kriz Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Αν δεν σφάλλω αυτή τη στιγμή είναι σε trunk στάδιο και δεν υπάρχει σταθερή έκδοση... αν θες μια καραbeta :worry:, δες εδώ Παράθεση http://chrislaz.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Ποιά είναι η τελευταία έκδοση του Firefox που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή... και α΄πό που μπορώ να την κατεβάσω??? H teleytaia sta8erh eiani h 1.0 kai tha thn breis edw: http://www.mozilla.org/products/firefox/ Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Ρε παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι; Σόρυ αν αναφέρω κάτι που έχει ξανα ειπωθεί αλλά δεν μπορώ να διαβάσω με τίποτα (λόγο χρόνου) 30 σελίδες... :rolleyes: :o Όταν ανοίγω 2-3 καρτέλες στον Firefox μετά από λίγο μου βγάζει prompt και καλά να κλείσω τις καρτέλες... :wacko: :blink: Με ενοχλεί αφάνταστα και μου έρχεται να το σπάσω!!!! Ξέρει κανείς τι παίζει και αν διορθώνεται αυτό το πρόβλημα; :( Ευχαριστώ προκαταβολικά. :) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Ρε παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι; Σόρυ αν αναφέρω κάτι που έχει ξανα ειπωθεί αλλά δεν μπορώ να διαβάσω με τίποτα (λόγο χρόνου) 30 σελίδες... :rolleyes: :o Όταν ανοίγω 2-3 καρτέλες στον Firefox μετά από λίγο μου βγάζει prompt και καλά να κλείσω τις καρτέλες... :wacko: :blink: Με ενοχλεί αφάνταστα και μου έρχεται να το σπάσω!!!! Ξέρει κανείς τι παίζει και αν διορθώνεται αυτό το πρόβλημα; :( Ευχαριστώ προκαταβολικά. :) Μήπως εσύ ή κάποια από τις σελίδες προσπαθεί να κλείσει το παράθυρο? Ο firefox σε ρωτάει άμα είσαι σίγουρος ότι θες να κλείσεις όλα τα tabs άμα έχεις πάνω από 1 και προσπαθήσεις να τον κλείσεις (ρυθμίζεται όμως από τα preferences -> advanced). Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Agent μήπως πας να κλείσεις την κάθε καρτέλα από το πάνω Χ..?? :o αν ναι, προσπάθησε να τις κλείνεις πατώντας πάνω στον τίτλο της καρτέλας το roller του ποντικιού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Κι εγώ τις κλείνω με το (x) αλλά δεν έχω αυτό το πρόβλημα :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 hostolis το πάνω Χ λέω ( του browser) όχι αυτό των tabs...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 καποτε ειχα βρει ενα extension με το ονομα locktab(ή καπως ετσι)....που κλειιδωνε το tab ωστε αν πας να ανοιξεις αλλο link να ανοιγει σε αλλο tab.... ξερεται που μπορω να το βρω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 εμένα ο firefox σχεδόν κάθε φορά που εκκίνει ότι δεν έκλεισε κανονικά (και ας είχε κλείσει χωρίς πρόβλημα) και θέλει να κάνει restore tabs. Γιατί? μου έχει σπάσει τα @@ Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Agent μήπως πας να κλείσεις την κάθε καρτέλα από το πάνω Χ..?? :o αν ναι, προσπάθησε να τις κλείνεις πατώντας πάνω στον τίτλο της καρτέλας το roller του ποντικιού... Νίκο δεν πάω να κλείσω κανένα παράθυρο. Δεν θέλω βασικά να κλείσω κανένα παράθυρο. :) Στα καλά καθούμενα μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα :rolleyes: :( Απενεργοποίησα χθες αυτή την επιλογή που μου υπέδειξε ο Προφητης και αναμένω :) Thnx πάντως ;) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 καποτε ειχα βρει ενα extension με το ονομαlocktab(ή καπως ετσι)....που κλειιδωνε το tab ωστε αν πας να ανοιξειςαλλο link να ανοιγει σε αλλο tab.... ξερεται που μπορω να το βρω..... To tabextensions το κάνει και αυτό :p Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Δεν ξέρω αν έχει ξαναερωτηθεί αλλά εγώ αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Όταν πάω να κατεβάσω κάτι από μια σελίδα με firefox μου εμφανίζει ένα "Αποθήκευση σε" κλπ. Πατάω οκ και μετά εξαφανίζεται. Και βλέπω στην επιφάνεια εργασίας (εκεί έχω ορίσει να κατεβαίνουν) 2 αρχειάκια που αυτά είναι που κατεβαίνουν. Το ερώτημα είναι: Εγώ πώς θα ξέρω σε τι στάδιο είναι το download; Ούτε ταχύτητα download μπορώ να δω ούτε τίποτα... :o Υπάρχει κανά extension ή κάνω κάτι εγώ λάθος; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Δεν ξέρω αν έχει ξαναερωτηθεί αλλά εγώ αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Όταν πάω να κατεβάσω κάτι από μια σελίδα με firefox μου εμφανίζει ένα "Αποθήκευση σε" κλπ. Πατάω οκ και μετά εξαφανίζεται. Και βλέπω στην επιφάνεια εργασίας (εκεί έχω ορίσει να κατεβαίνουν) 2 αρχειάκια που αυτά είναι που κατεβαίνουν. Το ερώτημα είναι: Εγώ πώς θα ξέρω σε τι στάδιο είναι το download; Ούτε ταχύτητα download μπορώ να δω ούτε τίποτα... :o Υπάρχει κανά extension ή κάνω κάτι εγώ λάθος; :worry:Download statusbar ,νομίζω είναι αυτό που ψάχνεις. :) Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Αρχηγός είσαι bel!! :) Αυτό είναι και σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 και αν δεν βάλεις το extension , να ξέρεις ότι το download θα έχει ολοκληρωθεί μόλις το δεύτερο αρχειάκι εξαφανιστεί από την επιφάνεια εργασίας...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Δεν ξέρω αν έχει ξαναερωτηθεί αλλά εγώ αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Όταν πάω να κατεβάσω κάτι από μια σελίδα με firefox μου εμφανίζει ένα "Αποθήκευση σε" κλπ. Πατάω οκ και μετά εξαφανίζεται. Και βλέπω στην επιφάνεια εργασίας (εκεί έχω ορίσει να κατεβαίνουν) 2 αρχειάκια που αυτά είναι που κατεβαίνουν. Το ερώτημα είναι: Εγώ πώς θα ξέρω σε τι στάδιο είναι το download; Ούτε ταχύτητα download μπορώ να δω ούτε τίποτα... :o Υπάρχει κανά extension ή κάνω κάτι εγώ λάθος; :worry: Πιο απλά, χωρίς extra extensions, απλά πάτα Ctrl-Y ή πήγαινε Tools -> Downloads για να δεις πως τα πάνε τα downloads σου. :) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 ακόμα πιο απλά δεξί κλικ στην μπάρα πάνω--->customize και βάλε το εικονίδιο των downloads πάνω στην μπάρα έτσι ώστε με ένα κλικ να βλέπεις ότι κατεβαίνει...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 και αν δεν βάλεις το extension , να ξέρεις ότι το download θα έχει ολοκληρωθεί μόλις το δεύτερο αρχειάκι εξαφανιστεί από την επιφάνεια εργασίας...:) Ναι αυτό το ήξερα,αλλά ψιλοβλακεία να περιμένεις πότε θα φύγει το ένα εικονίδιο. :mad: Πιο απλά, χωρίς extra extensions, απλά πάτα Ctrl-Y ή πήγαινε Tools -> Downloads για να δεις πως τα πάνε τα downloads σου. Ναι κι αυτό καλό είναι (δεν το ήξερα βέβαια :o ) αλλά καλό είναι να το έχουμε στον explorer κατά την πλοήγηση να ξέρουμε τι μας γίνεται. ;) ακόμα πιο απλά δεξί κλικ στην μπάρα πάνω--->customize και βάλε το εικονίδιο των downloads πάνω στην μπάρα έτσι ώστε με ένα κλικ να βλέπεις ότι κατεβαίνει... ;) :cool: Από όλα αυτά πάντως ξεχωρίζω το extension το οποίο το έχεις στη μπάρα έτοιμο χωρίς πρόσθετες κινήσεις. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 To tabextensions το κάνει και αυτό :p δεν διαφωνω .... αλλα θελω κατι πιο ελαφρυ και κατι με λιγοτερες ρυθμισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Πώς μπορώ να μετατρέψω τον Firefox στα ελληνικά??? Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Απλά πας και κατεβάζεις την ελληνική έκδοση... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 H teleytaia sta8erh eiani h 1.0 kai tha thn breis edw: http://www.mozilla.org/products/firefox/ 'Εχω καιρό την 1.0 και ήταν όντως σταθερή αλλά τις τελευταίες μέρες άρχισε ένα πολύ περίεργο "κόλλημα". Εκεί που δουλεύει κανονικά, κάποια στιγμή σταματάει να κατεβάζει οτιδήποτε. Χωρίς να έχει σκάσει ούτε και να έχει παγώσει ώστε να αναγκαστείς να το σκοτώσεις από τα task, μουλαρώνει και ΔΕΝ φορτώνει τίποτα! Μάλιστα όταν τελικά τον κλείσω και πάω να τον ξανανοίξω μου λέει ότι default profile είναι in use και πρέπει να επιλέξω κάποιο άλλο. Οπότε κοίταξα τα task και είδα ότι δεν είχε κλείσει το firefox.exe. Αφού το σκοτώσω κι αυτό (σιγά τα αίματα) και τον ξανανοίξω δουλεύει αλλά... Είναι πολύ ενοχλητικό γιατί π.χ. είσαι στο yahoo και ενώ πατάς τουλάχιστο το logout να βγεις πριν τα κλείσεις όλα, ΔΕΝ δουλεύει. Έχω το ZoneAlarm (για την περίπτωση που σκεφτεί κάποιος παρενέργεια από άλλο πρόγραμμα) αλλά πολύ καιρό και χωρίς πρόβλημα. Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 ακόμα πιο απλά δεξί κλικ στην μπάρα πάνω--->customize και βάλε το εικονίδιο των downloads πάνω στην μπάρα έτσι ώστε με ένα κλικ να βλέπεις ότι κατεβαίνει...:) Ctrl+J κανείς? :worry: Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Ctrl+J κανείς? :worry: 2 κουμπάκια είναι και μάλιστα θες και τα δυο χέρια να τα πατήσεις εκτός αν έχεις μακριά δάχτυλα....αντίθετα με ένα κλικ έχεις τα downloads μπροστά σου...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 'Εχω καιρό την 1.0 και ήταν όντως σταθερή αλλά τις τελευταίες μέρες άρχισε ένα πολύ περίεργο "κόλλημα". Εκεί που δουλεύει κανονικά, κάποια στιγμή σταματάει να κατεβάζει οτιδήποτε. Χωρίς να έχει σκάσει ούτε και να έχει παγώσει ώστε να αναγκαστείς να το σκοτώσεις από τα task, μουλαρώνει και ΔΕΝ φορτώνει τίποτα! Μάλιστα όταν τελικά τον κλείσω και πάω να τον ξανανοίξω μου λέει ότι default profile είναι in use και πρέπει να επιλέξω κάποιο άλλο. Οπότε κοίταξα τα task και είδα ότι δεν είχε κλείσει το firefox.exe. Αφού το σκοτώσω κι αυτό (σιγά τα αίματα) και τον ξανανοίξω δουλεύει αλλά... Είναι πολύ ενοχλητικό γιατί π.χ. είσαι στο yahoo και ενώ πατάς τουλάχιστο το logout να βγεις πριν τα κλείσεις όλα, ΔΕΝ δουλεύει. Έχω το ZoneAlarm (για την περίπτωση που σκεφτεί κάποιος παρενέργεια από άλλο πρόγραμμα) αλλά πολύ καιρό και χωρίς πρόβλημα. :X Μια απο τα ιδια και σε εμενα. το εμφανισε μαλιστα χτες, εκανα φυσικα ενα ρισταρτακι και συνεχισα κανονικα. στο κατω κατω σε windows περιβαλλον παιζουμε :P τα κολληματακια ειναι μερος της καθημερινοτητας :D :whistle: Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts