dalamaidis Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι ο κινεζος βλεπει το χρωμα των led στις φωτογραφιες, το οποιο εχει βαση αφου δεν το εχουν στοκ:lol::lol::lol: Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Δεν βαριεσαι το τσιμπαω.Ελπιζω να μην μου καψει κανα Τζιν ή να μην μου σκασει στη μαπα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 παντως στον καθενα λενε οτι θελουνε εμενα ασ πουμε λενε ειναι final...οτι να ναι. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Απο φωτογραφια ενος αγοραστη φαινεται ενα λευκο και ενα πορτοκαλι...Αλλα ειναι απο παραγγελια μεσα στον Δεκεμβριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 (edited) Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι ο κινεζος βλεπει το χρωμα των led στις φωτογραφιες, το οποιο εχει βαση αφου δεν το εχουν στοκ:lol::lol::lol: Σωστός!!!!από τις φωτογραφίες που έχουν λένε ότι είναι κίτρινα,μέλος του φόρουμ(kimon60) που αγόρασε από tiny είχε κόκκινο κίτρινο φλας,υπομονή και φετααααααααααα :p:p Edited January 20, 2015 by pulsar Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vis Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Πάντως απότι διαβάζω στο επίσημο forum έχει βγάλει αρκετά προβλήματα Problems found: overheating: phone and/or charger gets too hot for comfort. random reboots when phone is in idle mode SIM card problems: not recognized / no connection made after boot Connection problems (maybe related to SIM card problems): random switch between 2G and 3G. For example; mine switches to 2G a lot where I know I have good 3G coverage. / Lose of connection; more people report 10 seconds where all connection (2G/3G) is gone. Sometimes multiple times per hour. Some people report fast battery drain. Some while using apps, some while having the screen deactivated. Headsets are not being recognized. The well-know MAC-address problem. Will probably be fixed in new firmware as UMI had already responded to that matter. Sound quality of calls. Either 25% of all UMI Zero’s are shipped with a broken microphone or the firmware needs serious work on this. A lot of people are complaining about bad sound quality while making calls. I have not seen anyone making a complain about music quality so the sound-chip is probably fine. 3-finger swipe screenshot function is making screenshots during calls. Some people scratch their SIM Card while putting it in or pulling it out. I have no thoughts on this. Are the pins to close to the SIM card? Are the SIM Cards crap? Stop injecting and ejecting SIM cards so much? πηγή: http://umidigi.com/forums/topic/umi-zero-problems-so-far-summary/ Η χαμηλή τιμή πώλησης με βάζει σε υποψίες , αλλά την παραγγελία μου την έκανα , με το σκεπτικό ότι δεν θα ήθελε να βλάψει η umi την εικόνα της εταιρίας και της συσκευής πλασάροντας προβληματικά zero Παράθεση αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 (edited) Πάτα το να πάει σταδιάλα. Εκλογές έχουμε. το επιχείρημά σου ήταν ακλόνητο...χα χα χα χα χα...είσαι θεός, υποκλίνομαι :bow: με έπεισες και το πάτησα! αν είναι σαβούρα, δεν πάει σταδιάλα.....ήθελε η γυναίκα μου ένα (πρώτο) κινητό touch μέχρι 70 ευρώ. :lol: :lol: :lol: EDIT: Παίζει να πρόλαβα το τελευταίο..... :dance: :clap:...δεν υπάρχει η προσφορά πλέον στο tinydeal ή ιδέα μου είναι? ή που θα χτυπάμε το κεφάλι μας όσοι παραγγείλαμε ή που θα το χτυπάνε όσοι δεν το κάναν :dash:....ίδομεν να ευχαριστήσω το λαγωνικο leo13 που ανακάλυψε την προσφορά...εκτός αν είναι σαβούρα οπότε το ευχαριστήριο θα μετατραπεί αυτομάτως σε μπινελικιτήριο :p, χωρίς παρεξήγηση ε? Edited January 20, 2015 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 το επιχείρημά σου ήταν ακλόνητο...χα χα χα χα χα...είσαι θεός, υποκλίνομαι :bow: με έπεισες και το πάτησα! αν είναι σαβούρα, δεν πάει σταδιάλα.....ήθελε η γυναίκα μου ένα (πρώτο) κινητό touch μέχρι 70 ευρώ. :lol: :lol: EDIT: Παίζει πρόλαβα το τελευταίο..... :dance: :clap:...δεν υπάρχει η προσφορά πλέον στο tinydeal ή ιδέα μου είναι? ή που θα χτυπάμε το κεφάλι μας όσοι παραγγείλαμε ή που θα το χτυπάνε όσοι δεν το κάναν :dash:....ίδομεν να ευχαριστήσω το λαγωνικο leo13 που ανακάλυψε την προσφορά...εκτός αν είναι σαβούρα οπότε το ευχαριστήριο θα μετατραπεί αυτομάτως σε μπινελικιτήριο :p, χωρίς παρεξήγηση ε? οχι και 13 αδερφέ,θα παρεξηγηθουμε :lol:,δεν την ανακάλυψα εγώ στο δίπλα φορουμ την είδα και είπα να ποσταρο και εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 οχι και 13 αδερφέ,θα παρεξηγηθουμε :lol:,δεν την ανακάλυψα εγώ στο δίπλα φορουμ την είδα και είπα να ποσταρο και εδώ sorry φίλε. τι 13, τι 6, τι 25, όλα τα μαθηματικά βγάζουν 70,82€ ;). το είχα δει πριν κανα δίωρο, έφυγα από το σπίτι, γύρισα, είδα το ασταδιάλα και το πάτησα....:lol: να στε καλά και οι δυό ή και μπινελίκι να προκύψει τελικά,, τουλάχιστον θα το μοιραστείτε! Μπορεί και να κοιμήθηκε ο Βούδας και να μαστε τυχεροί, που ξέρεις. Τελικά πόσοι τσιμπήσαν και το πάτησαν ασταδιάλα? παίζει μίνι γκάλοπ? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Κι εγώ δεν κρατήθηκα και το πάτησα. Άρρωστος γκατζετάκιας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Εγω το πηρα με nl post οπως προτειναν παιδια σε διπλανο φορουμ.Οποτε μπηκα μεσα.71,80 eura. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Παρηγγειλα το s200 απο Γκιαρμπεστ την 24/11 και ακομα περιμενω. Δεν μου εφτανε αυτο αλλα σημερα πατησα σταδιαλα και αυτο το κουμπι. Ρε μπας και τα θελει ο κ...ς μου? Τωρα τι θα κρατησω απο τα δυο? Αλλα ασε να ρθουνε πρωτα και βλεπουμε! Εκλογες ερχονται! Απο Δευτερα η που θα τρεχουμε στις τραπεζες η που θα κυκλοφοραμε με απο δυο κινητα ο καθενας. Ιδωμεν! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimigar Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 (edited) Παρηγγειλα το s200 απο Γκιαρμπεστ την 24/11 και ακομα περιμενω. Δεν μου εφτανε αυτο αλλα σημερα πατησα σταδιαλα και αυτο το κουμπι. Ρε μπας και τα θελει ο κ...ς μου? Τωρα τι θα κρατησω απο τα δυο? Αλλα ασε να ρθουνε πρωτα και βλεπουμε! Εκλογες ερχονται! Απο Δευτερα η που θα τρεχουμε στις τραπεζες η που θα κυκλοφοραμε με απο δυο κινητα ο καθενας. Ιδωμεν! Τα ίδια και εγώ. Παραγγελία Σ200 από Γκιαρμπεστ την 26/11. Ακόμη νάρθει. Σήμερα πάτησα σταδιάλα και το κουμπί από τίνυ ντήλ.. Edited January 20, 2015 by dimigar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Τα ίδια και εγώ. Παραγγελία Σ200 από Γκιαρμπεστ την 26/11. Ακόμη νάρθει. Σήμερα πάτησα σταδιάλα και το κουμπί από τίννυ ντήλς.. Γεια σου συναδελφε! :lol: Ιδια μυαλα κουβαλαμε! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Τελείωσε η προσφορά; Δεν το βρίσκω τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Τελος ναι.Μου το επιβεβαιωσαν και απο το chat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimigar Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Γεια σου συναδελφε! :lol: Ιδια μυαλα κουβαλαμε! :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 όσοι πρόλαβαν πρόλαβαν. έγινε του ουμιζέρο το κάγκελο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 και πολυ κρατησε. Απο την στιγμη που συζητουσαν παιδια στο τσατ για 2 ωρες χωρις να βγει out of stock ελπιζω πως δεν θα φαμε ακυρα. Το τι θα μας ερθει ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 εμεις που προλαβαμε και το παραγγειλαμε λετε θα μαστε οκ ?στις παραγγελιες σας πως το δειχνει? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optimous Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 επειδη το ειχα το κινητο στο βιντεο ειναι δυο διαφορετικα ετσι ηταν και στο δικο μου. Τι εννοείς;;! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 ας βρούμε - δούμε πρώτα τις διαφορές μεταξύ των δύο εκδόσεων φλας σε κάποια φωτό και ας κρίνουμε.... από εκεί και πέρα, μου φαίνεται δύσκολο να υπάρχουν ακόμα beta κομμάτια, από την άλλη όμως μπορεί να είχε το εργοστάσιο κάποια κομμάτια beta , το tiny να τα πήρε με το κιλό και να τα ΄΄σκότωσε΄΄ στην τιμή της προσφοράς ! Μαμώ την Κινεζία μου.....δεν μας αφήνουν σε χλωρο κλαρί ώστε να τους πιάσουμε κορόϊδο :) Αν ποτέ πιάσεις τον κινέζο κορόιδο θα χορέψω γυμνός τσιφτετέλι στα εγκαίνια της Αγιά Σοφιάς (Αεκτζής γαρ ) :p Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Πάτα το να πάει σταδιάλα. Εκλογές έχουμε. Μέσα είσαι, την προσφορά την έκανε ο Τσίπρας για να καλοπιάσει τους Κινέζους, να μην τρομάξουν που είπε ότι θα διώξει την cosco από τον Πειραιά :p :p :p :lol: :lol: :lol: :X Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Εγω παντως εριξα μια παραγγελια την οποια δεν πληρωσα και εχω 24 ωρες περιθωριο οποτε αναμενω εξελιξεις και θα πραξω αναλογως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Αν ποτέ πιάσεις τον κινέζο κορόιδο θα χορέψω γυμνός τσιφτετέλι στα εγκαίνια της Αγιά Σοφιάς (Αεκτζής γαρ ) :p Σε βλέπω σύντομα.......;) Πρόλαβα και πήρα πριν από Κανά μήνα τσε βαλε το λεγκο από το geek στα 68 ευρώ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts