c3250 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 ναι και εγω θελω γιατι δεν δουλευει κανενα τωρα με την 8.....μεγαλο μειονεκτημα οι συνεχεις αναβαθμισεις...ολα τα addons μενουν πισω... ασε που δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ειναι παντα ασυμβατα με την επομενη εκδοση.... Αυτο ειναι μια πονεμενη ιστορια Φιλε μου , και μας κανουν χαλια τα παντα για να μην πω αλλιως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Συνήθως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα addons περιέχουν ένα αρχείο που λέγεται install.rdf. (αν μετονομάσετε την κατάληξη .xpi που έχουν τα addons σε .rar και το ανοίξετε θα δείτε τι εννοώ). Μέσα στο ιnstall.rdf υπάρχουν δυο γραμμές κώδικα <em:minVersion>1.5</em:minVersion> <em:maxVersion>8.*</em:maxVersion> Όταν γίνεται αναβάθμιση τα addons δεν δουλεύουν (ξανά λέω συνήθως, όχι πάντα) επειδή πρέπει να αλλαχτεί η δεύτερη γραμμή που αναφέρει το maxVersion. Πάντως τα addons αναβαθμίζονται αρκετά γρήγορα οπότε δεν είναι μεγάλο πρόβλημα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Εδω μπορειτε να κανετε ελεγχο συμβατοτητας και αποκαταστεση, αν γινετε http://www.mozilla.org/el/plugincheck/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Όταν γίνεται αναβάθμιση τα addons δεν δουλεύουν (ξανά λέω συνήθως, όχι πάντα) επειδή πρέπει να αλλαχτεί η δεύτερη γραμμή που αναφέρει το maxVersion. Πάντως τα addons αναβαθμίζονται αρκετά γρήγορα οπότε δεν είναι μεγάλο πρόβλημα. μπορουμε να το αλλαξουμε μονοι μας? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Και βέβαια. Προσωπικά αυτό κάνω με το TimeTracker. Μετονομάζεις το .xpi σε .rar Αλλάζεις το maxVersion στην επιθυμητή τιμή, στο αρχείο install.rdf Σώζεις και κατόπιν μετονομάζεις ξανά το .rar σε .xpi. Απεγκατάσταση το παλιό addon και εγκαθιστάς το νέο. Αν τα addon που έχετε έχουν καλή υποστήριξη (θα έχετε καταλάβει ποια είναι αυτά) τότε δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι τέτοιο. Συνήθως μετά από 2-3 μέρες τα ενημερώνουν οι developers. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 να σαι καλα :) το rdf ανοιγει με το σημειωματαριο η με το notepad++ ? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Γεια σας Επειδη δεν ξερω πως μου εχουν γινει 2-3-5 πλες εγγραφες στα bookmarks κανενα addons για duplicate για να βρουμε ακρια υπαρχει η καποιος αλλος τροπος? Ευχαριστω Καποιος θα μας απαντησει για το προβλημα ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile-maniac Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Καποιος θα μας απαντησει για το προβλημα ????? Φίλε μου για δοκίμασε αυτό το addon μήπως σε βοηθήσει https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/bookmark-duplicate-detector/ Παράθεση Creative your world!! :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 να σαι καλα :) το rdf ανοιγει με το σημειωματαριο η με το notepad++ ? Και με τα δυο δεν υπάρχει πρόβλημα. Ανοίγει κανονικά. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Φίλε μου για δοκίμασε αυτό το add-on μήπως σε βοηθήσει https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/bookmark-duplicate-detector/ kαταρχην Ευχαριστω ,το βρηκα και εγω αυτο το add-on αλλα μου λεει δεν ειναι συμβατο με την εκδοση 8 που εχω .....Κατι αλλο μηπως ξερουμε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Δοκίμασε αυτό: https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/checkplaces/ Έχει και άλλες χρήσιμες λειτουργίες εκτός από το να βρίσκει τους διπλούς σελιδοδείκτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 (edited) Υπάρχει κανένα addon για auto refresh κάθε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα; Update: Κατέβασα το ReloadEvery, υπάρχει κάποιο καλύτερο; Edited November 23, 2011 by soublaki-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Υπάρχει κανένα addon για auto refresh κάθε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα; Update: Κατέβασα το ReloadEvery, υπάρχει κάποιο καλύτερο; Υπάρχει ήδη αυτό χωρίς add on νομίζω! Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Υπάρχει κανένα addon για auto refresh κάθε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα; Update: Κατέβασα το ReloadEvery, υπάρχει κάποιο καλύτερο; Δοκίμασε το tab mix plus που έχει αυτό και πάρα πολλά άλλα... Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Ευχαριστώ πολύ. Αυτό που έβαλα δεν με βολεύει, θα ήθελα να δήλωνα σε κάποιο μενού τη διεύθυνση και να έκανε συνέχεια το check. Οπως είναι τώρα, όποια στιγμή κάνω restart τον browser πρέπει να θυμηθώ να το ξανατεστάρω. Το tab mix plus πώς δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mados Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Πως μπορώ να αλλάξω την search engine του firefox? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Πως μπορώ να αλλάξω την search engine του firefox? εχεις εγκαταστησει κανενα plugin??που να αρχιζει αλλιως στην αρχικη σου? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mados Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 εχεις εγκαταστησει κανενα plugin??που να αρχιζει αλλιως στην αρχικη σου? Δεν είμαι σίγουρος, αλλά μάλλον μπορεί να είναι και αυτό. Τώρα έχω αρχική το yahoo και θέλω να την αλλάξω σε google αλλά δεν μπόρεσα ακόμη, παρά τα όσα trick και αν δοκίμασα:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Και επειδή προφανώς δεν θα θέλεις να χάσεις το ιστορικό, τα cookies και τα αγαπημένα, κάνε πρώτα ένα backup, αν δεν ξέρεις πώς σου λέμε, και ξανά εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Και επειδή προφανώς δεν θα θέλεις να χάσεις το ιστορικό, τα cookies και τα αγαπημένα, κάνε πρώτα ένα backup, αν δεν ξέρεις πώς σου λέμε, και ξανά εγκατάσταση. καλα απο πανω δεξια δεν γινεται? εγω εχω βαλει 10 και οποτε θελω αλλαζω....:wacko: Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 καλα απο πανω δεξια δεν γινεται? εγω εχω βαλει 10 και οποτε θελω αλλαζω....:wacko: Ακριβως αφου οι μηχανες ειναι επιλεγομενες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Τωρα τελευταια ενω εχω ανοιχτη συνηθως μια καρτελα απο youtube να παιζει και αλλες καρτελες διπλα , κολλαει βγαζει πανω "Δεν ανταποκρινεται" για κανα 10 δευτερολεπτα περιπου και μετα οκ . Επισης βγαζει μερικες φορες και ενα μηνυμα και εχει δυο κουμπια Stop Script και Continue . Μαλλον θεμα flash ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 γεια σας, δεν ξερω πως τι και γιατι αλλα για καποιο λογο μπηκε μια τοολμπαρ εν ονοματι babylon.Την αφαιρεσα (σχεδον δηλαδη) αλλα οταν παταω πανω στην γραμμη διευθυνσεων μια λεξη για να κανω αναζητηση στην προκαθορισμενη google search που ειχα πριν δεν κανει αναζητηση στο google αλλα στο babylon.Πως το αφαιρω αυτο? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Που πήγες και έμπλεξες, για δες εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Που πήγες και έμπλεξες, για δες εδω δεν εχω ιδεα τι εγινε...αυτο που λεει τι βιντεο το εχω κανει αλλα μαλλον δεν εχει αφαιρεθει εντελως... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts