DonJuan Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 (edited) Χρειάστηκε τις προάλλες να εγκαταστήσω το Adobe Flash Player σε τυπικό χρήστη με Win XP Pro και είπα να ανεβάσω εδώ τις οδηγίες για όσους δεν το ξέρουν. Πώς να εγκαταστήσετε το Adobe Flash Player στο Firefox χωρίς άδεια διαχειριστή (Admin Rights) Για Windows Vista/7 1. Κατεβάστε το αρχείο (πατάτε το "Αποθήκευση ώς") 2. Μετονομάστε το .xpi σε .zip για να μπορείτε να το ανοίξετε. 3. Αντιγράψτε τα αρχεία flashplayer.xpt και NPSWF32.dll 4. Στην μπάρα του Windows Explorer τη διαδρομή "%appdata%\mozilla" http://www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2008/05/image124.png 5. Θα μεταφερθείτε σε ένα φάκελο που περιέχει δύο φακέλους (Extensions και Firefox). Εκεί φτιάξτε ένα νέο φάκελο με το όνομα "Plugins". 6. Επικολλήστε τα αρχεία που αντιγράψατε (βλ. βήμα 3ο) 7. Κάντε επανεκκίνηση στο Firefox και είστε έτοιμοι. Μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι το Flash Player εγκαταστάθηκε επιτυχώς πατώντας στο Mozilla "about: plugins". http://www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2008/05/image126.png *Σε Windows XP τα βήματα είναι τα εξής: (τα τρία πρώτα βήματα είναι ίδια) 4. Ανοίξτε την Έναρξη, πηγαίνετε στην Εκτέλεση και γράψτε "%appdata%" http://i50.tinypic.com/iwn8mb.jpg 5.Θα μεταφερθείτε στο φάκελο "Application Data". Εκεί επιλέξτε το φάκελο "Mozilla". (τα τρία τελευταία βήματα είναι ίδια) Με δική σας ευθύνη. Edited May 27, 2010 by DonJuan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 ποιος ο λογος να μην το εγκαταστησω με αδεια διαχειρηστη? εχω την εκδοση 3.6.3 και καθε λιγο και λιγακι κολλαει. γραφει πανω πανω not respοnding. τι μπορει να γινεται? εχει καταντησει σπαστικος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 μηπως εχει καταπιει ολη τη μνημη του συστηματος? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 χωρις flash καταναλωνει γυρω στα 150mb. με flash μπορει να παει και 1gb σχεδον. τωρα μονο με το myphone.gr ανοιχτο και ξοδευει 160mb. τα κολληματα του γινονται σε ασχετες στιγμες και διαρκουν 1-2 λεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 να βαλετε τον 3,0,19 ! προσωπικα κανενα προβλημα κοληματος εως τωρα! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 εμενα μου το κανει με πολλα tabs ανοιχτα και καταναλωση μνημης πανω απο 70% (εχω 4gb) Περνα το tab mix plus να σωζεις τις συνεδριες σου και οποτε ανεβαινει πολυ η μνημη καντου ενα restart Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 ειχα τον 3.0.18 και δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα. τωρα τελευταια ομως εκανε αναβαθμιση απο μονο του(?), γιατι εγω δε θυμαμαι να πατησα κατι. μαλλον θα ξαναγυρισω πισω :p για ριξε μια βοηθεια για το tab mix plus. που το βρισκω, τι κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 ειχα τον 3.0.18 και δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα. τωρα τελευταια ομως εκανε αναβαθμιση απο μονο του(?), γιατι εγω δε θυμαμαι να πατησα κατι. μαλλον θα ξαναγυρισω πισω :p για ριξε μια βοηθεια για το tab mix plus. που το βρισκω, τι κανει? addon ειναι, γραψτο στο search των addons του firefox και θα το βρει. Κανει διαφορα και ενα απο αυτα ειναι να θυμαται και τις καρτελες που ειχες ανοιχτες πριν κλεισεις τον browser. Το κανει κ απο μονος του βεβαια αλλα καμμια φορα δν μου δουλευε καλα εμενα. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 περασα το tab mix plus αλλα δε λειτουργει. δε "θυμαται" τις καρτελες που ειχα ανοιχτες και ανοιγει μονο την αρχικη σελιδα. και μια ερωτηση. το speed dial τι ακριβως κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 περασα το tab mix plus αλλα δε λειτουργει. δε "θυμαται" τις καρτελες που ειχα ανοιχτες και ανοιγει μονο την αρχικη σελιδα. options--> session και ρυθμισε το απο εκει ;) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 σωστοοοοοος ;) λειτουργει μια χαρα τωρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Ψάχνω στον firefox για μια σελίδα που επισκέφθηκα Τετάρτη-Πέμπτη στο ebay και δεν την βρίσκω με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 Χρειάστηκε τις προάλλες να εγκαταστήσω το Adobe Flash Player σε τυπικό χρήστη με Win XP Pro και είπα να ανεβάσω εδώ τις οδηγίες για όσους δεν το ξέρουν. Πώς να εγκαταστήσετε το Adobe Flash Player στο Firefox χωρίς άδεια διαχειριστή (Admin Rights) Για Windows Vista/7 1. Κατεβάστε το αρχείο (πατάτε το "Αποθήκευση ώς") 2. Μετονομάστε το .xpi σε .zip για να μπορείτε να το ανοίξετε. 3. Αντιγράψτε τα αρχεία flashplayer.xpt και NPSWF32.dll 4. Στην μπάρα του Windows Explorer τη διαδρομή "%appdata%\mozilla" http://www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2008/05/image124.png 5. Θα μεταφερθείτε σε ένα φάκελο που περιέχει δύο φακέλους (Extensions και Firefox). Εκεί φτιάξτε ένα νέο φάκελο με το όνομα "Plugins". 6. Επικολλήστε τα αρχεία που αντιγράψατε (βλ. βήμα 3ο) 7. Κάντε επανεκκίνηση στο Firefox και είστε έτοιμοι. Μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι το Flash Player εγκαταστάθηκε επιτυχώς πατώντας στο Mozilla "about: plugins". http://www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2008/05/image126.png *Σε Windows XP τα βήματα είναι τα εξής: (τα τρία πρώτα βήματα είναι ίδια) 4. Ανοίξτε την Έναρξη, πηγαίνετε στην Εκτέλεση και γράψτε "%appdata%" http://i50.tinypic.com/iwn8mb.jpg 5.Θα μεταφερθείτε στο φάκελο "Application Data". Εκεί επιλέξτε το φάκελο "Mozilla". (τα τρία τελευταία βήματα είναι ίδια) Με δική σας ευθύνη. Φιλε μου πραγματικα σε ευχαριστω παρα μα παρα πολυ για τις οδηγιες σου!!! 3 μερες παλευω να κανω να δουλεψει το Flash στον Firerox και δεν τα ειχα καταφερει... δεν ξερω για πιο λογο μετα απο την τελευταια αναβαθμιση σταματησε να δουλευει το Flash.. Ολα ομως ειναι ενταξει τωρα! Και παλι σε ευχαριστω!:D:D:D Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 δεν παει αλλο αυτη η κατασταση... οποια εκδοση και να περασω του firefοx, κρασαρει καθε λιγο και λιγακι....:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 εγω εχω ενα αλλο προβλημα, οταν ανοιγω τον FF μετα απο ρεσταρτ του υπολογιστη μου ανοιγει τα tabs αυτα που ενημερωνουν για τις αναβαθμισεις προσθετων, κολαει και μου βγαζει τα ιδια συνεχεια.... τι να το κανω να σταματησει, τελευταια ειχα κανει απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση αλλα αυτο δεν μπορει να γινετε συνεχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 στον 3.6.4 τα addons τρεχουν σε ξεχωριστη process !! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 στον 3.6.4 τα addons τρεχουν σε ξεχωριστη process !! εμενα μου εκανε αναβαθμιση στον 3.6.6 και το προβλημα υπηρχε απο τον 3.6.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 την εκανα και εγω μολις τωρα :) αλλα πριν δν αναφερομουν στο προβλημα σου, μια γενικη διαπιστωση εκανα. Γιαυτο και δεν σε εκανα quote ;) για το θεμα σου δεν ξερω τι μπορει να φταιει.. :( Μηπως να το καθαρισεις απο περιττα/αχρηστα addons Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Παιδιά έχει κυκλοφορήσει η beta έκδοση του firefox 4. Δεν την έχω εγκαταστήσει ακόμα στο συστημά μου αλλά το σκέφτομαι πολύ σοβαρά μιας και οι επίσημες εκδόσεις έχουν και τα γνωστά προβλήματα. Σκέφτηκα να συμβουλευτώ το forum για να δω αν την έχει χρησιμοποιήσει κάποιος, αλλά όπως βλέπω κανείς δεν το σχολίασε ακόμα. εδώ είναι το άρθρο το οποίο βρήκα τυχαία. κι εδώ είναι ο σύνδεσμος για όποιον θέλει να το κατεβάσει και να το δοκιμάσει μήπως και έχουν λυθεί τα γνωστά προβλήματα με το flash player που κάνουν τον firefox να crashάρει. Καλό θα ήταν να αναφερθεί ότι η beta έκδοση υποστηρίζει το WebM video format της Google, καθώς και το Javascript JaegerMonkey που δοκιμάζεται για πρώτη φορά και θα λειτουργεί μαζί με το Tracemonkey. Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Βρε παιδιά καλημέρα. εδώ και 3 μέρες μου έχει σπάσει τα νεύρα. είχα την έκδοση 3.6, σκέτη και δούλευαν όλα μια χαρά. και ξαφνικά μου το αναβάθμισε μόνο του σε 3.6.4 και δε μου βγάζει το download στα βίντεο του youtube με το real player. αυτό με εξυπηρετούσε πάρα πολύ. Τελοσπάντων, με τα πολλά το απεγκατέστησα και ξαναέβαλα το 3.6.0 και χθε ςτο βράδυ μου το αναβάθμισε πάλι μόνο του στο 3.6.6 και κάνει το ίδιο και με ενοχλεί πάρα πολύ. έψαξα για update στο πρόσθετο δεν υπάρχει, έψαξα και το real μήπως απορρυθμίστηκε τίποτα, μήπως θέλει κι εκεί update πάλι δεν υπάρχει. Τι γίνεται τώρα; πάλι να το απεγκαταστήσω και να ξαναβάλω το 3.6.0;; και άντε το κάνω γιατί τα αναβαθμίζει μόνο του, συνήθως ρωτάει... τι μ****** είναι αυτές τώρα, μου ΄πεχει σπάσει τα νεύρα το ηλίθιο... το ηλίθιο... σκέφτεστε τίποτε; Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Πάντως για να κατεβάζεις videos από το youtube, μπορείς να χρησιμοποιείς το Video DownloadHelper. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 μια χαρα παει η beta εκδοση του firefox 4. τη συνιστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Το κακο ειναι οτι καλομαθαμε με τα προσθετα και μεχρι να γινουν συμβατα αστα να πανε, κατα τα αλλα μια χαρα παει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Το κακο ειναι οτι καλομαθαμε με τα προσθετα και μεχρι να γινουν συμβατα αστα να πανε, κατα τα αλλα μια χαρα παει Εγώ δεν έχω κανένα add-on. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Η αλήθεια είναι οτι χρησιμοποιώ κάποια addons όμως μπορώ εύκολα να ζήσω και χωρίς αυτά.! Ειδικά αν ξέρω ότι δεν θα crashάρει όποτε προσπαθώ να δω ένα flash video. Θα το εγκαταστήσω κι εγώ κι ας ελπίσουμε ότι θα βγει σύντομα και η επίσημη έκδοση 4. Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts