letom Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 το sportsdevill πως θα το κατεβασω χειροκινητα; δεν υπαρχει στο fusion. Πάρε: http://www.mediafire.com/file/4a24lr84m8hdori/plugin.video.SportsDevil-2017-03-28.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Το tvaddons που είχε και το sportdevil επανήλθε μεν,αλλά έχουν φύγει πολλά πράγματα μεταξύ αυτών και το sportdevil Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Δηλαδή δεν παίζει καν; Ούτε χειροκίνητα που λένε κάποιοι; Να ξέρουμε το θα κάνουμε για τον αγώνα το βράδυ Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Δηλαδή δεν παίζει καν; Ούτε χειροκίνητα που λένε κάποιοι; Να ξέρουμε το θα κάνουμε για τον αγώνα το βράδυ Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk http://www.laola1.tv/en-int/live-schedule με χρηση vpn απο browser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 http://www.laola1.tv/en-int/live-schedule με χρηση vpn απο browser και μέσω acestream να συμπληρώσω :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 (edited) Δηλαδή δεν παίζει καν; Ούτε χειροκίνητα που λένε κάποιοι; Να ξέρουμε το θα κάνουμε για τον αγώνα το βράδυ Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Αν δεν το έχεις περασμένο,βάλτο χειροκίνητα Αν το έχεις,οκ Παίζουν,εγώ τώρα βλέπω τένις που το δοκίμασα Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited June 11, 2017 by nik1975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 http://www.laola1.tv/en-int/live-schedule με χρηση vpn απο browser μπαίνω από turbo vpn apk και στο laola έχω κάνει login , αλλά για να παίξει κάποιο από τα ματς που εχει τώρα μου ζητάει να γίνω premium member , έτσι συμβαίνει γενικά ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Κι έτσι επανήλθε και το uk turk playlist http://koditips.com/uk-turk-playlists-kodi-sports-live-movies-tv/ Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 μπαίνω από turbo vpn apk και στο laola έχω κάνει login , αλλά για να παίξει κάποιο από τα ματς που εχει τώρα μου ζητάει να γίνω premium member , έτσι συμβαίνει γενικά ? Δεν χρειαζεται login!!! Σε android .... ανοιξε το browser σαν desktop ( και στο dolphin και στο chrome υπαρχει η επιλογη και δουλευει!! ) Ανοιξε πρωτα το vpn app και μετα το browser (για vpn δοκιμασα full εκδοση του VPN Master ) Για pc απλα κανε εγκατασταση καποιο vpn προσθετο πχ για chrome https://chrome.google.com/webstore/detail/unlimited-free-vpn-hola/gkojfkhlekighikafcpjkiklfbnlmeio?hl=en (υπαρχει το ιδιο και για firefox) .Για χωρα Αγγλία η usa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marat Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Παιδες θελω να δω τον τελικο μπασκετ , ποιο add on προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Παιδες θελω να δω τον τελικο μπασκετ , ποιο add on προτεινετε? Η απάντηση σου έχει δοθεί ... διάβασε τα ποιο πάνω post.... laola1.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marat Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 δεν βρισκω το ποστ , μπορεις να με βοηθησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 (edited) δεν βρισκω το ποστ , μπορεις να με βοηθησεις? Από browser όχι από Kodi . Aνοιξε αυτή την διεύθυνση http://www.laola1.tv/en-int/live-schedule από το browser (χρειάζεται vpn) ... Οδηγίες #3948 Από εκεί βλέπω τώρα σε 720p Edited June 11, 2017 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Βλέπω από sportsdevil αλλα ισραηλιτικής περιγραφής αρκετά καλή ποιότητα από dimosports Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 (edited) Βλέπω από sportsdevil αλλα ισραηλιτικής περιγραφής αρκετά καλή ποιότητα από dimosports Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk ΝΑΙ και από εκεί μπορείς ... Απλά δεν μπορώ την περιγραφή ... Προτιμώ φυσικο ήχο .. Χωρίς περιγραφή ... Και ατάκες ... Θα Παίξεις 50-50 άκουσες τι σου είπα... 50-50 Μαλακα :lol::lol: Edited June 11, 2017 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undeadpunk Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 ρε παιδιά προσπαθώ να κάνω καστ από λαόλα με βπν από το κινητό στη τηλεόραση με χρωμκάστ και δεν γίνεται, μόνο αν κλείσω βπν έχετε καμία γρήγορη λύση? Σας ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Για τον τελικό,αφήστε το kodi,βάλτε το modbro από εδώ,apk αρχείο είναι https://mobdroapp.com/mobdro-apk-download/ Και μετά καμπάνα από Arena 2 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Specto πήρε update, επανέρχονται σιγά σιγά Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Specto πήρε update, επανέρχονται σιγά σιγά Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όσα είναι για ταινίες και σειρές δεν θα έχουν πρόβλημα τουλάχιστον έτσι φαίνεται Πρόβλημα έχουν τα live channels,αυτά είναι χλωμό να επανελθουν Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Όσα είναι για ταινίες και σειρές δεν θα έχουν πρόβλημα τουλάχιστον έτσι φαίνεται Πρόβλημα έχουν τα live channels,αυτά είναι χλωμό να επανελθουν Sent from my iPad using Tapatalk Pro Κανένα δεν θα έχει πρόβλημα.... ούτε ταινίες..... ούτε live channels. Όπως ήταν πριν που κάθε τόσο άλλαζαν πρόσθετα και repo έτσι είναι τώρα και έτσι θα είναι με το kodi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 (edited) Το vpn στο laola, χρειαζεται για ολα τα ματς η μονο για τα ελληνικα? Επισης υπαρχει για android κανα καλο δωρεαν vpn? Edited June 12, 2017 by zenix Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 ξανα εβαλα build με την διαφορα το παλιο ukturk το αφαιρεσα εβαλα το καινουριο.πως μπορω να το κανω να εμφανιζεται στο μενου των builds πχ θελω να το βαλω εκει που λεει ταινιες. Ενω ειναι ευκολο χρειαζεται μια διαδικασια απο "κλικ" στο κοντι την οποια ακριβως δεν την θυμαμαι. Αμα ψαξεις στο google θα βρεις πολλες τετοιες σελιδες. Παει καπως ετσι: settings-skin- διαμορφωση αρχικου μενου- διαμορφωση υπομενου κ.λ.π. Επειδη σιγουρα κατι ξεχναω πηγαινε google για σιγουρια. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnstef Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Καλησπερα...εχω σε ταμπλετ και box 4.4.2 Θα ειναι οκ αν βαλω την 17 του kodi με πλαγιο τροπο οπως περιγραφετε σε διαφορα βιντεο μεσω ebmc η δεν αξιζει και να μεινω στην παλια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisv Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 (edited) Καλησπερα...εχω σε ταμπλετ και box 4.4.2 Θα ειναι οκ αν βαλω την 17 του kodi με πλαγιο τροπο οπως περιγραφετε σε διαφορα βιντεο μεσω ebmc η δεν αξιζει και να μεινω στην παλια.... Και εγω με 4.4.2 ειμαι. Εβαλα απο δω το FTMC http://freaktab.com/forum/tv-player-support/general-tv-player-dicussions/xbmc-talk/575588-ftmc (arm general) και εχω το κεφαλι μου ησυχο. Περνα το αφοβα εγκαταλειποντας το επισημο kodi. Δεν χρειαζεται κανενας πλαγιος τροπος. Μονο που θα σου πρότεινα απο την εμπειρια μου αν εχεις μνημη 1 gb στα μηχανακια σου να ΜΗΝ βαλεις κανενα build αλλα να κανεις το σεταρισμα μονος σου. Παιρνει λιγο χρονο και ψαξιμο αλλα αξιζει τον κοπο. Tο δικο μου beelink x2 πεταει πλεον. Στάλθηκε από το thl 4000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 12, 2017 by sakisv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 για windows και ubuntu εχουμε καμια ενναλακτικη μεχρι να στρωσει το exodus? οπως το terrarium πχ για android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts