Jump to content

XBMC/Kodi/SPMC σετάρισμα Add-ons & Repository

vagosvts7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

έχει κάποιος εγκαταστήσει το ZEM TV και αν ναι όντως τα αθλητικά του είναι οκ ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Επανέρχομαι για το zem tv. Είναι πολύ καλό, έχει ενότητα 360 livesports και τα link παιζουν άψογα. Τώρα βλέπω bologna-juventus σε hd

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλησπέρα και από μένα .μια ερώτηση οι πηγές στο exodus παίζουν σε εσάς? Ενώ έπαιζαν κανονικά άρχισαν να κολάνε.

Ναι, σε μενα παιζει κανονικα. Δοκιμασε απο τις ρυθμισεις του προσθετου να βαλεις αυτοματη αναπαραγωγη ωστε να βρισκει μονο του τις πηγες που λειτουργουν. Αφου ρυθμισεις βεβαια απο πριν και το ειδος ροης που σηκωνει η συνδεση σου. Εγω πχ λογω προβληματικης συνδεσης εχω βαλει υψιστη αναλυση 420 και ροη sd. Ετσι μονο βλεπω απροβληματιστα χωρις σπασιματα, κολληματα κλπ. Δοκιμασε και πες μας.

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση η συνδεση μου ειναι στα 11 mb απλα στην αρχη ανοιγε ολες τις πηγες και ξαφνικα αρχισαν να κολανε.Μαλλον εγινε και update πρωτα και μετα αρχισαν να κολανε.θα δοκιμασω και θα σας πω.ευχαριστω πολυ.

Τελικα το exodus λειτουργει η όχι ; Το βάζω και δεν βγάζει τίποτα ;
Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!!

Τελικα το exodus λειτουργει η όχι ; Το βάζω και δεν βγάζει τίποτα ;

Παιδια απο σημερα το απογευμα επαψε να λειτουργει και σε μενα. Για να δουμε αν εληξε αδοξα πριν καν αρχισει ή αν ειναι κατι προσωρινο.

Εγω σήμερα πέρασα το exodus αλλά παίζει μόνο απο συγκεκριμένες πηγές πχ απο movies ανοίγει μόνο το people watching απο όπου άλλου κι αν μπεις δεν ανοίγει τπτ. Το ίδιο και στις σειρές. Σε εσάς τι κάνει ?

Εγω σήμερα πέρασα το exodus αλλά παίζει μόνο απο συγκεκριμένες πηγές πχ απο movies ανοίγει μόνο το people watching απο όπου άλλου κι αν μπεις δεν ανοίγει τπτ. Το ίδιο και στις σειρές. Σε εσάς τι κάνει ?

αυτό κάνει και σε εμένα, το δοκίμασα και με kodi 15.2 και με 16 μόλις τώρα

Το δοκιμαζω απο προχθες που βγηκε το exodus,σε ταινιες τουλαχιστον εχει παιξει τα παντα.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Και γώ απόψε είδα μέσω EXODUS τα νέα επεισόδια της σειράς X-Files χωρίς κανένα πρόβλημα.

Υπάρχει πρόβλημα ...μετα το update......υπομονή ...θα δείξει...

Και σε εμένα παίζει διαφορά αλλά όπως είπαμε απο την κλασική οθόνη που έχει ταινίες και σειρές αν μπεις απο οποίο σορτάρισμα κι αν δοκιμάζεις να μπεις δεν παίζει τπτ. Μόνο αν μπεις απο το people watching όπου θα δεις μερικές σελίδες με ταινίες και τπτ άλλο . Επίσης μέσω searching δεν βρίσκει τπτ...

Όποτε το ότι λένε μερικοί εγω είδα το τάδε επεισόδιο δεν λέει κάτι ...και εγω είδα κάτι αλλά δεν παίζει χιλιάδες αλλά κάτι!! Όποτε μάλλον το addon απλά δεν λειτουργεί στην παρούσα στιγμή.

Αυτή η επιμονή κάποιων να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα είναι τρομερή.... 100 άτομα αν τους πουν ότι δεν λειτουργεί, αν αυτοί μπουν και δουν την αγαπημένη τους σειρά θα γράψουν ότι λειτουργούν όλα χωρίς πρόβλημα!!!

Δοκιμάσατε να βρείτε κάτι άλλο? ή είδατε το σήριαλ σας και τέλος?

Αν αυτό κάνατε , δεν έχω πρόβλημα μαγκιά σας, είμασταν τυχεροί που το βρήκατε! Αλλά μην μπαίνετε και γράφετε ότι σε εμένα παίζει το addon ! Γιατί απλά παραπληροφορείτε . Πείτε ότι βρήκα το σήριαλ μου αλλά οταν μετά έκανα αναζήτησή απλά δεν δούλευε...

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το δοκιμαζω απο προχθες που βγηκε το exodus,σε ταινιες τουλαχιστον εχει παιξει τα παντα.

Με ποιο τροπο ψάχνεις τις ταινίες και είδες ότι παίζει...τα πάντα? αφού το searching δεν δουλεύει!! Όπως και όλα τα σορταρισματα πλην απο ένα που ανέφερα και το οποίο έχει 4-5 σελίδες ταινίες και παπαλα! Αυτό είναι τα πάντα?!

Edited by THANKIN

Από το επίσημο forum που δίνει και μια εξήγηση, γιατί κάποιοι εξακολουθούν και βλέπουν, ενώ άλλοι όχι...

There are known issues with Exodus affecting many, but not all, sections. All will be corrected after the weekend. In the meantime you can continue to use Trakt and IMDB list functionality within Exodus or switch to another add-on until it is resolved. Will update as appropriate.<br />

<br />

Note - If it appears to be working still you are seeing cached results. If you clear your cache these will be lost so you may not want to do this but even cached results will fail eventually.

Και σε εμένα παίζει διαφορά αλλά όπως είπαμε απο την κλασική οθόνη που έχει ταινίες και σειρές αν μπεις απο οποίο σορτάρισμα κι αν δοκιμάζεις να μπεις δεν παίζει τπτ. Μόνο αν μπεις απο το people watching όπου θα δεις μερικές σελίδες με ταινίες και τπτ άλλο . Επίσης μέσω searching δεν βρίσκει τπτ...

Όποτε το ότι λένε μερικοί εγω είδα το τάδε επεισόδιο δεν λέει κάτι ...και εγω είδα κάτι αλλά δεν παίζει χιλιάδες αλλά κάτι!! Όποτε μάλλον το addon απλά δεν λειτουργεί στην παρούσα στιγμή.

Αυτή η επιμονή κάποιων να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα είναι τρομερή.... 100 άτομα αν τους πουν ότι δεν λειτουργεί, αν αυτοί μπουν και δουν την αγαπημένη τους σειρά θα γράψουν ότι λειτουργούν όλα χωρίς πρόβλημα!!!

Αν αυτό κάνατε , δεν έχω πρόβλημα μαγκιά σας, είμασταν τυχεροί που το βρήκατε! Αλλά μην μπαίνετε και γράφετε ότι σε εμένα παίζει το addon ! Γιατί απλά παραπληροφορείτε . Πείτε ότι βρήκα το σήριαλ μου αλλά οταν μετά έκανα αναζήτησή απλά δεν δούλευε...

Με ποιο τροπο ψάχνεις τις ταινίες και είδες ότι παίζει...τα πάντα? αφού το searching δεν δουλεύει!! Όπως και όλα τα σορταρισματα πλην απο ένα που ανέφερα και το οποίο έχει 4-5 σελίδες ταινίες και παπαλα! Αυτό είναι τα πάντα?!

Φιλε μου εννοω οτι οποια ταινια και να διαλεξω την αναπαραγαγη αμεσα και σε πολυ καλη ποιοτητα.....

Οποτε εγω γραφω καθαρα για θεμα αναπαραγωγης χωρις σπασιματα κολληματα και αλλα χαριτωμενα.....

Και ναι σε searching δεν μου εβγαζε παντα τα αποτελεσματα που περιμενα.

Αλλα εγω ειμαι καλλυμενος ετσι....:)

Φιλε μου εννοω οτι οποια ταινια και να διαλεξω την αναπαραγαγη αμεσα και σε πολυ καλη ποιοτητα.....

Οποτε εγω γραφω καθαρα για θεμα αναπαραγωγης χωρις σπασιματα κολληματα και αλλα χαριτωμενα.....

Και ναι σε searching δεν μου εβγαζε παντα τα αποτελεσματα που περιμενα.

Αλλα εγω ειμαι καλλυμενος ετσι....:)

Θα συμφωνήσω μόνο στο ότι και σε μένα ότι τελικά έπαιξε το έπαιζε εύκολα με ποιότητα ως και 1080 χωρίς προβλήματα. Αλλά έπαιζε μόνο ότι υπήρχε στην ενότητα people watching όπου εμφανίζει σε εμένα μόνο 4-5 σελίδες τίτλους. Τίποτα άλλο δεν παίζει απο καμια άλλη ενότητα δεν φορτώνει τίποτα στο δε searching δεν βγάζει τίποτα . Ας ελπίσουμε ότι θα στρώσει σύντομα .

Καμία παραπληροφόρη δεν υπάρχει, εγώ αυτή τη χρήση έκανα στο addon και αυτό έγραψα ότι δουλεύει, δεν αναφέρθηκα γενικά και δεν προσπάθησα να πείσω κανέναν για το αν δουλεύει ή όχι.

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Καμία παραπληροφόρη δεν υπάρχει, εγώ αυτή τη χρήση έκανα στο addon και αυτό έγραψα ότι δουλεύει, δεν αναφέρθηκα γενικά και δεν προσπάθησα να πείσω κανέναν για το αν δουλεύει ή όχι.

Φίλε μου το θέμα είναι να δίνουμε χρηστικές πληροφορίες. Εσύ έγραψες ότι είδες τα νέα επεισόδια απο ένα σήριαλ ως σχόλιο στους υπόλοιπους που γράφουν ότι γενικά δεν δουλεύει. Οκ αυτό βοηθά αυτούς που θέλουν να δουν το συγκεκριμένο σήριαλ. Δεν μας είπες ούτε το τροπο που το βρήκες , απο ποια ενότητα μπήκες αν το βρήκες απο το search , ή ότιδηποτε άλλο. Απλά ότι είδες το σήριαλ! Συγχαρητήρια! Άλλη ανεύρεση έκανες? δούλεψε? στις ενότητες μπήκες? δούλευαν ?

Και εγω μπήκα και είδα ένα επεισόδιο χθες απο το Star Wars! Δούλευε σε 720 άψογα! Δεν μπήκα να γράψω όμως ως απάντηση στους υπόλοιπους που λένε δεν δουλεύει , εγω είδα το Star Wars και δούλευε τέλεια ! Και αντε γεια! Είδα ότι δεν δούλευε τπτ εκτος απο την ενότητα που μπήκα και αυτό έγραψα. Την γενικότητα για να ενημερώσω τους πολλούς .

Ότι έπαιζε ένα επεισόδιο μιας ταινίας δεν λέει κάτι! Δεν λέμε ότι δεν δουλεύει καθόλου! Αλλά ότι δουλευει σε ένα ελάχιστο ποσοστό.

Και όλα αυτα τα γράφω γιατί πολλοί εδώ οταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε κάποιο addon και καταγράφεται μπαίνει και κάποιος έξυπνος και γράφει εμένα δουλευει κανονικά! Γιατί απλά είδε κάτι!

Σαν πηγαίνουμε σε ένα άδειο σούπερ μάρκετ με άδεια ράφια. Αλλά εμείς ψωνίζουμε τσίχλες που τυχαίνει να του έχουν ξεμείνει. Βγαίνουμε απο το μάρκετ μας βρίσκει ένας άλλος πελάτης μας ρωτά έχει προϊόντα μέσα γιατί άκουσα ότι πάει για κλείσιμο. Και εμείς απαντάμε επειδή βρίσκαμε τις τσίχλες, ναι κανονικά ανοικτό είναι μπες!

Αυτό κάνουμε οταν λέμε σήμερα ότι το exodus δουλευει! Βρήκαμε με κάποιο τροπο που ούτε όνομα κόπο κανεις να μας πεις πως τα βρήκες και λέμε ότι δουλευει κανονικά!

Edited by THANKIN

Λοιπον εχω αυτην την στιγμη 2 μηχανακια,το ενα με android(1ο),το αλλο με windows(2ο),ε το 2ο τρεχει και βλεπει τα παντα καλυτερα.Τι εννοοω,στο 1ο δεν βλεπει τιποτα μεσα αυτην την στιγμη το μενου<<δεκαετιες>> ενω το 2ο οχι μονο βλεπει ταινιες εκει αλλα τις τρεχει νερακι.

Το εχει προσεξει αλλος αυτο??

Τα μηχανακια ειναι αυτα που δειχνω εδω....

http://i66.tinypic.com/246vr04.jpg

ασχολήθηκα χθες να στεισω το openelec με quasar μονο και μπορω να πω λειτουργει αψογα σε ολα

-διαλέγεις ποιοτητα να streamarei

-υποτίτλους τραβάει απο το opensubtitles γρήγορα φυσικα μπορεις να διαλεξεις και απο αλλη πηγη οπως το subtitles.gr αν το εχεις βαλει

-αφου φτιαξεις λιστα με τις σειρές που παρακολουθεις εχει κανονικότατη ενημερωση για τα νεα επεισόδια σε διαφορετικο menu χωρίς να ψαχνεσε..

σαν μπουσουλα στο σετταρισμα χρησημοποιστε αυτο το site http://howtomediacenter.com/en/install-quasar-kodi-complete-guide-part-1/

διαβαζοντας και τα 3 part.

το quasar για android μη το βαλετε απο repo αλλα κατευθειαν με zip που θα κατεβασετε απο εδω https://github.com/scakemyer/plugin.video.quasar/releases

providers εβαλα απο το super repo και οχι οπως αναφερει στο part2

http://srp.nu

-provider manager

-kickass

-rarbg

-magnetdl

τα παραπανω ειναι υπεραρκετά με πολλους seaders. αν θελετε παιξτε και με τους υπόλοιπους αφου πρώτα το στήσετε σωστα.

αφου τελειώσετε μετα παραπανω ειστε ετοιμοι με το quasar αλλα δειτε καιτο part 3

η ευκολια που προσφέρει ειναι μαγικη αμα παρακολουθειτε πολλες σειρες οπως εγω ,θα σας παρει λίγη ωριτσα να ορίσετε πρωτη φορα τις σειρες και ποια εχετε ειδη whatched αλλα απο εκει και περα ... μετραει

αφου τελειωσετε με το quasar υπαρχει ενα προγραμμα στο superrepo trakt. οχι το quasar trakt εγω με αυτο καταφερα και εκανα μπαχαλο τη βιβλιοθηκη το σκετο trakt.

εαν το βαλετε καθε φορα που θα το τρεχετε αυτο θα συνχρονιζει στο trakt τα επεισοδειαπ ου εχετε παρακολουθησει απο το quasar αυτοματα. για ενημερωση νεων επεισοδίων δε μας αφορα καθως το κανει το quasar απο μονο του στη βιβλιοθηκη που κανατε απο το part 3

οσο υπαρχουν torrents και προγραμματα σαν το quasar δε θα πλακονομαστε για το ποιες πηγες παιζουν στο genesis exodus και velocity . θα παιζουν ολα.

Φίλε μου το θέμα είναι να δίνουμε χρηστικές πληροφορίες. Εσύ έγραψες ότι είδες τα νέα επεισόδια απο ένα σήριαλ ως σχόλιο στους υπόλοιπους που γράφουν ότι γενικά δεν δουλεύει. Οκ αυτό βοηθά αυτούς που θέλουν να δουν το συγκεκριμένο σήριαλ. Δεν μας είπες ούτε το τροπο που το βρήκες , απο ποια ενότητα μπήκες αν το βρήκες απο το search , ή ότιδηποτε άλλο. Απλά ότι είδες το σήριαλ! Συγχαρητήρια! Άλλη ανεύρεση έκανες? δούλεψε? στις ενότητες μπήκες? δούλευαν ?

Και εγω μπήκα και είδα ένα επεισόδιο χθες απο το Star Wars! Δούλευε σε 720 άψογα! Δεν μπήκα να γράψω όμως ως απάντηση στους υπόλοιπους που λένε δεν δουλεύει , εγω είδα το Star Wars και δούλευε τέλεια ! Και αντε γεια! Είδα ότι δεν δούλευε τπτ εκτος απο την ενότητα που μπήκα και αυτό έγραψα. Την γενικότητα για να ενημερώσω τους πολλούς .

Ότι έπαιζε ένα επεισόδιο μιας ταινίας δεν λέει κάτι! Δεν λέμε ότι δεν δουλεύει καθόλου! Αλλά ότι δουλευει σε ένα ελάχιστο ποσοστό.

Και όλα αυτα τα γράφω γιατί πολλοί εδώ οταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε κάποιο addon και καταγράφεται μπαίνει και κάποιος έξυπνος και γράφει εμένα δουλευει κανονικά! Γιατί απλά είδε κάτι!

Σαν πηγαίνουμε σε ένα άδειο σούπερ μάρκετ με άδεια ράφια. Αλλά εμείς ψωνίζουμε τσίχλες που τυχαίνει να του έχουν ξεμείνει. Βγαίνουμε απο το μάρκετ μας βρίσκει ένας άλλος πελάτης μας ρωτά έχει προϊόντα μέσα γιατί άκουσα ότι πάει για κλείσιμο. Και εμείς απαντάμε επειδή βρίσκαμε τις τσίχλες, ναι κανονικά ανοικτό είναι μπες!

Αυτό κάνουμε οταν λέμε σήμερα ότι το exodus δουλευει! Βρήκαμε με κάποιο τροπο που ούτε όνομα κόπο κανεις να μας πεις πως τα βρήκες και λέμε ότι δουλευει κανονικά!

Ρε συ δεν έχει νόημα όλο αυτό το offtopic, καταλαβαίνω γιατί τα "παίρνεις", αλλά από την άλλη πλευρά δέξου και το γεγονός ότι ο καθένας μας εδώ μέσα παραθέτει τις εμπειρίες του με βάσει τις γνώσεις του, τη χρήση που κάνει στα addon του Kodi αλλά και τον χρόνο που διαθέτει, δεν πρέπει να μηδενίζουμε τις πληροφορίες που δίνονται.

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Ρε συ δεν έχει νόημα όλο αυτό το offtopic, καταλαβαίνω γιατί τα "παίρνεις", αλλά από την άλλη πλευρά δέξου και το γεγονός ότι ο καθένας μας εδώ μέσα παραθέτει τις εμπειρίες του με βάσει τις γνώσεις του, τη χρήση που κάνει στα addon του Kodi αλλά και τον χρόνο που διαθέτει, δεν πρέπει να μηδενίζουμε τις πληροφορίες που δίνονται.

Σωστά τα λες. Απλά είμαι λίγο απαιτητικός. Προσπαθώ να περάσω το νόημα ότι πρέπει να δίνουμε χρηστικές πληροφορίες. Η πληροφορία εγω είδα τα επεισόδια του τάδε σήριαλ χωρίς να λέμε ότι παίζει ελάχιστα ή σχεδόν τίποτα δεν λέει σχεδόν τίποτα. Σαν να λες σε φόρουμ μαγειρικής ότι εμενα μου αρέσει το στιφάδο!

Ο καθένας γράφει με βαση τις γνωσεις του. Αν σε καποιον που δε καταλαβαίνει πως λειτουργεί κάτι αλλα συνάμα του λειτουργεί όμως το κομμάτι που τον ενδιαφέρει θα θεωρεί οτι το πρόγραμμα λειτουργει. Και θα το γράψει. Ετσι ειναι μια κοινότητα. Ο καθένας την εμπειρία του ειτε μας αρέσει ειτε οχι. Αν εσυ και εγω ειμαστε πιο απαιτητικοι θα πρέπει να είμαστε με τους εαυτούς μας. Αυτο σημαίνει οτι αν θελουμε εξειδίκευση σε ενα πρόβλημα θα ψαχτουμε κάπου που γράφει ο δημιουργός. Θα ενημερωθούμε απο προτο χερι και ισως συμβαλουμε και σε μια αναφορά καποιου bug. https://forums.tvaddons.ag/lambda-s-xbmc-addons/. Οι προτάσεις που προσβαλουν νομιζω δε χωρανε σε ενα φορουμ γενικό τεχνολογίας. Ο καθενας εχει κάποιο επίπεδο γνωση;ς και αντίληψης. Αν δε μας κάνουν οι θέσεις του η της προσπερναμε η αποχωρουμε. Δε προσβαλουμε, εστω και ευγενικά

Η πληροφορια,σαν πληροφορια,οσο ακυρη και να ειναι παντα μας χρειαζεται,ειδικα εαν ασχολησται εστω και λιγο σαν dev,θα εχετε καταλαβει οτι και το παραμικρο παιζει τον ρολο του.

Χωρις την βοηθεια ολων εδω μεσα δεν θα μπορουσαμε να βελτιωσουμε το εκαστοτε project.......:)

Εντάξει ρε παιδιά κάποιοι ξέρετε πολλά addons για ταινίες και αθλητικά, και έχετε τον kodi χρονια και άλλοι εδώ μέσα μαζι με εμένα τον εχουμε λιγο καιρο εγω συγκεκριμένα ενα 4μηνο τον εχω στο λαπτοπ,και ψαχνόμαστε γενικά συνεχώς για καινούρια addons ταινιων,σειρων,και αθλητικων,και όταν οι πληροφορίες είναι λιγοστές είναι δυσκολότερα και συμφωνω με τα λογια του kostast1 πιο πάνω.