kostasgtc13 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Μεχρι στιγμής ολα ειναι οκ!!! Με την RC1 το κιν ειναι σφεντονα!!!πάει πολύ καλα!!! και antutu 44676!!! Να το πρωτο πρόβλημα!! οταν με πέρνουν τηλ δεν εμφανιζεται το όνομα της επαφης ενω είναι αποθηκευμένη μεσα στο τηλ η επαφή!!! με το Trucaller νου την εμφανίζει αλλα σαν επαφή όχι!!!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 το προβλημα της μπαταριας εχει λυθει απο την beta 10, το bug με το 15% με το battery calibration και μετα απο 2-3 φορτισεις και πληρεις αποφορτισεις. εγω αφου δοκιμασα την beta 10 εβαλα και την extreme 1.3, πρωτη μερα και δουλευει μια χαρα, το εντυπωσιακο ειναι το Antutu σκορ, απο 44.000 πηγε κοντα στο 48.000. Και εμένα στην γερμανική RC1 σχεδόν 46000 score και εσύ νομίζεις ότι αυτό έχει διαφορά μεταξύ των ρομ. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Και εμένα στην γερμανική RC1 σχεδόν 46000 score και εσύ νομίζεις ότι αυτό έχει διαφορά μεταξύ των ρομ. Πανο εσύ είχες κανενα προβλημα με τις επαφές??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Να το πρωτο πρόβλημα!! οταν με πέρνουν τηλ δεν εμφανιζεται το όνομα της επαφης ενω είναι αποθηκευμένη μεσα στο τηλ η επαφή!!! με το Trucaller νου την εμφανίζει αλλα σαν επαφή όχι!!!:( Δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα στην RC1 εμένα μου τα εμφανίζει κανονικά. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα στην RC1 εμένα μου τα εμφανίζει κανονικά. Εμενα οι επαφές υπάρχουν κανονικα!!! αλλα ουτε στα μην ουτε στα τηλ εμφανίζονται!!!! Θα το ψαξω λιγο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Πανο εσύ είχες κανενα προβλημα με τις επαφές??? Δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα στην RC1 εμένα μου τα εμφανίζει κανονικά. Εμενα οι επαφές υπάρχουν κανονικα!!! αλλα ουτε στα μην ουτε στα τηλ εμφανίζονται!!!! Θα το ψαξω λιγο!! ένα από τα πρώτα προβλήματα που είχαμε όσοι πήραμε στα χέρια μας το S3 ήταν πως δεν εμφανιζόντουσαν σωστά οι επαφές. Για άγνωστο λόγο σε μερικές εκδόσεις πρέπει ο αριθμός να έχει το +30 μπροστά και σε μερικές άλλες εκδόσεις ROM δεν χρειάζεται να έχουν το +30 μπροστά (ή γενικότερα κάποιο άλλο διεθνές πρόθεμα). Μία εύκολη λύση έρχεται φυσικά μέσα από το PlayStore και λέγεται: Twitch! Contacts. Αν καταλαβαίνω σωστά στην γερμανική έκδοση (όπως και στη μανίσια) οι επαφές χρειάζονται το διεθνές πρόθεμα μπροστά, οπότε η εφαρμογή θα τις διορθώσει με ένα "κλικ" :rolleyes: Από εκεί και πέρα θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποια τεχνικά στοιχεία που έχουν να κάνουν με την φόρτιση και εφόσον έγινε παραλαβή ενός σχετικού γκατζετακίου. Σύμφωνα με αυτό και τον φορτιστή 5V/1A χρειάστηκαν 6μιση ώρες φόρτισης και η μπαταρία μετρήθηκε κάπου στα 2780mah... (Ξεκίνησε από το 1%). Επίσης δεν είδα στην ένδειξη να "τραβάει" πάνω από 0,36Α κατά τη φόρτιση. Θα δοκιμάσω και με άλλους φορτιστές και θα αναφέρω αν παρατήρησα διαφορές. Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 ένα από τα πρώτα προβλήματα που είχαμε όσοι πήραμε στα χέρια μας το S3 ήταν πως δεν εμφανιζόντουσαν σωστά οι επαφές. Για άγνωστο λόγο σε μερικές εκδόσεις πρέπει ο αριθμός να έχει το +30 μπροστά και σε μερικές άλλες εκδόσεις ROM δεν χρειάζεται να έχουν το +30 μπροστά (ή γενικότερα κάποιο άλλο διεθνές πρόθεμα). Μία εύκολη λύση έρχεται φυσικά μέσα από το PlayStore και λέγεται: Twitch! Contacts. Αν καταλαβαίνω σωστά στην γερμανική έκδοση (όπως και στη μανίσια) οι επαφές χρειάζονται το διεθνές πρόθεμα μπροστά, οπότε η εφαρμογή θα τις διορθώσει με ένα "κλικ" :rolleyes: Λοιπον βρήκα το πρόβλημα!!! οι επαφές για κάποιο λόγο έχουν την μορφή : 697 123 4567 Μόλις κανεις επεξεργασια την επαφή και σβήσεις τα κενα ολα εμφανίζονται κανονικοτατα!!!! Και δεν παίζει ρόλο αν έχει μπροστα προθεμα +30. Το μονο κακο ειναι οτι πρεπει να κάτσω και να κάνω αυτό σε όλες τις επαφές. Ίσως φταίει το Excel Contacts που έκανα backup τις επαφές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 ένα από τα πρώτα προβλήματα που είχαμε όσοι πήραμε στα χέρια μας το S3 ήταν πως δεν εμφανιζόντουσαν σωστά οι επαφές. Για άγνωστο λόγο σε μερικές εκδόσεις πρέπει ο αριθμός να έχει το +30 μπροστά και σε μερικές άλλες εκδόσεις ROM δεν χρειάζεται να έχουν το +30 μπροστά (ή γενικότερα κάποιο άλλο διεθνές πρόθεμα). Μία εύκολη λύση έρχεται φυσικά μέσα από το PlayStore και λέγεται: Twitch! Contacts. Αν καταλαβαίνω σωστά στην γερμανική έκδοση (όπως και στη μανίσια) οι επαφές χρειάζονται το διεθνές πρόθεμα μπροστά, οπότε η εφαρμογή θα τις διορθώσει με ένα "κλικ" :rolleyes: Από εκεί και πέρα θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποια τεχνικά στοιχεία που έχουν να κάνουν με την φόρτιση και εφόσον έγινε παραλαβή ενός σχετικού γκατζετακίου. Σύμφωνα με αυτό και τον φορτιστή 5V/1A χρειάστηκαν 6μιση ώρες φόρτισης και η μπαταρία μετρήθηκε κάπου στα 2780mah... (Ξεκίνησε από το 1%). Επίσης δεν είδα στην ένδειξη να "τραβάει" πάνω από 0,36Α κατά τη φόρτιση. Θα δοκιμάσω και με άλλους φορτιστές και θα αναφέρω αν παρατήρησα διαφορές. Εχω το ιδιο που λες. Στο 1% μεχρι το 100 με εβαλε 3004 Αλλα εχει διαφορα φορτιστη με φορτιστη. Στον μανισιο με εδωσε 0,40, σε ενα αλλο που αγορασα απο κινα επαιζε. Μου εδειξε μια μερα 0,62 και μια αλλη 0,90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Μετά από 3 χρόνια στο κουρμπέτι των κινέζικων, σήμερα κατάφερα και μπρικάρισα για καλά το πρώτο μου ΜΤΚ. Είχα θέμα με τον proximity όπως έγραψα πιό πριν και αφού έβαλα όλες τις 5.1, το Vick μου πρότεινε να δοκιμάσω και την 4.4 μήπως και εκεί στρώσει (που δεν υπήρχε περίπτωση, καθαρά hardware είναι αυτά τα τερτίπια). Όπως και έκανα. Έβαλα την μαμά S3SW, τέλειωσε το φλασάρισμα μιά χαρά και το κινητό έμεινε κόκκαλο. Ούτε κιχ, ούτε ανάβει, ούτε γκλιν-γκλον όταν συνδέω το PC, ούτε λαμπάκι φόρτισης, ούτε σήμα φόρτισης στην οθόνη, ούτε βάλε-βγάλε μπαταρία, ούτε τίποτα. Το ήθελε η μοίρα του να κάνει βόλτα Ελλάδα και να πεθάνει εδώ φαίνεται. Φεύγει πίσω Κίνα να μου στείλουν άλλο... Από ότι καταλαβαίνω, μάλλον είναι νέα φουρνιά S3 (έχει κάτι μικροδιαφορές από το πρώτο S3 που έχω, άλλο λεντάκι κόκκινο-πράσινο, διαφορετικά πλαστικάκια από μέσα), με άλλη πλακέτα και το bootloader της 4.4 το διέλυσε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 παιδιά επιβεβαιώνω ότι είναι παρτίδες μου στειλαν για φίλη μου ένα κινητό σε άσπρο και πολλές φορές δε μου λειτουργεί το κουμπί πίσω και αποσυνδέετε το 4g η το 3g στο άσχετο? αλλά αυτό με το κουμπί πίσω δε το κάνει πάντα....τι με συμβουλευεται να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 παιδιά επιβεβαιώνω ότι είναι παρτίδες μου στειλαν για φίλη μου ένα κινητό σε άσπρο και πολλές φορές δε μου λειτουργεί το κουμπί πίσω και αποσυνδέετε το 4g η το 3g στο άσχετο? αλλά αυτό με το κουμπί πίσω δε το κάνει πάντα....τι με συμβουλευεται να κάνω? το 4g στην ελλαδα ειναι πονεμενη ιστορια οποτε το προσπερναμε. Αλλα για ποιο κουμπακι πισω λες; Στα πλαγια εχει 2 αυτο που το ανοιγοκλεινει, και η φωνη... αλλα πισω;;;;:blink::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 To capacitive θα εννοεί, το κάτω δεξιά. Εμένα μου επιβεβαίωσε το Vickmall, ότι το εργοστάσιο γνωρίζει για το θέμα με το proximity και μάλλον θα βγάλουν νέο firmware με βελτιωμένο calibration, να πιάνει και τους νέες παρτίδες. Φαίνεται μετά την αλλαγή της εταιρίας, η παραγωγή χρησιμοποίησε νέους προμηθευτές και έχουμε ψιλοδιαφορές από τα πρώτα. Και το λεντάκι ένδειξης είναι διαφορετικό και το πίσω πάνελ είναι ελαφρώς διαφορετικό υλικό, σε σχέση με το πρώτο μου S3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 παιδιά επιβεβαιώνω ότι είναι παρτίδες μου στειλαν για φίλη μου ένα κινητό σε άσπρο και πολλές φορές δε μου λειτουργεί το κουμπί πίσω και αποσυνδέετε το 4g η το 3g στο άσχετο? αλλά αυτό με το κουμπί πίσω δε το κάνει πάντα....τι με συμβουλευεται να κάνω? Έχεις βάλει tempered glass προστασία οθόνης σ' αυτό που δε σου δουλεύει το πίσω κουμπί; Αν ναι, αυτό φταίει. Μου το κάνει κι εμένα μερικές φορές λόγω του tempered glass. Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Φαίνεται μετά την αλλαγή της εταιρίας, η παραγωγή χρησιμοποίησε νέους προμηθευτές και έχουμε ψιλοδιαφορές από τα πρώτα. Και το λεντάκι ένδειξης είναι διαφορετικό και το πίσω πάνελ είναι ελαφρώς διαφορετικό υλικό, σε σχέση με το πρώτο μου S3. Διάβαζα μάλιστα ότι η πιο εμφανής διαφορά είναι οι "τυπωμένες" κεραίες στο πίσω μέρος του κινητού (μέσα από το πίσω κάλυμα!) που σε πρόσφατα μοντέλα είναι ασημί και όχι μαύρες, όπως στις πρώτες φουρνιές. (άβαφες για καλύτερη λήψη, είπαν κάποιοι, ίσως απλά πιο φτηνές, είπα ο... καχύποπτος εγώ! :p) Asterisd, κανένα... φως με το κινητό; Παραμένει brick και πάει για επιστροφή...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Θα δοκιμάσω το απόγευμα με Force update (κουμπώνεις το USB πατώντας Vol+), να δω αν ξυπνήσει. Αλλιώς αύριο-μεθαύριο πάει πίσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Στην εκδοση ΚΚ τα κατω κουμπια φωτιζονταν αμυδρα, και το "πισω" λογω του γυαλιου δεν επιανε παντα. Με την Γερμανικη, φωτιζονταν δυνατα, και κανενα προβλημα με εκεινα. Οσο για τον αισθητηρα. Δοκιμασε να το ρυθμισεις σε ασφαλη λειτουργεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Θα δοκιμάσω το απόγευμα με Force update (κουμπώνεις το USB πατώντας Vol+), να δω αν ξυπνήσει. Αλλιώς αύριο-μεθαύριο πάει πίσω... Τελικά με Force Update (πρίζωμα κρατώντας πατημένο το Vol-), ξύπνησε και πήρε την 5.1 RC1. Είχε χάσει και όλη την φόρτιση η μπαταρία από το κακό προηγούμενο flashing της 4.4. Τελικά δεν ψοφάνε με τίποτα τα MTK... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgekak Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Όντως ισχύει αυτό με τα capacitive buttons. Νομίζω πως και η διάρκεια της μπαταρίας έχει αυξηθεί με την αναβάθμιση σε LP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Τελικά με Force Update (πρίζωμα κρατώντας πατημένο το Vol-), ξύπνησε και πήρε την 5.1 RC1. Είχε χάσει και όλη την φόρτιση η μπαταρία από το κακό προηγούμενο flashing της 4.4. Τελικά δεν ψοφάνε με τίποτα τα MTK... :D:D:D:D:D:D είπα μια που θα βλέπω τις πορείες σήμερα, να δοκιμάσω την γερμανική RC1.... για να μην έχει ξανά αναφερθεί, υποθέτω πως μόνο σε μένα μετά από λίγες ώρες και χωρίς κάποιο μήνυμα σφάλματος κολλάνε οι "επαφές" και ουσιαστικά ούτε κλήσεις δέχομαι, ούτε να καλέσω μπορώ, ούτε viber, whatsApp κλπ... νεκρά όλα.... ειδικά αν πάω να ανοίξω το Τηλέφωνο ή τις Επαφές κάνει ένα είδος force close :( Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 :D:D:D:D:D:D είπα μια που θα βλέπω τις πορείες σήμερα, να δοκιμάσω την γερμανική RC1.... για να μην έχει ξανά αναφερθεί, υποθέτω πως μόνο σε μένα μετά από λίγες ώρες και χωρίς κάποιο μήνυμα σφάλματος κολλάνε οι "επαφές" και ουσιαστικά ούτε κλήσεις δέχομαι, ούτε να καλέσω μπορώ, ούτε viber, whatsApp κλπ... νεκρά όλα.... ειδικά αν πάω να ανοίξω το Τηλέφωνο ή τις Επαφές κάνει ένα είδος force close :( Κανενα προβλημα σε εμενα. Ούτε force close ούτε τίποτα Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 (edited) :D:D:D:D:D:D είπα μια που θα βλέπω τις πορείες σήμερα, να δοκιμάσω την γερμανική RC1.... για να μην έχει ξανά αναφερθεί, υποθέτω πως μόνο σε μένα μετά από λίγες ώρες και χωρίς κάποιο μήνυμα σφάλματος κολλάνε οι "επαφές" και ουσιαστικά ούτε κλήσεις δέχομαι, ούτε να καλέσω μπορώ, ούτε viber, whatsApp κλπ... νεκρά όλα.... ειδικά αν πάω να ανοίξω το Τηλέφωνο ή τις Επαφές κάνει ένα είδος force close :( Και σε μένα έκανε τέτοιου είδους κολλήματα , όχι στις επαφές , αλλά στόν cm- browser . Δεν δεχόταν καμία εντολή και έπρεπε να κάνω επανεκκίνηση τον περιηγητή για να δουλέψει ξανά . Τελικά θα ξαναγυρίσω στην extreme που άν και υστερεί λίγο σε ήχο , έναντι της γερμανικής , φαίνεται οτι είναι λίγο καλύτερη ( πρός το παρόν και για τις δικές μου απαιτήσεις ) . Ένα σοβαρό ελάτωμα της γερμανικής είναι ότι δεν μπορεί να εγκαταστήσει το Ezcast που μου είναι απαραίτητο για την σύνδεση με την τηλεόραση . Όταν πάω να εγκαταστήσω αυτή την εφαρμογή ( και το έχω δοκιμάσει πολλές φορές ) μου βγάζει μήνυμα λάθους . force close βεβαίως δεν μου έχει κάνει ποτέ Αν θέλει κάποιος που έχει την RC1 ας δοκιμάσει να εγκαταστήσει την εφαρμογή Ezcast απο το Playstore και να ενημερώσει εαν εγκαθίσταται , μήπως και φταίει το δικό μου τηλέφωνο . Πάντως με την exrteme δουλεύει τέλεια Edited November 12, 2015 by george26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Και σε μένα έκανε τέτοιου είδους κολλήματα , όχι στις επαφές , αλλά στόν cm- browser . Δεν δεχόταν καμία εντολή και έπρεπε να κάνω επανεκκίνηση τον περιηγητή για να δουλέψει ξανά . Τελικά θα ξαναγυρίσω στην extreme που άν και υστερεί λίγο σε ήχο , έναντι της γερμανικής , φαίνεται οτι είναι λίγο καλύτερη ( πρός το παρόν και για τις δικές μου απαιτήσεις ) . Ένα σοβαρό ελάτωμα της γερμανικής είναι ότι δεν μπορεί να εγκαταστήσει το Ezcast που μου είναι απαραίτητο για την σύνδεση με την τηλεόραση . Όταν πάω να εγκαταστήσω αυτή την εφαρμογή ( και το έχω δοκιμάσει πολλές φορές ) μου βγάζει μήνυμα λάθους . force close βεβαίως δεν μου έχει κάνει ποτέ Αν θέλει κάποιος που έχει την RC1 ας δοκιμάσει να εγκαταστήσει την εφαρμογή Ezcast απο το Playstore και να ενημερώσει εαν εγκαθίσταται , μήπως και φταίει το δικό μου τηλέφωνο . Πάντως με την exrteme δουλεύει τέλεια To δοκιμασα, ξεκιναει το κατεβασμα αλλα πριν ολοκληρωσει βγαζει μηνυμα λαθους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 To δοκιμασα, ξεκιναει το κατεβασμα αλλα πριν ολοκληρωσει βγαζει μηνυμα λαθους Ακριβώς . Το ίδιο κάνει και σε μένα . Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 παιδιά το πρόβλημα με το μπροστά δεξί κουμπί -κοινώς το βελάκι - δε το κάνει συχνά οπότε μπορεί να ναι το temperded glass που ήρθε από το εργοστάσιο έτσι vickmall κι εγώ. το θέμα μου παιδιά είναι το 3g... ενώ με 4g της cosmote πιάνει καμπάνα όταν δεν έχει καλό σήμα και πάει σε 3g μόνο του ή να το βάλεις εσύ μόνιμα 3g παιδιά μάλλον δε δουλεύει ο sensor του 3g και δε συνδεεται καθόλου...δοκίμασα και το βαλα σε 2g μια χαρά...το κλασικο Ε πάνω εμφανίστηκε. το 3g αρνείται και μάλιστα φοράει την xtreme από το εργοστάσιο που έχω κι εγώ γιατί σήμερα μου απάντησαν μήπως είναι θέμα rom και τους είπα ότι χρησιμοποιώ την ίδια στο άλλο μου ίδιο κινητό και μια χαρά όλα και να κάνω βιντεάκι για να δουν τι ακριβώς έχει. τους το στειλα σήμερα. δε μπορώ ταλαιπωρία να το ξαναστείλεις πίσω αν έχει κάτι ολοκαίνουριο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Μου τρώει πολύ μπαταρία η "ετοιμότητα κυψέλης".Τι Πρέπει να κλείσω ώστε να την περιορίσω κάτω από το 25%; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts