Jump to content

Mozilla Firefox - The «Ultimate» thread

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι εννοείς πως εξηγείται; Υποθέτω οτι ο mcde εννοεί πως σε CRT καλύτερα να είναι ανενεργό το cleartype, γιατί αλλιώς τα γράμματα φαίνονται λίγο θολά.

Εννοώ οτι οι γραμματοσειρές στον ΙΕ7 by default έχουν ενεργοποιημένο το clear type (είναι ξεκάθαρο απο τον τρόπο που εμφανίζονται οι γραμματοσειρές) χωρίς αυτό να έχει επίπτωση στην γενικότερη εμφάνιση των Win.

Για να φαίνονται οι γραμματοσειρές όπως στον ΙΕ7 και στον FF πρέπει να επιλέξεις το clear type και για τα Win (έχει επίπτωση δηλαδή και στα υπόλοιπα προγράμματα).

Αυτό ρώτησα, αν υπάρχει τρόπος να γίνεται μόνο στον FF και όχι στα Win

Τελικά για το Favorites Converter (export) extension υπάρχει λύση συμβατότητας για την νέα εκδοση 1.5. με το παλιό extension που λέει ότι είναι μέχρι την 1.0.7. Λειτουργεί κανονικά. Όποιος ενδιαφέρεται μπορώ να του εξηγήσω την διαδικασία.

πως μπορώ να βρω τη διεύθυνση που χρειάζεται για Rss feed σε thunderbird??

Εδώ είναι το ΧML που θέλω από εδώ.

είμαι ελαφρώς πανάσχετος με το θέμα γι'αυτό μην βαράτε:p

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Τελικά για το Favorites Converter (export) extension υπάρχει λύση συμβατότητας για την νέα εκδοση 1.5. με το παλιό extension που λέει ότι είναι μέχρι την 1.0.7. Λειτουργεί κανονικά. Όποιος ενδιαφέρεται μπορώ να του εξηγήσω την διαδικασία.

Εγώ το λειτουργώ με το nightly tester tools...αλλά πες και το δικό σου.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Εγώ το λειτουργώ με το nightly tester tools...αλλά πες και το δικό σου.

Βασικά πάρτε το έτοιμο. Το έφτιαξα (σύμφωνα με οδηγίες) και είναι συμβατό με τη νέα έκδοση 1.5

gia na apanthsw kai sto prwto skelos ths erwthshs, h xml einai h extensible markup language.. web (kai oxi mono) dev glwssa.. :) perissotera edw ---> http://www.xml.com/pub/a/98/10/guide0.html ;)

Κάθε φορά που ανοίγω τον firefox, χάνει τις ρυθμίσεις που έχω κάνει στην toolbar (μικρά εικονίδια και 1 έξτρα κουμπί). Ξέρει κανείς πως διορθώνεται; Corrupted profile πρέπει να είναι.

Ουφ. Το κάνα κι αυτό.

Σε 10 λεπτά ήμουν έτοιμος, χάρη σε ΑΥΤΟ :up:

Δεν έχω καταφέρει να το κάνω να μου αποθήκευσει τα extensions, γι' αυτό δεν το χρησιμοποιώ :(

και το FEBE και το MozBackup είναι αρκετά καλά...

εγώ πάλι για 100% σιγουριά (απαραίτητη αν χρησιμοποιείς nightlies) απλά κοπιάρω όλο το προφίλ ανά τακτά χρονικά διαστήματα, κρατάω τα bookmarks σε 3 αντίγραφα επίσης συχνά, και έχω σε 2 αντίγραφα extensions-ρυθμίσεις αυτών,themes kai plugins...:)

με λίγα λόγια κάνω clean install σε περίπου 10 λεπτάκια...:)

εννωώ την διαδρομή του υπολογιστή στην οποία είναι αποθηκευμένες όλες οι ρυθμίσεις του firefox...anyway, ο τρόπος που κάνω εγώ backup είναι λίγο extreme,μιας και χρησιμοποιώ πολύ beta εκδόσεις...με τους τρόπους που αναφέρθηκαν παραπάνω νομίζω πως είσαι παραπάνω από καλυμένος..:)

Ποιος είναι ο πιο εύκολος και σίγουρος τρόπος για να μεταφέρω extensions+themes αυτούσια απο έναν υπολογιστή σε έναν άλλο;

Ποιος είναι ο πιο εύκολος και σίγουρος τρόπος για να μεταφέρω extensions+themes αυτούσια απο έναν υπολογιστή σε έναν άλλο;

για δες εδώ μπας και σε βοηθήσει...:)

Ποίος είναι ο φάκελος που αποθηκεύονται τα temporary files? :confused:

Δηλαδή για παράδειγμα τα buffering videos που φορτώνονται από κάποιες σελίδες που αποθηκεύονται στο PC? :O

Βγηκε εκδοση 1.5.0.2.en-US

http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/tinderbox-builds/moz180-win32-tbox-mozilla1.8.0/firefox-1.5.0.2.en-US.win32.installer.exe

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Βγηκε εκδοση 1.5.0.2.en-US

http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/tinderbox-builds/moz180-win32-tbox-mozilla1.8.0/firefox-1.5.0.2.en-US.win32.installer.exe

Εμενα λειτουργει καλα ο ffx μου. Να την βαλω η να μην μπλεκω καλυτερα;:worry:

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)