mol Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 οχι. εδω και καιρο δεν εχω κανενα προβλημα με ff ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Συμβαινει σε αλλον κατι παρομοιο? Εγώ το πάθαινα με τον Opera 11.10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Οποτε οι περιηγητες δημιουργουν προβληματα στο pc! Γιατι μου εκλεινε οταν ημουν συνηθως σε σελιδες,οπως το myphone,facebook πχ,ενω την ιδια στιγμη παιζοντας ωρες καποιο παιχνιδι,η αφηνοντας τον ανοιχτο και 2 μερες λογο downloads,κανενα προβλημα! Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Προβλημα. Χθες εκανα φορματ και εγκατασταση τα Win7 64 bit, τα ειχα και παλαιοτερα αλλα γυρισα για ενα διαστημα στα Χ86... μετα την εγκατασταση εβαλα τα απαραιτητα, (antivirus, FF...) το προβλημα ξεκιναει καπου εδω, μετα την εγκατασταση 3-4 προσθετων που εχω παντα (anyweather, firegestures, fastdial &xmarks) ειδα οτι αφου εκανα τις ρυθμισεις οπως ηθελα μετα απο επανεκινηση ειναι ολα στο default ... ουτε την homepage δεν κραταει... υπεθεσα προβλημα στην εγκατασταση οποτε κατεβασα παλι την αλεπου αλλα αυτην την φορα την αγγλικη εκδοση... και εδω ομως τα ιδια. ξερει καποιος τι μπορει να φταει? τι μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Πήγαινε στο Help->Restart with addons disabled για να δεις αν θα σου κάνει το ίδιο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Πήγαινε στο Help->Restart with addons disabled για να δεις αν θα σου κάνει το ίδιο. αυτο αν το κανω δεν νομιζω να βγαλω ακρη γτ απλα μετα την εκκινηση του υπολογιστη ο FF ξεκιναει με reset σε ολες τις ρυθμισεις, αφου τον (ξανα)σεταρω μετα μεχρι να κανω επανεκκινηση τον υπολογιστη ανοιγει κανονικα χωρις να χασει τις ρυθμισεις του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Αν κάνεις με το χέρι disable όλα τα addons σου κάνει το ίδιο; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Αν κάνεις με το χέρι disable όλα τα addons σου κάνει το ίδιο; πρεπει να κανω δοκιμες και να κανω επανεκινησεις, οταν ανοιξει ο FF και μετα οσες φορες και να τον κλεισω δεν χανει τις ρυθμισεις, λογο ημερων δεν δοκιμασα ακομα, θα το δω αυριο και θα σας ενημερωσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Οποτε οι περιηγητες δημιουργουν προβληματα στο pc! Γιατι μου εκλεινε οταν ημουν συνηθως σε σελιδες,οπως το myphone,facebook πχ,ενω την ιδια στιγμη παιζοντας ωρες καποιο παιχνιδι,η αφηνοντας τον ανοιχτο και 2 μερες λογο downloads,κανενα προβλημα! σε αυτο κατι θα υπαρχει...το βλεπω πολυ πιθανο...επαναεγκατεστησες τον browser? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Κυκλοφόρησε ο Firefox 5 beta και ο Firefox 6 alpha. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Κυκλοφόρησε ο Firefox 5 beta και ο Firefox 6 alpha. ακομα καλα καλα δεν αναβαθμισα στο 4 :p λογικα θα χουν πολλα κολληματα και ιδιες λειτουργιες ε? παω να το τσεκαρω :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Κυκλοφόρησε ο Firefox 5 beta και ο Firefox 6 alpha. τοσο γρηγορα??...φαινεται δεν αρεσε η 4αρα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 τοσο γρηγορα??...φαινεται δεν αρεσε η 4αρα μπα.... απλα εσπασε ρεκορ κατεβασματων σε ενα μηνα...:lol: πανω απο 100 σε 30 μερουλες :D καποιοι γραφαν οτι δεν ειναι η beta... (επισης η 4αρα κυκλοφορησε 1 χρονο μετα την πρωτη βητα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 η δυνατοτητα να κανει αποθηκευση ολων των σελιδων οταν κλεινουμε τον firefox θα υπαρξει ποτε η θα μεινουμε στον 3.6 οσοι χρειαζομαστε κατι τετοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 η δυνατοτητα να κανει αποθηκευση ολων των σελιδων οταν κλεινουμε τον firefox θα υπαρξει ποτε η θα μεινουμε στον 3.6 οσοι χρειαζομαστε κατι τετοιο; Δεν υπάρχει κάποιο add-on; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 η δυνατοτητα να κανει αποθηκευση ολων των σελιδων οταν κλεινουμε τον firefox θα υπαρξει ποτε η θα μεινουμε στον 3.6 οσοι χρειαζομαστε κατι τετοιο; τι εννοεις? να ξαναανοιγει τις ιδιες? φυσικα και υπαρχει Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 μπορεις να μου πεις που απω για να το κανω στις ρυθμισεις;εχω τον 4 στον αλλο υπολογιστη αλλα χθες που εψαξα δεν βρηκα επιλογη.τον ειχα βαλει με το που πρωτοβγηκε κ δεν υπηρχε τοτε αυτη η δυνατοτητα,μηπως εχει βγει πιο νεα εκδοση που πρεπει να βαλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 μπορεις να μου πεις που απω για να το κανω στις ρυθμισεις;εχω τον 4 στον αλλο υπολογιστη αλλα χθες που εψαξα δεν βρηκα επιλογη.τον ειχα βαλει με το που πρωτοβγηκε κ δεν υπηρχε τοτε αυτη η δυνατοτητα,μηπως εχει βγει πιο νεα εκδοση που πρεπει να βαλω; επιλογες-γενικα-εκκινηση του ff Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 μπορεις να μου πεις που απω για να το κανω στις ρυθμισεις;εχω τον 4 στον αλλο υπολογιστη αλλα χθες που εψαξα δεν βρηκα επιλογη.τον ειχα βαλει με το που πρωτοβγηκε κ δεν υπηρχε τοτε αυτη η δυνατοτητα,μηπως εχει βγει πιο νεα εκδοση που πρεπει να βαλω; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3567933#post3567933 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 η δυνατοτητα να κανει αποθηκευση ολων των σελιδων οταν κλεινουμε τον firefox θα υπαρξει ποτε η θα μεινουμε στον 3.6 οσοι χρειαζομαστε κατι τετοιο; options-->general-->startup-->when firefox starts ''show my windows and tabs from last time'' Ελπίζω να σε κάλυψε ο Nikos_s3. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 μπορεις να μου πεις που απω για να το κανω στις ρυθμισεις;εχω τον 4 στον αλλο υπολογιστη αλλα χθες που εψαξα δεν βρηκα επιλογη.τον ειχα βαλει με το που πρωτοβγηκε κ δεν υπηρχε τοτε αυτη η δυνατοτητα,μηπως εχει βγει πιο νεα εκδοση που πρεπει να βαλω; ειναι εκει που ηταν και στην 3.6;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 σας ευχαριστω για τις απαντησεις!βεβαια δεν υπαρχει η επιλογη να σε ρωταει καθε φορα αλλα ενταξει λεπτομερεια!κατι τελευταιο,πριν παω στον 4 πρεπει να παρω backup απο τους σελιδοδεικτες που εχω αποθηκευμενους στον 3.6; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Όχι δεν χρειάζεται. Δεν χάνεις τίποτα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_chania Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Σημερα ανοιξα τον υπολογιστη και οταν ανοιξα τον mozilla εκανε update μονος του. Και ενω πριν ειχε αυτη τη μορφη (στα Ελληνικα) http://img339.imageshack.us/img339/3535/11008009891.png αλαξε χωρις να το θελω και τωρα ειναι ετσι. http://img805.imageshack.us/img805/3535/11008009891.png Θα μου πειτε τωρα δε μας παρατας ρε φιλε. Σιγα το προβλημα. Για μενα ομως ρε παιδες ειναι μεγαλο προβλημα. Και επειδη δεν τα παω κ πολυ καλα με τους υπολογιστες ειναι ακομα πιο σπαστικο να μην μπορω να βρω μονος μου λυσεις για τετοια απλα θεματα. Εχω εξοικιωθει με την προηγουμενη σελιδα τοσο καιρο, και τωρα που η νεα σελιδα ειναι σκουροχρωμη μου κακοφαινετε παρα πολυ. Μπορω να την επαναφερω οπως ηταν πριν? Please help me. Εχω vista sto pc mou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 βρες στο ιντερνετ παλιοτερη εκδοση του ff και περασε την. εφοσον σβησεις πρωτα την παρουσα εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts