evris2013 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Όλοι νομίζουν ότι με τα 10άρια ξεκινάει η Microsoft... Με τα 10 ξεκινάει το project της ενοποίησης ομως! Με τα 7-8.1 δεν είχε τέτοιο πρόγραμμα! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Με τα 10 ξεκινάει το project της ενοποίησης ομως! Με τα 7-8.1 δεν είχε τέτοιο πρόγραμμα! ;) Αυτό δεν λέει τίποτα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο ζητάτε να μην υπάρχει γκρίνια. Πληρώσαμε για να πάρουμε συσκευές της ms δεν μας της έκανε δώρο. Αν θέλει να υπάρχει ηρεμία ας μην τάζει. Απλά πράγματα του δημοτικού. σύμφωνο 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Αυτό δεν λέει τίποτα. Για μας ίσως... Για τη Microsoft ίσως να λέει... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο ζητάτε να μην υπάρχει γκρίνια. Πληρώσαμε για να πάρουμε συσκευές της ms δεν μας της έκανε δώρο. Αν θέλει να υπάρχει ηρεμία ας μην τάζει. Απλά πράγματα του δημοτικού. Μάλλον εσείς κάνετε σαν παιδιά του δημοτικού που τους έταξαν ένα παιχνίδι την Δευτέρα και τελικά θα τους το πάρουν την Παρασκευή . :ninja: Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 (edited) Μάλλον εσείς κάνετε σαν παιδιά του δημοτικού που τους έταξαν ένα παιχνίδι την Δευτέρα και τελικά θα τους το πάρουν την Παρασκευή . :ninja: Η μπορεί απλά να βαρεθήκαμε να μας τάζει φούμαρα:cool: Στους υπολογιστές πχ τα έδωσε. Εκεί μπορεί να μας νομίζει για γυμνασιόπαιδα... Edited August 3, 2016 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Παιδες εχω windows mobile απο τότε που βγήκε το 925 και το πήρα 400 € απο το amazon.. Λόγω της δουλειας μου νταραβερίζομαι με iPhone και android και τα ξέρω καλά. Το οτι ακόμα για δικη μου συσκευή εχω windows αυτο κατι λεει.. Για το φίλο που παρήγγειλε απο voda και το σκέφτεται, τέτοια συσκευή με αυτά τα λεφτά δε θα πιάσει στα χέρια του ποτε. Αυτά.. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Για μας ίσως... Για τη Microsoft ίσως να λέει... Μάγκες,έχουμε φτάσει στο σημείο να λέμε ότι δικαιολογία υπάρχει. Δε μιλάμε για κανένα συνοικιακό μαγαζί... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Μάγκες,έχουμε φτάσει στο σημείο να λέμε ότι δικαιολογία υπάρχει. Δε μιλάμε για κανένα συνοικιακό μαγαζί... Αντίστοιχο ή και μεγαλύτερο μέγεθος δυσκολιας ειναι και η αναβάθμιση που κάνει! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 ε καλά εντάξει τώρα.... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Μάγκες,έχουμε φτάσει στο σημείο να λέμε ότι δικαιολογία υπάρχει. Δε μιλάμε για κανένα συνοικιακό μαγαζί... Το πρόβλημα εδώ μέσα είναι οτι μπαίνουμε στο forum να ενημερωθούμε για τις εξελίξεις του λειτουργικού και το μόνο που βλέπουμε είναι μόνιμη γκρίνια από συγκεκριμένους. Έχει κουράσει αυτό παίδες. Αν δεν σας αρέσει υπάρχουν και άλλες επιλογές. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Μάλλον εσείς κάνετε σαν παιδιά του δημοτικού που τους έταξαν ένα παιχνίδι την Δευτέρα και τελικά θα τους το πάρουν την Παρασκευή . :ninja: διαφωνώ γιατί το παιχνίδι μου δεν μου το έκανε δώρο η Microsoft έσκασα 300€ και το πήρα. άρα έχω το δικαίωμα να κρίνω κάτι που πλήρωσα. άμα ήταν δώρο δεν θα με ένοιαζε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Το πρόβλημα εδώ μέσα είναι οτι μπαίνουμε στο forum να ενημερωθούμε για τις εξελίξεις του λειτουργικού και το μόνο που βλέπουμε είναι μόνιμη γκρίνια από συγκεκριμένους. Έχει κουράσει αυτό παίδες. Αν δεν σας αρέσει υπάρχουν και άλλες επιλογές. Αυτό ξέρεις είναι αμφίδρομο.:) Εγώ ξέρω ότι σε μια δουλειά όταν λέω Τετάρτη θα είναι είναι έτοιμο,Τρίτη το αργότερο Τετάρτη πρωί είναι έτοιμο. Αν σας αρέσει αυτή η τακτική της ms συνεχίστε να βρίσκετε ότι δικαιολογία θέλετε. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Αυτό ξέρεις είναι αμφίδρομο.:) Εγώ ξέρω ότι σε μια δουλειά όταν λέω Τετάρτη θα είναι είναι έτοιμο,Τρίτη το αργότερο Τετάρτη πρωί είναι έτοιμο. Αν σας αρέσει αυτή η τακτική της ms συνεχίστε να βρίσκετε ότι δικαιολογία θέλετε. Δεν βρίσκω καμία δικαιολογία αλλά δεν θα κάτσω να γκρινιάζω σε μόνιμη βάση όπως κάνετε μερικοί. Και στην τελική θα κάτσω να σκάσω για μερικές μέρες καθυστέρηση; Σιγά το πράγμα. Έχω πιο σοβαρά θέματα για να χαλαστώ και δεν είναι το κινητό μου τηλέφωνο. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 (edited) Δεν βρίσκω καμία δικαιολογία αλλά δεν θα κάτσω να γκρινιάζω σε μόνιμη βάση όπως κάνετε μερικοί. Και στην τελική θα κάτσω να σκάσω για μερικές μέρες καθυστέρηση; Σιγά το πράγμα. Έχω πιο σοβαρά θέματα για να χαλαστώ και δεν είναι το κινητό μου τηλέφωνο. Φίλε μου της έχω δώσει αβάντα σε πάρα πολλά μέχρι στιγμής. Αλλά όταν πέρσι τέτοια εποχή,μου έταζε αναβάθμιση...όχι δε της την χαρίζω.Ας έλεγε νωρίτερα ότι δεν τα καταφέραμε ακόμα παίδες. Εκεί θα ήμουν εντάξει και εγώ.Αλλά όχι την μέρα που υποτίθεται θα την έδινε να μας ακυρώσει. Συμπεριφέρονται αντιεπαγγελματικά. όσο για την σοβαρότητα,φυσικά και έχω σοβαρότερα θέματα να ασχοληθώ Edited August 3, 2016 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Αυτό ξέρεις είναι αμφίδρομο.:) Εγώ ξέρω ότι σε μια δουλειά όταν λέω Τετάρτη θα είναι είναι έτοιμο,Τρίτη το αργότερο Τετάρτη πρωί είναι έτοιμο. Αν σας αρέσει αυτή η τακτική της ms συνεχίστε να βρίσκετε ότι δικαιολογία θέλετε. Το προϊόν ομως δεν ειναι για 5-10-50 κλπ συσκευές. Ειναι για εκατομμύρια! Βάλε και το βαθμό δυσκολίας... Λογικό να μην τα εχει όλα έτοιμα στο τσακ Μπαμ! Δεν πας απλα στην επόμενη έκδοση του λειτουργικού τύπου 8-8.1 και τα θέλουμε όλα έτοιμα! Εδώ ο snapp για μένα έχει δίκιο! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Το προϊόν ομως δεν ειναι για 5-10-50 κλπ συσκευές. Ειναι για εκατομμύρια! Βάλε και το βαθμό δυσκολίας... Λογικό να μην τα εχει όλα έτοιμα στο τσακ Μπαμ! Δεν πας απλα στην επόμενη έκδοση του λειτουργικού τύπου 8-8.1 και τα θέλουμε όλα έτοιμα! Εδώ ο snapp για μένα έχει δίκιο! Συνεχίζεις να λες τσακ-μπαμ. Ενας χρόνος,φίλε.Ενας χρόνος. Αν είναι τσακ μπαμ ο ένας χρόνος τι να πω άλλο. Χαιδέψτε και άλλο. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Φίλε μου της έχω δώσει αβάντα σε πάρα πολλά μέχρι στιγμής. Αλλά όταν πέρσι τέτοια εποχή,μου έταζε αναβάθμιση...όχι δε της την χαρίζω.Ας έλεγε νωρίτερα ότι δεν τα καταφέραμε ακόμα παίδες. Εκεί θα ήμουν εντάξει και εγώ.Αλλά όχι την μέρα που υποτίθεται θα την έδινε να μας ακυρώσει. Συμπεριφέρονται αντιεπαγγελματικά. Δεν είπα οτι έχεις άδικο και οτι δεν πρέπει να διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν. Μαζί σου είμαι αλλά γκρινιάζεται σε λάθος μέρος. Μπείτε στο facebook της microsoft, στείλτε επιστολή ή οτιδήποτε άλλο να παραπονεθείτε στην ίδια την εταιρία. ΟΧΙ εδώ. Ειλικρινά έχουμε κουραστεί να διαβάζουμε τα ίδια και τα ίδια. Το σταματάω εδώ γιατί είμαστε off topic. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Δεν είπα οτι έχεις άδικο και οτι δεν πρέπει να διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν. Μαζί σου είμαι αλλά γκρινιάζεται σε λάθος μέρος. Μπείτε στο facebook της microsoft, στείλτε επιστολή ή οτιδήποτε άλλο να παραπονεθείτε στην ίδια την εταιρία. ΟΧΙ εδώ. Ειλικρινά έχουμε κουραστεί να διαβάζουμε τα ίδια και τα ίδια. Το σταματάω εδώ γιατί είμαστε off topic. εγώ προσωπικά το κάνω και εκεί. Αλλά το να γράφω μόνο καλά εδώ μέσα δεν είναι σωστό. Μπορεί να πάρω κόσμο στον λαιμό μου. όσο για το offtopic συμφωνώ.,Είπαμε αρκετά.:happy: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Όταν αλλάζω το χρώμα από την εξατομίκευση ενώ αλλάζει στο menu και στα μηνύματα της sim1, στην sim2 στα μηνύματα δεν αλλάζει και παραμένει το ροζ από τότε που πέρασα τα 10. Αυτό πως αλλάζει; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Όταν αλλάζω το χρώμα από την εξατομίκευση ενώ αλλάζει στο menu και στα μηνύματα της sim1, στην sim2 στα μηνύματα δεν αλλάζει και παραμένει το ροζ από τότε που πέρασα τα 10. Αυτό πως αλλάζει; Κανονικά νομίζω πως αλλάζει αυτόματα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Κανονικά νομίζω πως αλλάζει αυτόματα. Άλλαξα το χρώμα πολλές φορές αλλά στα μηνύματα στην sim2 παραμένει το ροζ ότι χρώμα και να επιλέξω. Μήπως είναι καμία ρύθμιση από αλλού; Δεν βρίσκω κάτι. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 (edited) Δεν παίζει κανένα ρόλο, για κολοσσούς όπως τη Microsoft, που με κάθε έκδοση "καίει" τις προηγούμενες συσκευές της. Εκτός κι αν νομίζει ότι θα αγοράζουμε καινούριες συσκευές, για να έχουμε την καινούρια έκδοση λογισμικού της..... Και όχι, δε θα της δίνω 300€+ σε κάθε restart ή update (550 και 650 δεν είναι σοβαρές συσκευές)... Καμία σοβαρότητα από την πλευρά της. Σου το είπα αλλά δεν με κατάλαβες. Τέτοιες εταιρίες δεν ασχολούνται με τέτοια ποσοστά. Απλά πράγματα. Δες τι έκανε η ΒΒ. Το σκότωσε απλά. Γι αυτόν τον κολοσσό (αλλά και για τις αντίστοιχες google κλπ) αυτά τα ποσοστά είναι ένα τίποτα. Δεν βγάζει από μας παρά πενταροδεκάρες (μάλλον μέσα μπήκε.....) Τώρα αν νομίζεις πως η ms των δις περιμένει να αλλάξει συσκευή το 0,2/0,3% τότε μάλλον δεν γνωρίζεις πως λειτουργούν αυτές οι εταιρείες. Αυτό το κάνουν άλλες εταιρείες που έχουν σοβαρά ποσοστά και που κονομάνε από τη συγκεκριμένη αγορά. ----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο ζητάτε να μην υπάρχει γκρίνια. Πληρώσαμε για να πάρουμε συσκευές της ms δεν μας της έκανε δώρο. Αν θέλει να υπάρχει ηρεμία ας μην τάζει. Απλά πράγματα του δημοτικού. Άλλο να ζητάμε διάφορα πράγματα κι άλλο η γκρίνια. Έχω την γυναίκα μου γι αυτή. Δεν θέλω κι άλλη....... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μάλλον εσείς κάνετε σαν παιδιά του δημοτικού που τους έταξαν ένα παιχνίδι την Δευτέρα και τελικά θα τους το πάρουν την Παρασκευή . :ninja: Εύστοχο. Να διαμαρτυρηθώ γιατί τα 7ρια δεν πήραν 8 και γιατί κάποια 8ρια δεν πήγαν σε 10 το καταλαβαίνω και είναι εξοργιστικό. Αλλά γκρίνια για ένα update που θα μου έρθει σε 10-15 ημέρες μου κάνει κάπως. Κι αντί να συζητάμε για ουσιαστικά πράγματα, κλαίμε σαν μοιρολογίστρες......:p Και μια ερώτηση γιατί πραγματικά δεν ξέρω. Πόσο σύντομα παίρνουν τις ενημερώσεις οι android συσκευές και ποιες??? Edited August 3, 2016 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Θα γίνω γραφικός αλλά με αναγκάζετε. Πριν έναν χρόνο είπαν του χρόνου θα δώσουμε ενημέρωση. Δεν θα με ενοιαζε αν δεν είχαν δώσει ημερομηνία.Ετσι και αλλιώς ποτέ δεν πέφτει μέσα. Πέρασε ο χρόνος και την ίδια μέρα που σκάει η ενημέρωση,λένε θα την δώσουμε την επόμενη εβδομάδα. Επαγγελματισμός στο μεγαλείο. Εντάξει,εσάς μπορεί να σας αρέσει,εμένα όχι. Και στην τελική αν θέλετε να γράφουμε μόνο γλυκόλογα γράφτε το με bold στην πρώτη σελίδα και σε κάθε σελίδα. ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άλλαξα το χρώμα πολλές φορές αλλά στα μηνύματα στην sim2 παραμένει το ροζ ότι χρώμα και να επιλέξω. Μήπως είναι καμία ρύθμιση από αλλού; Δεν βρίσκω κάτι. δε νομίζω.Εγώ πχ έχω βάλει γκρί στην δεύτερη σιμ και είναι γκρί. Μήπως να έκανς ένα σοφτ ρισέτ? Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Θα γίνω γραφικός αλλά με αναγκάζετε. Πριν έναν χρόνο είπαν του χρόνου θα δώσουμε ενημέρωση. Πέρασε ο χρόνος και την ίδια μέρα που σκάει η ενημέρωση,λένε θα την εδώσουμε την επόμενη. Επαγγελματισμός στο μεγαλείο. Εντάξει,εσάς μπορεί να σας αρέσει,εμένα όχι. Και στην τελική αν θέλετε να γράφουμε μόνο γλυκόλογα γράφτε το με bold στην πρώτη σελίδα και σε κάθε σελίδα. ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δε νομίζω.Εγώ πχ έχω βάλει γκρί στην δεύτερη σιμ και είναι γκρί. Μήπως να έκανς ένα σοφτ ρισέτ? Χρυσ, δεν θέλουμε μόνο γλυκόλογα. Δεν είμαστε στο μήνα του μέλιτος. Όμως πες μου αυτή η γκρίνια για ένα τόσο δευτερεύον θέμα βοηθάει τα μέλη (εμάς δηλαδή) που ασχολούμαστε. Ή μήπως η ms διαβάζει myphone.....? Υπάρχουν άλλα "μέρη" για γκρίνια, εκεί που φτάνουν στα αφτιά της ms Γνώμη μου πάντα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts