Giorgos9 Δημοσιεύτηκε January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 29, 2015 http://www.gizchina.com/2015/01/29/2gb-ram-jiayu-f2-official-release-soon-specs-photos/ αυτο ειναι το νεο low end της jiayu με αξιοσημειωτα τα 2 gb ram και την 3000 μπαταρια του ! κατα τα αλλα δε ξεχωριζει κατι αλλα με μια τιμη 100 ευρω μαξ αποτελει καλη περιπτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Δεν είναι low end. Το βγάζει ως συμπλήρωμα της σειράς F. Το F1 θα παραμείνει το μικρότερό τους, μέχρι να κυκλοφορήσει η Mediatek το καινούριο διπύρινο επεξεργαστή της αργότερα μέσα στην χρονιά. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos9 Δημ. January 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 0 6582 θεωρειτε πλεον low edn νομιζω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 καλό τηλέφωνο φαίνεται, ακριβαίνει όμως το δολλαριο και έτσι βγαίνει στα 110 ευρώ στο to2c. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 όλα καλά, αλλά mali 400 !!!!!!!! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 (edited) πολυ ενδιαφερον vfm δικαρτο (δυο standard mini sim) οθονη 5" ogs (720x1280) 4G (με εκδοση για ευρωπη) android 4.4 2gb ram, 16gb rom, sd card slot τετραπυρηνος επεξεργαστης 1.3 mt6582 (antutu 28000) γραφικα mali 400 ή 450 καμερες 2 ή 5mp εμπρος & sony 8mp πισω (ελπιζω οχι interpolated) μπαταρια 3000mah αφαιρουμενη διαστασεις 69.8 x 143.5 x 8.9 mm χρωματισμοι: λευκο, μαυρο, γκριζο, ροζ, γαλαζομπλε υπο διευκρινιση: - auto brightness - notification led - αριθμος σημειων αφης οθονης - ραδιοφωνο - ενοποιημενος χωρος rom (μαλλον οχι) - τα κουμπια κατω μαλλον δε φωτιζονται ιταλικο hands-on mini review Edited February 15, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Παρα πολυ καλο vfm,αλλα γιατι επαναφεραν το σχεδιασμο G3 με τα τεραστια bezels? Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 (edited) (λαθος ποστ) Edited February 22, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 in stock εδώ http://www.b2cbuying.com/mobile-phone/jiayu-f2-4g-fdd-lte-5-0-mtk6582-2gb-ram-16gb-rom-8-0mp-dual-sim.html η κάμερα με χαλάει λίγο..... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 (edited) ο χωρος ειναι ενοποιημενος (ελευθερα 12gb). τα 3 πληκτρα-κουμπια κατω δε φωτιζονται. antutu 18000. android 4.4.2 screen gestures (double tap to wake κτλ). updates over the air (ota). Edited March 10, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Βλέπω υπάρχει unboxing video στο coolicool http://en1.data.coolicool.com/images/MHAJYF2/MHAJYF2_1/D1_MHAJYF2.jpg - 5.0 Inch IPS OGS Gorilla Glass Screen, 1280*720 Pixels - MTK6582+6290 1.3GHz Quad Core - Band: GSM 850/900/1800/1900MHz, WCDMA 900/2100MHz, FDD-LTE B3/B7/B20, TDD-LTE B38/B39/B40, Support 2G & 3G & 4G LTE Network - 2GB RAM + 16GB ROM - 8 MP Back Camera + 5 MP Front Camera - Android 4.4 System Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 το εχει παρει κανεις; το βλεπω με πολυ καλα χαρακτηριστικα και ακομη καλυτερη τιμη! το θελω σαν αναβαθμιση απ το zte v967s που εχω. αξιζει; (το 4g δε με ενδιαφερει αλλα ειναι καλοδεχουμενο, η 2αρα ραμ ειναι συν, οπως και η μεγαλυτερη μπαταρια!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 (edited) Υπάρχει αναβάθμιση F2-20150313-105203 στην σελίδα http://pan.baidu.com/s/1mgDW7Hm Drivers και το πρόγραμμα αναβάθμισης βρίσκονται στο http://pan.baidu.com/s/1jGuxLUQ Edited March 20, 2015 by talos_2002 Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 (edited) update: - εχει notification led. - υποστηριζει otg. Edited March 29, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 στο θεμα μπαταριας τι κανει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiroulirous Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Το έχει πάρει κανείς ρε παιδιά? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει αναβάθμιση F2-20150313-105203 στην σελίδα http://pan.baidu.com/s/1mgDW7Hm Drivers και το πρόγραμμα αναβάθμισης βρίσκονται στο http://pan.baidu.com/s/1jGuxLUQ Φίλε μου χωρίς να ξέρω κιόλας καθώς μου βγαίνουν όλα κινέζικα αλλά το δεύτερο λίνκ που έχεις βάλει είναι για άλλο Κινητό. για το S3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Αυτό δίνει η JiaYu στο κινέζικο φόρουμ της όπου ανακοίνωσε την αναβάθμιση: http://bbs.ejiayu.com/thread-1252622-1-1.html Η ονομασία του αρχείου αναφέρει το όνομα του S3, αλλά περιέχει το κοινό πρόγραμμα αναβάθμισης από την MediaTek (SP Flash Tool v5.1452.00.000) και τους drivers της Jiayu. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisaktos Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Καλησπερα μπορει καποιος που το εχει παρει να μας πει υπευθηνα αν εχει προβληματα με την μανησια ρομ και γενικοτερα τι παιζει με το συγκεκρημενο κινητο,μ ενδιαφερει να το αγορασω,στη αλλαγη σε ελληνικη γλωσσα εχει κινεζιες που μπορουν να αφερεθουν διχως να διαταραχθει η λειτουργια του,απο αυτονομια πως παει ;Ευχαρηστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiroulirous Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Καλησπερα μπορει καποιος που το εχει παρει να μας πει υπευθηνα αν εχει προβληματα με την μανησια ρομ και γενικοτερα τι παιζει με το συγκεκρημενο κινητο,μ ενδιαφερει να το αγορασω,στη αλλαγη σε ελληνικη γλωσσα εχει κινεζιες που μπορουν να αφερεθουν διχως να διαταραχθει η λειτουργια του,απο αυτονομια πως παει ;Ευχαρηστω Φιλε το εχω παρει αρκετα ωραιο αλλα εχει ερθει χωρις να ειναι ρουτ και δεν εχει ουτε πλει στορ. Οπως καταλαβαινεις επειδη ειμαι πολυ ασχετος δεν εχω ασχοληθει καθολου και το εχω και κάθεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 tiroulirous, δοκίμασες την αναβάθμιση; Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valmergio Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 (edited) Γεια χαρά παιδιά αγόρασα σήμερα το F2 (από Ελλάδα). Το κινητό αρχικά ήταν μια χαρά, εγκατεστημένο google play, πρόσθεσα και τον λογαριασμό της google, κι όλα κομπλέ, αν και προσπαθούσα να βγάλω άκρη με τις ρυθμίσεις που έπρεπε να κάνω. Σε κάποια φάση μου εμφάνισε μήνυμα για ενημέρωση του συστήματος. Ε, πάτησα ΟΚ, αν και ούτε καταλάβαινα τι έκανα γιατί εμφάνιζε κινέζικα! Όμως από την ενημέρωση και μετά, το google play εξαφανίστηκε! Κι όχι μόνο αυτό, αλλά πηγαίνω στις Ρυθμίσεις-->Προσθήκη λογαριασμού για να προσθέσω τον λογαριασμό της google και δεν μου εμφανίζει καν αυτή την επιλογή! Οι μόνες επιλογές που μου εμφανίζει είναι IMAP, POP3 και Εταιρικός...! Έκανα μετά factory reset μπας κι επανέρθει και τίποτα... άσε που γύρισε το κινητό στα κινέζικα και προσπαθούσα να αλλάξω τη γλώσσα. Μετά προσπάθησα να εγκαταστήσω το Google play (βρήκα ένα apk για έκδοση 5.4.10). Η εγκατάσταση φάνηκε να έγινε, μου εμφανίζει πλέον και το εικονίδιο του Google play, αλλά όταν το πατάω, εμφανίζει για ούτε μισό δευτερόλεπτο μια λευκή οθόνη (σαν να προσπαθεί να το ανοίξει) και μετά τίποτα! Και βέβαια το πρόβλημα με το ότι δεν μπορώ να προσθέσω τον λογαριασμό google παραμένει... Δεν ξέρω τι να κάνω γμτ... Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι μπας και μπορέσω να εγκαταστήσω απ' την αρχή το Android αν γίνεται... (δεν ξέρω αν λέω κοτσάνα, είμαι και λίγο άσχετος). υγ: Πληροφοριακά, η συσκευασία περιείχε (μάλλον) εγχειρίδιο στα κινέζικα, καλώδιο φόρτισης mini USB σε USB, και φορτιστή με βύσμα που δεν ταιριάζει στις πρίζες σούκο, όπως ακριβώς φαίνεται στο παρακάτω βίντεο. Edited April 7, 2015 by valmergio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Λογικά για να δουλέψει πρέπει να την βάλεις ως εφαρμογή συστήματος Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valmergio Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 τελικά φαίνεται να βρήκα άκρη! έκανα αυτά που λέει εδώ http://www.igadgetnews.com/2015/03/06/jiayu-s3-google-service-installation/ τώρα μπορώ να προσθέσω google Λογαριασμό και μου εμφανίζει και την εφαρμογή. παρόλα αυτά δεν έπιασε με την πρώτη αλλά με την τρίτη, κι αφού κατάργησα την εφαρμογή που είχα εγκαταστήσει χθες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiroulirous Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 τελικά φαίνεται να βρήκα άκρη! έκανα αυτά που λέει εδώ http://www.igadgetnews.com/2015/03/06/jiayu-s3-google-service-installation/ τώρα μπορώ να προσθέσω google Λογαριασμό και μου εμφανίζει και την εφαρμογή. παρόλα αυτά δεν έπιασε με την πρώτη αλλά με την τρίτη, κι αφού κατάργησα την εφαρμογή που είχα εγκαταστήσει χθες... Φίλε μου πολυ χαίρομαι που το κατάφερες αλλα θελω να σε ρωτησω αν το κινητο σου ηταν ρουταρισμενο πριν κανεις όλα τα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 καλορίζικο σκέφτομαι να το αγοράσω .κάτι αρνητικό έχεις παρατηρήσει; σου είναι εύκολο να ανεβάσεις καμιά φωτογραφία από κάμερα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts