο προτιθεμαι να κανω (??) - ειναι μετα απο ενα δυο χρονια να αγορασω απο το σαιτ της μαμας jiayu (αν και ε 20 το κοστος) για να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Ο μεσος χρονος ζωης μιας μπαταριας ειναι τα 5 χρονια με πτωση ποιοτικων κυκλων μετα τα 3.5χρονια. (Αν ειναι καλη εννοιειται) Γι'αυτο και τα επωνυμα βγαινουν χωρις εναλασσομενες μπαταριες γιατι ο τεχνολογικος κυκλος ζωης του μεσου smartphone δεν φθανει τα 5 χρονια. Τα διαρκη updates σε πετανε εκτος αγορας. Αρα στην παρουσα φαση με τηλ. 1-1.5 χρονων δεν εχει νοημα. Σημερα ενας φιλος μου μου εφερε ενα WOOOW!!!!! power bank με 38000mAh !!!!! οπως γραφει επανω. Μετα απο ενα -δυο κυκλους φορτισης εκφορτησης (αφου ο ιδιος ειχε ηδη κανει τους πρωτους 6-7) και με σταθερη αντισταση εκφορτησης και με τον γερολυκο νομο του ΩΜ το αποτελεσμα εδειξε 3.300 mAh βαρεια βαρεια. Οι μπαταριες απο Κινα ειναι μια πονεμενη ιστορια... Αυτα Άρα ;;; τι μου λες να κάνω??? να την παραγγείλω από την Γερμανία το http://jiayu.de/ που δεν θα περάσει και τελωνείο και κοστίζει με τα μεταφορικά 30€ ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzphone Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Άρα ;;; τι μου λες να κάνω??? να την παραγγείλω από την Γερμανία το http://jiayu.de/ που δεν θα περάσει και τελωνείο και κοστίζει με τα μεταφορικά 30€ ;; Προσωπικα θα αγοραζα απο εδω. Αλλα οχι ακομα. Το τηλ. μου ειναι 6 μηνων http://www.jiayu-store.com/buy-jiayu-mobile.html Αλλοστε και οι γερμανοι απο εκει αγοραζουν και βαζουν το καπελο. Τελωνειο δεν περναει ετσι και αλλιως. Μπορεις να τσαταρεις με την μαμα και να τους πεις τις επιφυλαξεις σου. Αυτοι δεν ειναι Ali kλπ. Απο οτι ξερω χρησιμοποιουν ακριβους μεταφορεις και μπαινουν σε ειδικα μεταλλικα κουτια για αποφυγη εκρηξεων μετα απο συννενοηση με την αεροπ εταιρια. Τωρα αν με ρωτησεις πως δεχονται τα τηλ. με τις μπαταριες τους ....θα σε γελασω. Δεν εχω και πολυ εμπιστοσυνη στον κοσμο που ζουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Η να πάρεις ενα επώνυμο αξιόπιστο power bank τουλάχιστον 10000 και θα φορτίζεις και αυτο το κινητό σου και το επόμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Παιδια, καποιος να θυμισει στην rc4 πως βγαζουμε τη δονηση οταν κανουμε κληση και ο αλλος απανταει, οπως και απο τις ειδοποιησεις του yahoo, κατι μου ξεφευγει... Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Παιδια, καποιος να θυμισει στην rc4 πως βγαζουμε τη δονηση οταν κανουμε κληση και ο αλλος απανταει, οπως και απο τις ειδοποιησεις του yahoo, κατι μου ξεφευγει... Δες εδώ. Εγώ τουλάχιστον δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι άλλο, αλλά αυτό τουλάχιστον φαίνεται να δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Δες εδώ. Εγώ τουλάχιστον δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι άλλο, αλλά αυτό τουλάχιστον φαίνεται να δουλεύει. Ευχαριστω, δουλεψε. Επιτελους εφυγε η ενοχλητικη δονηση! Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts