letom Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 σε ευχαριστω φιλε μου..ετσι ακριβως ητανε..εκανα setup απο στικ και με ethernet.τελικα καταφερα να περασω το alive..τωρα εχω θεμα στα βιντεο.δεν μπορω να παιξω τιποτα.λες να φταιει παλυ το ασυρματο?.ξεκιναει μου βγαζει την λιστα με τους παροχους και μετα τους περναει εναν εναν χωρις αποτελεσμα..με περιοδικα μυνηματα τυπου να παω στο λινκ και να κανω pair.Αυτό δεν είναι πρόβλημα. Προφανώς οι πάροχοι είναι openload. Κάνε pair και θα παίξει η ταινία. Μπορείς να pair και από το κινητό αρκεί να είσαι στο ίδιο wifi με το box. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 (edited) σε ποιες smart tv παιζει το kodi.; μονο σε androιd;δεν ξερω ποιες μαρκες παιζουν. Σε καμμια smart δεν παιζει Μονο σε android tv. Sony σιγουρα και ισως philips,, sharp Edited June 2, 2017 by zenix Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Καλησπερα παιδια ,εχω το android box dolamee d5 και ειμαι με την 16.1,πως μπορω να παω στην 17,3(λογω θεματος ασφαλειας) χωρις ομως να χασω τα add ons που εχω και τις ρυθμισεις μου?Ευχχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 (edited) Καλησπερα παιδια ,εχω το android box dolamee d5 και ειμαι με την 16.1,πως μπορω να παω στην 17,3(λογω θεματος ασφαλειας) χωρις ομως να χασω τα add ons που εχω και τις ρυθμισεις μου?Ευχχαριστω post #3796 + μπορείς να κάνεις απευθείας update σε 17.3 από playstore χωρίς να χάσεις τιποτα ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε καμμια smart δεν παιζει Μονο σε android tv. Sony σιγουρα και ισως philips,, sharp Η Android TV δεν είναι smart; :lol::D:rotfl: ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σε ποιες smart tv παιζει το kodi.; μονο σε androιd;δεν ξερω ποιες μαρκες παιζουν. http://www.skroutz.gr/c/12/television/f/581114/Android-TV.html?keyphrase=smart+tv&page=1 Edited June 2, 2017 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 post #3796 + μπορείς να κάνεις απευθείας update σε 17.3 από playstore χωρίς να χάσεις τιποτα ενω εχω την 16.1 μπηκα playstore να παω σε 17.3 και δεν μου δινει την επιλογη να κανω ενημερωση,μου γραφει κατ.εγκαταστασης και ανοιγμα μονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 post #3796 + μπορείς να κάνεις απευθείας update σε 17.3 από playstore χωρίς να χάσεις τιποτα ενω εχω την 16.1 μπηκα playstore να παω σε 17.3 και δεν μου δινει την επιλογη να κανω ενημερωση,μου γραφει κατ.εγκαταστασης και ανοιγμα μονο Download και εγκατάσταση χειροκίνητα από https://kodi.tv/download Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Download και εγκατάσταση χειροκίνητα από https://kodi.tv/download Μπορω μηπως να μεινω με την 16??Στο προηγουμενο μηνημα σου αναφερεις... πως αν κατεβασω αυτο SPMC-16.7.0-spmc-1e54f91-armeabi-v7a.apk ....... μετα τι κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 (edited) Μπορω μηπως να μεινω με την 16??Στο προηγουμενο μηνημα σου αναφερεις... πως αν κατεβασω αυτο SPMC-16.7.0-spmc-1e54f91-armeabi-v7a.apk ....... μετα τι κανω? Είναι πιρούνι . Το κατεβάζεις και το κάνεις εγκατάσταση . 1: Άνοιξε το kodi 16.1 2: Πάρε backup με plugin.video.usbwizard https://youtu.be/q49ex6nuY1Q στην έκδοση 16.1 που είσαι . 3: Ανοίγεις το SPMC και κάνεις restore το backup από την έκδοση 16.1 ξανά μέσου του plugin.video.usbwizard (υπάρχουν και άλλα video για το πως λειτουργεί το usbwizard ) Επειδή το SPMC είναι πιρούνι μπορείς να έχεις ταυτόχρονα και τα δύο ..Και kodi και SPMC η εάν δεν θέλεις κάνεις απεγκατασταση το kodi Edited June 2, 2017 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Οπως εχω γραψει και εγω μερικες σελιδες πισω ειχα σοβαρο θεμα μετα το update του kodi σε 17.3 στο tv box μου (Mini M8S 2/8 android 5.1) Ενω εκτος kodi ειχα πληρη ταχυτητα (youtube,chrome etc ) σταθερα 8,9mbps/0.9Mbps Οταν ανοιγα το kodi ουσιαστικα σερνοταν η συνδεση. Μιλαμε το διεγραψα το ξαναπερασα και απο την σελιδα του και απο Play Store αλλα τιποτα. Ουτε το λινκ του fusion καταφερνε να ανοιξει (Η συνδεση δικτυου απετυχε) και φυσικα ουτε γλωσσα μπορουσα να αλλαξω ουτε κελυφος... Μετα απο χιλιες δυο ρυθμισεις εκανα restore από backup και το Spectro σερνοταν αγρια (2 λεπτα να ανοιξουν οι σειρες μου στο Myspectro) δεν δουλευαν οι υποτιτλοι στα Ελληνικα (subtitles.gr) και απο τα links ελαχιστα και με πολυ μεγαλη καθυστερηση. Οταν πατουσα χειροκινητα update στο addon απλα μετα απο κανα λεπτο επαιρνα μυνημα οτι απετυχε το update. Exodus τελειως νεκρο απο links. Τελικα ξαναπερασα την εκδοση 16.1 και ως δια μαγειας ΟΛΑ δουλευουν τελεια και πολυ γρηγορα οπως πριν την αναβαθμιση σε 17.3 Απλα το γραφω για οποιον φιλο εχει το ιδιο θεμα... Το τρελλο ειναι οτι στο κινητο (android 5.0.2) μου αλλα και στο pc (win 10) το kodi 17.3 παιζει με την ιδια συνδεση σφαιρα... Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Προσπαθω τοση ωρα να εγκαταστησω χειροκινητα στο tv box την εκδοση 17.3 αλλα τζιφος,μου βγαζει πως η εφαρμογη δεν εγκατασταθηκε... Θα μου αρεσε να μεινω στο 16.1 γιατι το εχω μαθει...τι θα συμβει αν μεινουμε στο 16.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Για να βάλουμε λιγάκι τα πράγματα στην θέση τους γιατί γράφονται ανακρίβειες. Το kodi 17.3 μπαίνει μόνο σε android tv box έκδοσης 5.0 και νεότερη. Για android 4.4 η μόνη επιλογή αυτή την στιγμή είναι το FTMC 16.2.28 το οποίο είναι fork του kodi 16. Αναβάθμιση από kodi 16 σε kodi 17 σε οποιαδήποτε πλατφόρμα χωρίς να χαθούν userdata δεν γίνεται έτσι απλά και κατά 99% θα είναι προβληματικό. Ούτε τα backup θα δουλέψουν σωστά από 16 σε 17. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης σε android 5 και μετά οι επιλογές αυτή την στιγμή είναι SPMC 16.7.0, FTMC 16.2.28 και το επίσημο kodi 17.3 και μπορούν να υπάρχουν και τα τρία ταυτόχρονα εγκατεστημένα σε μια συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Για να βάλουμε λιγάκι τα πράγματα στην θέση τους γιατί γράφονται ανακρίβειες. Το kodi 17.3 μπαίνει μόνο σε android tv box έκδοσης 5.0 και νεότερη. Για android 4.4 η μόνη επιλογή αυτή την στιγμή είναι το FTMC 16.2.28 το οποίο είναι fork του kodi 16. Αναβάθμιση από kodi 16 σε kodi 17 σε οποιαδήποτε πλατφόρμα χωρίς να χαθούν userdata δεν γίνεται έτσι απλά και κατά 99% θα είναι προβληματικό. Ούτε τα backup θα δουλέψουν σωστά από 16 σε 17. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης σε android 5 και μετά οι επιλογές αυτή την στιγμή είναι SPMC 16.7.0, FTMC 16.2.28 και το επίσημο kodi 17.3 και μπορούν να υπάρχουν και τα τρία ταυτόχρονα εγκατεστημένα σε μια συσκευή. Μπορει να κανω και λαθος, αλλα νομιζω οτι ftmc και kodi δεν μπορουν να ειναι μαζι. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Μπορει να κανω και λαθος, αλλα νομιζω οτι ftmc και kodi δεν μπορουν να ειναι μαζι. Μεχρι το build 25 του FTMC ίσχυε αυτό που λες. Από την 26 και μετά δεν ισχύει γιατί το πακέτο της εφαρμογής ονομάζετε org.xbmc.ftmc και όχι org.xbmc.kodi που ήταν μέχρι την έκδοση 25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 εβαλα στο κινητο samsung galaxy j5 kodi. στο ultimate ip tv τα καναλια παιζουν ολα σχεδον. ενω στο ταμπλετ mls λειτουργικο 4.4 που το εχω βγαζει μαυρη οθονη.αυτο εχει να κανει με το λειτουργικο πιστευετε; η τα samsung εχουν καλυτερη συμβατοτητα; Το λειτουργικο ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μεχρι το build 25 του FTMC ίσχυε αυτό που λες. Από την 26 και μετά δεν ισχύει γιατί το πακέτο της εφαρμογής ονομάζετε org.xbmc.ftmc και όχι org.xbmc.kodi που ήταν μέχρι την έκδοση 25 Α, οκ. Δεν το ηξερα. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 επισης στην λιστα με τα καναλια καποια με πρασινη ενδηξη online τι ειναι; στην λιστα με σημερινη ημερομηνια στο 3ο λινκ εβγαλα λαβρακια. δεν μπορω να πω περισσοτερα εδω. Πολλα λαβρακια εδω και αρκετο καιρο...Απλα σβηνουν γρηγορα και εχουν συχνα μεγαλο κολημα Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 επισης στην λιστα με τα καναλια καποια με πρασινη ενδηξη online τι ειναι; στην λιστα με σημερινη ημερομηνια στο 3ο λινκ εβγαλα λαβρακια. δεν μπορω να πω περισσοτερα εδω.Αντί να ψάχνεις τα λαβράκια μέσα στις λίστες, βάλε από την αρχή φίλτρο GR: και πάτα να κάνει αναζήτηση σε όλες τις λίστες. Σε 1 λεπτό θα σου φέρει στο πιάτο σου όλα τα λαβράκια έτοιμα σερβιρισμένα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 καλημερα, μπορω να κανω λιστα τα καναλια που δουλευουν απο διαφορετικα addons και να τα βαλω πχ σε εναν φακελο ή κατι αλλο για να μην τα ψαχνω συνεχεια και να τα εχω μπροστα μου? σορρυ noob ακομα στο kodi. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 επειδη ειμαι λιγο απειρος σε αυτα το φιλτρο που λετε που το λεει ακριβως; βοηθηστε λιγακι.οσο αναφορα τα καναλια ναι κρατανε λιγο,ανανεωνονται ομως κατα την διαρκεια της ημερας .επι ευκαιριας στην αναλυση που γραφει επανω πχ 576 720 1080κλπ ειναι η πραγματικη αναλυση που εχω εκεινη την ωρα στην οθονη;η ειναι των καναλιων; Μπαίνεις στο ultimate, πατάς πάνω πάνω στο current filter, πας set filter 1 και γράφεις GR: και πατάς εντάξει και σε επιστρεφει πίσω στις λίστες. Τώρα πάνω πάνω πρέπει να λέει current filter GR: οπότε επιλέγεις το daily playlist 3 June και σου φορτώνει τα λινκς. Επιλέγεις πάνω πάνω το search all links for GR: και είσαι έτοιμος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Εγώ χθες αναβάθμισα και στο tv box( m8s 2gb/16gb )το kodi μέσω playstore και πήγα στην 17.3 και τρέχει και καλύτερα μπορώ να πω από την 17. Όμως το δικό μου έχει μέσα 3 add-ons όλα κι όλα. Είναι δλδ πολύ ελαφρύ, σε αντίθεση με τα έτοιμα builds που είναι καραφορτωμένα. Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 (edited) Ξερει κανεις γιατι ξαφνικα στο κοντι 17 με νταιαμοντ δεν μου βρισκει ταινιες hd Ξεχασα εκανα αναβαθμιση απο 16 σε 17 Edited June 3, 2017 by mples Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Ξερει κανεις γιατι ξαφνικα στο κοντι 17 με νταιαμοντ δεν μου βρισκει ταινιες hd Ξεχασα εκανα αναβαθμιση απο 16 σε 17 Είχες 16 με diamond build και έκανες αναβάθμιση σε 17? Θα κάνεις εκκαθάριση δεδομένων στο kodi και μετά θα περάσεις το build που θες αλλά την έκδοση για krypton. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Ευχαριστώ πολύ το βρήκα. Σε μοντελο tvbox mxq pro 4k android6 εκανα την ερωτηση σε καταστημα Αν εχουν με 2 γιγα ραμ μου απαντησαν οτι αυτο εχει 1 ram και 2 ram να ειχε Παλι η καινουρια εκδοση του kodi κολλαει.καλο θα ηταν να εβαζα spmc που ειναι Ποιο ελαφρυ και δεν θα ειχα θεματα.εγω ομως θελω και την δικια σας αποψη. Ισχυει κατι τετοιο;Δεν ισχύει αυτό με τίποτα. Με 2gb ram τα μηχανάκια πετάνε. Με Kodi εννοείται. Εϊσαι σίγουρος ότι είναι κατάστημα αυτός που μίλησες? Επειδή αυτό με το mxq pro 1gb ram και το spmc μου θυμίζει έναν απατεώνα στο fb που πουλάει mxq pro 1gb και προτείνει spmc/ftmc και το παίζει κατάστημα αλλά έχει μόνο ένα κινητό για επικοινωνία, ούτε διεύθυνση ούτε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Δεν ισχύει αυτό με τίποτα. Με 2gb ram τα μηχανάκια πετάνε. Με Kodi εννοείται. Εϊσαι σίγουρος ότι είναι κατάστημα αυτός που μίλησες? Επειδή αυτό με το mxq pro 1gb ram και το spmc μου θυμίζει έναν απατεώνα στο fb που πουλάει mxq pro 1gb και προτείνει spmc/ftmc και το παίζει κατάστημα αλλά έχει μόνο ένα κινητό για επικοινωνία, ούτε διεύθυνση ούτε τίποτα. Μια χαρά είναι η απάντησε που πήρε, διαβασε καλήτερα. Δεν λέει ότι είτε 1GB είτε 2GB τα μηχανάκια κολλάνε. Μιλάει για το kodi 17 ότι κολλάει, το οποίο δεν είναι ψέμα για την έκδοση 17.1. Τώρα βέβαια με την 17.3 είναι πολύ καλύτερα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Μια χαρά είναι η απάντησε που πήρε, διαβασε καλήτερα. Δεν λέει ότι είτε 1GB είτε 2GB τα μηχανάκια κολλάνε. Μιλάει για το kodi 17 ότι κολλάει, το οποίο δεν είναι ψέμα για την έκδοση 17.1. Τώρα βέβαια με την 17.3 είναι πολύ καλύτερα .Το ότι βρέθηκαν μερικά άτομα που τους κολλάει η 17 δεν σημαίνει ότι είναι γενική διαπίστωση. Εδώ μέσα όλοι την 17 τρέχουμε από την πρώτη στιγμή, δεν είδα να λένε ξηλώστε την και βάλτε κάποιο fork. Μόνο σε μεμονωμένες περιπτώσεις που τυχαίνει να έχουν θέμα ή σε αδύναμα μηχανάκια. Για να βαλουμε λιγο τα πραγματα στην θέση τους. Αν πατησετε στο fb στην αναζητηση shopcenter. gr εκει ειναι αυτος. Εγω στο fb εκανα την ερωτηση και μου απαντησε καποιος δεν ξερω αν ηταν ο ιδιος. μου ειπε λοιπον καλυτερα βαλε την 16.1 η spmc. Και μου ειπε οτι η καινουρια εκδοση εχει κολληματα ειτε εχεις 1 ειτε 2 ραμ. Αυτα απο μενα.Για να μην γίνει παρεξήγηση, το shοpcenter είναι κανονικό κατάστημα, δεν αναφερόμουν σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Το ότι βρέθηκαν μερικά άτομα που τους κολλάει η 17 δεν σημαίνει ότι είναι γενική διαπίστωση. Εδώ μέσα όλοι την 17 τρέχουμε από την πρώτη στιγμή, δεν είδα να λένε ξηλώστε την και βάλτε κάποιο fork. Μόνο σε μεμονωμένες περιπτώσεις που τυχαίνει να έχουν θέμα ή σε αδύναμα μηχανάκια. Για να μην γίνει παρεξήγηση, το shοpcenter είναι κανονικό κατάστημα, δεν αναφερόμουν σε αυτό. Έχω διαφορετική προσωπική άποψη επί του θέματος αλλά δεν θα κάτσω να αμφισβητήσω την δική σου προσωπική άποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts