LNinio Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Τι εννοείς πως εξηγείται; Υποθέτω οτι ο mcde εννοεί πως σε CRT καλύτερα να είναι ανενεργό το cleartype, γιατί αλλιώς τα γράμματα φαίνονται λίγο θολά. Εννοώ οτι οι γραμματοσειρές στον ΙΕ7 by default έχουν ενεργοποιημένο το clear type (είναι ξεκάθαρο απο τον τρόπο που εμφανίζονται οι γραμματοσειρές) χωρίς αυτό να έχει επίπτωση στην γενικότερη εμφάνιση των Win. Για να φαίνονται οι γραμματοσειρές όπως στον ΙΕ7 και στον FF πρέπει να επιλέξεις το clear type και για τα Win (έχει επίπτωση δηλαδή και στα υπόλοιπα προγράμματα). Αυτό ρώτησα, αν υπάρχει τρόπος να γίνεται μόνο στον FF και όχι στα Win Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 @Aisopos ωραιο το πρωτο αλλα δεν εχει κοσμο..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Τελικά για το Favorites Converter (export) extension υπάρχει λύση συμβατότητας για την νέα εκδοση 1.5. με το παλιό extension που λέει ότι είναι μέχρι την 1.0.7. Λειτουργεί κανονικά. Όποιος ενδιαφέρεται μπορώ να του εξηγήσω την διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 πως μπορώ να βρω τη διεύθυνση που χρειάζεται για Rss feed σε thunderbird?? Εδώ είναι το ΧML που θέλω από εδώ. είμαι ελαφρώς πανάσχετος με το θέμα γι'αυτό μην βαράτε:p Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 Τελικά για το Favorites Converter (export) extension υπάρχει λύση συμβατότητας για την νέα εκδοση 1.5. με το παλιό extension που λέει ότι είναι μέχρι την 1.0.7. Λειτουργεί κανονικά. Όποιος ενδιαφέρεται μπορώ να του εξηγήσω την διαδικασία. Εγώ το λειτουργώ με το nightly tester tools...αλλά πες και το δικό σου. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 Εγώ το λειτουργώ με το nightly tester tools...αλλά πες και το δικό σου. Βασικά πάρτε το έτοιμο. Το έφτιαξα (σύμφωνα με οδηγίες) και είναι συμβατό με τη νέα έκδοση 1.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 Τhanks mivong. Είναι πολύ χρήσιμο χtension. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 τι ειναι το ΧML ??και τι μπορουμε να κανουμε με το εξτενσιον του μινοβγ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Σου κάνει εξαγωγή και μετατροπή όλων των bookmarks του Firefox σε favorites στον ΙΕ. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 gia na apanthsw kai sto prwto skelos ths erwthshs, h xml einai h extensible markup language.. web (kai oxi mono) dev glwssa.. :) perissotera edw ---> http://www.xml.com/pub/a/98/10/guide0.html ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Κάθε φορά που ανοίγω τον firefox, χάνει τις ρυθμίσεις που έχω κάνει στην toolbar (μικρά εικονίδια και 1 έξτρα κουμπί). Ξέρει κανείς πως διορθώνεται; Corrupted profile πρέπει να είναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 κι εμένα το έκανε μία φορά και έκανα clean install. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Ουφ. Το κάνα κι αυτό. Σε 10 λεπτά ήμουν έτοιμος, χάρη σε ΑΥΤΟ :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Eγώ πάλι έχω βρει την υγειά μου με το Mozbackup. :p Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Δεν έχω καταφέρει να το κάνω να μου αποθήκευσει τα extensions, γι' αυτό δεν το χρησιμοποιώ :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Eμένα αποθηκεύει ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Βest utility for firefox. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 και το FEBE και το MozBackup είναι αρκετά καλά... εγώ πάλι για 100% σιγουριά (απαραίτητη αν χρησιμοποιείς nightlies) απλά κοπιάρω όλο το προφίλ ανά τακτά χρονικά διαστήματα, κρατάω τα bookmarks σε 3 αντίγραφα επίσης συχνά, και έχω σε 2 αντίγραφα extensions-ρυθμίσεις αυτών,themes kai plugins...:) με λίγα λόγια κάνω clean install σε περίπου 10 λεπτάκια...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Τι εννοείς λέγοντας προφίλ? Για ανέλυσε πιο πολύ τα βήματα παραπάνω αν μπορείς... Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 εννωώ την διαδρομή του υπολογιστή στην οποία είναι αποθηκευμένες όλες οι ρυθμίσεις του firefox...anyway, ο τρόπος που κάνω εγώ backup είναι λίγο extreme,μιας και χρησιμοποιώ πολύ beta εκδόσεις...με τους τρόπους που αναφέρθηκαν παραπάνω νομίζω πως είσαι παραπάνω από καλυμένος..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Ποιος είναι ο πιο εύκολος και σίγουρος τρόπος για να μεταφέρω extensions+themes αυτούσια απο έναν υπολογιστή σε έναν άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 γιατι δεν αντιγραφετε ολον τον φακελο του mozilla απο το application data? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Ποιος είναι ο πιο εύκολος και σίγουρος τρόπος για να μεταφέρω extensions+themes αυτούσια απο έναν υπολογιστή σε έναν άλλο; για δες εδώ μπας και σε βοηθήσει...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Ποίος είναι ο φάκελος που αποθηκεύονται τα temporary files? :confused: Δηλαδή για παράδειγμα τα buffering videos που φορτώνονται από κάποιες σελίδες που αποθηκεύονται στο PC? :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Βγηκε εκδοση 1.5.0.2.en-US http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/tinderbox-builds/moz180-win32-tbox-mozilla1.8.0/firefox-1.5.0.2.en-US.win32.installer.exe Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Βγηκε εκδοση 1.5.0.2.en-US http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/tinderbox-builds/moz180-win32-tbox-mozilla1.8.0/firefox-1.5.0.2.en-US.win32.installer.exe Εμενα λειτουργει καλα ο ffx μου. Να την βαλω η να μην μπλεκω καλυτερα;:worry: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts