taliban Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Στο 4pda διάβασα ( με translation) ότι εντός του μήνα θα σκάσει αναβάθμιση της KitKat και Ιούνιο με Ιούλιο αναβάθμιση σε LL Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_bill Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Δεν έρχεται ήδη με kitkat η συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Δεν έρχεται ήδη με kitkat η συσκευή; ναι με 4.4.2.ισως μια μικρη αναβαθμιση εννοει ο φιλος πριν την lolilop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_bill Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 A ok λέω και εγώ:p. Κάτι άλλο, επειδή θα έχω την συσκευή μέχρι την παρασκευή λογικά, κοιτάω για καμιά θήκη και screen protectors.Θήκες είδα κάτι λίγες στο aliexpress αλλά screen protectors δε βρήκα.Υπάρχουν πουθενά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 A ok λέω και εγώ:p. Κάτι άλλο, επειδή θα έχω την συσκευή μέχρι την παρασκευή λογικά, κοιτάω για καμιά θήκη και screen protectors.Θήκες είδα κάτι λίγες στο aliexpress αλλά screen protectors δε βρήκα.Υπάρχουν πουθενά; screen protector ενα φοραει απο την μανα του και ειναι πολυ καλα προσαρμοσμενο δυσκολα θα ξεκολλησει και εχει και ενα εφεδρικο νομιζω πως φτανουν προς το παρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_bill Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση, νόμιζα δεν έρχεται με screen protector Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση, νόμιζα δεν έρχεται με screen protector οσα εχω παρει απο κινα φορανε.για θηκη παντως δεν εχω βρει κατι αξιολογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PhoneKiller1629400551 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 οσα εχω παρει απο κινα φορανε.για θηκη παντως δεν εχω βρει κατι αξιολογο Παρήγγειλα 2 σήμερα απο το GearBest και ψάχνω και εγώ για θήκες και τσίφος. Απαράδεκτο τέτοιο best seller κινητό να μην έχει μαμά θήκη. Αυτές στο Aliexpress είναι χάλια. Εάν βρείτε τίποτα αξιόλογο πείτε παρακαλώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzfrequency Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Καλησπέρα παιδιά, έχει δοκιμάσει κανείς κανα παιχνίδι? Πως τα πάει γενικώς ? Έχει lags? Επίσης πως είναι ο ήχος στη μουσική σε ακουστικά από μπάσα και πρίμα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LadaR Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 (edited) Ένα παιχνίδι με αυτοκίνητα που δοκίμασα -απλά για δοκιμή και μετά το απεγκατέστησα, δεν θυμάμαι τίτλο - πήγαινε μια χαρά αλλά ψιλοζεστάθηκε. Από μουσική μην περιμένεις παπάδες, μην ξεχνάς ότι μιλάμε για κινητό κάτω από 80 ευρώ! Στο antutu μου έβγαλε πάνω από 28000 Edited April 18, 2015 by LadaR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzfrequency Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Γειά σας παιδιά, τα έχω διαβάσει όλα εδώ και σκέφτομαι να το πάρω, μπορεί κάποιος αν βέβαια υπάρχει να πει για κάνα πρόβλημα που έχει βγάλει η συσκευή ? Είμαι λίγο της λεπτομέρειας γιατί για να είμαι ειλικρινής δεν βγαίνουν τα χρήματα για κάτι καλύτερο οπότε και κοιτάζω να ξεζουμίσω τα πράγματα για να μη κλαίγομαι μετά..σόρρυ κι σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 από Everbuying που πήρα κανένα πρόβλημα το λίγο καιρό που το χρησιμοποιώ. Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 από Everbuying που πήρα κανένα πρόβλημα το λίγο καιρό που το χρησιμοποιώ. επισης απο geekbying μια χαρα απροβληματιστο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzfrequency Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά γιατί απ ότι έχω διαβάσει είναι το μόνο κιν σε αυτήν τη τιμή και χωρίς προβλήματα, ήδη αρχίζω και ψήνομαι για παραγγελία..Η ταχύτητα όσον αφορά παιχνίδια και γενικως εφαρμογές πως σας φαίνεται ? Δεδομένου ότι είναι οκτα στα 1,4 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_bill Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Παρέλαβα και εγώ επιτέλους σήμερα την συσκευή από everbuying και όλα καλά εκ πρώτης όψεως, λίγο που το δούλεψα (πριν φύγει, επειδή δεν ήταν για μένα).Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ποια από τις 2 sim υποστηρίζει 3g, η κανονική ή η micro (ή και οι 2); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 και οι δυο οχι ταυτοχρονα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_bill Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Ok ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LadaR Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Δοκίμασε κανείς την μοναδική ROM που υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά γιατί απ ότι έχω διαβάσει είναι το μόνο κιν σε αυτήν τη τιμή και χωρίς προβλήματα, ήδη αρχίζω και ψήνομαι για παραγγελία..Η ταχύτητα όσον αφορά παιχνίδια και γενικως εφαρμογές πως σας φαίνεται ? Δεδομένου ότι είναι οκτα στα 1,4 ? χτύπα το πριν αλλάξει κι άλλο η ισοτιμία ευρώ δολαρίου... Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PhoneKiller1629400551 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Τελικά τι λέτε? Αξίζει καλύτερα η αγορά του με κουπόνι "BEX" απο το http://www.gearbest.com/ce...pp_141991.html? Νομίζω και λόγο του καταστήματος που είναι πάρα πολύ αξιόπιστο και λόγο της τιμής βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Ο χώρος της εσωτερικής μνήμης είναι ενοποιημένος; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 φυσικα και near pure android δεν εχει κινεζικες εφαρμογες καμια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 To πηρα με την ''τρελη'' προσφορα που ειχε καποιο καταστημα πριν καιρο. Το λευκο του στην οθονη ειναι αρκετα ψυχρο και μου αρεσει. Το gps του δεν εχει σοβαρα προβληματα, δουλευει χωρις fix κλπ, εκανα λιγες δοκιμες εν κινηση με το be on road. Καλο ακουστικο. Η μπαταρια του για τι δικη μου χρηση βγαζει ανετα μια ημερα. xposed - gravitybox-alternate app picker δουλευουν κανονικα και titanium. Τα αρνητικα του, δεν εχει led Δεν μπορεσα να περασω το recovery που ειχε ανεβασει καποιος φιλος εδω, μικρο το κακο. Ψηνομαι να παρω αλλο ενα καβαταζα για εμενα και να μου κανει τη ''βρομικη'' δουλεια, gps - wi fi hot spot. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Εχει βρει κανεις λύση στο πρόβλημα που όταν έχεις κάρτα μνήμης στο κινητό δεν μπορείς να εγκαταστήσεις μεγαλες εφαρμογές στο κινητο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros75gr Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Κάποιος να έχει βρει καμία αξιόλογη θήκη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts