Jump to content

Περίεργες συνήθειες και προκαταλήψεις

lek88
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενδιαφέρον θέμα :shifty:

Δεν ξέρω αν είναι συνήθεια αλλά πάντα όταν τρώω πχ φασόλια, γιουβαρλάκια και λοιπά σουποειδή να καθαρίζω το πιάτο με το ψωμί .. :confused:

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

• Απαντήσεις 69
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ενδιαφέρον θέμα :shifty:

Δεν ξέρω αν είναι συνήθεια αλλά πάντα όταν τρώω πχ φασόλια, γιουβαρλάκια και λοιπά σουποειδή να καθαρίζω το πιάτο με το ψωμί .. :confused:

Και μετά το βάζεις στα πλημενα, ε? Χαχαχαχα! Αυτό ίσος να λέγεται και λαιμαργία :p

Αστειεύομαι, μην παρεξηγηθώ! ! :)

Και μετά το βάζεις στα πλημενα, ε? Χαχαχαχα! Αυτό ίσος να λέγεται και λαιμαργία :p

Αστειεύομαι, μην παρεξηγηθώ! ! :)

Τρωω τρωω και δεν παχαινω :lol: αυτο απο μικρος το ειχα ..

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Τρωω τρωω και δεν παχαινω :lol: αυτο απο μικρος το ειχα ..

Εσύ δεν είσαι ο τύπος της παρέας που κοροϊδεύει τους άλλους που τρώνε μια σταλιά και παχαίνουν, ενώ εσύ τρως όσο θα έτρωγαν 10 άτομα και δεν παίρνεις κιλό; Δεν τους πάω καθόλου αυτούς τους τύπους.

i8vv46-6.png

Οταν περπαταω στο πεζοδρομιο, παταω παντα στις γραμμες που κανουν μεταξυ του οι πλάκες του πεζοδρομιου και ποτε στο κεντρο τους

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Εσύ δεν είσαι ο τύπος της παρέας που κοροϊδεύει τους άλλους που τρώνε μια σταλιά και παχαίνουν, ενώ εσύ τρως όσο θα έτρωγαν 10 άτομα και δεν παίρνεις κιλό; Δεν τους πάω καθόλου αυτούς τους τύπους.

Τότε θα μισείς και μένα :p

Οπότε έχω πάει σε γιατρό, οποιασδήποτε ειδικότητας, μου λέει να αρχίσω να τρώω πιο πολύ...

Που να ξερε ότι κατεβάζω 2-3 πλάκες σοκολάτας τη μέρα :p

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

μιας και μιλατε για κλειδωματα αυτοκινητου βρισκομαι στο αλλο ακρο.

εχει χαλασει η κλειδαρια του αυτοκινητου εδω και 2 μηνες και δεν πηγα να τη φτιαξω.

ετσι κανω πως κλειδωνω οταν υπαρχουν ατομα γυρω μου και ολα οκ!

βεβαια το αυτοκινητο ειναι ενα nissan sunny 94 μοντελο γι αυτο και δεν αγχωνομαι ιδιαιτερα.

Επισης οταν περπαταω εχω μια ηλίθια συνήθεια να μετραω :p

Σε συγκεκριμένα σημεία παω από συγκεκριμενες διαδρομές και δεν τις αλλαζω για κανενα λόγο.

Αν μπορω να παω καπου με τα ποδια, το προτιμω απ το να παρω αμαξι ή ΜΜΜ.

Αυτο με το αυτοκινητο το να τσεκαρω αν εχω οντως κλειδωσει,το ειχα κι εγω οταν ειχα αυτοκινητο με απλη κλειδαρια που επρεπε να βαλεις το κλειδι στην κλειδαρια κανονικα.Τωρα που εχω με τηλεχειριζομενο κλειδομα δεν με απασχολει πλεον,αφου παταω το κουμπακι,αναβοσβηνουν τα φωτα του αλαρμ και ειμαι σιγουρος οτι κλειδωσε.Επισεις παλιοτερα απεφευγα να παταω τις γραμμες αναμεσα στα πλακακια.Παμε τωρα στις παραξενιες που εχω τωρα:

-Οταν βαζω παπουτσια ή καλτσες παντα βαζω πρωτα το αριστερο

-Θελω παντα το κρεβατι που κοιμαμαι να ακουμπαει σε τοιχο

-Δεν φοραω ποτε παντελονι πριν φορεσω τις καλτσες

-Οταν κανω κατι με επαναλαμβανομενες κινησεις(π.χ. καθαριζω ή τριβω κατι,ξυριζομαι κτλ.) εχω την ταση να μετραω απο μεσα μου τις επαναληψεις

-Πολλες φορες μετραω αντιστροφα απο μεσα μου(5-4-3...) πριν ενεργοποιησω καποιο κουμπι ή διακοπτη(π.χ. φως,τηλεοραση,κλιματιστικο)

-Θελω να εχω παντα συγκεκρειμενη θεση οπου καθομαι(π.χ. καναπες,τραπεζαρια,θρανιο-ναι ,ναι ξερω,μπορει να νομιζετε οτι το πηρα απ'τον sheldon cooper, αλλα αυτο το συνηθειο το ειχα πολυ πριν ξεκινησει να παιζεται το big bang:p)

-Οταν καθομαι σε τραπεζαρια,μου αρεσει να καθομαι στην "κεφαλη" του τραπεζιου

-Οταν ανεβαινω ή κατεβαινω σκαλια ξεκιναω παντα με το δεξι ποδι και εχω την ταση να μετραω και τα σκαλοπατια

-Παρολο που γραφω με το δεξι χερι, οταν χειριζομαι κουμπια ή διακοπτες(π.χ. τηλεκοντρολ,κινητο,κουμπια ασανσερ) το κανω παντα με το αριστερο.Το δεξι δεν με βολευει καθολου

-Οταν βλεπω τηλεοραση ή ακουω μουσικη, αποφευγω να εχω την ενταση στο 13

-Οταν βαζω πλυντηριο,με το που το βαλω σε λειτουργεια δεν παιρνω τα ματια μου απο πανω του αν δεν δω τον καδο να γυρισει 3 φορες

-Μου αρεσουν πολυ οι μυρωδιες της βενζινης,του πετρελαιου και του υγραεριου.Ξερω οτι ειναι καρκινογονα και δεν ειναι και οτι καλυτερο να τα μυριζει κανεις,αλλα θα μπορουσα ανετα να φοραω βενζινη για κολωνια:p

Επισεις εχω και αρκετες παραξενιες σχετικα με το φαγητο:

-Δεν τρωω ποτε ψωμι αν το φαγητο περιεχει ρυζι,πατατες ή ζυμαρικο

-Σιχαινομαι το τυρι φετα σε βαθμο που προτιμω να μην φαω καθολου,αν ακουμπισει το παραμικρο ιχνος φετας στο πιατο μου(νομιζω το εχω γραψει αυτο και στο thread για τις παραξενες διατροφικες συνηθειες)

-Οταν τρωω καποιο κρεας που να συνοδευεται απο ρυζι ή κρυθαρακι,προτιμω να εχω το συνοδευτικο σε ξεχωριστο πιατο απο το κρεας

-Σιχαινομαι να πεφτουν ψιχουλα ψωμιου μεσα στο πιατο μου

-Δεν θελω να μπαινει ποτε πηρουνι αλλουνου μεσα στο πιατο μου

-Παντα παιρνω ξεχωριστο πηρουνι για την σαλατα

-Θελω παντα το φαγητο μου να ειναι ζεστο.Αν κρυωσει εστω και λιγο,το βαζω στον φουρνο μικροκυματων

-Οταν εχω ποτηρι μπυρα που να γραφει καποια μαρκα επανω, θελω η μπυρα που βαζω μεσα να ειναι ιδιας μαρκας με το ποτηρι(π.χ. δεν μου αρεσει να πινω μπυρα Αλφα μεσα απο ποτηρι που γραφει "heineken")

-Αν εχω μεσα στο ποτηρι μου μπυρα καποιας μαρκας,δεν συμπληρωνω ποτε με μπυρα αλλης μαρκας πριν την πιω ολη.

Edited by NetSurfer_g7

τι ειπες ρε φιλε για το τυρι; νομιζα πως ημουν ο μοναδικος στον κοσμο! θεωρω το τυρι και ειδικα τη φετα ως το πιο σιχαμερο τροφιμο μακραν με μικρη διαφορα απο τα κοπρανα!:lol:

δεν τρωω φαγητο αν στο τραπεζι εχει φετα γιατι υπαρχει η πιθανοτητα καποιος στο τραπεζι να μιλησε και να εχει πεσει καποιο μοριο στο πιατο μου, δε φιλαω την κοπελα μου αν εχει φαει και δεν εχει πλυνει τα δοντια της και με οδοντικο νημα (και listerine απο πανω καλοδεχουμενο), επισης δεν αγοραζω απο φαστ φουντ οταν στα κουτια με τις αλοιφες εχουν και φετα και πολλες αλλες αρρωστημενες καταστασεις! εκανα καποια βηματα και πλεον μπορω να φερω μια φετα σε πολυ κοντινη αποσταση με μενα (αρκει να μη φυσαει κοντρα ανεμος) οπως και να την πιασω φορωντας γαντια αλλα μεχρι εκει! πλεον ειμαι πεπεισμενος και γω και η γυρω μου πως η κατασταση ειναι μη αναστρεψιμη και ετσι η φετα δεν πολυμπαινει σπιτι μου! αρκετα ειπα και αναγουλιασα!

Η χαρά του ψυχιάτρου είναι το θέμα λολ.

Χαχαχα Ισχύει!!! Αλλά.... και ποιος είναι τελειος? Κανείς! ;)

Όλοι οι άνθρωποι λίγο πολύ έχουμε τα κουσουρακια μας! Και ίσως πολλές φορές να προσπαθούμε να τα κρύψουμε όταν είναι φίλοι η συγγενείς μπροστά για να μη γίνουμε ρεζίλι....!

Εδώ όμως είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα! Τα λέμε πιο άνετα!

Αν όμως τύχει και υπάρχει κανένας ψυχίατρος στο φορουμ..... ας μας αφήσει μια καρτούλα του!!! :D

Edited by lek88

τι ειπες ρε φιλε για το τυρι; νομιζα πως ημουν ο μοναδικος στον κοσμο! θεωρω το τυρι και ειδικα τη φετα ως το πιο σιχαμερο τροφιμο μακραν με μικρη διαφορα απο τα κοπρανα!:lol:

δεν τρωω φαγητο αν στο τραπεζι εχει φετα γιατι υπαρχει η πιθανοτητα καποιος στο τραπεζι να μιλησε και να εχει πεσει καποιο μοριο στο πιατο μου, δε φιλαω την κοπελα μου αν εχει φαει και δεν εχει πλυνει τα δοντια της και με οδοντικο νημα (και listerine απο πανω καλοδεχουμενο), επισης δεν αγοραζω απο φαστ φουντ οταν στα κουτια με τις αλοιφες εχουν και φετα και πολλες αλλες αρρωστημενες καταστασεις! εκανα καποια βηματα και πλεον μπορω να φερω μια φετα σε πολυ κοντινη αποσταση με μενα (αρκει να μη φυσαει κοντρα ανεμος) οπως και να την πιασω φορωντας γαντια αλλα μεχρι εκει! πλεον ειμαι πεπεισμενος και γω και η γυρω μου πως η κατασταση ειναι μη αναστρεψιμη και ετσι η φετα δεν πολυμπαινει σπιτι μου! αρκετα ειπα και αναγουλιασα!

Φιλαρακι,κερναω μπυρα:p Επιτελους βρισκω ενα ατομο που συμφωνει οτι η φετα ειναι το πιο σιχαμερο τυρι στον κοσμο.Στο αλλο thread που το ειχα γραψει,πεσαν ολοι να με φανε.Ακομη περισσοτερο με αηδιαζει η απαισια συνηθεια καποιων να συνδυαζουν το καρπουζι με την φετα.Παλιοτερα δεν αντεχα ουτε να υπαρχει φετα στο τραπεζι που τρωω.Τωρα μπορω να συμβιβαστω, αρκει να βρισκεται αρκετα μακρυα απο εμενα ωστε να μην μου ερχεται η απαισια μυρωδια στα μουτρα.Αλλα αν πεσει το παραμικρο μοριο φετας στο πιατο μου ειμαι ικανος να πεταξω ολο το φαγητο.Αν ακουμπισω καταλαθως φετα με γυμνα χερια,μετα θα τα τριβω και θα τα πλενω με τις ωρες.Το ιδιο θα κανω και αν με αγγιξει καποιος που προηγουμενως ειχε πιασει φετα,χωρις να πλυνει τα χερια του.Και πραγματικα λυπαμαι διοτι ενω η Ελλαδα εχει τοσα ωραια τυρια, αυτο το σιχαμα θεωρειται το εθνικο μας τυρι.

Edited by NetSurfer_g7

Φιλαρακι,κερναω μπυρα:p Επιτελους βρισκω ενα ατομο που συμφωνει οτι η φετα ειναι το πιο σιχαμερο τυρι στον κοσμο.Στο αλλο thread που το ειχα γραψει,πεσαν ολοι να με φανε.Ακομη περισσοτερο με αηδιαζει η απαισια συνηθεια καποιων να συνδυαζουν το καρπουζι με την φετα.Παλιοτερα δεν αντεχα ουτε να υπαρχει φετα στο τραπεζι που τρωω.Τωρα μπορω να συμβιβαστω, αρκει να βρισκεται αρκετα μακρυα απο εμενα ωστε να μην μου ερχεται η απαισια μυρωδια στα μουτρα.Αλλα αν πεσει το παραμικρο μοριο φετας στο πιατο μου ειμαι ικανος να πεταξω ολο το φαγητο.Αν ακουμπισω καταλαθως φετα με γυμνα χερια,μετα θα τα τριβω και θα τα πλενω με τις ωρες.Το ιδιο θα κανω και αν με αγγιξει καποιος που προηγουμενως ειχε πιασει φετα,χωρις να πλυνει τα χερια του.Και πραγματικα λυπαμαι διοτι ενω η Ελλαδα εχει τοσα ωραια τυρια, αυτο το σιχαμα θεωρειται το εθνικο μας τυρι.

Εγώ τρελαίνομαι για φέτα (το ξέρω ότι με μισείτε τώρα :p ) Αλλά αυτό που λες ότι καπιοι συνδιαζουν φέτα με καρπούζι..... με αηδιάζει απλά!!!!!!!!! Πάντα είχα την απορία. .... Πως το κανουν αυτο?? Έλεος!!!

Έχεις δοκιμάσει; Αν όχι, μην κρίνεις. Αν ναι, έχω ένα γνωστό ψυχίατρο :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Αν ναι, έχω ένα γνωστό ψυχίατρο :p

Πες του να αρχισει να παρακολουθεί το topic, γιατι θα βρει πολλούς πελατες :p

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Παρακαλώ πολύ τους Mods να παρεμβουν, και να πέσει κάνα μπαν.... Ακούς εκεί δεν του αρέσει η φέτα.... :p

Σοβαρά τώρα, για να θεωρείται παγκοσμίως κορυφαίο τυρί, εσείς είστε η εξαίρεση... Εγώ λατρεύω την φέτα, ειδικά σε τυροπιτες. Με καρπούζι δεν δοκιμάζω γιατί δεν πολυαγαπω το καρπούζι, και γιατί ακούγεται αηδία.

could you do it again?

Παρακαλώ πολύ τους Mods να παρεμβουν, και να πέσει κάνα μπαν.... Ακούς εκεί δεν του αρέσει η φέτα.... :p

Σοβαρά τώρα, για να θεωρείται παγκοσμίως κορυφαίο τυρί, εσείς είστε η εξαίρεση... Εγώ λατρεύω την φέτα, ειδικά σε τυροπιτες. Με καρπούζι δεν δοκιμάζω γιατί δεν πολυαγαπω το καρπούζι, και γιατί ακούγεται αηδία.

Φέτα με ψωμί σ αγαπώ πολύ, από τον κουβά πίνω το ζουμί :lol:

πέρα απο την τυρόπιτα, λατρεύω το κουλούρι Θεσ/νικης με φέτα και φυσικά μπουγάτσα με τυρί :food:

Φέτα με ψωμί σ αγαπώ πολύ, από τον κουβά πίνω το ζουμί :lol:

πέρα απο την τυρόπιτα, λατρεύω το κουλούρι Θεσ/νικης με φέτα και φυσικά μπουγάτσα με τυρί :food:

Μπουγάτσα με τυρί δεν έχω φάει :o

Το κουλούρι με φέτα είναι έπος.

could you do it again?

Ελπίζω σπιτική, γιατί απ'έξω 99% δε τρως φέτα, αλλά...πουρέ πατάτας :p

Τα έχεις μπερδέψει. Ό,τι και να κάνεις με τον πουρέ πατάτας, όση επεξεργασία και μεταποίηση να του κάνεις, φέτα δε γίνεται. Αυτή η νοθεία που λες γίνεται με το κασέρι που βάζουν στις κασερόπιτες, όπου υπάρχουν κι άλλα υλικά και δε φαίνεται οργανοληπτικά η πρόσμιξη.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Εννοείται σπιτική. Αν και μια κουρου απέξω δεν με χάλασε ποτέ :shifty:

could you do it again?

Χμμμμμ...μια που πιασατε τη φετα,σκετη φετα δεν μπορω να φαω με τιποτα ενω σε τυροπιτες ή γενικα σε πιτες μαζι με αλλη γεμιση την τρωω ανετα.Επισης τη ντοματα σκετη ποτε,σε σουβλακια/σαντουιτς επισης χαλαρα.

Επισης αυτο που αναφερθηκε με το φορεμα των καλτσων παντα πριν το παντελονι το κανω και εγω αλλα ειναι πρακτικο το θεμα καθως δεν χρειαζεται να τραβηξω το παντελονι πανω πρωτα για να τραβηξω και τη καλτσα.Καλοκαιρι που παιζουνε ας πουμε βερμουδες και χαμηλες καλτσες τα φοραω με οποια σειρα κατσει.

Ενημερωτικα επισης αυτο που αναφερθηκε για το ψωμι μαζι με ζυμαρικα/πατατες/ρυζι δεν ειναι παραξενια,ισα ισα αποφευγετε την υπερπληρωση με υδατανθρακα.Αν κανετε ογκο ας πουμε αλλαζει το πραγμα.Οχι τιποτα αλλο να σας απαλλαξω και απο καμια ενοχη,λεμε τωρα.

Τα έχεις μπερδέψει. Ό,τι και να κάνεις με τον πουρέ πατάτας, όση επεξεργασία και μεταποίηση να του κάνεις, φέτα δε γίνεται. Αυτή η νοθεία που λες γίνεται με το κασέρι που βάζουν στις κασερόπιτες, όπου υπάρχουν κι άλλα υλικά και δε φαίνεται οργανοληπτικά η πρόσμιξη.

Πουρέ πατάτας με άλμη από το βαρέλι... Το είδα με τα μάτια μου σε εταιρεία που εφοδιάζει το 70-80% των Φούρνων στην Αθήνα.. Και σταμάτησα να αγοράζω :p

Πουρέ πατάτας με άλμη από το βαρέλι... Το είδα με τα μάτια μου σε εταιρεία που εφοδιάζει το 70-80% των Φούρνων στην Αθήνα.. Και σταμάτησα να αγοράζω :p

Σε τυρόπιτα μπορεί. Σκέτη φέτα με τίποτα.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...