letom Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 NIKOS_00 μάλλον δικό σου είναι το κανάλι γιατί το λινκ που έβαλες είναι από τον youtube editor :) To βίντεο είναι αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=mYuJ_36TjKU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappao Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Καλημέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς αν το Trakt ενημερώνεται όταν αναπαράγω μια αποθηκευμένη ταινία μέσω του Kodi player και αν ναι, τι ρυθμίσεις χρειάζονται ; Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά ;) Παράθεση pappao Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Καλημέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς αν το Trakt ενημερώνεται όταν αναπαράγω μια αποθηκευμένη ταινία μέσω του Kodi player και αν ναι, τι ρυθμίσεις χρειάζονται ; Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά ;)Πρέπει να κάνεις pair μέσα από τα settings του Addon που δουλεύεις. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris13s Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Δεν έμπαινε το sports devil και έκανα εκ νέου εγκατάσταση του alivegr.net/master, αλλά δεν μου βγάζει ούτε το colossus repository ούτε το sportsdevil. Έχει κάποιο πρόβλημα το repository; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Δεν έμπαινε το sports devil και έκανα εκ νέου εγκατάσταση του alivegr.net/master, αλλά δεν μου βγάζει ούτε το colossus repository ούτε το sportsdevil. Έχει κάποιο πρόβλημα το repository; colossus repository Τέλος ! Το sports devil δουλεύει .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris13s Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 colossus repository Τέλος ! Το sports devil δουλεύει .. Και πως βάζω το sportsdevil τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 NIKOS_00 μάλλον δικό σου είναι το κανάλι γιατί το λινκ που έβαλες είναι από τον youtube editor :) To βίντεο είναι αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=mYuJ_36TjKU Thanks Sent from my iPad using Tapatalk Pro ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα παιδιά. Δεν έμπαινε το sports devil και έκανα εκ νέου εγκατάσταση του alivegr.net/master, αλλά δεν μου βγάζει ούτε το colossus repository ούτε το sportsdevil. Έχει κάποιο πρόβλημα το repository; Το colossus πεθανε!! Αν θες sportdevil,καντο απο το Maverick Ψαξε google Maverick addon και περνά το Εκεί μέσα έχει και ενημερωμένο sportdevil Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Και πως βάζω το sportsdevil τώρα; Υπάρχει σε πολλά repository ! Thgiliwt,hermes,kodil....κτλ http://whyingo.org/how-to-install-kodil-repository-kodi-17-krypton/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Υπάρχει σε πολλά repository ! Thgiliwt,hermes,kodil....κτλ http://whyingo.org/how-to-install-kodil-repository-kodi-17-krypton/ Twighlight πλέον οχι Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Με αυτό το terrarium άκρη δεν βγάζω.Ούτε πως θα το κάνω να πιάνει όλη την tv.οπότε υπάρχει τίποτα σε Lodi που να παίζει ταινίες και σειρές..Εχω συνδρομή κι στο realdebrid αλλά τζάμπα την έχω..δεν μπορώ να δω τότε από πουθενά εδώ και κανένα 3μηνο Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Με αυτό το terrarium άκρη δεν βγάζω.Ούτε πως θα το κάνω να πιάνει όλη την tv.οπότε υπάρχει τίποτα σε Lodi που να παίζει ταινίες και σειρές..Εχω συνδρομή κι στο realdebrid αλλά τζάμπα την έχω..δεν μπορώ να δω τότε από πουθενά εδώ και κανένα 3μηνο Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι εννοείς δεν πιάνει όλη την tv ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Με αυτό το terrarium άκρη δεν βγάζω.Ούτε πως θα το κάνω να πιάνει όλη την tv.οπότε υπάρχει τίποτα σε Lodi που να παίζει ταινίες και σειρές..Εχω συνδρομή κι στο realdebrid αλλά τζάμπα την έχω..δεν μπορώ να δω τότε από πουθενά εδώ και κανένα 3μηνο Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜιλάς για Android; Αν ναι, τότε δεν υπάρχει πιο απλό πρόγραμμα. Σε 2 tv box παίζει τέλεια. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 (edited) Ναι μιλαω για Android και την εφαρμογή από το app store...υπότιτλους υποστηριζει;λάθος ..για κάποιοι λογο δεν μου εμφανίζονταν το κουμπί για να ανοίξω την οθόνη.Μετά από νεο install όλα καλά..απλά δεν έχω υπότιτλους.υποστήριζε ο real debrid? Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 30, 2017 by dimgeo Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Ναι μιλαω για Android και την εφαρμογή από το app store...υπότιτλους υποστηριζει;λάθος ..για κάποιοι λογο δεν μου εμφανίζονταν το κουμπί για να ανοίξω την οθόνη.Μετά από νεο install όλα καλά..απλά δεν έχω υπότιτλους.υποστήριζε ο real debrid? Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από τι ξέρω το Terrarium tv δεν υπάρχει επίσημα στο playstore . Η τελευταία έκδοση είναι η 1.8.3 , υπότιτλους υποστηρίζει + realdebrid .Εάν εννοείς την αναλογία του Video απλά σαν Player επιλέγεις τον mx player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Ναι μιλαω για Android και την εφαρμογή από το app store...υπότιτλους υποστηριζει;λάθος ..για κάποιοι λογο δεν μου εμφανίζονταν το κουμπί για να ανοίξω την οθόνη.Μετά από νεο install όλα καλά..απλά δεν έχω υπότιτλους.υποστήριζε ο real debrid? Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ έχω την 1.8.1 και real-debrid υποστηρίζει κανονικα. Πήγαινε ρυθμίσεις κάτω κάτω και κάνε authorize Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Προφανώς η εφαρμογή που είχα δεν είχε καμία σχέση με την 1.8.3 που έβαλα τώρα..την ρύθμισα και λέω να απολαύσω λίγο τον green arrow αλλά δυστυχώς με υπότιτλο του opensubtitles που νέα δεις κάτι..αλλά αντ άλλων..οπότε μένουμε να δούμε αν παίζει κάτι στο kodi Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Προφανώς η εφαρμογή που είχα δεν είχε καμία σχέση με την 1.8.3 που έβαλα τώρα..την ρύθμισα και λέω να απολαύσω λίγο τον green arrow αλλά δυστυχώς με υπότιτλο του opensubtitles που νέα δεις κάτι..αλλά αντ άλλων..οπότε μένουμε να δούμε αν παίζει κάτι στο kodi Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν έχεις θέμα με υπότιτλους στο Terrarium, τότε θα έχεις και στο Kodi. Sent from my i15-TCL using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappao Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Πρέπει να κάνεις pair μέσα από τα settings του Addon που δουλεύεις. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Φίλε μου σ ευχαριστώ για την απάντησή σου. Αν εννοείς να έχω κάνει pair την εφαρμογή trakt μέσα από τις ρυθμίσεις της με τον λογ/σμό μου, το έχω κάνει. Αλλά δυστυχώς, όταν παίζω μια ταινία που την έχω αποθηκευμένη στο δίσκο, δεν ενημερώνεται αυτόματα ο λογ/σμός μου (αν έγινα κατανοητός). Εσύ το έχεις κάνει και δούλεψε ; Παράθεση pappao Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Προφανώς η εφαρμογή που είχα δεν είχε καμία σχέση με την 1.8.3 που έβαλα τώρα..την ρύθμισα και λέω να απολαύσω λίγο τον green arrow αλλά δυστυχώς με υπότιτλο του opensubtitles που νέα δεις κάτι..αλλά αντ άλλων..οπότε μένουμε να δούμε αν παίζει κάτι στο kodi Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν θελεις για να μην εχεις μονο απο opensubtitles αλλα και απο subtitles.gr οταν ειναι να παιξεις το επεισοδιο απο terraium,διαλεξε open with... και επελεξε το kodi Στην ανοιγει στο kodi και ετσι μπορεις να δοκιμασεις κατα τα γνωστα και απο το subtitles.gr Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Φίλε μου σ ευχαριστώ για την απάντησή σου. Αν εννοείς να έχω κάνει pair την εφαρμογή trakt μέσα από τις ρυθμίσεις της με τον λογ/σμό μου, το έχω κάνει. Αλλά δυστυχώς, όταν παίζω μια ταινία που την έχω αποθηκευμένη στο δίσκο, δεν ενημερώνεται αυτόματα ο λογ/σμός μου (αν έγινα κατανοητός). Εσύ το έχεις κάνει και δούλεψε ;Φυσικά,.για αυτό το αναφέρω. Έχω κάνει τεστ και με Kodi,.αλλά και με Terrarium. Και από τα 2 γίνεται σωστή ενημέρωση του TRAKT. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Αν έχεις θέμα με υπότιτλους στο Terrarium, τότε θα έχεις και στο Kodi. Sent from my i15-TCL using Tapatalk Δεν είναι έτσι, από subtitles.gr έχει περισσότερες επιλογές για υπότιτλους και είναι από τα ελληνικά site, στο open εκτός ότι έχει λιγότερες επιλογές υπάρχουν και αρκετοί που είναι Google translate ----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε μου σ ευχαριστώ για την απάντησή σου. Αν εννοείς να έχω κάνει pair την εφαρμογή trakt μέσα από τις ρυθμίσεις της με τον λογ/σμό μου, το έχω κάνει. Αλλά δυστυχώς, όταν παίζω μια ταινία που την έχω αποθηκευμένη στο δίσκο, δεν ενημερώνεται αυτόματα ο λογ/σμός μου (αν έγινα κατανοητός). Εσύ το έχεις κάνει και δούλεψε ; Έχεις ρυθμίσει την εφαρμογή να το κάνει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Με το star tec τι γινετε; Βαζω διευθηνση αλλα δεν παιζει. http://gen-tec.co/gentecwiz/ Κάτι γράφεις λάθος,δοκίμασε ξανά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappao Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Φυσικά,.για αυτό το αναφέρω. Έχω κάνει τεστ και με Kodi,.αλλά και με Terrarium. Και από τα 2 γίνεται σωστή ενημέρωση του TRAKT. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Έχεις ρυθμίσει την εφαρμογή να το κάνει αυτό? Φίλε junglist, επειδή αναφέρεις και το terrarium ίσως δεν έγινα κατανοητός. Μιλάω για την περίπτωση που χρησιμοποιώ το kodi ως media player αποκλειστικά κι όχι βλέποντας μια ταινία μέσω κάποιου addon (exodus, quasar κλπ). Αν γίνεται μ' αυτόν τον τρόπο, σου είναι εύκολο να μου πεις τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει. Υ.Γ Το ερώτημά μου ισχύει και για το φίλο leo06, ο οποίος μου απάντησε μετά απο σένα. Παράθεση pappao Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Φίλε junglist, επειδή αναφέρεις και το terrarium ίσως δεν έγινα κατανοητός. Μιλάω για την περίπτωση που χρησιμοποιώ το kodi ως media player αποκλειστικά κι όχι βλέποντας μια ταινία μέσω κάποιου addon (exodus, quasar κλπ). Αν γίνεται μ' αυτόν τον τρόπο, σου είναι εύκολο να μου πεις τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει. Υ.Γ Το ερώτημά μου ισχύει και για το φίλο leo06, ο οποίος μου απάντησε μετά απο σένα. Settings-addons-my addons-program addons-trakt-configure scrobbling και synchronize κάνε τις ρυθμίσεις που θέλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappao Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Settings-addons-my addons-program addons-trakt-configure scrobbling και synchronize κάνε τις ρυθμίσεις που θέλεις Τις έχω κάνει αυτές τις ρυθμίσεις φίλε leo06 αλλά δυστυχώς δεν...:O Αν κάποια ρύθμιση δεν είναι σωστή ή μου διαφεύγει κάτι, δεν ξέρω. Πάντως σ' ευχαριστώ για τη βοήθεια. Παράθεση pappao Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts