Jump to content

dpd

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dpd

  1. Ευχαριστώ πολύ για το update. Το viper δουλεύει άψογα.
  2. Έκανα την αναβάθμιση V12a σε V13 και πλέον δεν μου δουλεύει το Viper4A. Δοκίμασα νέα dirty installation της V12 και δούλεψε, μετά update σε V12a και πάλι δούλεψε αλλά μετά το νέο update σε V13 πάλι δεν δουλεύει. Έβγαλε μάλιστα 2 μηνύματα για διακοπή των λειτουργιών DIPAC και EFFECTS αν θυμάμαι καλά και στο driver status ειναι όλα no. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://drive.google.com/file/d/0BzEfccsbwlFUSzZCMHN0S2ZCU2s/view
  3. Νέο Update 40. Έχει επιλογή για gestures αλλά μάλλον λείπει ακόμη η αλλαγή kernel.
  4. Τελικά έβαλα ξανά την εφαρμογή wallpapers από το zip και τώρα μόλις έπαψε να μου δείχνει διαθέσιμη την αναβάθμιση 37.
  5. Για κάποιο λόγο το update 37 δεν μου εγκαθίσταται ούτε αυτόματα ούτε χειροκίνητα σήμερα. Δεν εμφανίζεται η εφαρμογή wallpaper και έχω συνέχεια ειδοποίηση για την αναβάθμιση 37 μετά από κάθε εγκατάσταση της ίδιας.
  6. ΤΟ V4A σε μένα δουλεύει στο headset μόνο με τον ανταπτορα για 3,5mm ακουστικά, αλλά όχι με τα δικά του CDLA ακουστικά .
  7. Πήγαινε Ρυθμίσεις / Εξειδικευμένες ρυθμίσεις /Φλας...
  8. Υπάρχει λειτουργία smart wake όπως double tap to wake και draw up to unlock, όπως είχα συνηθίσει σε άλλο τηλέφωνο για ευκολία και για να μην καταπονείται το φυσικό πλήκτρο;
  9. Νενικήκαμεν!! Ευχαριστώ πολύ.
  10. Ευχαριστώ. Δυστυχώς όμως μέσα απο το TWRP πάλι φαίνεται στο PC σαν άγνωστη MTP συσκευή και δεν μπορώ να μεταφέρω αρχεία. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
  11. Παρέλαβα και εγώ σήμερα το Χ829 6/128 έβαλα TWRP αλλά δεν μπορούσα να κάνω το PC να το δεί σαν MTP για μεταφορά αρχείων (backup κ.λ.π.) παρά μόνο PTP (WIN 10 X64). Μετά από ώρες ταλαιπωρίας βρήκα αυτό και σώθηκα. Το δίνω για όποιον το χρειαστεί.
  12. dpd

    Jiayu S3

    Διάβασε αυτό (post 1241) : Είναι θέμα kitkat. Στέλνει ερώτημα για διαμοιρασμό internet στον πάροχο, και ο δικός σου όπως και ο δικός μου ( Voda....) δεν το επιτρέπει εφόσον πουλάει πακέτα mobile internet γι αυτή τη δουλειά. Πρέπει με το πρόγραμα sql editor (κάπου το είχα βρεί πριν 20 ημέρες γιατί στο playstore δεν είναι δωρεάν) να περάσεις εντολή tether_dun_required και value 0 σε συγκεκριμμένο αρχείο. Βλέπε εδώ h..p://forums.androidcentral.com/google-nexus-4/336899-updated-how-re-enable-tethering-kitkat-new-method-t-mobile-without-root.html .
  13. dpd

    Jiayu S3

    Στο s3 2gb του γιού μου η 20150714 κόλλαγε στο Download Flash 1% και το τηλέφωνο επίσης δεν άνοιγε (ενώ στο δικό μου s3 3gb μπήκε κανονικά). Αυτό που κάναμε ήταν να περάσουμε την 20150623 με firmware upgrade και μετά πάνω από αυτή μπήκε μια χαρά η 20150714 με download only. Δοκίμασέ το.
  14. dpd

    Jiayu S3

    Άρα wind και voda δεν επιτρέπουν tethering ενώ η cosmote το επιτρέπει. Με τη διαδικασία που περιγράφω το πρόβλημα μου λύθηκε άμεσα και δια παντός γιατί το τηλέφωνο πια δεν ρωτάει τον πάροχο. Είναι γενική λύση για όλα τα τηλέφωνα με kitkat. Διάφορες άλλες λύσεις μέσω κάποιων προγραμμάτων μου δούλεψαν μόνο προσωρινά. Η sony διάβασα ότι έχει μόνη της απενεργοποιήσει στις τελευταίες συσκευές το ερώτημα στον πάροχο.Για το lollipop δεν γνωρίζω, ίσως το μάθουμε όταν μας έρθει αντίστοιχο update.
  15. dpd

    Jiayu S3

    Είναι θέμα kitkat. Στέλνει ερώτημα για διαμοιρασμό internet στον πάροχο, και ο δικός σου όπως και ο δικός μου ( Voda....) δεν το επιτρέπει εφόσον πουλάει πακέτα mobile internet γι αυτή τη δουλειά. Πρέπει με το πρόγραμα sql editor (κάπου το είχα βρεί πριν 20 ημέρες γιατί στο playstore δεν είναι δωρεάν) να περάσεις εντολή tether_dun_required και value 0 σε συγκεκριμμένο αρχείο. Βλέπε εδώ h..p://forums.androidcentral.com/google-nexus-4/336899-updated-how-re-enable-tethering-kitkat-new-method-t-mobile-without-root.html .
  16. dpd

    Jiayu S3

    Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ. Λύθηκε μέσω Gravity Box/Τηλέφωνο/Εικόνα καλούντος σε πλήρη οθόνη/από απενεργοποίηση έβαλα μερική οθόνη και εμφανίζεται κανονικά τώρα ο καλών.
×
×
  • Create New...