Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έγραψα εγώ κάτι τέτοιο?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με έβαλες στο τριπάκι να το ψάξω...,

https://www.windowslatest.com/2017/08/31/enable-led-notifications-lumia/

Sorry!!! :O ο teo14 πιο πάνω το έκανε! Λάθος παράθεση...

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βασικά ήταν ένα Hack που είχα κάνει μέσω registry παλιότερα και πέρασα τις αναβαθμίσεις και καλά για Lumia 950 , πρόβλημα δεν εχω κανένα λειτουργικό , παλιότερα είχα καταφέρει να ενεργοποιήσω και το continum αλλά το hardware δεν ήταν αρκετό και έκανε κολλήματα τώρα εχω ενεργοποιήσει μόνο το notification Led που είναι αρκετά χρήσιμο , τώρα για οδηγό ψάξε στο internet μιας και δεν εχω κάποιον πρόχειρο αν και δεν γνωρίζω αν μπορεί ακόμα να ενεργοποιηθούν οι αναβαθμίσεις αλλά το hardware πάντως τις υποστηρίζει γιατί νομίζω ότι είναι παρεμφερές του 640.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Θυμάμαι ότι υπήρχε αυτή η επιλογή με το registry hack αλλά δεν ήξερα αν θα παίζει καλά στη συσκευή μου, θα το κοιτάξω και ίσως το δοκιμάσω.

Εγώ είχα καταφέρει να ενεργοποιήσω το Continuum στο 735 και έπαιζε αρκετά καλά με τη SmartTV μου (ασύρματα), αλλά μετά από κάποιο hard reset χάθηκε και δεν το ξαναπέρασα από τότε. Σαν δυνατότητα το υποστηρίζει και το δικό μας hardware, έστω και ανεπίσημα :-)

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Ποιος ξέρει τα ακριβή βήματα για να κάνεις το Lumia 930 να φαίνεται οτι ειναι Lumia 950 για να μπορέσω να παρω τις τελευταιες ενημερωσεις.

Ειχα βρει παλιότερα καποια βήματα που έπρεπε να κάνω με το InterOps αλλα για καποιον λογο δεν δούλεψε.

Γνωρίζει κανείς κάτι ή ξέρετε που μπορώ να βρώ περισσότερες πληροφορίες?

Τα παρακάτω βήματα είναι που είχα βρεί.

- run interop Tools, select This Device

- from hamburger menu select Unlock - Interop Unlock

- if you cant enable first two option, enable Restore NTDKSvc, wait 15. sec restart phone

- run interop tools again and now enable interop/cap unlock and New Cap Engine unlock

- thats all

from hamburger menu you can select Registry - Registry browser

browse HKLM\System\Platform\DeviceTargetingInfo

Changes:

1. PhoneManufacturer

2. PhoneManufacturerModelName

3. PhoneModelName

4. PhoneHardwareVariant

Αλλά σε εμένα δεν κάνει enable τα function InterOp/Cap UnLock και το function New Capability Engine Unlock και το function Restore NDTKSvc.

:(

Edited by pavlaras1
Προσθήκη επιπλέον πληροφοριών

Από πού τα κατεβάζεις αυτά στο 950 XL;

Evris μη δίνεις σημασία. Δε σε ενδιαφέρουν, γιατί δεν έχει να κάνει με τηλέφωνα. Δεν είναι τα Windows 10 mobile.

Κάποιοι παιδεύονται με τα Windows 10 και τη μεταφορά τους στο 950 XL.

Κάποιοι παιδεύονται με τα Windows 10 και τη μεταφορά τους στο 950 XL.

έχεις καμια πληροφορία για το πως τρέχει η συσκευή? εννοώ έχει κολλήματα ή είναι σε ανεκτό επίπεδο?

ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,)

έχεις καμια πληροφορία για το πως τρέχει η συσκευή? εννοώ έχει κολλήματα ή είναι σε ανεκτό επίπεδο?

Δεν ξέρω κάτι περισσότερο. Από όσα έχω δει στα videakia, φαίνεται ότι είναι σε ανεκτό επίπεδο (προφανώς με native εφαρμογές). Πρόσφατα κατάφεραν να ενεργοποιήσουν τον driver της gpu, οπότε σαφώς βοήθησε στο να τρέχουν καλά. Γι' αυτό και οι νέες αναρτήσεις.

Θα περιμένουμε να δούμε περισσότερα. Από ό, τι είδα μένουν κάποια λίγα ακόμη να γίνουν για να θεωρηθεί λειτουργική η συσκευή με τα W10onArm.

Δεν ξέρω κάτι περισσότερο. Από όσα έχω δει στα videakia, φαίνεται ότι είναι σε ανεκτό επίπεδο (προφανώς με native εφαρμογές). Πρόσφατα κατάφεραν να ενεργοποιήσουν τον driver της gpu, οπότε σαφώς βοήθησε στο να τρέχουν καλά. Γι' αυτό και οι νέες αναρτήσεις.

Θα περιμένουμε να δούμε περισσότερα. Από ό, τι είδα μένουν κάποια λίγα ακόμη να γίνουν για να θεωρηθεί λειτουργική η συσκευή με τα W10onArm.

Σε ευχαριστώ...εν αναμονή λοιπόν:)

ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,)

ARM64 VLC & Firefox στο 950 XL

DwlXEDbWwAEzKCv.jpg:medium

Από:

Εγκατάσταση του Visual Studio

DwbJd25WkAAagxG.jpg:medium

Έχει ψωμί εδώ!!!!

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ψωμί έχει... κινητά δεν έχει! :(

Είναι για αυτούς προνόησαν και κράτησαν μία συσκευή :lol:

Είναι για αυτούς προνόησαν και κράτησαν μία συσκευή :lol:

Αυτό ήταν χτύπημα κάτω από την ζώνη..... :lol:

Αυτό ήταν χτύπημα κάτω από την ζώνη..... :lol:

Ίσως...αλλά το είχα γράψει κάμποσους μήνες πριν:)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7567914#post7567914

Ίσως...αλλά το είχα γράψει κάμποσους μήνες πριν:)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7567914#post7567914

Ναι. Άλλωστε είχε αναφερθεί και από άλλους (κυρίως ο faasf). Εγώ το έδωσα πριν 2-3 χρόνια που μου έσπασε και με τα θέματα μπαταρίας που διαβάζω δεν έκανα κάποια κίνηση "επαναπατρισμου"....

Κάτι αχνοφαίνεται, έγραφε ο dhatzik74 τοτε, για το 950.

Έχουμε Ιανουάριο 2019 κι ακόμα στον... αχνό είναι! :(

...και για τα δύο 950άρια!

δεν έκανα κάποια κίνηση "επαναπατρισμου"....

Δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να κάνεις κίνηση επαναπατρισμού. Ένα project είναι (για μένα έχει μεγάλο ενδιαφέρον) που δεν ήταν/είναι σίγουρο ότι θα οδηγήσει σε πλήρη λειτουργικότητα. Οι λόγοι είναι προφανείς (drivers, επιδόσεις επεξεργαστή, κ.τ.λ.)

Αν τώρα κάποιος έχει ήδη το 950 είναι διαφορετικό. Ιδίως αν δεν του χρειάζεται ως πρώτη συσκευή. Όπως ο ironbum2.

Κάτι αχνοφαίνεται, έγραφε ο dhatzik74 τοτε, για το 950.

Έχουμε Ιανουάριο 2019 κι ακόμα στον... αχνό είναι! :(

...και για τα δύο 950άρια!

Ισχύει, αλλά..., το ταξίδι είναι ενδιαφέρον και δεν είναι εύκολα τα πράγματα. 7 μήνες τους πήρε η ενεργοποίηση του driver της gpu. Καλό είναι που τρέχει το project.

Μπαμ κάνει ότι δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Θα το παρακολουθώ το θέμα, κι ας έχω android συσκευή.

Δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να κάνεις κίνηση επαναπατρισμού. Ένα project είναι (για μένα έχει μεγάλο ενδιαφέρον) που δεν ήταν/είναι σίγουρο ότι θα οδηγήσει σε πλήρη λειτουργικότητα. Οι λόγοι είναι προφανείς (drivers, επιδόσεις επεξεργαστή, κ.τ.λ.)

Αν τώρα κάποιος έχει ήδη το 950 είναι διαφορετικό. Ιδίως αν δεν του χρειάζεται ως πρώτη συσκευή. Όπως ο ironbum2.

Ισχύει, αλλά..., το ταξίδι είναι ενδιαφέρον και δεν είναι εύκολα τα πράγματα. 7 μήνες τους πήρε η ενεργοποίηση του driver της gpu. Καλό είναι που τρέχει το project.

Να σου πω την αλήθεια, θα έπαιρνα ένα xlακι έτσι για να υπάρχει αλλά δεν το κάνω κυρίως λόγω μπαταρίας. Ετσι, απλά παρακολουθώ τις εξελίξεις. Άλλωστε και ο ceo είπε πως οι νέες συσκευές δεν θα είναι κινητά όπως τα ξέρουμε και θα απευθύνονται σε μικρό αγοραστικό κοινό.

Ίδωμεν.

Αν θα έχουν τιμές από iPhone XS και πάνω, σίγουρα δεν θα είναι για όλους! ;)

Αν θα έχουν τιμές από iPhone XS και πάνω, σίγουρα δεν θα είναι για όλους! ;)

Το "δεν θα είναι για ολους' δεν πάει ΜΌΝΟ στην τιμή (αν και βλέπω τα χιλιάρικα να πέφτουν βροχή απ' όλους). Πάει στην λειτουργία τους. Σκέψου ένα pc σε αναδιπλουμενη συσκευή. Πολύ καλή μεν αλλά οι περισσότεροι θέλουν τις εφαρμογές τους, το FB τους κλπ

Να σου πω την αλήθεια, θα έπαιρνα ένα xlακι έτσι για να υπάρχει αλλά δεν το κάνω κυρίως λόγω μπαταρίας. Ετσι, απλά παρακολουθώ τις εξελίξεις. Άλλωστε και ο ceo είπε πως οι νέες συσκευές δεν θα είναι κινητά όπως τα ξέρουμε και θα απευθύνονται σε μικρό αγοραστικό κοινό.

Ίδωμεν.

Ναι αν θα πετύχεις λειτουργική μπαταρία είναι πρόβλημα.

Για το τελευταίο που γράφεις, νομίζω..., από ό,τι διαβάζω δηλαδή, τα πλάνα άλλαξαν. Δε θα κυκλοφορήσει τίποτα στις λίγες ίντσες, αν δεν έχει αρκετές πιθανότητες εμπορικής επιτυχίας. Από ό,τι ακούγεται, πρώτα (φέτος) θα δούμε το αναδιπλούμενο tablet. Από το '20 για "τηλέφωνα" και εφόσον πάει καλά το πρώτο.

Ίδωμεν.

Ναι αν θα πετύχεις λειτουργική μπαταρία είναι πρόβλημα.

Για το τελευταίο που γράφεις, νομίζω..., από ό,τι διαβάζω δηλαδή, τα πλάνα άλλαξαν. Δε θα κυκλοφορήσει τίποτα στις λίγες ίντσες, αν δεν έχει αρκετές πιθανότητες εμπορικής επιτυχίας. Από ό,τι ακούγεται, πρώτα (φέτος) θα δούμε το αναδιπλούμενο tablet. Από το '20 για "τηλέφωνα" και εφόσον πάει καλά το πρώτο.

Ίδωμεν.

Αν το αναδιπλουμενο ταμπλετ είναι με δυνατότητα κλήσεων τότε στην πραγματικότητα είναι ένα κινητό τηλέφωνο / ταμπλετ. 2 σε 1 δηλαδή.

Αν το αναδιπλουμενο ταμπλετ είναι με δυνατότητα κλήσεων τότε στην πραγματικότητα είναι ένα κινητό τηλέφωνο / ταμπλετ. 2 σε 1 δηλαδή.

Ναι. Αν έχει τέτοια δυνατότητα θα είναι 4 σε 1. Τηλέφωνο, tablet, μικρό laptop και desktop μέσω Continuum (δεν ξέρω πώς θα λέγεται).

Είμαι της άποψης ότι δε χρειάζεται να βιαστεί η MS. Ο χρόνος κυλάει υπέρ της.

Από τη μία υπάρχει η τάση οι εφαρμογές να γίνονται web apps. Οι browsers είναι πολύ σημαντικοί πλέον. Γι' αυτό έχει φαγωθεί με τον firefox και τρέχει γρήγορα τη μεταφορά, ενώ υιοθέτησε και το chromium.

Από την άλλη το hardware (στους arm) έχει δυναμώσει πάρα πολύ.

Αν και δεν έχω πλέον στην κατοχή μου κανένα τηλέφωνο windows συνεχίζω από δω να παρακολουθώ εξελίξεις, σήμερα λοιπόν είδα αυτό και πραγματικά φτιάχτηκα... μακάρι να ήταν αληθινό βέβαια.....

Evris για σένα

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10