panossio Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Το πήρα και εγώ ευχαριστημένος πάρα πολύ απλά θα το ήθελα με καλύτερο bessel ratio αλλά απίθανο value for money το συνιστώ Παναγιώτης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_bill Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Καλησπέρα, έχω ένα θέμα με την συσκευή (η αδερφή μου συγκεκριμένα επειδή αυτή το χρησιμοποιεί).Όταν μιλάει, μετά από 1-2 λεπτά τερματίζει την κλήση μόνο του.Πήγα στο action στις ρυθμίσεις και τα απενεργοποίησα όλα (εκτός από το double tap to wake), μήπως το επηρεάζει κάποιο από αυτά αλλά συνεχίζει να το κάνει.Υπάρχει μήπως τιποτα άλλο στις ρυθμίσεις να κοιτάξω που μπορεί να το επηρεάζει;Αυτό το power saving mode που έχει σκέφτομαι μηπως φταίει και κλείνει τη κλήση μετά από λίγο για εξοικονόμηση αλλά δεν είμαι σίγουρος επειδή δεν έχω την συσκευή να το δοκιμάσω τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Λογικα πατιέται το κουμπί του τερματισμού της κλήσης, μου το έχει κάνει και σε μένα αν και δεν είμαι σίγουρος τι παίζει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_bill Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Το σκέφτηκα αλλά μου φαίνεται δύσκολο να πατιέται κάθε φορά το κουμπί τερματισμού, επειδή είναι χαμηλά.Εσένα αυτό εφταίγε όταν σου το έκανε; Τώρα δε το κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LadaR Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Η πρώτη θηκούλα σιλικόνης είναι γεγονός! :rolleyes: http://www.geekbuying.com/item/Original-Silicon-Protective-Cover-Back-Case-for-Ulefone-Be-X-Smartphone-345075.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Το πηρα και εγω για την γυναικα μου.Ολα καλα αλλα το τηλεφωνο εχει θεμα με το σημα κινητης τηλεφωνιας(cosmote).Σε πριοχες με ασθενες σημα δεν πιανει με τιποτα η ερχεται το σημα 1,2 γραμμες και χανεται αμεσως.Αλλα και σε περιοχες με δυνατη ληψη δεν γεμιζουν ποτε ολες οι μπαρες.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros75gr Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Η πρώτη θηκούλα σιλικόνης είναι γεγονός! :rolleyes: http://www.geekbuying.com/item/Original-Silicon-Protective-Cover-Back-Case-for-Ulefone-Be-X-Smartphone-345075.html Σωραίος!!! Θα την χτυπήσω σίγουρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Σωραίος!!! Θα την χτυπήσω σίγουρα... την χτυπησα ηδη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Επιτέλους! Έφυγε και από μένα Μια παραγγελία Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 παιζει κανα κουπονακι για το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panossio Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Το πηρα και εγω για την γυναικα μου.Ολα καλα αλλα το τηλεφωνο εχει θεμα με το σημα κινητης τηλεφωνιας(cosmote).Σε πριοχες με ασθενες σημα δεν πιανει με τιποτα η ερχεται το σημα 1,2 γραμμες και χανεται αμεσως.Αλλα και σε περιοχες με δυνατη ληψη δεν γεμιζουν ποτε ολες οι μπαρες.:mad: Εάν έχεις ανοιχτό το 3G και το σήμα είναι χάλια τότε στην μετάβαση από το 3g σε 2g κάπου μου φαίνεται ότι τα "χάνει" το τηλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 δεν ξέρω τι γίνεται με τις θήκες, πάντως χτύπησα μια τύπου folder από πανηγύρι από μαύρους και κόλλησε άσχημα! Άπαιχτη! Περιμέναμε 1 μήνα το κινητό, να περιμένουμε άλλο 1 για θήκη; Έλεος. Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PhoneKiller1629400551 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 (edited) παιζει κανα κουπονακι για το κινητο? Η καλύτερη τιμή με κουπόνι "BEX" είναι νομίζω εδώ: http://www.gearbest.com/ce...pp_141991.html Edited May 6, 2015 by PhoneKiller Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 οσοι τρεξατε να παρετε θηκουλα με 4,99$ μπορειτε να κλαψετε ήσυχα το gearbest την εχει με 1,80$ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 οσοι τρεξατε να παρετε θηκουλα με 4,99$ μπορειτε να κλαψετε ήσυχα το gearbest την εχει με 1,80$ :p την χτυπησα :D απλη αποστολη χωρις tracking number, για tracking number ζητουσε αλλα 1,99$ παραπανω και απο την θηκη αν χαθει...χαθηκε ...χασαμε μισο καφε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 οσοι τρεξατε να παρετε θηκουλα με 4,99$ μπορειτε να κλαψετε ήσυχα το gearbest την εχει με 1,80$ :p εγω κλαιω ηδη.και χωρις trucking number.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PhoneKiller1629400551 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Και εγώ τσίμπησα 2 θυκούλες σιλικόνης με $1.80 :) http://www.gearbest.com/ce...pp_182278.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 εγω κλαιω ηδη.και χωρις trucking number.... Γιατί, στις έστειλαν;ακύρωσε το, Εγώ θα το κάνω τώρα, θα ακυρώσω από geek και θα ψωνίσω από gear Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Γιατί, στις έστειλαν;ακύρωσε το, Εγώ θα το κάνω τώρα, θα ακυρώσω από geek και θα ψωνίσω από gear Μιας και κλαιω και εγω..... :lol: πως εκανες ακυρωση απο το geekbuying ? εκανες dispute η κατι αλλο ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Ε ναι, Αφού ακόμα δεν μου έστειλαν την θήκη Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Ε ναι, Αφού ακόμα δεν μου έστειλαν την θήκη πρεπει να ειχα κανα ταληρο μεσα ευρω οποτε μαλλον δεν γινεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmtis Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Υπάρχει κανένα κουπόνι γιατί ψήνομαι άγρια να το τσιμπήσω το κινητό με όλα αυτά τα καλά λόγια !!!!!! Παράθεση Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 μπες στη σελιδα του καθενος στο live chat και ζητα να σου δωσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geono Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 (edited) Υπάρχει κανένα κουπόνι γιατί ψήνομαι άγρια να το τσιμπήσω το κινητό με όλα αυτά τα καλά λόγια !!!!!! http://www.everbuying.net/china-ulefone-be-x.html Κάνε εγγραφή στο Everbuying και θα πάρεις 10 κουπόνια των $5 για κάθε αγορά άνω των $50. Έχει και την θηκούλα σε καλή τιμή $2,80, $1 ακριβότερη από το Gearbest. Άκυρο το κουπόνι για το συγκεκριμένο τηλέφωνο γιατί είναι ήδη σε προσφορά.... Edited May 8, 2015 by geono Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Το σκέφτηκα αλλά μου φαίνεται δύσκολο να πατιέται κάθε φορά το κουμπί τερματισμού, επειδή είναι χαμηλά.Εσένα αυτό εφταίγε όταν σου το έκανε; Τώρα δε το κάνει; Δεν μπόρεσα να καταλάβω αλλα ίσως συμβαίνει όταν χάνει το σήμα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts