pgetsopoulos Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Γιατί δεν βάζεις άλλα 2 GB; Είναι τόσο χαμηλές οι τιμές... γενικά χρειάζομαι μια γερή αναβάθμιση... Τώρα εχω intel core2duo e7400, nvidia 8600gt,windows xp 32 bit, 2 gb kingston ram... Άλλα λεφτά δεν υπάρχουν :p το μόνο που θέλω να αλλάξω είναι κάρτα γραφικών μέσα στο χρόνο, ίσως και κανα gb ram... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 γενικά χρειάζομαι μια γερή αναβάθμιση... Τώρα εχω intel core2duo e7400, nvidia 8600gt,windows xp 32 bit, 2 gb kingston ram... Άλλα λεφτά δεν υπάρχουν :p το μόνο που θέλω να αλλάξω είναι κάρτα γραφικών μέσα στο χρόνο, ίσως και κανα gb ram... Δεν είναι τπτ! Εγώ έχω Pentium 4 3.06GHZ Hyper Threading, 1.5GB DDR2 667MHZ και κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce 6600 με λειτουργικό Windows XP 32bit. Συμπαθητικά τα πάει για τα χρόνια του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Παίδες.. μόνο σε μένα δε δουλευει το λινκ που παραθέτει ο zxr? Ανοιγει το πρώτο link αλλα εκει που λεει ο τύπος δεν δουλευει το λινκ που δινει και δεν μπορώ να κάνω δουλεια! είμαι που είμαι απειρος βλέπω ολα εκεινα τα configuration απο κάτω και μπερδευομαι χωρίς guide.:wacko: Δεν χρειάζεται να ανοίξεις το link που σου δίνει αυτός. Αν πας λίγο πιο κάτω στο link που δίνω θα δεις "Common to all configurations". Αυτές τις ρυθμίσεις τις κάνεις σίγουρα. Κατόπιν επιλέγεις μια από τις παρακάτω επιλογές που έχει ανάλογα τι ισχύει για σένα: Fast Computer, Fast Connection Fast Computer, Slower Connection Fast Computer, Slow Connection Slow Computer, Fast Connection Slow Computer, Slow Connection Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 γενικά χρειάζομαι μια γερή αναβάθμιση... Τώρα εχω intel core2duo e7400, nvidia 8600gt,windows xp 32 bit, 2 gb kingston ram... Άλλα λεφτά δεν υπάρχουν :p το μόνο που θέλω να αλλάξω είναι κάρτα γραφικών μέσα στο χρόνο, ίσως και κανα gb ram... παιζει ρολο αμα αργει να ειναι φορτομενο ο υπολογιστης...το εχεις κοιταξει αυτο πετρακο??:p:D Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 παιζει ρολο αμα αργει να ειναι φορτομενο ο υπολογιστης...το εχεις κοιταξει αυτο πετρακο??:p:D τι εννοείς να αργεί; μια χαρά πάει το μηχάνημα... Απλά κάποια παιχνίδια από του χρόνου ειδικά δεν θα παίζουν οπότε... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Ευχαριστώ zxr! Έχει κανεις προσέξει οτι ο firefox 6 ειναι πολύ αργος σε σχέση με τον 4? Κάποτε αργει παρα πολύ να φορτώσει σελιδες ή δεν τις φορτώνει και καθολου μεχρι να κάνω refresh. Εγώ φταίω ή το έχουν προσέξει και άλλοι? Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Πιο γρήγορος μου φαίνεται ο 6. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Πιο γρήγορος μου φαίνεται ο 6. και μενα και τελικα και ποιο ωραιος:D Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Εμενα ο 6 εχει κολληματα.. Οταν τον ανοιγω κολλαει για 8-10 δευτερολεπτα και μετα ξεκολλαει.. Και οταν μετα μπαινω σε οποιαδηποτε ιστοσελιδα παλι κολλαει.. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 για ξαναπερνα τον... ισως στρωσει... η αν θες δοκιμασε και την 7 http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 για ξαναπερνα τον... ισως στρωσει... η αν θες δοκιμασε και την 7 http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html Εσυ ποια μου προτεινεις; 6 ή 7; Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Εσυ ποια μου προτεινεις; 6 ή 7; Δοκίμασε και τις δύο σε portable edition και ανάλογα κρίνεις. Για portable εφαρμογές δες εδώ και εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Εσυ ποια μου προτεινεις; 6 ή 7; κοιτα, η 6 ειναι σταθερη εκδοση με οτι μπορει να σημαινει αυτο... εμενα με τρεχει παρα πολυ καλα... εχω βαλει και την 7 και, αν και beta, επισης τρεχει πολυ καλα και μαλιστα χρησιμοποιει αρκετα λιγοτερη ραμ... δοκιμασε την :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να εισάγουμε tab σε συγκεκριμένο σημείο, και όχι στο τέλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να εισάγουμε tab σε συγκεκριμένο σημείο, και όχι στο τέλος; τι εννοεις ? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Εχω πάντα 30-40 tabs ανοιχτά. Στα πρώτα 5 έχω τις σελίδες που δουλεύω πιο τακτικά. Θέλω πχ να ανοίξω ένα tab στην 6η θέση και όχι στην τελευταία και μετά να το μεταφέρω. Υπάρχει τρόπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 δεξί κλικ σε κάποιο tab και έπειτα επιλέγεις: "νέα καρτέλα(μετά από αυτήν την καρτέλα)" σε καλύπτει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 δεξί κλικ σε κάποιο tab και έπειτα επιλέγεις: "νέα καρτέλα(μετά από αυτήν την καρτέλα)" σε καλύπτει; εμενα δεν με βγαζει νεα καρτελα επιλογη με δεξι κλικ... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 (edited) Δοκίμασε και τις δύο σε portable edition και ανάλογα κρίνεις. Για portable εφαρμογές δες εδώ και εδώ. Ευχαριστω... κοιτα, η 6 ειναι σταθερη εκδοση με οτι μπορει να σημαινει αυτο... εμενα με τρεχει παρα πολυ καλα... εχω βαλει και την 7 και, αν και beta, επισης τρεχει πολυ καλα και μαλιστα χρησιμοποιει αρκετα λιγοτερη ραμ... δοκιμασε την :) Ευχαριστω πολυ :) Εχω πάντα 30-40 tabs ανοιχτά. Στα πρώτα 5 έχω τις σελίδες που δουλεύω πιο τακτικά. Θέλω πχ να ανοίξω ένα tab στην 6η θέση και όχι στην τελευταία και μετά να το μεταφέρω. Υπάρχει τρόπος; Πολυ απλα "σερνεις" στο tab στη θεση που θες.. edit σορρυ λαθος καταλαβα, μπορεις να κανεις "ανοιγμα νεας καρτελας" Edited August 24, 2011 by Pitsikoulina Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Αν κάνω άνοιγμα νέας καρτέλας, μου στέλνει τη νέα καρτέλα στο τέλος. Εγώ μπορεί να τη θέλω στην 5η θέση, ή στην 1η. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 εμενα δεν με βγαζει νεα καρτελα επιλογη με δεξι κλικ... είμαι με την Beta 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Εχω πάντα 30-40 tabs ανοιχτά. Στα πρώτα 5 έχω τις σελίδες που δουλεύω πιο τακτικά. Θέλω πχ να ανοίξω ένα tab στην 6η θέση και όχι στην τελευταία και μετά να το μεταφέρω. Υπάρχει τρόπος; μπορεις να το ανοιξεις στην τελευταια και να το μεταφερεις εκει που θελεις με παρεταμενο κλικ παιδες εχω βρει σε αλλο ελληνικο φορουμ portable μεχρι την 8:p Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 είμαι με την Beta 7 α εγω το κοιταξα στην 6 μου... σορρυ... :) μια λυση που μπορω να σκεφτω ειναι να πατησεις το μεσσαιο κουμπι στο ποντικι πανω απο το refresh button :p αμα βοηθα καθολου... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Αν κάνω άνοιγμα νέας καρτέλας, μου στέλνει τη νέα καρτέλα στο τέλος. Εγώ μπορεί να τη θέλω στην 5η θέση, ή στην 1η. Θα την συρεις εσυ χειροκινητα.. Δεν ειναι και τοσο δυσκολο.... Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Θα την συρεις εσυ χειροκινητα.. Δεν ειναι και τοσο δυσκολο.... Με minimum 40 καρτέλες δεν είναι και ότι καλύτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts