Jump to content

[Off topic] Umi Zero: Περί παραγγελιών

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 305
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καταστημα με "μέτριο" όνομα, που βγάζει προσφορά ΟΛΟΦΡΕΣΚΟ τηλέφωνο, σε τιμή -60% απο ΟΛΟΥΣ τους άλλους και έχει ΔΥΟ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΕΣ πληροφορίες στην ίδια σελίδα (με διαφορά μερικών γραμμών), για μένα έχει θέμα.-

Προσωπικά, θα έμενα μακριά, όσο και να δελεάζει η προσφορά.-

το ποιο πιθανό είναι το presell στα specs να έχει ξεμείνει από όταν ήταν presell

αφού μιλάς μαζί του, δεν τον ρωτάς και περί led ?

Θα μιλήσω πάλι μαζί του σε περίπου 2 ώρες που μου είπε,για να διευκρινήσω κάτι με την διεύθυνση.Θα ρωτήσω και για τα led.

Θα μιλήσω πάλι μαζί του σε περίπου 2 ώρες που μου είπε,για να διευκρινήσω κάτι με την διεύθυνση.Θα ρωτήσω και για τα led.

μην το ξεχάσεις !!!!

Θα περιμένω απάντηση σου....σε έχω σταμπάρει :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

παρηγγειλα και εγω. για να δουμε

:worry::shifty:

κι εγώ :) με γειά μας! άντε να δούμε...

Αυτά...

παραθεση απο διπλανο φορουμ

Μίλησα μαζί τους, ΔΕΝ είναι σε στοκ και ας γράφει άλλα. Ευτυχώς που μου έκοψε να τους ρωτήσω γιατί ήμουν έτοιμος να παραγγείλω 2.

Οδηγός για αγορές από Aliexpress

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express

Μολις μίλησα στο τσατ, δεν τα εχουν στοκαρισμένα, μάλλον αναλόγως τις παραγγελιες θα παραγγελνουν και αυτοι, λενε μεσα σε 1-3 μερες. Για 70 ευρω ας είναι και βετα, so what :p η προσφορα ληγει σε 8 ωρες.
Αλλο πράγμα η Alfa...

Και ποιος λέει ότι δεν το λένε απλά για να πουλήσουν με την ελπίδα να μην τους τα γυρισουν μετά; λες και δεν την έχουμε ξαναδει την κινεζοτακτική... (θυμαμαι την φάση με το φθηνό στο 70αρι Newman και με πιανει συγκρυο..)

ρώτηστε καλύτερα τι χρωμα εχουν τα 2 δυο "normal" led lights αφού σύμφωνα με μαρτυρίες αυτό είναι το αναμφισβήτητο κριτήριο για το αν είναι beta.

Final.These are 2 normal LED lights :D

Και ποιος λέει ότι δεν το λένε απλά για να πουλήσουν με την ελπίδα να μην τους τα γυρισουν μετά; λες και δεν την έχουμε ξαναδει την κινεζοτακτική...

ρώτηστε καλύτερα τι χρωμα εχουν τα 2 δυο "normal" led lights αφού σύμφωνα με μαρτυρίες αυτό είναι το αναμφισβήτητο κριτήριο για το αν είναι beta.

Μολις μίλησα στο τσατ, δεν τα εχουν στοκαρισμένα,

Αφου δεν τα εχουν εκει πως ειδαν τα Led τι ειναι ?

Οδηγός για αγορές από Aliexpress

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express

καλα ΑΝ φυγουν αυριο - μεθαυριο απο το εργοστασιο.

Μαλλον μιλαμε για final.

Εκτος αν παραγει ακομα beta σε αλλη γραμμη παραγωγης.

Μπράβο Villas, μου διέφυγε και αυτό, όντως. Εντάξει μου φαίνεται πουλάνε απλά παραμύθι τώρα...

Οπότε για εμένα το ερώτημα περί του ρίσκου είναι αυτό που ρώτησα πριν: Αν θεωρήσουμε ότι όντως είναι prototype beta, ποια τα μειονεκτήματα, θα κλαίμε και το 70αρι;

Edited by apVga

μπορει να ηταν οντως μια καλη προσφορα δεν νομιζω να υπαρχουν ακομα beta αντε με το καλο...
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Ένα κλικ από την παραγγελία αλλά κάτι βρωμάει πολύ.

Τα 70 για τη συσκευή είναι τζάμπα.

Αλλά αν δε δουλεύει τ΄τίποτα στη συσκευή, τα 70 είναι πολλά. :lol:

Και πες παίρνουμε και το ρίσκο και το παίρνουμε.

Αν είναι προβληματικό μπορούμε απλά να το στείλουμε πίσω και να πάρουμε πίσω τα λεφτά?

Αν ναι, τότε το να το παραγγείλουμε σε τιμή χώμα και σε περίπτωση που δεν κάνει το στέλνουμε πίσω και παίρνουμε τα λεφτά μας, δεν είναι και τόσο ρίσκο.

Λοιπόν??

Και αν ειναι beta με 2 ιδια κιτρινα led τι παιζει; Το ροζ led τι ρολο παιζει; δε βγαζει κοκκινα ματια; So F what??

----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν είναι προβληματικό μπορούμε απλά να το στείλουμε πίσω και να πάρουμε πίσω τα λεφτά?

Αν ναι, τότε το να το παραγγείλουμε σε τιμή χώμα και σε περίπτωση που δεν κάνει το στέλνουμε πίσω και παίρνουμε τα λεφτά μας, δεν είναι και τόσο ρίσκο.

Λοιπόν??

Μα τα λεφτά δεν τα χανεις με paypal

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

και ποια η διαφορα της beta με την κανονικη ?

edit

εκτος οτι ειναι διαφορετικα τα light led!!

Never again UMI

Και αν ειναι beta με 2 ιδια κιτρινα led τι παιζει; Το ροζ led τι ρολο παιζει; δε βγαζει κοκκινα ματια; So F what??

----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μα τα λεφτά δεν τα χανεις με paypal

δεν έχει σχέση με την ποιότητα της φωτο.

απλά υποδηλώνει αν η συσκευή είναι beta ή final.

apVga πως διαπίστωσες ότι είναι BETA, δε μας είπες! :confused:

και ποια η διαφορα της beta με την κανονικη ?

Η final έχει ένα λευκό και ένα πορτοκαλί λεντ ενώ η beta 2 ίδια λευκά. Σε σπεκς είναι ίδια, απλά προφανώς θέλει να ξεστοκαρει τις επιστροφές το κατάστημα.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

- Hi, I want to ask about the UMI ZERO flash deal. Is the phone beta prototype version or final version?

Final version

- What colour are the two led lights at the back?

yellow

- Both of them are yellow?

yes

- Then it is not the final version, when the two leds are yellow it means it's the beta version

any proof ?

- Google it. It's all over the internet, you can find videos and conversations about it.

Not all information are real

- That's not a professional answer. Thank you for your time, the phone you're selling is beta.

Whatever you think

YΠΕΡΟΧΟ?

apvga τι σου ειπαν που λες οτι ειναι beta?

\

Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.