taliban Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 παιδιά έχει κανένας εξέλιξη στην πορεία της αποστολής του τηλ μέσω coolocool ? Εμένα έχουν περάσει 5 μέρες και ακόμα not found μου το δείχνουν όλα τα track site Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 παιδιά έχει κανένας εξέλιξη στην πορεία της αποστολής του τηλ μέσω coolocool ? Εμένα έχουν περάσει 5 μέρες και ακόμα not found μου το δείχνουν όλα τα track site Αν το εχει στειλει με NL post θα αργησει να φανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 παιδιά έχει κανένας εξέλιξη στην πορεία της αποστολής του τηλ μέσω coolocool ? Εμένα έχουν περάσει 5 μέρες και ακόμα not found μου το δείχνουν όλα τα track site Εγω - shipped 5/2 και 11/2 εχω "κινηση" - The item is on transport to the country of destination (17track), με NL Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Αν το εχει στειλει με NL post θα αργησει να φανει οκ, αυτό το ξέρω, αλλά πρώτη φορά μου συμβαίνει 5 ημέρες μέσω NL να μην δείχνει τίποτα....τέλος πάντων...εν αναμονή ! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Εγω - shipped 5/2 και 11/2 εχω "κινηση" - The item is on transport to the country of destination (17track), με NL μαζι με το δικό μου ερχεται ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Εγώ βρήκα αυτο με καλή τιμη --> http://www.igogo.es/product319134.html?gclid=Cj0KEQiAu_GmBRDhtK-kzqKcuJwBEiQAJvB8n1j4AtsqyqyoLX7lfRWBZU-UkHQJf-vMWUMHwmEFSwwaAiby8P8HAQ αλλα ειναι στα ισπανικα και δεν καταλαβαινω τιποτα. Πάντως έχει paypal και αφου εινια απο Ισπανια, λογικα θα στέλνει Ελλαδα , χωρις καθυστερησεις, τελωνεια κτλ. Αν μπορει κάποιος να μου πει τιποτα περισσοτερο θα το εκτιμουσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Εγώ βρήκα αυτο με καλή τιμη --> http://www.igogo.es/product319134.html?gclid=Cj0KEQiAu_GmBRDhtK-kzqKcuJwBEiQAJvB8n1j4AtsqyqyoLX7lfRWBZU-UkHQJf-vMWUMHwmEFSwwaAiby8P8HAQ αλλα ειναι στα ισπανικα και δεν καταλαβαινω τιποτα. Πάντως έχει paypal και αφου εινια απο Ισπανια, λογικα θα στέλνει Ελλαδα , χωρις καθυστερησεις, τελωνεια κτλ. Αν μπορει κάποιος να μου πει τιποτα περισσοτερο θα το εκτιμουσα απο Κινα τα φερνουν οχι στοκ στην Ισπανια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Το 89,99$ πάντως είναι 78€ και όχι 68€! Προσοχή με τις τιμες γιατί δεν γίνεται έγκυρη ενημέρωση ευρω-δολαριου απο τα κινεζικα(και οχι μονο)eshop! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros75gr Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Καλησπέρα Σκέφτομαι να παραγγείλω το συγκεκριμένο κινητό γιατί τα Specs είναι απαιχτα όπως και η τιμή. Μπορεί να πει κάποιος- αν το έχει παραλάβει - τις εντυπώσεις του, καθώς και ποιο site είναι πιο αξιόπιστο; το merimobiles που έχω αγοράσει κάνα δυο φορές και το θεωρώ αξιόπιστο δεν το έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Καλησπέρα Σκέφτομαι να παραγγείλω το συγκεκριμένο κινητό γιατί τα Specs είναι απαιχτα όπως και η τιμή. Μπορεί να πει κάποιος- αν το έχει παραλάβει - τις εντυπώσεις του, καθώς και ποιο site είναι πιο αξιόπιστο; το merimobiles που έχω αγοράσει κάνα δυο φορές και το θεωρώ αξιόπιστο δεν το έχει. To Vickmall ειναι το καλυτερο στο φορουμ,αν δεν το εχει κοιτα στο Gearbest,εχει και κουπονι 10% διαβασε το νημα του στις δυο τελευταιες σελιδες μου το εχει γραψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. February 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Καλησπέρα Σκέφτομαι να παραγγείλω το συγκεκριμένο κινητό γιατί τα Specs είναι απαιχτα όπως και η τιμή. Μπορεί να πει κάποιος- αν το έχει παραλάβει - τις εντυπώσεις του, καθώς και ποιο site είναι πιο αξιόπιστο; το merimobiles που έχω αγοράσει κάνα δυο φορές και το θεωρώ αξιόπιστο δεν το έχει. πχ http://www.to2c.com, http://www.vickmall.com Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros75gr Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Το έχει παραλάβει κάποιος να μας πει εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Το έχει παραλάβει κάποιος να μας πει εντυπώσεις; Δεν νομίζω... οι αποστολές ξεκίνησαν 5/2... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 σημερα επιασε αθηνα..ελτα θελοντως μεχρι παρασκευη θα το εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros75gr Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Μπράβο με το καλό να μας περιγραψεις τη συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 σημερα επιασε αθηνα..ελτα θελοντως μεχρι παρασκευη θα το εχω Από που το πήρες Και πότε; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Από που το πήρες Και πότε; απο geekbuying 31/1 αποστολη 5/2 με nl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Ποιο φτηνά από που το βρίσκουμε σήμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geono Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Ποιο φτηνά από που το βρίσκουμε σήμερα; http://www.everbuying.net/product784317.html#buytogether με κουπόνι 2015CSF -12% βγαίνει 69€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 http://www.everbuying.net/product784317.html#buytogether με κουπόνι 2015CSF -12% βγαίνει 69€ 68€ απ το mobile site,μάλλον θα το χτυπησω για δώρο. Μέχρι ποτε ισχυει το κουπόνι ξέρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 απο geekbuying 31/1 αποστολη 5/2 με nl Ρε μυστήρια πράγματα.....Με τα ίδια δεδομένα το δικό μου χτες το βράδυ έφυγε από Ολλανδία για Ελλάδα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarats_1 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 παιδια εγω θα το παρω αλλα δεν ειμαι σιγουρος απο που...το topgear λεει για ενα χρονο εγγυηση ενω το everything μονο για 3 μηνες αν καταλαβα καλα...εσεις τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Μπήκε παραγγελία απο everbuying στα 77,61$. Για να δουμε και αυτό το καταστημα τι λέει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 (edited) Ulefone Be X official page Με μία λέξη: Α Π Ι Θ Α Ν Ο !!! Μόλις έφτασε στα χέρια μου και του έριξα την πρώτη ματιά: Παραγγελία στο Coolicool (1η μου αγορά από το συγκεκριμένο) 31/1 (προ-παραγγελία), αποστολή 5/2 (RC411315474NL) [ATTACH]57088[/ATTACH] Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής ("μεταλλικό" πλαινό φιλέτο & slim μέγεθος), άριστη οθόνη, super WIFI, ΦΟΒΕΡΟ GPS (κλείδωσε σε 15") που είχα καιρό να δω σε "φθηνό" κινέζικο, απίθανο ηχείο, μπαταρια δεν μπορώ να σχολιάσω ακόμη και κερασάκι στην τούρτα το AnTuTu [ATTACH]57089[/ATTACH] [ATTACH]57090[/ATTACH] "Καθαρό" Android 4.4.2, χωρίς καμία "κινεζιά"! Οτι και να πω, στην κατηγορία <$100, ειναι φοβερό, ειδικά για όποιον θέλει συμμαζεμένο (και όχι 5") τηλέφωνο!!! Λογισμικό v1.3_20150127 Update on CAMERA Σύμφωνα με τα specs, εχει 8Mp (F2.2, 28o angle) & 2Mp. Πρακτικά 2-3 φωτό που έβγαλα με την κύρια κάμερα δεν με ενθουσίασαν, εχουν μέτρια ανάλυση και το μέγεθος των φωτό ειναι γυρω στα 600Kb (8Mp). Με το Lenovo SC 3.7, οι φωτό έχουν μέγεθος γύρω στο 1.6Mb και λιιιγο καλύτερη ποιότητα. Υποψιάζομαι οτι κάποια αναβάθμιση ίσως βελτιώσει την κατάσταση... update 2: Πλήρως λειτουργικό OTG παρακαλώ! Edited February 18, 2015 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Άντε, καλορίζικο! Δώσε και ένα feedback για την κάμερα Όταν μπορέσεις Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts