alfa Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Κανε αυτο που γρφω στην δευτερη απαντηση σε αυτο το ποστ, οποτε μετα θα σε ρωταει. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3624584#post3624584 το εκανα αλλα να υποθεσω οτι αυτο το κανεις για να σου δινει την επιλογη να αποθηκευσεις τα ανοιχτα tab. το δικο μου προβλημα ειναι αλλο ομως. οπως γραφω, μετα απο επανεκινηση του υπολογιστη βγαζει το πινακακι που ελεγχει τα addons σαν να εκανε μολις αναβαθμιση... και αφου τελειωσει μου ανοιγει παντα τα ιδια 2 tabs "καλως ηρθατε στον firefox" και "ayto pager" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 το εκανα αλλα να υποθεσω οτι αυτο το κανεις για να σου δινει την επιλογη να αποθηκευσεις τα ανοιχτα tab. το δικο μου προβλημα ειναι αλλο ομως. οπως γραφω, μετα απο επανεκινηση του υπολογιστη βγαζει το πινακακι που ελεγχει τα addons σαν να εκανε μολις αναβαθμιση... και αφου τελειωσει μου ανοιγει παντα τα ιδια 2 tabs "καλως ηρθατε στον firefox" και "ayto pager" Αφου κάνεις αυτο που ειπα, στην συνέχεια 1. οταν τον κλεινεις δεν θα κανεις "αποθήκευση και εξοδο" παρα μονο "εξοδο", 2. φαντάζομαι οτι εχει ελέγξει την εκκίνηση και οτι δεν υπάρχουν εκει η σελίδες που αναφερεις 3. εχεις και μια αλλη λυση δημιούργησε εναν νεο user και και δες πως συμπεριφέρεται αν ανοιγη σωστα διεγραψε τον default και τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Δοκιμασε καποιος την 5 να μας πει εντυπώσεις? η beta του 5 ειναι απιστευτα γρηγορη! με σημα 0-1 μπαρα ασυρματο εκει που ο 4 δεν ανοιγε τις σελιδες, ο 5 τις φορτωνει τσακ μπαμ εντυπωση μου εκανε:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 η beta του 5 ειναι απιστευτα γρηγορη! με σημα 0-1 μπαρα ασυρματο εκει που ο 4 δεν ανοιγε τις σελιδες, ο 5 τις φορτωνει τσακ μπαμ εντυπωση μου εκανε:worry: Η 5 έρχεται, απο οτι διάβασα, να διορθώσει το πρόβλημα της εκκίνησης του 4, δηλαδή απο την στιγμη που θα κάνεις κλικ στο εικονίδιο μεχρι να εμφανιστεί στην οθονη σου υπαρχει μια καθυστέρηση και πολλα παράπονα απο τους χρήστες στην σελίδα της mozila. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosthegreek Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Παιδια σος!!!!!! Λοιπον, καταρχας το Mozilla Firefox δε μου ανοιγει καν εδω και 2 μερες, ουτε μου δειχνει καποια ειδοποιηση.Παταω διπλο κλικ και δε γινεται τιποτα. Ουτε απο το safe mode. Οταν παω στην προσθαφαιρεση προγραμματων, παλι οταν παταω καταργηση, δε γινεται τιποτα. Οποτε δεν μπορω ουτε να το καταργησω και να το ξανακατεβασω. Μπαινω απο τον EXPLORER και ολα οκ.. Το προβλημα μου ειναι αλλο ομως.. Πως στους σελιδοδεικτες του Firefox ειχα αποθηκευσει ενα Link που το θελω οπωσδηποτε για μια εργασια και εχω φαει τον κοσμο στο google και δεν μπορω να το βρω... Εψαξα στο C και δε δειχνει τιποτα για bookmarks. Ξερετε που μπορω να βρω τους σελιδοδεικτες? Μηπως αποθηκευονται καπου αυτοματα? Εψαξα στο C, πηγα στο firefox και δεν υπαρχει επιλογη για bookmarks. Tι να κανω?? Σοσ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 C:\Documents and Settings\User Name\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\ Εκεί θα δεις ένα φάκελο με όνομα του στυλ "8kajfakjfak9.default". Αν είναι περισσότεροι από έναν διάλεξε αυτόν με το μεγαλύτερο μέγεθος. Εντός του φακέλου αυτού υπάρχει ένα αρχείο με όνομα bookmarks.html. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 δεν ξερω αν θα πιασει, υποθετω μονο... αν κατεβασεις αλλο προγραμμα πχ safari-chrome, οταν τα πρωτοβαλεις εχει επιλογη να αντιγραψει κωδικους σελιδοδεικτες κ.α. νομιζω... για δοκιμασε :worry: με προλαβε ο zxr και μαλλον με καλυτερη λυση... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosthegreek Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 (edited) οταν παω στο φακελο Firefox μου βγαζει 2 επιλογες. Η πρωτη ειναι "Profiles" και η δευτερη "Profiles(3506)". Παταω το πρωτο και μου βγαζει μια επιλογη nbbi3t5l.default. Πατωντας εκει μου βγαζει μια επιλογη XPC.mfl και οταν επιλεξω αυτο με ρωταει αν θα ανοιξω το αρχειο με προεπιλεγμενο προγραμμα ή με τον explorer. Παταω τωρα την επιλογη "Profiles (3506)" και μου βγαζει μια επιλογη 5e6tr5au.default. Παταω εκει και μου βγαινουν οι εξης επιλογες: Cache (φακελος) OfflineCache (φακελος) startupCache (φακελος) urlclassifier3.sqlite. Τελος, πατωντας στο φακελο Cache μου βγαζει αλλους φακελους "1 , 2, 3,4,5,6,7,8,9,Α,Β,C,D,E,F" KAI τα αρχεια _CACHE_001_ _CACHE_002_ _CACHE_003_ _CACHE_MAP_. Επιλεγω το αρχειο CACHE 003 που ειναι το μεγαλυτερο σε μεγεθος, οπως μου ειπες να κανω, και μου λεει να επιλεξω με ποιο προγραμμα να το ανοιξω. Δεν ξερω ποιο απ ολα να επιλεξω... Ειμαι σε καλο δρομο αν ανοιξω αυτο το αρχειο? Παντως πουθενα δεν εχει επιλογη με bookmarks. Mηπως χαθηκαν? Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας ε??? :rolleyes: @pgetsopoulos. Κατεβασα το GOOGLE CHROME και δε με ρωτησε αν θελω να αποθηκευσω σελιδοδεικτες απ το firefox ή κατι τετοιο... Edited June 9, 2011 by manosthegreek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Είσαι σίγουρος ότι πηγαίνεις στο path C:\Documents and Settings\User Name\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\ ; Γιατί έχω την εντύπωση ότι εσύ πηγαίνεις στο C:\Documents and Settings\User Name\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\ Εκεί έχει αρχεία .mfl. Υπόψιν ότι εμείς θέλουμε το αρχείο bookmarks.html Σημειωτέον επίσης ότι θα πρέπει να έχεις επιλέξει την εμφάνιση κρυφών φακέλων από το Control Panel->Folder Options. Μπορείς επίσης να κάνεις και μια αναζήτηση αφού ξέρεις το όνομα του αρχείου. (μην ξεχάσεις να τικάρεις την επιλογή να ψάξει και για κρυφά αρχεία και φακέλους) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosthegreek Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 (edited) ΛΟΙΠΟΟΟΟΟΟΟΝ!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ, ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΑ ΤΑ BOOKMARKS σε αρχεια JSON!! ME τις ημερομηνιες που τα αποθηκευσα.. Ομως δε μου τα ανοιγει.. μΕ ρωταει με ποιο προγραμμα να τα ανοιξω και δν ξερω... ο φακελος λεγεται bookmarkbackups.. ξερεις πως ανοιγω αρχεια json? Ενταξει δεν πειραζει! Αφου ελιωσα στο google βρηκα επιτελος αυτο που εψαχνα. Ευχαριστω παντως! Edited June 9, 2011 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 ΛΟΙΠΟΟΟΟΟΟΟΝ!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ, ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΑ ΤΑ BOOKMARKS σε αρχεια JSON!! ME τις ημερομηνιες που τα αποθηκευσα.. Ομως δε μου τα ανοιγει.. μΕ ρωταει με ποιο προγραμμα να τα ανοιξω και δν ξερω... ο φακελος λεγεται bookmarkbackups.. ξερεις πως ανοιγω αρχεια json? Ενταξει δεν πειραζει! Αφου ελιωσα στο google βρηκα επιτελος αυτο που εψαχνα. Ευχαριστω παντως! με το notepad πρέπει να ανοίγει. αλλά υπάρχει και ένα extension για τον firefox JSONView. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Για προσπάθησε να κάνεις re-install από πάνω τον Firefox;) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 βγήκε ο mozilla 5 http://www.pcw.gr/Article/Internet-Networking/Mozilla_Firefox_5/237-5970.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 βγήκε ο mozilla 5 http://www.pcw.gr/Article/Internet-Networking/Mozilla_Firefox_5/237-5970.html Aπο αύριο θα ειναι διαθέσιμη για όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 βγήκε ο mozilla 5 http://www.pcw.gr/Article/Internet-Networking/Mozilla_Firefox_5/237-5970.html ενας γνωστος μου που το δοκιμασε μου ειπε οτι ειναι beta...ισχυει?? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Από τη στιγμή που όπως λεει και ο nikos_kallithea θα είναι διαθέσιμη για όλους προφανώς και δεν είναι beta. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Μόλις πριν 10" μου πέταξε μήνυμα για αναβάθμιση στον 5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parov Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 πλέον οι αναβαθμίσεις θα βγαίνουν γρήγορα...ο mοzila 5 είχε σημαντικές αλλαγές...για να δούμε οι επόμενες αναβαθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 adblock plus ,flashgot,tab mix plus ειναι συμβατα με την 5?ξερει κανενας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Από τη στιγμή που όπως λεει και ο nikos_kallithea θα είναι διαθέσιμη για όλους προφανώς και δεν είναι beta. ευχαριστω:) θα την δοκιμασω αμα ειναι και θα πω εντυπωσεις:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 adblock plus ,flashgot,tab mix plus ειναι συμβατα με την 5?ξερει κανενας? adblock και Tabmix ναι...! Το αλλο δεν το εχω δεν ξερω...! :) Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Οποιος θέλει να το δοκιμάσει και δεν θέλει να σβήσει την παλαιότερη έκδοση, ας κατεβάσει τον Firefox Portable από το portableapps.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Οποιος θέλει να το δοκιμάσει και δεν θέλει να σβήσει την παλαιότερη έκδοση, ας κατεβάσει τον Firefox Portable από το portableapps.com δεν βρισκω την 5αρα:( Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 δεν βρισκω την 5αρα:( εδω ειναι γιωργο http://portableapps.com/news/2011-06-21_-_firefox_portable_5.0_released Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 εδω ειναι γιωργο http://portableapps.com/news/2011-06-21_-_firefox_portable_5.0_released ευχαριστω...:):) θα την δοκιμασω:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts