duc Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 (edited) Ναι κι εγώ δεν ξέρω τι εννοούν. Στα 8.1 όταν βαζαμε τον καιρό ΟΛΟΚΛΗΡΗ η lock screen εμφανιζε πληροφορίες καιρού. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στα WM10; Στην τελική κάντε ένα screen shot να δούμε. Πάντως καλή εφαρμογή για lock screen είναι η Flickr, που έχει αρκετές επιλογές. Sent from mTalk Κι εγώ στα 8.1 θυμάμαι πως έτσι γινόταν. Τώρα πως τα έχουν καταφέρει κάποιοι δεν έχω καταλάβει, βασικά αυτό θέλω κι εγώ ΟΛΟΚΛΗΡΗ η lock screen να εμφανίζει πληροφορίες καιρού. Dihnekis300----η Flickr σου εμφανίζει στην glance screen πληροφορίες του καιρού; Edited December 15, 2016 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Λοιπόν για να καταλάβω, μιλάμε για εικονίδια όταν είναι κλειδωμένο ή μόνο λεπτομέρειες κάτω αριστερά. Τις λεπτομέρειες τις κατάφερα τα εικονίδια και εγώ στο 950 XL δεν μπορώ να τα εμφανίσω. Εμένα δείχνει μόνο λεπτομέρειες σε μορφη κειμενου κάτω αριστερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Με ένα screenshot θα λυθούν όλες οι απορίες Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Εμένα δείχνει μόνο λεπτομέρειες σε μορφη κειμενου κάτω αριστερα Εμένα τώρα ούτε αυτό δείχνει.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Μήπως με εκδικείται για το θάψιμο τόσο καιρό; Λογικό......:p:D:lol: Μήπως παίζει ρόλο που εσύ δεν έχεις glance screen? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Υπάρχει κάνα link για το flickr γιατί δεν μπορώ να το βρω; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 (edited) Στις ρυθμίσεις > οθόνη κλειδώματος στις λεπτομέρειες επιλέγω το Καιρός. Τον οποίο τον τρέχω για να πάρει στίγμα και να κάνει refresh. Αν δεν τον έχετε "τρέξει" μέχρι τώρα δεν θα έχει ζητήσει και άδεια για Τοποθεσία. Ότι δείξει η Οθόνη κλειδώματος θα δείξει και η οθόνη Γρήγορης Επισκόπησης (Glance screen), αφού δεν υπάρχουν τέτοιες ρυθμίσεις γι αυτήν. Screenshot έχω να ανεβάσω αλλά όχι χώρο εδώ. Edited December 15, 2016 by venejo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Κι εγώ στα 8.1 θυμάμαι πως έτσι γινόταν. Τώρα πως τα έχουν καταφέρει κάποιοι δεν έχω καταλάβει, βασικά αυτό θέλω κι εγώ ΟΛΟΚΛΗΡΗ η lock screen να εμφανίζει πληροφορίες καιρού. Dihnekis300----η Flickr σου εμφανίζει στην glance screen πληροφορίες του καιρού; Εγώ πιστεύω πως εννοούν τις λεπτομέρειες κάτω αριστερά (που για μένα είναι άχρηστες). Στα 8.1 ήταν πολύ όμορφη lock screen. Το Flickr τώρα έχει διάφορες επιλογές με διάφορα time interval για εναλλαγή εικόνας που ξεκινούν από τη μια ώρα. Ωστόσο πριν λίγη ώρα το έβαλα, αλλά ακόμα δείχνει την default εικόνα... Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Λογικό......:p:D:lol: Μήπως παίζει ρόλο που εσύ δεν έχεις glance screen? Αυτό αλλάζει. Είναι μόνο για τηλέφωνα με glance; Με τόσο θάψιμο, λογικά περιμένουν ένα λάθος μου για να μου κάψουν όλο το τηλέφωνο lol Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Αυτό αλλάζει. Είναι μόνο για τηλέφωνα με glance; Με τόσο θάψιμο, λογικά περιμένουν ένα λάθος μου για να μου κάψουν όλο το τηλέφωνο lol Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Δυό ποστ παραπάνω έχω γράψει ότι η glance screen δεν είναι απαραίτητη. Ο καιρός εμφανίζεται και στην οθόνη κλειδώματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Τι να πω. Μα φταίει η συσκευή γενικότερα; Η γλώσσα; Η περιοχή; Αν πάλι δεν είναι τίποτα από αυτά, τότε είναι λογικό να πω πως είναι για τα σκουπίδια. Όχι απαραίτητα για την μη εμφάνιση του καιρού, αλλά για όλα τα κουλά που γίνονται στον έναν και όχι στον άλλο Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Δυό ποστ παραπάνω έχω γράψει ότι η glance screen δεν είναι απαραίτητη. Ο καιρός εμφανίζεται και στην οθόνη κλειδώματος. Ετσι είναι. Εγω την οθονη γρηγορης επισκοπισης την εχω ρυθμισει να σβηνει στα 30sec. Είναι κατι που δεν το θεωρω απαραιτητο. Μπορει όμως οποιος θελει να την ρυθμισει να μην σβηνει καθολου(ότι και αν σημαινει αυτό για την μπαταρια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Στις ρυθμίσεις > οθόνη κλειδώματος στις λεπτομέρειες επιλέγω το Καιρός. Τον οποίο τον τρέχω για να πάρει στίγμα και να κάνει refresh. Αν δεν τον έχετε "τρέξει" μέχρι τώρα δεν θα έχει ζητήσει και άδεια για Τοποθεσία. Ότι δείξει η Οθόνη κλειδώματος θα δείξει και η οθόνη Γρήγορης Επισκόπησης (Glance screen), αφού δεν υπάρχουν τέτοιες ρυθμίσεις γι αυτήν. Screenshot έχω να ανεβάσω αλλά όχι χώρο εδώ. Οκ κατανοητό, κι εγώ όταν επέλεγα τον καιρό μετά δεν τον έτρεχα. Οπότε ρωτάω ξανά, σε εσένα η glance screen έχει γεμίσει με πληροφορίες του καιρού τώρα; γιατί εμένα μια εικόνα μου δείχνει ακόμη.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Με την αναβάθμιση έχει γίνει και αλλαγή στο ξυπνητυρι...τσεκαρετε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Οθόνη κλειδώματος σε lumia 930, γρήγορη ματιά δεν έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Συγγνώμη, αλλά αυτό υποτίθεται ότι είναι "ο καιρός στην οθόνη κλειδώματος;" Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 (edited) Συγγνώμη, αλλά αυτό υποτίθεται ότι είναι "ο καιρός στην οθόνη κλειδώματος;" Ναι,αυτό έχει και σε μένα στο 640 και στην οθόνη γρήγορης ματιάς. Edited December 16, 2016 by niotheros Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 (edited) Οκ κατανοητό, κι εγώ όταν επέλεγα τον καιρό μετά δεν τον έτρεχα. Οπότε ρωτάω ξανά, σε εσένα η glance screen έχει γεμίσει με πληροφορίες του καιρού τώρα; γιατί εμένα μια εικόνα μου δείχνει ακόμη.... Η οθόνη κλειδώματος είναι ακριβώς όπως το screenshot που έβαλε ο rec. Η Glance screen είναι ουσιαστικά ότι εμφανίζει/γράφει η οθόνη κλειδώματος χωρίς το wallpaper της. Τι εννοείς μόνο μια εικόνα σου δείχνει? Edited December 15, 2016 by venejo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Η οθόνη κλειδώματος είναι ακριβώς όπως το screenshot που έβαλε ο rec. Η Glance screen είναι ουσιαστικά ότι εμφανίζει/γράφει η οθόνη κλειδώματος χωρίς το wallpaper της. Τι εννοείς μόνο μια εικόνα σου δείχνει? Παιδιά δεν καταλάβατε, στα 8.1 σε κάποια τηλέφωνα όταν επιλέγαμε καιρό για εμφάνιση στην glance screen δεν έβγαζε μόνο κάτι πληροφορίες, εμφάνιζε τον καιρό σε όλη την οθόνη με σχήματα, σύννεφα ήλιο κ.λ.π. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Παιδιά δεν καταλάβατε, στα 8.1 σε κάποια τηλέφωνα όταν επιλέγαμε καιρό για εμφάνιση στην glance screen δεν έβγαζε μόνο κάτι πληροφορίες, εμφάνιζε τον καιρό σε όλη την οθόνη με σχήματα, σύννεφα ήλιο κ.λ.π. Οι πιο πολλοί εδώ είχαν θέματα να το κάνουν να δείξει και αυτά που δείχνει πλέον ο καιρός στα 10άρια. Τα 8άρια άλλο τώρα πια ευαγγέλιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Άρα, άδικα έχανα τον χρόνο ψάχνοντας στις ρυθμίσεις και κατηγόρησα και την ms, που βέβαια αυτή το αφαίρεσε από την αρχή, χωρίς φυσικά να καταλάβει κανείς τον λόγο. Άρα, παρεξήγηση, μιλάμε για διαφορετικά πράγματα. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Παιδιά δεν καταλάβατε, στα 8.1 σε κάποια τηλέφωνα όταν επιλέγαμε καιρό για εμφάνιση στην glance screen δεν έβγαζε μόνο κάτι πληροφορίες, εμφάνιζε τον καιρό σε όλη την οθόνη με σχήματα, σύννεφα ήλιο κ.λ.π. Δεν εχει τέτοια επιλογή η εφαρμογή καιρού της MSN. Στα 8.1 είχε νομίζω. Το ίδιο και το AccuWeather! Αλλά ουτε από το μενού του τηλεφώνου υπάρχει αυτη η δυνατότητα! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Άρα, άδικα έχανα τον χρόνο ψάχνοντας στις ρυθμίσεις και κατηγόρησα και την ms, που βέβαια αυτή το αφαίρεσε από την αρχή, χωρίς φυσικά να καταλάβει κανείς τον λόγο. Άρα, παρεξήγηση, μιλάμε για διαφορετικά πράγματα. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Ακριβώς! Μα αναρωτιέμαι κι εγώ τόση ώρα πώς κάποιοι έχουν τον καιρό στη lock screen... Στα WP 8.1 ο καιρός ήταν έτσι wp_ss_20161215_0002 by Stavros Fl, on Flickr Και δυστυχώς στα 10αρια δεν ειναι... Κρίμα. Εν τω μεταξύ η Flickr δεν αλλάζει wallpaper!! Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Η ωραιότερη lock screen για μένα σε τηλέφωνο. Πραγματικά η ms κάνει ότι μπορεί. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Η ωραιότερη lock screen για μένα σε τηλέφωνο. Πραγματικά η ms κάνει ότι μπορεί. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Ναι κάνει ο,τι μπορεί για να καταστρέψει ο,τι καλό είχε φτιάξει. Έχω πλέον το L435 με 8.1 καθαρά για κλήσεις και κυρίως για την δουλειά.. Κάποια γραφικά ειναι λίγο "παλιομοδίτικα" αλλά μιλάμε όλα τρέχουν πιο γρήγορα. Ειδικά στα περιβάλλοντα κλήσεων. Και επειδή τα έχω και διπλα δίπλα όλη την ώρα, παρατηρώ πως το interface είναι/ήταν πιο κατάλληλο για κινητά. Παρατηρήστε το πώς έκλειναν οι εφαρμογές στο multitasking, πως έκανες εναλλαγη μεταξύ των δυο sim για κλήση και αρκετά άλλα. Απλά στα 8.1 υπήρχαν κάποιες βασικές ελλείψεις, όπως ήταν το εκτεταμένο notification center, το καλό Viber, η βελτίωση στην κάμερα και το fliw στα ελληνικά. Αλλά δυστυχώς τα "πληρώσαμε" βαριά! Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts