Jump to content

Mozilla Firefox - The «Ultimate» thread

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Documents and Settings\[Your Profile]\Application Data\Mozilla\Firefox

:)

Δεν έχει πάντα καλό αποτέλεσμα η αντιγραφή του συγκεκριμένου φακέλου. Σε παραπέμπω εδώ. Το ίδιο μάλιστα πρόβλημα είχα αντιμετωπίσει κι εγώ. Γι' αυτό προσοχή!

Υπάρχει το extention Bookmark back-up, το οποίο αποθηκεύει καθημερινά Για bookmarks, cookies, history σε φάκελο που ορίζεις.

Όσο για τα extentions/themes τα αποθηκεύω πάντα σ' ένα φακελάκι (δεν κάνω απευθείας install από τα διάφορα site. Έτσι όποτε χρειαστεί μπορώ να τα εγκαταστήσω και πάλι πολύ γρήγορα, όλα μαζί μ' ένα μόνο drag n drop.

(Από εχθές το Alpha Web Banking δουλεύει και με firefox!)

Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν!

Όσο για τα extentions/themes τα αποθηκεύω πάντα σ' ένα φακελάκι (δεν κάνω απευθείας install από τα διάφορα site. Έτσι όποτε χρειαστεί μπορώ να τα εγκαταστήσω και πάλι πολύ γρήγορα, όλα μαζί μ' ένα μόνο drag n drop.

:up: σωστόοος...;)

το έχω εφαρμόσει εδώ και κανά μήνα και πλέον κάνω clean install στον firefox σε 5 λεπτάκια μάξιμουμ...:o

(Από εχθές το Alpha Web Banking δουλεύει και με firefox!)

:whistle: :!: :D επιτελους!

αντε και ειχα σιχαθει το ανοιγμα του explorer. :whistle: :geek:

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

:up: σωστόοος...;)

το έχω εφαρμόσει εδώ και κανά μήνα και πλέον κάνω clean install στον firefox σε 5 λεπτάκια μάξιμουμ...:o

clean install???? :o :o

clean install???? :o :o

Καθαρή εγκατάσταση. Δηλαδή απο τή αρχή, σε σύστημα χωρίς προηγούμενη εγκατάσταση. Κοινώς όχι αναβάθμιση.

ακριβώς...κοινώς,όταν χρειαστεί τον σετάρω από την αρχή με όλα τα extensions-themes-plugins-bookmarks στο άψε-σβήσε...:)

Έχω αρκετές σελίδες που θέλω να είναι άμεσα διαθέσιμες και δε χωράνε σε μία γραμμή. Προσπάθησα να φτιάξω ένα νέω toolbar σε άλλη γραμμή και να τοποθετήσω και σε αυτό bookmarks, αλλά δεν τα κατάφερα. Κάποια ιδέα;

Κάτι αρκετά εξειδικευμένο! Υπάρχει extension (ή κάποιο πρόγραμμα ίσως) που να αντικαθιστά λέξεις που γράφω, με άλλες, που έχω ορίσει εγώ; [όπως το AutoCorrect του Word]

Θέλω πχ, κάθε φορά που γράφω «καρέκλα» να αντικαθίσταται με τη λέξη «τραπέζι».

Πολλά ζητάω, ε;

Κάτι αρκετά εξειδικευμένο! Υπάρχει extension (ή κάποιο πρόγραμμα ίσως) που να αντικαθιστά λέξεις που γράφω, με άλλες, που έχω ορίσει εγώ; [όπως το AutoCorrect του Word]

Θέλω πχ, κάθε φορά που γράφω «καρέκλα» να αντικαθίσταται με τη λέξη «τραπέζι».

Πολλά ζητάω, ε;

Εδώ δεν υπάρχει το άλλο που ζητάω εγώ, το word filter/replacer... Υπάρχει κανένα forum να τους ζητήσουμε να τα φτιάξουν;

Έχω αρκετές σελίδες που θέλω να είναι άμεσα διαθέσιμες και δε χωράνε σε μία γραμμή. Προσπάθησα να φτιάξω ένα νέω toolbar σε άλλη γραμμή και να τοποθετήσω και σε αυτό bookmarks, αλλά δεν τα κατάφερα. Κάποια ιδέα;

δυστυχώς, το έχουν προσπαθήσει πολλοί πριν από σένα και δεν γίνεται...:(

Παιδια ειχα εγκαταστησει καποια extensions (bug me not, download status bar,κτλ) και τωρα τα εχω βγαλει αλλα παρολο που εκανα restart τον firefox εκεινα παραμενουν στην λιστα μου με τα extensions και ειδικα το download status bar επιμενει να εμφανιζεται στο κατω μερος του firefox.

Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να τα βγαλω τελειως;; :rolleyes:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

μπες στο προφίλ και από τον φάκελο ''extensions'' σβήσε ότι έχει να κάνει με αυτά τα ονόματα ...θα χρειαστεί να ανοίγεις υποφακέλους με αριθμούς και γράμματα για να δεις μέσα στον κάθε φάκελο ''chrome'' το αντίστοιχο αρχείο εγκατάστασης...

όταν βρεις αυτά που θέλεις, απλά σβήσε όλο τον αρχικό φάκελο (με τα πολλά γράμματα και αριθμούς)...:)

αν και πάλι δεν φύγουν...θα χρειαστείς καινούργιο προφίλ ή καλύτερα clean install...:o

Καποιο extension που να επιτρεπει

αποθηκευση σε swf εχουμε;;

επισεις καποια λυση σε swf που αποθηκευεται μονο

το intro και οχι ολο;

Καποιο extension που να επιτρεπει

αποθηκευση σε swf εχουμε;;

επισεις καποια λυση σε swf που αποθηκευεται μονο

το intro και οχι ολο;

το tools--->page info--->media--->διαλέγεις τι θέλεις και save as δεν κάνει..?? :)

Εδώ δεν υπάρχει το άλλο που ζητάω εγώ, το word filter/replacer... Υπάρχει κανένα forum να τους ζητήσουμε να τα φτιάξουν;

Extensions στο MozillaZine

Extensions στο The Extensions Mirror

[Σχετικό, εδώ. Μπορεί ο κώδικας να είναι χρήσιμος για αυτόν που θα φτιάξει αυτό που ζητάς]

Ναι οπως το λεει ο Νικος,σωζονται αφου παιξουν κατευθειαν με save.Να ρωτησω υπαρχει player για τα swf?

μπες στο προφίλ και από τον φάκελο ''extensions'' σβήσε ότι έχει να κάνει με αυτά τα ονόματα ...θα χρειαστεί να ανοίγεις υποφακέλους με αριθμούς και γράμματα για να δεις μέσα στον κάθε φάκελο ''chrome'' το αντίστοιχο αρχείο εγκατάστασης...

όταν βρεις αυτά που θέλεις, απλά σβήσε όλο τον αρχικό φάκελο (με τα πολλά γράμματα και αριθμούς)...:)

αν και πάλι δεν φύγουν...θα χρειαστείς καινούργιο προφίλ ή καλύτερα clean install...:o

Εσβησα τους φακελους αλλα δυστυχως μετα εφαγε κολλημα ο firefox και δεν εκανε τιποτα.Ουτε να γραψω στην address bar δεν μπορουσα και αναγκαστικα παλι install απο την αρχη. :(

Το ηθικο διδαγμα ειναι οτι πλεον Install μονο χρησιμα extensions. :rolleyes:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Ναι οπως το λεει ο Νικος,σωζονται αφου παιξουν κατευθειαν με save.Να ρωτησω υπαρχει player για τα swf?

http://www.unhsolutions.com/SWF-Opener/index.shtml :)

Εσβησα τους φακελους αλλα δυστυχως μετα εφαγε κολλημα ο firefox και δεν εκανε τιποτα.Ουτε να γραψω στην address bar δεν μπορουσα και αναγκαστικα παλι install απο την αρχη. :(

Το ηθικο διδαγμα ειναι οτι πλεον Install μονο χρησιμα extensions. :rolleyes:

i am sorry mate...i know how it feels...:(

όσο για το δίδαγμα, ισχύει 1000%...βάζε πλέον ότι χρειάζεσαι πραγματικά και αφού πρώτα έχει δοκιμαστεί ώστε να είσαι σίγουρος ότι δεν δημιουργεί κολήματα...αν θες βοήθεια σε αυτό let me know....τα έχω δοκιμάσει όλα...:O

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!

Περισσότερα:

http://www.techteam.gr/viewarticle.php?id=19914

Καλό θα είναι να διαβάσετε και τα σχόλια των χρηστών...:worry: