ELTASSOS Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 κατεβαζω αναβαθμιση ατ 10ργια n......10.0.14393.576 για να δουμε τα προικια της (τι κρυβει)?.. αν εχετε γνωμη σχολιαστε ελευθερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 (edited) Για να δούμε τι θα φέρει κι αυτη η αναβάθμιση!... Edit: Στο 950XL ανοίγουν πλέον πιο γρήγορα Facebook και Messenger! Γενικά το βλέπω πιο γρήγορο!!!! ;) Στο 830 έμειναν όλα ίδια προς το παρόν. Το fb beta ανοίγει με τη πρώτη προς το παρόν... Το Messenger το ανοίγει κάπως πιο γρήγορα νομίζω! Θα δείξει.... Edited December 13, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdim Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Τίποτα το σημαντικό από ότι φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Δε ξέρω αν είναι αρχή ακόμα, αλλά τουλάχιστον το 650 βλέπω να αντιδρά πιο άμεσα στις όποιες επιλογές και να είναι πιο γρήγορη η πλοήγηση στο μενού του κινητού. Έγινε πιο γρήγορο δηλαδή. Θα δούμε στη συνέχεια αν είναι κάτι που βελτίωσαν ή απλά είναι ακόμα ξεμπουκωμένο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Δε ξέρω αν είναι αρχή ακόμα, αλλά τουλάχιστον το 650 βλέπω να αντιδρά πιο άμεσα στις όποιες επιλογές και να είναι πιο γρήγορη η πλοήγηση στο μενού του κινητού. Έγινε πιο γρήγορο δηλαδή. Θα δούμε στη συνέχεια αν είναι κάτι που βελτίωσαν ή απλά είναι ακόμα ξεμπουκωμένο... Αυτό παρατήρησα κι εγώ. Στο 550 υπήρχε ένα ψιλο-lag στο πήγαινε πίσω από τα updates του Store στην αρχική του σελίδα. Ήθελε δυο-τρια κλικ εκεί μαζεμένα, τώρα πήγε με τη πρώτη. Για πιο γρήγορη έναρξη που ανέφεραν άλλοι του messenger γιοκ. Είδωμεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 μόνο το store είδα να ανοίγει πιο γρήγορα. όλα τα άλλα τα ίδια. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Αυτό που παρατηρώ είναι οι τραγικές ταχύτητες, έως κόλλημα (βγάζουν σφάλμα), για το κατέβασμα των αναβαθμίσεων. Τα win7 είναι εδώ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Αυτό παρατήρησα κι εγώ. Στο 550 υπήρχε ένα ψιλο-lag στο πήγαινε πίσω από τα updates του Store στην αρχική του σελίδα. Ήθελε δυο-τρια κλικ εκεί μαζεμένα, τώρα πήγε με τη πρώτη. Για πιο γρήγορη έναρξη που ανέφεραν άλλοι του messenger γιοκ. Είδωμεν... Και το messenger και το FB ανοίγει όντως πιο γρήγορα και σε εμένα. Το store ανοίγει εξωπραγματικά πιο γρήγορα σε σχέση με πριν. Αυτό που παρατηρώ είναι οι τραγικές ταχύτητες, έως κόλλημα (βγάζουν σφάλμα), για το κατέβασμα των αναβαθμίσεων. Σε ποιες αναβαθμίσεις αναφέρεσαι; Των εφαρμογών που έχεις εγκατεστημένες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Ναι, σε αυτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ τέτοιο θέμα. Στο 99% των περιπτώσεων όλα κατεβαίνουν κανονικά χωρίς καθυστερήσεις και προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Ναι, σε αυτές. Ποια εφαρμογή βγαζει σφαλμα μηπως βοηθήσουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Σε εμένα καμια εφαρμογή δεν έβγαλε σφάλμα! Κάτι άλλο θα είναι... Σε μένα στο 830 το Messenger ανοίγει λιγο πιο γρήγορα σχετικά με πριν. Πάντα για τη beta βέβαια... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Ποια εφαρμογή βγαζει σφαλμα μηπως βοηθήσουμε? Το σφάλμα προέρχεται από το γεγονός πως κολλάει το download, για αδιευκρίνιστους λόγους. Ότι αναβάθμιση εφαρμογών γίνεται τις τελευταίες 10 μέρες. Στην αρχή πίστεψα πως έφταιγε η σύνδεση στο χωριό, αλλά κι εδώ στην βάση μου το ίδιο συμβαίνει. Παρατήρησα σήμερα που κατέβασε καμιά 10αριά αναβαθμίσεις πως η ταχύτητα δεν ανέβηκε πάνω από τα 100 ΚΒ/s, όταν κουμπώνω στα 16+ Mbps. Και όχι, δεν φταίει η σύνδεση. Δεν ξέρω τι φταίει, αλλά προκαλεί πρόβλημα στην γενική λειτουργία του τηλεφώνου και φυσικά στην αυτονομία της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Το σφάλμα προέρχεται από το γεγονός πως κολλάει το download, για αδιευκρίνιστους λόγους. Ότι αναβάθμιση εφαρμογών γίνεται τις τελευταίες 10 μέρες. Στην αρχή πίστεψα πως έφταιγε η σύνδεση στο χωριό, αλλά κι εδώ στην βάση μου το ίδιο συμβαίνει. Παρατήρησα σήμερα που κατέβασε καμιά 10αριά αναβαθμίσεις πως η ταχύτητα δεν ανέβηκε πάνω από τα 100 ΚΒ/s, όταν κουμπώνω στα 16+ Mbps. Και όχι, δεν φταίει η σύνδεση. Δεν ξέρω τι φταίει, αλλά προκαλεί πρόβλημα στην γενική λειτουργία του τηλεφώνου και φυσικά στην αυτονομία της μπαταρίας. Μήπως φταίει ο χώρος αποθήκευσης; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Εμένα δεν μου κατεβάζει update για την εφαρμογή xbox.Σε όλες τις άλλες γίνεται κανονικά update ενώ για την Xbox μου βγάζει σφαλμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 μόνο το store είδα να ανοίγει πιο γρήγορα. όλα τα άλλα τα ίδια. Σωστός, είναι το μόνο που έχει αλλάξει δραματικά προς το πολύ καλύτερο. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Μήπως φταίει ο χώρος αποθήκευσης; Αποκλείεται. Αναφέρομαι σε εφαρμογές που αποθηκεύονται είτε στον εσωτερικό χώρο είτε στην sd card. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Δυστυχώς τίποτα για μένα. Παραμένει πολύ χαμηλά για τα γούστα μου. Πως καταφέρατε να βάλετε τον καιρό στην οθόνη κλειδώματος; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Πως καταφέρατε να βάλετε τον καιρό στην οθόνη κλειδώματος; Εγώ το κατάφερα έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Εμένα δεν μου κατεβάζει update για την εφαρμογή xbox.Σε όλες τις άλλες γίνεται κανονικά update ενώ για την Xbox μου βγάζει σφαλμακαι εμενα εδω και πααααααρα πολυ καιρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Δεν το κατάφερα εγώ. Μάλλον κάτι δεν κατάλαβα καλά. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Κι εγω εχω τον καιρο στη lockscreen (εδω και καιρο :P ) Την ιδια ρυθμιση που λεει ο venejo εχω κανει. Ισως θελει καποια επανεκκινηση ή soft reset (windows ειναι εξαλλου :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Μα έκανα αρκετά, έκανα και την αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση λειτουργικού. Μήπως με εκδικείται για το θάψιμο τόσο καιρό; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Κι εγω εχω τον καιρο στη lockscreen (εδω και καιρο :P ) Την ιδια ρυθμιση που λεει ο venejo εχω κανει. Ισως θελει καποια επανεκκινηση ή soft reset (windows ειναι εξαλλου :) ) Λοιπόν για να καταλάβω, μιλάμε για εικονίδια όταν είναι κλειδωμένο ή μόνο λεπτομέρειες κάτω αριστερά. Τις λεπτομέρειες τις κατάφερα τα εικονίδια και εγώ στο 950 XL δεν μπορώ να τα εμφανίσω. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Λοιπόν για να καταλάβω, μιλάμε για εικονίδια όταν είναι κλειδωμένο ή μόνο λεπτομέρειες κάτω αριστερά. Τις λεπτομέρειες τις κατάφερα τα εικονίδια και εγώ στο 950 XL δεν μπορώ να τα εμφανίσω. Ναι κι εγώ δεν ξέρω τι εννοούν. Στα 8.1 όταν βαζαμε τον καιρό ΟΛΟΚΛΗΡΗ η lock screen εμφανιζε πληροφορίες καιρού. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στα WM10; Στην τελική κάντε ένα screen shot να δούμε. Πάντως καλή εφαρμογή για lock screen είναι η Flickr, που έχει αρκετές επιλογές. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts