Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν σε καποιον δεν αρεσει ένα λειτουργικο η του αρεσε και δεν τον ικανοποιει ποια γιατι τα εκανε μανταρα το λογικο είναι να ψαξει κατι άλλο και όχι να χτυπιέται στα forum.

Τωρα μαλιστα πρεπει να είναι και η καταλληλη εποχη γιατι συμφωνα με τα λεγομενα καποιων υπαρχουν συσκευες απέναντι με 100-120 ευρω που μονο καφε δεν ψηνουν.

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν σε καποιον δεν αρεσει ένα λειτουργικο η του αρεσε και δεν τον ικανοποιει ποια γιατι τα εκανε μανταρα το λογικο είναι να ψαξει κατι άλλο και όχι να χτυπιέται στα forum.

Τωρα μαλιστα πρεπει να είναι και η καταλληλη εποχη γιατι συμφωνα με τα λεγομενα καποιων υπαρχουν συσκευες απέναντι με 100-120 ευρω που μονο καφε δεν ψηνουν.

Παίρνεις Κινεζιά που πάει τρένο st, ας δοκιμάσουν οι παρα-πονεμένοι να ησυχάσουν αυτοί να ησυχάσουμε κι εμείς.... Ας αφήσουν εμάς στην μοίρα μας!!!!

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Παίρνεις Κινεζιά που πάει τρένο st, ας δοκιμάσουν οι παρα-πονεμένοι να ησυχάσουν αυτοί να ησυχάσουμε κι εμείς.... Ας αφήσουν εμάς στην μοίρα μας!!!!

Να τους πεις να ερθουν μετα από 17μηνες(τοσο εχω το 640)να μου πουν για την κινεζια

Να τους πεις να ερθουν μετα από 17μηνες(τοσο εχω το 640)να μου πουν για την κινεζια

Εγώ απολαμβάνω την συσκευάρα μου (950 XL) ακόμη, η αρραβωνιαστικιά μου απολαμβάνει το (550), ούτε με αγγίζει αν θα παρατήσουν το λειτουργικό, θα μου μείνει η φωτογραφική........

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Αντικειμενικά εμπορικά αποτυχημένο είναι το λειτουργικό WM. Αντικειμενικά πολύ πιο εξελιγμένα τα άλλα δύο λειτουργικά δεν είναι.

Πού; Στη διαχείριση της μνήμης; Στη διαχείριση των διεργασιών; Στην ασφάλεια; Στο UI; Στη διαχείριση των αρχείων;

Ή υστερεί στα εργαλεία ανάπτυξης εφαρμογών;

Ένα προϊόν είναι. Δεν έχει την απαραίτητη απήχηση στους καταναλωτές όπως τόσα άλλα. Αλλά ο λόγος δεν είναι ότι υστερούν σε κάποιο χαρακτηριστικό που έχει να κάνει με τους μηχανισμούς ενός λειτουργικού συστήματος.

Τώρα αν δε λειτουργεί το email ή οι ειδοποιήσεις σε κάποια συσκευή ή σε κάποια εφαρμογή, μπορεί να ευθύνονται άλλοι λόγοι. Μπορεί να ευθύνεται και μια συγκεκριμένη αναβάθμιση, αλλά όλα αυτά προσωπικά τα βρίσκω λογικά. Έγινε προσπάθεια -και μάλιστα πολύ καλή- να καλυφθεί έδαφος 10ετίας σε 2 χρόνια.

Παρόλα αυτά ο συνδυασμός 950 και WM10 σήμερα είναι στην αιχμή της τεχνολογίας.

Επίσης να πω ότι με την τελευταία αναβάθμιση η μπαταρία ήρθε στα επίπεδα των 8.1! Από τις 07:30 το πρωί μέχρι τώρα η μπαταρία είναι στο 55% και έχω κάνει χρήση ίντερνετ, Facebook, Instagram και μερικές κλήσεις. Τέτοιες επιδόσεις είχα μόνο στα 8.1.

TCL 40 NXTPAPER

Είπα ότι είπα γιατί βγάζετε χολή για τις καινοτομιες της Samsung. Μάλιστα, είπα ότι όπως δεν κατηγορώ εκείνον που θέλει να εχει (και ειναι καλυμμένος) με ένα feature phone, έτσι δεν κατηγορώ κι εκείνον που έχει καλή ώρα Windows mobile, και τον καλύπτουν. Καλά κάνει, αλλά να λέει παρακαλώ "σπέρνουν ΓΙΑ ΜΕΝΑ". Γιατί το σκέτο "σπέρνουν", ειναι παραπληροφόρηση, εφόσον κάποιος που ψάχνεται μπορεί να θεωρήσει πως "σπέρνουν όπως τα άλλα" ή "καλύτερα από τα άλλα". Δείγμα του φανμποϋσμού που επικρατεί είναι πως όταν κάποιος αναφέρει ένα πρόβλημα θα ακούσει τα εξής δυο: "τα κουβαδακια σου και σε άλλη παραλία" ή/και "σε ΜΕΝΑ λειτουργεί μια χαρά!".. Και στο κάτω κάτω, και στα θέματα των άλλων πλατφορμων αναφέρονται πολλά προβλήματα, αλλά αυτή η ομερτα "μη μιλάς", "πήγαινε αλλού", "μας πρήξατε", μόνο εδώ υπάρχει.

ΥΓ: Το να βλέπουμε τις καινοτομιες της Samsung και να λέμε πως "η MS άνοιξε τον δρόμο σε αυτά" είναι τουλάχιστον αστείο.

Sent from mTalk

Να μιλάμε για κινεζιές όταν το 640 είναι πιο φτηνό σε ποιότητα είναι αστείο.

το λειτουργικό έχει πάρει τον δρόμο του και θα φανεί,αν μπορεί να ανακάμψει.

Γνώμη μου πως με τα τωρινά lumia(ίσως με εξαίρεση τα 950)δεν μπορεί.

Πάντως τσακώνεστε,τρώγεστε χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Πάντα θα υπάρχουν οι βαμμένοι,οι σχεδόν αντικειμενικοί και οι "κράζω τα τα πάντα".

Xiaomi 12 Pro

Αντικειμενικά εμπορικά αποτυχημένο είναι το λειτουργικό WM. Αντικειμενικά πολύ πιο εξελιγμένα τα άλλα δύο λειτουργικά δεν είναι.

Πού; Στη διαχείριση της μνήμης; Στη διαχείριση των διεργασιών; Στην ασφάλεια; Στο UI; Στη διαχείριση των αρχείων;

Ή υστερεί στα εργαλεία ανάπτυξης εφαρμογών;

Ένα προϊόν είναι. Δεν έχει την απαραίτητη απήχηση στους καταναλωτές όπως τόσα άλλα. Αλλά ο λόγος δεν είναι ότι υστερούν σε κάποιο χαρακτηριστικό που έχει να κάνει με τους μηχανισμούς ενός λειτουργικού συστήματος.

Τώρα αν δε λειτουργεί το email ή οι ειδοποιήσεις σε κάποια συσκευή ή σε κάποια εφαρμογή, μπορεί να ευθύνονται άλλοι λόγοι. Μπορεί να ευθύνεται και μια συγκεκριμένη αναβάθμιση, αλλά όλα αυτά προσωπικά τα βρίσκω λογικά. Έγινε προσπάθεια -και μάλιστα πολύ καλή- να καλυφθεί έδαφος 10ετίας σε 2 χρόνια.

Παρόλα αυτά ο συνδυασμός 950 και WM10 σήμερα είναι στην αιχμή της τεχνολογίας.

Σωστός όπως πάντα. Να συμπληρώσω μόνο ότι προβλήματα υπάρχουν παντού. Ακόμη και σημαντικότερα. Πχ σημαντικό ποσοστό με s7 edge χάνει ποοοολλες κλήσεις. Δεν κάνουν όμως έτσι. Εδώ υπάρχουν 1-2 άτομα που εξοργίζουν τους πάντες και όσο τους εξοργίζουν τόσο περισσότερο το κάνουν......

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είπα ότι είπα γιατί βγάζετε χολή για τις καινοτομιες της Samsung. Μάλιστα, είπα ότι όπως δεν κατηγορώ εκείνον που θέλει να εχει (και ειναι καλυμμένος) με ένα feature phone, έτσι δεν κατηγορώ κι εκείνον που έχει καλή ώρα Windows mobile, και τον καλύπτουν. Καλά κάνει, αλλά να λέει παρακαλώ "σπέρνουν ΓΙΑ ΜΕΝΑ". Γιατί το σκέτο "σπέρνουν", ειναι παραπληροφόρηση, εφόσον κάποιος που ψάχνεται μπορεί να θεωρήσει πως "σπέρνουν όπως τα άλλα" ή "καλύτερα από τα άλλα". Δείγμα του φανμποϋσμού που επικρατεί είναι πως όταν κάποιος αναφέρει ένα πρόβλημα θα ακούσει τα εξής δυο: "τα κουβαδακια σου και σε άλλη παραλία" ή/και "σε ΜΕΝΑ λειτουργεί μια χαρά!".. Και στο κάτω κάτω, και στα θέματα των άλλων πλατφορμων αναφέρονται πολλά προβλήματα, αλλά αυτή η ομερτα "μη μιλάς", "πήγαινε αλλού", "μας πρήξατε", μόνο εδώ υπάρχει.

ΥΓ: Το να βλέπουμε τις καινοτομιες της Samsung και να λέμε πως "η MS άνοιξε τον δρόμο σε αυτά" είναι τουλάχιστον αστείο.

Sent from mTalk

Έχεις κι εσύ τα δικια σου. Βέβαια το "ΓΙΑ ΜΕΝΑ" το θεωρώ περιττό μιας και όταν πχ εγώ γράφω κάτι (ας πούμε "σπερνουν") το γράφω ΕΓΏ άρα προσωπική μου γνώμη είναι και όχι του γείτονα. Καταλαβαίνεις τι εννοώ, σωστά?

----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να μιλάμε για κινεζιές όταν το 640 είναι πιο φτηνό σε ποιότητα είναι αστείο.

το λειτουργικό έχει πάρει τον δρόμο του και θα φανεί,αν μπορεί να ανακάμψει.

Γνώμη μου πως με τα τωρινά lumia(ίσως με εξαίρεση τα 950)δεν μπορεί.

Πάντως τσακώνεστε,τρώγεστε χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Πάντα θα υπάρχουν οι βαμμένοι,οι σχεδόν αντικειμενικοί και οι "κράζω τα τα πάντα".

Συμφωνώ και στις" κινεζιες" αλλά και στα υπόλοιπα.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επίσης να πω ότι με την τελευταία αναβάθμιση η μπαταρία ήρθε στα επίπεδα των 8.1! Από τις 07:30 το πρωί μέχρι τώρα η μπαταρία είναι στο 55% και έχω κάνει χρήση ίντερνετ, Facebook, Instagram και μερικές κλήσεις. Τέτοιες επιδόσεις είχα μόνο στα 8.1.

Κοίτα όμως που αυτό δεν το αντιλαμβανονται κάποιοι και θεωρούν αποτυχία να συγκρίνεις τις επιδώσεις με τα wp8.1 Δεν θεωρούν πρόοδο θα προσθετεις τόσα χαρακτηριστικά που έφεραν τα 10ρια και μπαταρία, smooth κλπ να μένουν επιπέδου wp8.1. Την ίδια στιγμή η πρόοδος του Android απαιτεί όλο και δυνατότερο hardware.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Και 'γω θα συμφωνήσω με το Chryssostomo. Είναι δύσκολο να ανακάμψει ακόμη και με το 950. Από την άλλη δε θεωρώ πως θα εγκαταλειφθούν τα WM10 ή όπως αλλιώς θα λέγονται.

Κοίτα όμως που αυτό δεν το αντιλαμβανονται κάποιοι και θεωρούν αποτυχία να συγκρίνεις τις επιδώσεις με τα wp8.1 Δεν θεωρούν πρόοδο θα προσθετεις τόσα χαρακτηριστικά που έφεραν τα 10ρια και μπαταρία, smooth κλπ να μένουν επιπέδου wp8.1. Την ίδια στιγμή η πρόοδος του Android απαιτεί όλο και δυνατότερο hardware.

Πολύ σωστή σημείωση. Αν φτιάχνεις κάτι από την αρχή, το σχεδιάζεις καλύτερα και οι οποιεσδήποτε προσθήκες/διορθώσεις μπορεί να γίνονται εύκολα και γρήγορα. Το μειονέκτημα είναι ότι για να το φτάσεις το καινούριο σε πλήρως λειτουργικό επίπεδο, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, θα προκύψουν πολλά προβλήματα.

Από την άλλη αν προσθέτεις ορόφους, τον έναν πάνω στον άλλο -λογικό σε μια παλιά κατασκευή-, για να μεταφερθείς στον τελευταίο απαιτείται μεγαλύτερος χρόνος. Για να αποφύγεις την καθυστέρηση χρειάζονται ισχυρότεροι ανελκυστήρες.

Το τι προτιμάει ο καθένας έχει να κάνει με την καλή ή κακή εμπειρία χρήσης. Αν κάποιος έχει ισχυρό ανελκυστήρα και βλέπει φως στον τελευταίο όροφο δεν τον ενδιαφέρει αν η κατασκευή είναι παλιά. Εννοείται και στην καινούρια καλοσχεδιασμένη κατασκευή μπορεί να έχουμε κακή εμπειρία χρήσης αν στάζουν τα καζανάκια και τρίζουν οι πόρτες.

Εχω την εντύπωση οτι έχει αλλάξει το θέμα απο "Windows 10 mobile" σε "κράξτε τα Windows!" Είμαι στα windows mobile απο το lumia 610 πέρασα σε 920 και τώρα 640. Παράλληλα χρησιμοποιώ ενα galaxy tab με android 5 και ενα iPhone 4s. Με την τελευταία αναβάθμιση των Wm σχεδόν ολα τα προβλήματα έχουν εξαλειφθεί, εκτός απο το store που όντως ειναι φτωχό, και ειναι και ο λόγος που χρησιμοποιώ τα αλλά δυο παράλληλα. Το tab για παχνίδια και ταινίες και το iPhone για εφαρμογές τραπεζών. Κάπου διάβασα οτι έχει θέμα το email. Εχω διαπιστώσει οτι το lumia έχει καλύτερη διαχείριση στα email γι αυτο 3 λογαριασμούς τους δουλεύω απο το τιμιο 640. Τα wm με καλύπτουν μια χαρά. Αφήστε λοιπόν το κράξιμο και δώστε χώρο στους άλλους που ενδιαφέρονται, να γράφουν για νέα και ενημερώσεις που αφορούν το λειτουργικό. Θελω να μπαίνω και να ενημερώνομαι και όχι να κουράζομαι διαβάζοντας "πέθανε - δεν πέθανε".

Σαν πρόβλημα να επισημάνω ότι έχει παραμείνει το μπούκωμα στον ήχο του ξυπνητηριού. Είχε καιρό να το εμφανίσει. Σήμερα όμως χτύπησε με παραμορφωμένο ήχο. Το καλό ειναι όμως ότι διορθώθηκε το κόλλημα στο tile που ενώ πατούσες να κλείσει την ώρα που χτυπούσε στο tile έδειχνε ότι είναι ακόμα ενεργό.

TCL 40 NXTPAPER

Αν κρίνω από την .953 που είναι η πιο στρωμένη ενημέρωση απ' όλες τις μικρές, πιστεύω πως το Creator update θα είναι καλύτερο από την Anniversary! Ίσως να εμπλουτιστεί και το store.

Sent from mTalk

Ναι αλλά και το κράξιμο που πέφτει εδώ, δεν πέφτει σε κανένα άλλο λειτουργικό! ;)

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Σύμφωνα με το Windows Central , το Creators Update που θα αρχισει να ρολλαρει από 25 Απρίλη εναι πολλά υποσχόμενο όσον

αφορά την σωστή διαχείριση των πόρων του κινητού (τουλάχιστον για το Nokia 930, αλλά υποθέτω όχι μόνο)

σε ότι αφορά την μπαταρία και το λογισμικό γενικά.

Ναι αλλά και το κράξιμο που πέφτει εδώ, δεν πέφτει σε κανένα άλλο λειτουργικό! ;)

Ίσως γιατί πολύ απλά,δεν χρειάζεται.

Xiaomi 12 Pro

Ενώ εδώ χρειάζεται.... :p

Για να είναι περισσότερα τα αρνητικά σχόλια,φυσικά και ναι.

Βέβαια θα ήταν και καλό να μάθουμε να τα χώνουμε εκεί που πρέπει.

Xiaomi 12 Pro

Ενώ εδώ χρειάζεται.... :p

Σκεψου να είχαμε τα προβλήματα που διαβαζουμε για αλλα τηλεφωνα τι θα γινονταν?

μη μπερδεύουμε τα προβλήματα των συσκευών με προβλήματα λειτουργικού.

Δεν είναι δίκαιο.

Xiaomi 12 Pro

Όταν το λειτουργικο απαιτει να ανεβαινει η ram 1giga το εξαμηνο που είναι το πρόβλημα στη συσκευή η στο λειτουργικο?

Όταν το λειτουργικο απαιτει να ανεβαινει η ram 1giga το εξαμηνο που είναι το πρόβλημα στη συσκευή η στο λειτουργικο?

στο λειτουργικό.

Και στα δικά μας όμως ανέβηκαν οι απαιτήσεις οπότε;

Για τις κλήσεις τις χαμένες όμως που ειπώθηκε πριν,δεν είναι θέμα λειτουργικού.Θα χάναμε όλοι με android αν ήταν έτσι.

Η το Note πχ που έσκαγε,δεν φταίει το λειτουργικό.

Αντίστοιχα σε εμάς που το fb θέλει 2 giga,πάλι δεν φταίει η συσκευή στην ουσία.

Xiaomi 12 Pro

στο λειτουργικό.

Για τις κλήσεις τις χαμένες όμως που ειπώθηκε πριν,δεν είναι θέμα λειτουργικού.Θα χάναμε όλοι με android αν ήταν έτσι.

Ειμαι σε fastring στην 63.2.

Το τηλ. παει πολύ καλα αν και είναι 17μηνων.

Δεν βλεπω να ανεβηκαν οι απαιτησεις σε ram αν εξεραισεις τις εφαρμογες του facebook.

Άλλο έγραψα,άλλο απάντησες.

Τέλος πάντων δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε.

Το να δείχνουμε ελαττώματα αλλουνού για να κρύβουμε τα δικά μας,δεν οδηγεί πουθενά.

Xiaomi 12 Pro

στο λειτουργικό.

Οι χαμένες κλήσεις είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που δημιούργησε η 7 στα s7 (δεν ξέρω για τα υπόλοιπα samsung) τα οποία με την 6 δεν το είχαν. Άρα δεν το λες και πρόβλημα συσκευής. Γνώμη μου.

Όπως επίσης τα update που ανεβοκατεβαινουν σε άλλες συσκευές.

Όχι πως η MS δεν κάνει πατάτες. Απλά θέλω να πω πως θέματα υπάρχουν παντού. Και ενώ το μεγάλο πρόβλημα των Windows είναι το store, εμείς το φορτώνουμε και αυτό στην ms. Ακόμη και το ότι το fb έχει μεγαλώσει τις απαιτήσεις ευθύνεται το λειτουργικό και η ms. Άσχετο που η εφαρμογή είναι τραγική και στα PC με 8gb ram. Αυτό είναι που με παραξενεύει. Αυτή έχει τεράστια ευθύνη για τις δικές της εφαρμογές βέβαια (πχ skype) και εκεί σαφώς θα πρέπει να τα "ακουσει".

Έτσι τα βλέπω εγώ τουλάχιστον.

Edited by montoya_42

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Και εδώ τα περισσότερα προβλήματα έχουν να κάνουν με συσκευές ή με εφαρμογές. Στα WM10 δεν έχουν αυξηθεί οι απαιτήσεις. Οι συσκευές που κυκλοφόρησαν με WM10 ανταποκρίνονται σχεδόν εφάμιλλα, παρόλο που το 650 υπολείπεται αρκετά τόσο στον επεξεργαστή όσο και στη μνήμη. Έχω προσωπική εμπειρία με τα 650 και 950. Πολύ περισσότερο όπως γράφτηκε παραπάνω φαίνεται πως στις πιο παλιές συσκευές το creators update τρέχει ανέλπιστα καλά. Το τελευταίο μένει να αποδειχτεί στην πράξη βέβαια.

Παραπάνω εξήγησα γιατί στα ανταγωνιστικά λειτουργικά με κάθε αναβάθμιση, οι απαιτήσεις σε υλικό θα αυξάνονται. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, καθώς θα χρειαζόταν ριζικός επανασχεδιασμός. Επαναλαμβάνω όμως ότι όλα αυτά έχουν να κάνουν με την εμπειρία χρήσης. Αν μια συσκευή είναι ισχυρή ο χρήστης θα έχει καλή εμπειρία χρήσης.