admen Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 εδω λεει μαλλον για νεα εκδοση ρομ 20150507 οποιος την κατεβασει και την βαλει ας πει εντυπωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 εδω λεει μαλλον για νεα εκδοση ρομ 20150507 οποιος την κατεβασει και την βαλει ας πει εντυπωσεις. Ωραία!!! Ευκαιρία να φλασαρουμε! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 (edited) την κατέβασα και τα αρχεία μέσα έχουν ημερομηνία 27-1-15, δεν νομίζω να είναι update edit είναι η ίδια, η μοναδική που υπάρχει μέχρι τώρα Edited May 9, 2015 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PhoneKiller1629400551 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Υπάρχει κανένα κουπόνι γιατί ψήνομαι άγρια να το τσιμπήσω το κινητό με όλα αυτά τα καλά λόγια !!!!!! Πριν ρωτήσεις διάβασε τουλάχιστον μια σελίδα πίσω .... Το ποιο φτηνό είναι με κουπόνι "BEX" στο: http://www.gearbest.com/ce...pp_141991.html Επίσης η θήκη σιλικόνης ποιο φτηνά στο ίδιο κατάστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantoflakias Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Πριν ρωτήσεις διάβασε τουλάχιστον μια σελίδα πίσω .... Το ποιο φτηνό είναι με κουπόνι "BEX" στο: http://www.gearbest.com/ce...pp_141991.html Επίσης η θήκη σιλικόνης ποιο φτηνά στο ίδιο κατάστημα RMNTGB κουπονι κατεβαινει στα 82.79$. Με την ισοτιμια του δολλαριου με το ευρω που επεσε υπέρ μας τις τελευταιες 2 μερες:rolleyes: Αν ειχατε σκοπο να το παρετε τωρα ειναι η καταλληλη ωρα θεωρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimBoud Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Ευτυχής νέος κάτοχος του κινητού! Μία ερωτησούλα: ο φορτιστής του HTC που είχα, αναφέρει 200mA, ενώ του Ulefone αναφέρει input 150mA. Υπάρχει πρόβλημα αν τον χρησιμοποιήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Κανένα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Έχω στην κατοχή μου το κινητό και έχω την εξής παρατήρηση /πρόβλημα: Κάθε φορά που κλείνω και ανοίγω το WiFi της συσκευής όπως επίσης όταν κάνω restart αλλάζει η MAC Address της συσκευής και επίσης μου παρουσίαζει στην λίστα των WiFi router που βέπει η συσκευή αυτό NVRAM Err = 0x10 σαν μία επιπλέον συσκευή. Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα για μένα διότι έχω acces list of Mac Address στο Router (WiFi). Μπορείτε να δείτε αν και σε εσάς συμβαίνει αυτό ? Πιθανά να συμβαίνει και να μην το έχετε παρατηρήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Έχω στην κατοχή μου το κινητό και έχω την εξής παρατήρηση /πρόβλημα: Κάθε φορά που κλείνω και ανοίγω το WiFi της συσκευής όπως επίσης όταν κάνω restart αλλάζει η MAC Address της συσκευής και επίσης μου παρουσίαζει στην λίστα των WiFi router που βέπει η συσκευή αυτό NVRAM Err = 0x10 σαν μία επιπλέον συσκευή. Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα για μένα διότι έχω acces list of Mac Address στο Router (WiFi). Μπορείτε να δείτε αν και σε εσάς συμβαίνει αυτό ? Πιθανά να συμβαίνει και να μην το έχετε παρατηρήσει. Αληθευει και ισχυει για την πλειονοτητα των κινεζικων κινητων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Διορθωνεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 υπαρχει fix αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι γενικο η θελει για την καθε συσκευη ξεχωριστα να τροποποιηθει. θα επανελθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 υπαρχει fix αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι γενικο η θελει για την καθε συσκευη ξεχωριστα να τροποποιηθει. θα επανελθω Έθεσα το ίδιο πρόβλημα στον προμηθευτή και αναμένω απάντηση. Θα επνανέλθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdon Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Παρέλαβα την Παρασκευη, για συνάδελφο, είπα να τον βάλω στον κόσμο του Android με αυτή την συσκεύη. Για το χρόνο που την είχα στα χέρια μου, όσο την έστηνα, την θεωρώ άψογη, δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα, που όσο ναναι κάθε κινέζικο βγάζει. Ειναι η πρώτη συσκευή που δε χρειάστηκε να κάνω ρουτ, αν και κιτ κατ αναγνωρίζει κανονικά την sd για αποθήκευση και διαχειριση. GPS ακαριαιο, ήχος δυνατός και καθαρός, σήμα μια χαρά, οθόνη φίνα με ζωντανά όμορφα χρώματα (αν και στο youtube μόνο μεχρι 360p ανεβαίνει) Η κάμερα μετρια. Κορυφαίο Value For Money, αν είναι να προβληματιστεί κάποιος ειναι : 1. για το μέγεθος, 4,5'' πια μου φαίνονται λίγες 2. Το παρακάτω που αναφέρει ο φίλος ισχύει: Κάθε φορά που κλείνω και ανοίγω το WiFi της συσκευής όπως επίσης όταν κάνω restart αλλάζει η MAC Address της συσκευής και επίσης μου παρουσίαζει στην λίστα των WiFi router που βέπει η συσκευή αυτό NVRAM Err = 0x10 σαν μία επιπλέον συσκευή. A και ο Συνάδελφος υπερενθουσιασμένος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiniko21 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 κάτι παίζει με τo APN δες τις ρυθμίσεις σου Tις πιραξα τις ρυθμησεις αλλα και παλι τπτ!Ενω οι ρυθμισεις δεδομενων ειναι ανοιχτες δεν μπαινει με τπτ ιντερνετ.Πηγα στο public και μου ειπε ενας εργαζομενος οτι μπορει να ληθει αμα κανω update ή ειναι προβλημα hardware.Επισης 2 στις 3 φορες που μιλαω στο κιν μετα απο καποια λεπτα ή δευτερολεπτα κλεινει μονο του.Αμα ομως μετα απο λιγο ξαναμιλησω στο κιν με αυτον που μιλαγα και εκλεισε,δεν μου ξανακλεινει.Τι παιζει?Το εκανα εργοστασιακες και δεν λυθηκε κανενα απο τα δυο προβληματα :( .Με νοιαζει το 1ο προβλημα,το αλλο με την κληση δεν με ενοχλει πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Σε ποιο δίκτυο είσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiniko21 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Σε ποιο δίκτυο είσαι; Eνταξυ.Το προβλημα με το ιντερνετ το ελυσα! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Eνταξυ.Το προβλημα με το ιντερνετ το ελυσα! :D Θα μας το πεις (γραψεις) ή ειναι μυστικο ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 καλημερα, μια ερωτηση. η μπαταρια του ποσες μερες "βγαζει" με μετρια χρηση?? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vayio Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Ειμαι αναμεσα σε αυτο το κινητο και στο thl t12. Το thl εχει μεγαλυτερη αναλυση οθονης. Καποια γνωμη? Παράθεση The worst type of piracy... is cons-piracy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 καλημερα, μια ερωτηση. η μπαταρια του ποσες μερες "βγαζει" με μετρια χρηση?? ευχαριστω μιαμιση μερα σιγουρα Ειμαι αναμεσα σε αυτο το κινητο και στο thl t12. Το thl εχει μεγαλυτερη αναλυση οθονης. Καποια γνωμη? δεν εχω το t12 το be x ειναι αξιοπιστο για τα λεφτα που ζηταει πιεσε τους να σου δωσουν και θηκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros75gr Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Μια ερώτηση. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το πίσω κάλυμμα σε λευκό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Μια ερώτηση. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το πίσω κάλυμμα σε λευκό; ψαξε στο Aliexpress Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros75gr Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 ψαξε στο Aliexpress Έχω ψάξει παντού. Αν έχει δει κάποιος κάτι, ας κάνει ένα κόπο να το αναφέρει. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DESO Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 To ότι είναι octacore παίζει κάποιο σοβαρό ρόλο στην κατανάλωση μπαταρίας? Ή για να το θέσω αλλιώς, τα quadcore καταναλώνουν λιγότερη μπαταρία από τα octacore? Ως προς τους υπολογιστές ξέρω (αν δεν κάνω λάθος βέβαια) ότι οι πυρήνες της cpu δεν δουλεύουν όλοι ταυτόχρονα αλλά αναλόγως του προγράμματος που τρέχεις (όλοι θα δουλέψουν π.χ. αν μπει κάποιο βαρύ πρόγραμμα). Το ίδιο λογικά πρέπει να ισχύει και για τα smartphones. Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη συσκευή αλλά δεν ξέρω αν μπαταρία του είναι επαρκής (γενικά τηλέφωνο-μήνυμα-λίγο internet είναι η καθημερινή χρήση που κάνω). Έχω συνηθίσει και από το παλιό μου lg που το φόρτιζα ανα 4-5 μέρες και το να το φορτίζω κάθε μέρα με προβληματίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 To ότι είναι octacore παίζει κάποιο σοβαρό ρόλο στην κατανάλωση μπαταρίας? Ή για να το θέσω αλλιώς, τα quadcore καταναλώνουν λιγότερη μπαταρία από τα octacore? Ως προς τους υπολογιστές ξέρω (αν δεν κάνω λάθος βέβαια) ότι οι πυρήνες της cpu δεν δουλεύουν όλοι ταυτόχρονα αλλά αναλόγως του προγράμματος που τρέχεις (όλοι θα δουλέψουν π.χ. αν μπει κάποιο βαρύ πρόγραμμα). Το ίδιο λογικά πρέπει να ισχύει και για τα smartphones. Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη συσκευή αλλά δεν ξέρω αν μπαταρία του είναι επαρκής (γενικά τηλέφωνο-μήνυμα-λίγο internet είναι η καθημερινή χρήση που κάνω). Έχω συνηθίσει και από το παλιό μου lg που το φόρτιζα ανα 4-5 μέρες και το να το φορτίζω κάθε μέρα με προβληματίζει. οχι αλλωστε στο μενου του θα δεις οτι υπαρχει επιλογη για χαμηλοτερο χρονισμο των πυρηνων ωστε να "διατηρηθει η διαρκεια ζωης μπαταρία και να μη ζεσταθει το κινητο" οπως λεει αυτο σημαινει οτι ο χρονισμος των πυρηνων που λειτουργουν με step απο 200hz μεχρι 1,4Μhz διατηρειται χαμηλα και ποτε δεν θα χρησιμοποιηθει στο φουλ ο επεξεργαστης. στο android δεν ισχυει ακομα οτι και στα pc ειναι ελαχιστες οι εφαρμογες που μπορουν να χρησιμοποιήσουν και τους 8 πυρηνες ενω συνηθως λειτουργουν οι 4 και αν δεδομενου οτι το android και ο κατασκευαστης του chip δινει σε καθε πυρηνα και απο μια εφαρμογη. ουσιαστικα λοιπον το 8πυρηνο κινητο σου είναι 8πυρηνο απλα για τη μοστρα. οσον αφορα την μπαταρια ειναι κατα τη γνωμη μου η μεγιστη που μπορει να υπαρξει σε κινητο 4.5" (συνηθως τα αλλα εχουν 1700mah) και κραταει αρκετα smartphone που δεν φορτιζει καθε 2,5-3 μερες τουλαχιστον αμφιβαλλω ποσο smart ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts