dynamic4 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Καλησπέρα, μετά από 25 μέρες παρέλαβα το S3 . Ηρθε rooted αλλά όποτε μπαίνω σε google apks κολλάει κ κάνει restart. Σκέφτηκα να ξαναπεράσω drivers k rom με flashtools αλλά δεν το χω ξανακάνει. Εχει κανείς καμμιά ιδέα? Μήπως δεν είναι αυτό κ είναι τπτ άλλο? Από πού το πήρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk33 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 δειτε πως ειναι εσωτερικα το τηλ. http://www.igadgetnews.com/2014/12/18/jiayu-s3-official-teardown-figure/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastc Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Καλημερα παιδια.Το δικο μου εφτασε στο αεροδρομιο χθες το βραδυ.Η παραγγελια ειχε γινει Despatched to overseas στις 4 Μαρτιου απο vickmall μεσω singapore post.Ελπιζω μεχρι Παρασκευη να το χω στα χερια μου.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Βρηκε κανεις πως μπορουμε να μεταφερουμε τις εφαρμογες στην καρτα sd?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Βρηκε κανεις πως μπορουμε να μεταφερουμε τις εφαρμογες στην καρτα sd?? δεν έχει καθόλου μεταφορά στην sd δηλαδή? που αποθηκεύονται? στον εσωτερικό χώρο που συνήθως είναι 2 gb ή στον αποθηκευτικό του τηλεφώνου που είναι τα υπόλοιπα 14 gb ας πούμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpatzakas Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 (edited) Εχω ενα Samsung S Advance.. Περναω τις επαφες στην sd σαν αντιγραφο ασφαλειας..Γινεται αυτο το αντιγραφο να το περασω στο jiayu οταν μου ερθει;; Αμα δεν γινετια πειτε μου κανεναν ευκολο τροπο να τις περασω..Ευχαριστω Edited March 11, 2015 by Mpatzakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bosidis Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Ευτυχής κάτοχος του πύραυλου εδώ και δυο βδομάδες. Όλα λειτουργούν άψογα σε μένα εκτός απ' το ότι όταν με παίρνουν εμφανίζεται μαύρη οθόνη, ενώ αυτός που με καλεί μετά εμφανίζεται στο dialer. Δε μπορώ να βρω άκρη για το τι φταίει και οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanKanellop Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 (edited) δεν γίνεται η διαφοροποίηση σε εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και σε αποθηκευτικό χώρο τηλεφώνου σε αυτή τη συσκευή... είναι ενιαίος ο χώρος Edited March 11, 2015 by ThanKanellop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluespot Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 το πηρα απο το to2c ( http://www.to2c.com/jiayu-s3-2gb-ram-16gb-rom.html )με singapore post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 δεν έχει καθόλου μεταφορά στην sd δηλαδή? που αποθηκεύονται? στον εσωτερικό χώρο που συνήθως είναι 2 gb ή στον αποθηκευτικό του τηλεφώνου που είναι τα υπόλοιπα 14 gb ας πούμε? Απο οτι καταλαβα δεν μεταφερονται,εκτος αν καποιος αποε δω μεσα το εκανε,το 2gb ειναι η τρεχων μνημη ram σε αυτην δεν αποθηκευεις τιποτα,αυτη λειτουργει ανεξαρτητα μονη της.στα 14gb εκει αποθηκευονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluespot Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Από πού το πήρες? το πήρα από το to2c με singapore post κ ηρθε σε 25 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris40 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 καθενας με τον πονο του :) υπαρχει περιπτωση να αλλαξει το φοβερο πικ απ που υπαρχει στο κεντρικο μενου για να παιζει η μουσικη σε κατι ποιο ομορφο? και δευτερη ερωτηση υπαρχει καποιο site να κατεβασουμε περισσοτερα θεματα για το κινητο (αυτα που χρησιμοποιει σαν background) αν μπορει κανεις να βοηθησει ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 καθενας με τον πονο του :) υπαρχει περιπτωση να αλλαξει το φοβερο πικ απ που υπαρχει στο κεντρικο μενου για να παιζει η μουσικη σε κατι ποιο ομορφο? και δευτερη ερωτηση υπαρχει καποιο site να κατεβασουμε περισσοτερα θεματα για το κινητο (αυτα που χρησιμοποιει σαν background) αν μπορει κανεις να βοηθησει ευχαριστω Για την μουσικη κατεβαζεις ενα music player απο playstore και κανεις την δουλεια οσο για τα θεματα δεν μπορεις να κατεβασεις απο οσο ξερω,οσα εχει το μενου του.μπορεις ομως να βαλεις εναν αλλον launcer απο playstore παλι κι εκει μπορεις να του αλλαξεις τα φωτα σε αλλαγες θεματα και αλλα διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpd Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Ευτυχής κάτοχος του πύραυλου εδώ και δυο βδομάδες. Όλα λειτουργούν άψογα σε μένα εκτός απ' το ότι όταν με παίρνουν εμφανίζεται μαύρη οθόνη, ενώ αυτός που με καλεί μετά εμφανίζεται στο dialer. Δε μπορώ να βρω άκρη για το τι φταίει και οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη. Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ. Λύθηκε μέσω Gravity Box/Τηλέφωνο/Εικόνα καλούντος σε πλήρη οθόνη/από απενεργοποίηση έβαλα μερική οθόνη και εμφανίζεται κανονικά τώρα ο καλών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Ευτυχής κάτοχος του πύραυλου εδώ και δυο βδομάδες. Όλα λειτουργούν άψογα σε μένα εκτός απ' το ότι όταν με παίρνουν εμφανίζεται μαύρη οθόνη, ενώ αυτός που με καλεί μετά εμφανίζεται στο dialer. Δε μπορώ να βρω άκρη για το τι φταίει και οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη. Το ειχα και εγω αυτο με την rom που μου ειχε ερθει, κανε πρωτα μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και αν δεν στρωσει αλλαξε rom και βαλε την τελευται moded απο εδω http://www.needrom.com/download/jy-s3-stock-moded-system/ Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keen Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 (edited) Σήμερα παρέλαβα την εκδοση 3GB του Jiayu S3.. Οι πρωτες εντυπωσεις αριστες..Οπως προανεφεραν οι ιδιοκτητες της 2gb...ειναι ταχυτατο στις μεταβασεις μεταξυ οθονων,στην φορτωση των εφραμογων και ιντερνετ. Η μπαταρια μεχρι που ανοιξα τα gestures ηταν σε καλο ρυθμο καταναλωσης, απο 60% (πρωτη ενεργοποιηση) εως 50% σε μια ωρα συνεχους χρησης με 100% φωτεινοτητα και Ασυρματο ανοιχτο. Χρονος ενεργοποιησης 15-16sec μαξιμουμ. Antutu 41000. Free Ram μετα απο επανεκκινηση 81% ελευθερη 2300MB περιπου.. GPS με κλειστη τη διακινηση δεδομενων 8 δορυφορους .καθολου Glonass/Beidοu ..θα το ψαξω εκτενεστερα αργοτερα. Ακολουθουν εικονες!! Απορίες δεκτες! Edited March 11, 2015 by keen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Παιδιά μια βοήθεια please!!! Πού θα βρω το apk των επαφών, γιατί κάτι έκανα και τώρα μου λέει "Η εφαρμογή δεν είναι εγκατεστημένη "? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 δεν έχει καθόλου μεταφορά στην sd δηλαδή? που αποθηκεύονται? στον εσωτερικό χώρο που συνήθως είναι 2 gb ή στον αποθηκευτικό του τηλεφώνου που είναι τα υπόλοιπα 14 gb ας πούμε? Πλεον δεν υπαρχει εσωτερικος χωρος και χωρος sd, εχει γινει ενιαιος εδω και καιρο στα κινητα, ο λογος προφανης.....για να βαζουμε οσες εφαρμογες αντεχουμε και θυμομαστε..... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Παιδιά μια βοήθεια please!!! Πού θα βρω το apk των επαφών, γιατί κάτι έκανα και τώρα μου λέει "Η εφαρμογή δεν είναι εγκατεστημένη "? Δοκιμασε εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.psencik.com.android.contacts Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nommie21 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 καθενας με τον πονο του :) υπαρχει περιπτωση να αλλαξει το φοβερο πικ απ που υπαρχει στο κεντρικο μενου για να παιζει η μουσικη σε κατι ποιο ομορφο? και δευτερη ερωτηση υπαρχει καποιο site να κατεβασουμε περισσοτερα θεματα για το κινητο (αυτα που χρησιμοποιει σαν background) αν μπορει κανεις να βοηθησει ευχαριστω Το πικ απ είναι widget και αλλάζει αν πατήσεις συνεχόμενα στην αρχική οθόνη, add widgets/Music Widget. Ψάξε στο google play για δωρεάν music player εγώ κατέβασα το MixZing αλλά δεν είμαι και ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Εχω ενα Samsung S Advance.. Περναω τις επαφες στην sd σαν αντιγραφο ασφαλειας..Γινεται αυτο το αντιγραφο να το περασω στο jiayu οταν μου ερθει;; Αμα δεν γινετια πειτε μου κανεναν ευκολο τροπο να τις περασω..Ευχαριστω Με αυτό το αντίγραφο μπορείς να το αντιγράψεις σε όποια android συσκευή θέλεις και να επαναφέρεις εύκολα τις επαφές σου. Επίσης αν μπεις στον τηλεφωνικό σου κατάλογο στο google στο PC σου μπορείς και εκεί να βάλεις τις επαφές σου απο αυτό το αρχείο που έκανες αντιγραφο ασφαλείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Πάντως βλέπω ότι όλοι έχετε μικροθεματάκια. Άλλος με την μπαταρία, άλλος με τα χρώματα, άλλος με τα τηλέφωνα, άλλος με την ένταση, άλλος με την φωτεινότητα :( Ελπίζω να είναι οκ όταν έρθει το δικό μου :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 εχει παραλάβει κάποιος από gearbest ? σήμερα αυτή μου είπε ότι πιθανώς δε θα έρθει το κιν μου με play store γιατί η google έχει βγει εκτός κινέζικης αγοράς. και από ότι έχω διαβάσει εδώ δεν είναι απλό να περάσεις το playstore ένα apk δηλαδή install. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASSOS1 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Εκτός απο το ECOO E04 Aurora φαίντε πως ξεπηδούν συνέχεια και άλλα 64μπιτοι ανταγωνιστές του S3 όπως το ZTE V5 Max Το Ecoo e04 δεν προτιμήθηκε λόγο 2 προβλημάτων στο google play και στον browser τα οποία έχουνε πλέον διορθωθεί. Ποια η άποψή σας σχετικά με το Jiayu s3 και αυτά τα 2 κινητά? ECOO E04 Aurora http://www.geekbuying.com/item/ECOO-E04-5-5inch-FHD-Android-4-4-Smartphone-4G-MTK6752-Octa-Core-1-7-GHz-2GB-16GB-16-0MP-Miracast-Fingerprint-ID--White-341272.html ZTE V5 Max http://www.vickmall.com/zte-v5-max-smartphone-64bit-4g-lte-android-4-4-quad-core-2gb-16gb-5-5-inch-hd-screen.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 (edited) Ακυρο λαθος κινητο. Edited March 12, 2015 by sakis92 Ακυρο λαθος κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts