Jump to content

Mozilla Firefox - The «Ultimate» thread

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν δεν σφάλλω αυτή τη στιγμή είναι σε trunk στάδιο και δεν υπάρχει σταθερή έκδοση... αν θες μια καραbeta :worry:, δες εδώ

Ποιά είναι η τελευταία έκδοση του Firefox που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή...

και α΄πό που μπορώ να την κατεβάσω???

H teleytaia sta8erh eiani h 1.0 kai tha thn breis edw: http://www.mozilla.org/products/firefox/

Ρε παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι; Σόρυ αν αναφέρω κάτι που έχει ξανα ειπωθεί αλλά δεν μπορώ να διαβάσω με τίποτα (λόγο χρόνου) 30 σελίδες... :rolleyes: :o

Όταν ανοίγω 2-3 καρτέλες στον Firefox μετά από λίγο μου βγάζει prompt και καλά να κλείσω τις καρτέλες... :wacko: :blink: Με ενοχλεί αφάνταστα και μου έρχεται να το σπάσω!!!!

Ξέρει κανείς τι παίζει και αν διορθώνεται αυτό το πρόβλημα; :(

Ευχαριστώ προκαταβολικά. :)

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Ρε παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι; Σόρυ αν αναφέρω κάτι που έχει ξανα ειπωθεί αλλά δεν μπορώ να διαβάσω με τίποτα (λόγο χρόνου) 30 σελίδες... :rolleyes: :o

Όταν ανοίγω 2-3 καρτέλες στον Firefox μετά από λίγο μου βγάζει prompt και καλά να κλείσω τις καρτέλες... :wacko: :blink: Με ενοχλεί αφάνταστα και μου έρχεται να το σπάσω!!!!

Ξέρει κανείς τι παίζει και αν διορθώνεται αυτό το πρόβλημα; :(

Ευχαριστώ προκαταβολικά. :)

Μήπως εσύ ή κάποια από τις σελίδες προσπαθεί να κλείσει το παράθυρο? Ο firefox σε ρωτάει άμα είσαι σίγουρος ότι θες να κλείσεις όλα τα tabs άμα έχεις πάνω από 1 και προσπαθήσεις να τον κλείσεις (ρυθμίζεται όμως από τα preferences -> advanced).

Agent μήπως πας να κλείσεις την κάθε καρτέλα από το πάνω Χ..?? :o

αν ναι, προσπάθησε να τις κλείνεις πατώντας πάνω στον τίτλο της καρτέλας το roller του ποντικιού...

καποτε ειχα βρει ενα extension με το ονομα locktab(ή καπως ετσι)....που κλειιδωνε το tab ωστε αν πας να ανοιξεις αλλο link να ανοιγει σε αλλο tab....

ξερεται που μπορω να το βρω.....

εμένα ο firefox σχεδόν κάθε φορά που εκκίνει ότι δεν έκλεισε κανονικά (και ας είχε κλείσει χωρίς πρόβλημα) και θέλει να κάνει restore tabs. Γιατί? μου έχει σπάσει τα @@

Agent μήπως πας να κλείσεις την κάθε καρτέλα από το πάνω Χ..?? :o

αν ναι, προσπάθησε να τις κλείνεις πατώντας πάνω στον τίτλο της καρτέλας το roller του ποντικιού...

Νίκο δεν πάω να κλείσω κανένα παράθυρο. Δεν θέλω βασικά να κλείσω κανένα παράθυρο. :) Στα καλά καθούμενα μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα :rolleyes: :(

Απενεργοποίησα χθες αυτή την επιλογή που μου υπέδειξε ο Προφητης και αναμένω :)

Thnx πάντως ;)

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

καποτε ειχα βρει ενα extension με το ονομαlocktab(ή καπως ετσι)....που κλειιδωνε το tab ωστε αν πας να ανοιξειςαλλο link να ανοιγει σε αλλο tab....

ξερεται που μπορω να το βρω.....

To tabextensions το κάνει και αυτό :p

Δεν ξέρω αν έχει ξαναερωτηθεί αλλά εγώ αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Όταν πάω να κατεβάσω κάτι από μια σελίδα με firefox μου εμφανίζει ένα "Αποθήκευση σε" κλπ. Πατάω οκ και μετά εξαφανίζεται. Και βλέπω στην επιφάνεια εργασίας (εκεί έχω ορίσει να κατεβαίνουν) 2 αρχειάκια που αυτά είναι που κατεβαίνουν. Το ερώτημα είναι: Εγώ πώς θα ξέρω σε τι στάδιο είναι το download; Ούτε ταχύτητα download μπορώ να δω ούτε τίποτα... :o

Υπάρχει κανά extension ή κάνω κάτι εγώ λάθος; :worry:

Δεν ξέρω αν έχει ξαναερωτηθεί αλλά εγώ αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Όταν πάω να κατεβάσω κάτι από μια σελίδα με firefox μου εμφανίζει ένα "Αποθήκευση σε" κλπ. Πατάω οκ και μετά εξαφανίζεται. Και βλέπω στην επιφάνεια εργασίας (εκεί έχω ορίσει να κατεβαίνουν) 2 αρχειάκια που αυτά είναι που κατεβαίνουν. Το ερώτημα είναι: Εγώ πώς θα ξέρω σε τι στάδιο είναι το download; Ούτε ταχύτητα download μπορώ να δω ούτε τίποτα... :o

Download statusbar ,νομίζω είναι αυτό που ψάχνεις. :)
http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

και αν δεν βάλεις το extension , να ξέρεις ότι το download θα έχει ολοκληρωθεί μόλις το δεύτερο αρχειάκι εξαφανιστεί από την επιφάνεια εργασίας...:)

Πιο απλά, χωρίς extra extensions, απλά πάτα Ctrl-Y ή πήγαινε Tools -> Downloads για να δεις πως τα πάνε τα downloads σου. :)

ακόμα πιο απλά δεξί κλικ στην μπάρα πάνω--->customize και βάλε το εικονίδιο των downloads πάνω στην μπάρα έτσι ώστε με ένα κλικ να βλέπεις ότι κατεβαίνει...:)

και αν δεν βάλεις το extension , να ξέρεις ότι το download θα έχει ολοκληρωθεί μόλις το δεύτερο αρχειάκι εξαφανιστεί από την επιφάνεια εργασίας...:)

Ναι αυτό το ήξερα,αλλά ψιλοβλακεία να περιμένεις πότε θα φύγει το ένα εικονίδιο. :mad:

Πιο απλά, χωρίς extra extensions, απλά πάτα Ctrl-Y ή πήγαινε Tools -> Downloads για να δεις πως τα πάνε τα downloads σου.

Ναι κι αυτό καλό είναι (δεν το ήξερα βέβαια :o ) αλλά καλό είναι να το έχουμε στον explorer κατά την πλοήγηση να ξέρουμε τι μας γίνεται. ;)

ακόμα πιο απλά δεξί κλικ στην μπάρα πάνω--->customize και βάλε το εικονίδιο των downloads πάνω στην μπάρα έτσι ώστε με ένα κλικ να βλέπεις ότι κατεβαίνει...

;) :cool:

Από όλα αυτά πάντως ξεχωρίζω το extension το οποίο το έχεις στη μπάρα έτοιμο χωρίς πρόσθετες κινήσεις. :rolleyes:

To tabextensions το κάνει και αυτό :p

δεν διαφωνω .... αλλα θελω κατι πιο ελαφρυ και κατι με λιγοτερες ρυθμισεις

H teleytaia sta8erh eiani h 1.0 kai tha thn breis edw: http://www.mozilla.org/products/firefox/

'Εχω καιρό την 1.0 και ήταν όντως σταθερή αλλά τις τελευταίες μέρες άρχισε ένα πολύ περίεργο "κόλλημα". Εκεί που δουλεύει κανονικά, κάποια στιγμή σταματάει να κατεβάζει οτιδήποτε. Χωρίς να έχει σκάσει ούτε και να έχει παγώσει ώστε να αναγκαστείς να το σκοτώσεις από τα task, μουλαρώνει και ΔΕΝ φορτώνει τίποτα! Μάλιστα όταν τελικά τον κλείσω και πάω να τον ξανανοίξω μου λέει ότι default profile είναι in use και πρέπει να επιλέξω κάποιο άλλο. Οπότε κοίταξα τα task και είδα ότι δεν είχε κλείσει το firefox.exe. Αφού το σκοτώσω κι αυτό (σιγά τα αίματα) και τον ξανανοίξω δουλεύει αλλά... Είναι πολύ ενοχλητικό γιατί π.χ. είσαι στο yahoo και ενώ πατάς τουλάχιστο το logout να βγεις πριν τα κλείσεις όλα, ΔΕΝ δουλεύει.

Έχω το ZoneAlarm (για την περίπτωση που σκεφτεί κάποιος παρενέργεια από άλλο πρόγραμμα) αλλά πολύ καιρό και χωρίς πρόβλημα.

KCB

ακόμα πιο απλά δεξί κλικ στην μπάρα πάνω--->customize και βάλε το εικονίδιο των downloads πάνω στην μπάρα έτσι ώστε με ένα κλικ να βλέπεις ότι κατεβαίνει...:)

Ctrl+J κανείς? :worry:

http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg

Ctrl+J κανείς? :worry:

2 κουμπάκια είναι και μάλιστα θες και τα δυο χέρια να τα πατήσεις εκτός αν έχεις μακριά δάχτυλα....αντίθετα με ένα κλικ έχεις τα downloads μπροστά σου...:)

'Εχω καιρό την 1.0 και ήταν όντως σταθερή αλλά τις τελευταίες μέρες άρχισε ένα πολύ περίεργο "κόλλημα". Εκεί που δουλεύει κανονικά, κάποια στιγμή σταματάει να κατεβάζει οτιδήποτε. Χωρίς να έχει σκάσει ούτε και να έχει παγώσει ώστε να αναγκαστείς να το σκοτώσεις από τα task, μουλαρώνει και ΔΕΝ φορτώνει τίποτα! Μάλιστα όταν τελικά τον κλείσω και πάω να τον ξανανοίξω μου λέει ότι default profile είναι in use και πρέπει να επιλέξω κάποιο άλλο. Οπότε κοίταξα τα task και είδα ότι δεν είχε κλείσει το firefox.exe. Αφού το σκοτώσω κι αυτό (σιγά τα αίματα) και τον ξανανοίξω δουλεύει αλλά... Είναι πολύ ενοχλητικό γιατί π.χ. είσαι στο yahoo και ενώ πατάς τουλάχιστο το logout να βγεις πριν τα κλείσεις όλα, ΔΕΝ δουλεύει.

Έχω το ZoneAlarm (για την περίπτωση που σκεφτεί κάποιος παρενέργεια από άλλο πρόγραμμα) αλλά πολύ καιρό και χωρίς πρόβλημα.

:X

Μια απο τα ιδια και σε εμενα. το εμφανισε μαλιστα χτες, εκανα φυσικα ενα ρισταρτακι και συνεχισα κανονικα. στο κατω κατω σε windows περιβαλλον παιζουμε :P τα κολληματακια ειναι μερος της καθημερινοτητας :D :whistle:

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]