Jump to content

Amazon αμερικάνικο ή εγγλέζικο?

georgedem
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα στο φορουμ, καλη χρονια και καλη τυχη με τη νεα κυβερνηση!!

Συγγνωμη, αν ειμαι σε λαθος τοπικ αλλα δεν ηξερα που να τοποθετησω το συγκεκριμενο θεμα.

Εχω σταμπαρει καποια πραγματακια τα οποια στο αμερικανικο αμαζον κοστιζουν περιπου 20 ευρω, στο αγγλικο 30 ευρω ενω στην ελλαδα 35 ευρω.

Εχω στο νου μου να αγορασω καποια απο αυτα , η συνολικη αξια τους στο αμαζον δεν ξεπερνα τα 100 ευρω, και τα βρισκω οχι σαν πακετο αλλα απο διαφορετικους πωλητες εκει μεσα.

Επειδη εχω μερες που τσεκαρω στο ιντερνετ για αγορα απο αμαζον αμερικανικο και δεν εβγαλα ακρη, αν θα μπορουσατε να με πληροφορησετε αν μπορω να κανω την αγορα και τι πρβληματα θα εχω με τελωνειο, εξοδα αποστολης (αν μπορω να τα βαλω ολα σε ενα πακετο για να μην εχω 5 διαφορετικες αποστολες) και με φορολογια (γιατι καπου διαβασα οτι λογω διαφορετικης φορολογιας με την αγγλια, σου προσθετουν ενα 3% της αξιας των προιοντων).

Ευχαριστω!

μεταφορά από Digital Gadgets forum.

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

Amazon αμερικάνικο ξέχνα το, θα πληρώσεις τελωνείο.

Το αγγλικό δεν έχει τελωνείο, αλλά ψάξε να δεις πόσο θα πληρώσεις στα μεταφορικά.

Δοκίμασε και στο ebay.co.uk μια αναζήτηση καθώς και στο skroutz. Συνήθως αν οι τιμές είναι παρόμοιες, προτιμάμε το σκρουτζομάγαζο.

Αν είναι κάτι που βρίσκεις Ελλάδα, πάρε το από best price ή skroutz. Τα μεταφορικά από Αγγλία θα το καταστήσουν ασυμφορη αγορά.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

• 6 months later...
καλησπερα θελω να αγορασο κατι απο το amazon.com που κανει 24$ ενας φιλος μου ειπε πως για τετιο ποσο δεν θα πληρωσω τελωνειο και ας ειναι απο αμερικη ισχυει κατι τετιο?
Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb

• 1 month later...
Παιδιά είναι λίγο άκυρο με το θέμα αλλά δεν ήξερα που να ρωτήσω.Έκανα μία παραγγελία από το αγγλικό amazon μία spigen θήκη από το επίσιμο κατάστημα της εκεί.Έγινε κανονικά το order και περιμένω λογικά να το στείλουν.Απευθείας με κάρτα Πειραιώς πλήρωσα απλά ακόμα δεν έχουν αφαιρεθεί τα χρήματα από την κάρτα.Αυτό θα γίνει μόλις φύγει το δέμα? Είμαι νουμπας σε αυτά γιαυτό ρωτάω
Θοδωρής