Jump to content

Mozilla Firefox - The «Ultimate» thread

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

προφανώς είσαι οκ (δηλαδή με την 1.5)...:)

γράψε αν θέλεις και το build της έκδοσης,...(έχει άλλα 2 ψηφία στο τέλος, π.χ 2005111116)

Και όμως, δεν λέει πιο build είναι... Δεν έχει άλλα ψηφία.

http://img209.imageshack.us/img209/1415/about1oz.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μετα χαράς παρατηρώ οτι με την 1.5 Build 2005111116 δεν υπάρχει πλέον το γνωστό "bug" με τις στήλες στο φόρουμ.

Πώς γίνεται αυτό;

Θα γράψεις about:config στην navigation toolbar και θα βρείς το app.update.channel όπου θα κάνεις την αλάγη.

Edit:

Ούτε σε μένα, για να το δώ έβαλα το nightly tester tools και έιναι ή Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5 ID:2005111116

To επόμενο μήνυμα βγήκε κατα λάθος, μπορείτε να το σβήσετε?

Ούτε σε μένα, για να το δώ έβαλα το nightly tester tools και έιναι ή Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5 ID:2005111116

Μάλιστα. :O

Μόλις εγκατέστησα το εν λόγω extension. Τελικά έχω

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5 ID:2005111116

:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

προφανώς είσαι οκ (δηλαδή με την 1.5)...:)

Αυτό λέω από την αρχή :p Απλά με παραξένεψε το γεγονός που έχει περαστεί η τελική εδώ και τόσες μέρες. :)

Για να το κουράσουμε κι άλλο πάντως :p είναι φυσιολογικό να λέει στον τίτλο του παραθύρου το build μέσα σε παρένθεση;

Η 1.5 μου κανει πολλα προβληματα οπως δεν μου εμφανιζει την μπαρα για πανω-κατω στα δεξια, δεν μου εμφανιζει καθολου το εικονιδιο του undo close tab, εμφανιζει μια βλακια πανω στην μπαρα με τις διευθυνσεις και ουτε εγω ξερω τι αλλο κανει :(

Η 1.0.7 που ειχα, αν και συνηθως δεν μου παρουσιαζε καποιο προβλημα, καποια φορα τερματιζοταν χωρις λογο ξαφνικα και εχανε την cache. Επισης καποιες φορες, σχετικα συχνα, κολλουσε για κανα 2'' οταν πατουσα κανα κουμπι :cry:

Παιδια ποια ειναι η πιο σταθερη εκδοση του firefox μεχρι τωρα; (Μιας και δεν ειμαι ο πιο απαιτητικος χρηστης, θελω καποια εκδοση απλα "να κανω την δουλεια μου")

Ευχαριστω :)

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Eπίσης κοιτάξτε πως μου βγάζει το εικονίδιο στο παράθυρο του firefox κάτω στη μπάρα.

http://img211.imageshack.us/img211/3254/untitled14zn.jpg

Επίσης το ίδιο εικονίδιο βγάζει και απανω αριστερά στο παραθυρο του firefox.

Στa shortcuts έχει το κλασσικο εικονίδιο.

Τι γίνεται;

Η 1.5 μου κανει πολλα προβληματα οπως δεν μου εμφανιζει την μπαρα για πανω-κατω στα δεξια, δεν μου εμφανιζει καθολου το εικονιδιο του undo close tab, εμφανιζει μια βλακια πανω στην μπαρα με τις διευθυνσεις και ουτε εγω ξερω τι αλλο κανει :(

Η 1.0.7 που ειχα, αν και συνηθως δεν μου παρουσιαζε καποιο προβλημα, καποια φορα τερματιζοταν χωρις λογο ξαφνικα και εχανε την cache. Επισης καποιες φορες, σχετικα συχνα, κολλουσε για κανα 2'' οταν πατουσα κανα κουμπι :cry:

Παιδια ποια ειναι η πιο σταθερη εκδοση του firefox μεχρι τωρα; (Μιας και δεν ειμαι ο πιο απαιτητικος χρηστης, θελω καποια εκδοση απλα "να κανω την δουλεια μου")

Ευχαριστω :)

H 1.5 είναι σταθερή. Τα προβλήματα που λες δεν έχουν να κάνουν με ff. Εγώ δεν έχω δει τίποτα από όσα αναφέρεις εκτός αν δεν έχεις την τελική επίσημη έκδοση αλλά κάποια rc (beta δηλαδή). Για μένα η 1.5 είναι πιο γρήγορη απο την 1.0.7 και είναι μια χαρά και καθόλου τρομάρες...για την επίσημη μιλώ πάντα, αυτή που ανακοινώθηκε την Τρίτη.

H 1.5 είναι σταθερή. Τα προβλήματα που λες δεν έχουν να κάνουν με ff. Εγώ δεν έχω δει τίποτα από όσα αναφέρεις εκτός αν δεν έχεις την τελική επίσημη έκδοση αλλά κάποια rc (beta δηλαδή). Για μένα η 1.5 είναι πιο γρήγορη απο την 1.0.7 και είναι μια χαρά και καθόλου τρομάρες...για την επίσημη μιλώ πάντα, αυτή που ανακοινώθηκε την Τρίτη.

Μπορεις να μου δωσεις το ακριβες λινκ;

Ετσι θα κανω ενα clean install, μπας και δω φως :O

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

Το προφανές: http://www.getfirefox.com

Πάντως εγώ πριν την εγκατάσταση έκανα export bookmarks, πέταξα την 1.0.7, έσβησα directories από program files & Application Data και μετά εγκατάσταση και import bookmarks. Zero problems so far...(WinXP Pro SP2)

Εδώ και μερικές μέρες έχω τρομερό πρόβλημα με κάποιες ιστοσελίδες του εξωτερικού:

πχ yahoo, piratebay, mininova

δείτε εικόνες για το yahoo πριν λίγα λεπτά!!!

Επίσης δεν εμφανίζει σωστά την σελίδα της LG, όπου δεν μπορώ να κάνω schrol στην σελίδα με τους drivers

Έχω την τελευταία έκδοση, με το πιο πρόσφατο κανονικό build

Καμία ιδέα;;;

ScreenHunter_001.rar

Φιλικά Γιώργος

Μπορεις να μου δωσεις το ακριβες λινκ;

Ετσι θα κανω ενα clean install, μπας και δω φως :O

Κι εγω αυτα ακριβως τα προβληματα ειχα χτες(μου εβγαζε αυτη τη βλακεια στη navigation bar και δε μου εμφανιζε τη scrollbar) κι μου ειχε σπασει τα νευρα.

Εν τελει με κανα δυο clean install ηρθε στα ισια του.

Η "εικόνα" του yahoo πριν φορτώσει το περίεργο site είναι αυτή που επισυνάπτω, δεν μένει σταθερή παρά μόνο πατώντας τo stop...!
Φιλικά Γιώργος

Κι εγω αυτα ακριβως τα προβληματα ειχα χτες(μου εβγαζε αυτη τη βλακεια στη navigation bar και δε μου εμφανιζε τη scrollbar) κι μου ειχε σπασει τα νευρα.

Εν τελει με κανα δυο clean install ηρθε στα ισια του.

Κι εγω εκανα clean install, και φαινεται να ειναι ενταξει τωρα. :)

Βαριεμαι ομως να βαζω extensions... :rolleyes:

Σημ: Βλεπω γρηγοροτερο browsing :up:

Κι εγω εκανα clean install, και φαινεται να ειναι ενταξει τωρα. :)

Βαριεμαι ομως να βαζω extensions... :rolleyes:

Σημ: Βλεπω γρηγοροτερο browsing :up:

Εγώ σαν σημαντικές διαφορές σε σχέση με την 1.0.7 είδα:

1.Πιο γρήγορο browsing (~20%+ για τα ίδια sites, προσωπική εκτίμηση)

2.On line updates επιτέλους στο help menu

3.Αναδιάταξη των tabs με Drag n' drop

4.Clear Private Data στο Tools menu

5.New options interface (menu Tools/options)

Εγώ σαν σημαντικές διαφορές σε σχέση με την 1.0.7 είδα:

2.On line updates επιτέλους στο help menu

Εχω την εντυπωση οτι αυτο υπηρχε, οχι στο help αλλα πανω δεξια στο παραθυρο. Ετσι δεν ειναι;

-----------

Επισεις να πω οτι με το theme Noia 2 (extreme) που δοκιμασα, βλεπω οτι ο firefox αποκρινεται πιο αργα στις εντολες μου απ'οτι με το default theme.

Αρα, θα αφησω το default.

Εχω την εντυπωση οτι αυτο υπηρχε, οχι στο help αλλα πανω δεξια στο παραθυρο. Ετσι δεν ειναι;

-----------

Επισεις να πω οτι με το theme Noia 2 (extreme) που δοκιμασα, βλεπω οτι ο firefox αποκρινεται πιο αργα στις εντολες μου απ'οτι με το default theme.

Αρα, θα αφησω το default.

αυτό που υπήρχε ήταν ένα animated icon που σε ειδοποιούσε όποτε υπήρχε νέα έκδοση την οποία έπρεπε να κατεβάσεις και να βάλεις εσύ, όχι αυτόματη αναβάθμιση όπως τώρα.

Η "εικόνα" του yahoo πριν φορτώσει το περίεργο site είναι αυτή που επισυνάπτω, δεν μένει σταθερή παρά μόνο πατώντας τo stop...!

Δοκίμασες να καθαρίσεις την cache;

[sIGPIC][/sIGPIC]

To undo close tab, αν και η τελευταια του εκδοση υποστηριζεται απο την 1.5, δεν μου εμφανιζει το εικονιδιο :(

Τι συμβαινει; :wacko:

To undo close tab, αν και η τελευταια του εκδοση υποστηριζεται απο την 1.5, δεν μου εμφανιζει το εικονιδιο :(

Τι συμβαινει; :wacko:

Μου εμφανιστηκε και εμενα ενα προβλημα στην 1,5. Κατεβασα ενα theme και το ανοιξα με τον firefox αλλα που ανοιγει ενα παραθυρο που μου λεει να το ανοιξω με το Winrar, επελεξα ανοιγμα με firefox και το προγραμμα που ανοιξε μια νεα καρτελα που εμφανισε παλι ενα παραθυρο με το προγραμμα που πρεπει να ανοιξει το αρχειο, εν ολιγης δεν μπορω να κανω install τα themes που εχω κατεβασει. Υπαρχει λυση??? :mad:

Μου εμφανιστηκε και εμενα ενα προβλημα στην 1,5. Κατεβασα ενα theme και το ανοιξα με τον firefox αλλα που ανοιγει ενα παραθυρο που μου λεει να το ανοιξω με το Winrar, επελεξα ανοιγμα με firefox και το προγραμμα που ανοιξε μια νεα καρτελα που εμφανισε παλι ενα παραθυρο με το προγραμμα που πρεπει να ανοιξει το αρχειο, εν ολιγης δεν μπορω να κανω install τα themes που εχω κατεβασει. Υπαρχει λυση??? :mad:

To theme πρέπει να έχει κατάληξη .jar

Αν δεν έχει είναι γιατί προφανώς είναι συμπιεσμένο (απ' ό,τι κατάλαβα με το winRAR) αποσυμπίεσέ το κάπου και μετά ρίχτο πάνω στο παράθυρο των Themes ή Ανοιξε από το μενού Tools>Themes>Install (είναι ένα εικονίδιο κάτα δεξιά στο παράθυρο των Themes) θα σου ανοίξει ένα παράθυρο διαλόγου του υπολογιστή σου κ συ θα ψάξεις και θα δώσεις το .jar αρχείο που θέλεις να βάλεις ως theme.

Δεν είναι δύσκολο. Θα δεις :)

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Ενταξει το εβαλα το θεμα που ηθαλα thnks! και εκνα ενα clean install την ελληνικη εκδοση και τωρα παει σφερα το προγραμμα!!! :D