Jump to content

XBMC/Kodi/SPMC σετάρισμα Add-ons & Repository

vagosvts7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα ,θελω να ρωτησω τα εξης. 1. Το kodi στον υπολογιστη εχει μια τελειως αρχιτεκτονικη φακελων από το Kodi των box smart tv όπως πχ.το Amlogic S905/S905D/S905X,και διαφορα αλλα παρομοια. Το να προσθεσουμε εξωτερικους υποτιτλους στo Kodi του ΡC είναι ευκολη υποθεση δημιουργωντας ένα φακελο στο C:/ και κατευθυνοντας εκει την αναζητηση.Πως μπορουμε να κανουμε αυτή την ιδια διαδικασια στο kodi box smart tv, γινεται να δημιουργησουμε νέο φακελο και πως? Επισης στο ιδιο Kodi για box smart tv, στη ληψη υποτιτλων υπαρχει παραθυρο κειμενου χειροκινητης αναζητησης.Εκει στο πληκτρολογιο που αναδυεται τι ειδους κειμενο πληκτρολογουμε? Αυτά για την ωρα και ευχαριστω. Alfawise S92 TV Box Octa Core Amlogic S912 Android 6.0

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλημερα ,θελω να ρωτησω τα εξης. 1. Το kodi στον υπολογιστη εχει μια τελειως αρχιτεκτονικη φακελων από το Kodi των box smart tv όπως πχ.το Amlogic S905/S905D/S905X,και διαφορα αλλα παρομοια. Το να προσθεσουμε εξωτερικους υποτιτλους στo Kodi του ΡC είναι ευκολη υποθεση δημιουργωντας ένα φακελο στο C:/ και κατευθυνοντας εκει την αναζητηση.Πως μπορουμε να κανουμε αυτή την ιδια διαδικασια στο kodi box smart tv, γινεται να δημιουργησουμε νέο φακελο και πως? Επισης στο ιδιο Kodi για box smart tv, στη ληψη υποτιτλων υπαρχει παραθυρο κειμενου χειροκινητης αναζητησης.Εκει στο πληκτρολογιο που αναδυεται τι ειδους κειμενο πληκτρολογουμε? Αυτά για την ωρα και ευχαριστω. Alfawise S92 TV Box Octa Core Amlogic S912 Android 6.0

Δεν εχω smart tv με android Αλλα κανε τα βασικα ....

1: Εγκατάσταση ενός File manager (εγώ δουλεύω το es εξερεύνηση ,την Pro )

2: Φτιάξε ένα φάκελο στη εσωτερική μνήμη της tv και εκεί βάλε τους υπότιτλους .

3:Ανοιξε το kodi και την σειρά ,ταινία που θέλεις , κάνεις τα ίδια όπως στο pc ...βρίσκεις το φάκελο που έφτιαξες

Επισης στο ιδιο Kodi για box smart tv, στη ληψη υποτιτλων υπαρχει παραθυρο κειμενου χειροκινητης αναζητησης.Εκει στο πληκτρολογιο που αναδυεται τι ειδους κειμενο πληκτρολογουμε? Αυτά για την ωρα και ευχαριστω. Alfawise S92 TV Box Octa Core Amlogic S912 Android 6.0
Εκεί γράφεις ό,τι θα έγραφες και στην αναζήτηση ενός site υποτίτλων για να βρεις έναν υπότιτλο. Δηλαδή τίτλο ταινίας ή όνομα σειράς και s05e06 κλπ.

ηθελα να ρωτησω αν γινετα σε bouild πχ στο diamond εκει στο μενου

που λεει ταινιες εχει καποια προσθετα οπως exodous covenant elysioum κλπ.

αν μπορω εγω εκει να προσθεσω καποιο αλλο προσθετο οπως το rebirth

αντι να το ψαχνω αλλου,η μονο ο δημιουργος του μπορει να το κανει;

αν μπορω με ποιον τροπο γινετε;

Θα πας...Ρυθμίσεις (κλικ πάνω στην λέξη Ρυθμίσεις) - ''Διασύνδεση'' - ''Κέλυφος'', επιλέγεις από δεξιά ''Ρυθμίσεις'' - ''Αρχική Οθόνη'', επιλέγεις από δεξιά ''Διαμόρφωση του Κεντρικού Μενού'' - ''Ξένες Ταινίες'' , επιλέγεις από δεξιά ''Διαχείριση Υπομενού'' - Επιλέγεις από την κεντρική στήλη ''Προσθήκη'' - Έπειτα πάλι απο την κεντρική στήλη επιλέγεις ''Προσαρμοσμένη Ενέργεια'' - ''Πρόσθετο'' - ''Πρόσθετα Βίντεο'' ...μέχρι να βρεις την διαδρομή του Προσθέτου που επιθυμείς. Τέλος, πάλι από την κεντρική στήλη, επιλέγεις ''Ορισμό Ετικέτας'' αν θες να μετονομάσεις την συντόμευση που δημιούργησες.

** ΥΓ 1) Αυτά τα βήματα προϋποθέτουν ΠΡΩΤΑ την εγκατάσταση του Προσθέτου που επιθυμείς μέσω της επιλογής ''Διαχείριση Αρχείων'' κάτω από το μενού ''Ρυθμίσεις''.

** ΥΓ 2) Είναι διαθέσιμο στους σέρβερς νέο update του build στην έκδοση ν3,5 με εισαγωγή alluc accounts στα Πρόσθετα Exodus, Covenant, Specto με αποτέλεσμα να ''διαβάζουν'' περισσότερες πηγές (+HD) και διόρθωση του Προσθέτου Elysium (εισαγωγή κλειδιού για την ομαλή λειτουργία του).

Το update γίνεται ΜΟΝΟ μέσω του button ''Update'' κάτω από το μενού ''Ρυθμίσεις'' !!!

Edited by Panagiwths8

Τίποτα το σημαντικό, απλά από τις ρυθμίσεις της συσκευής (ένα ταμπλετ με Android 6) απενεργοποιώ τα ποιο πάνω ...επαφές,τοποθεσία και μου λειτουργεί κανονικά με υπότιτλους

Σε ταμπλετ με android 6 το βαζω και εγω και ζηταει να εχει προσβαση σε επαφες / τοποθεσια και /φωτογραφιες.

Αλλιως δεν τρεχει με υποτιτλους.:down::down:

Καλησπερα εχω σεταρει το κοντι στο tv box με το pulse build εχω περασει και μια συνδρομη iptv που εχω για καναλια εξωτερικου και ειμαι σχετικα καλυμενος απο ταινιες/σειρες και αγωνες εξωτερικου. Μπορει καποιος να προτεινει addons για live ή/και replays ελληνικους αγωνες και euroleague; (Προφανώς δεν περιμένω κάτι τρομερό σε ποιότητα αλλα για εσχατη λυση)

υπάρχει ξεχωριστό θέμα για terrarium TV; αν υπάρχει μπορεί κάποιος να μου δώσει λινκ; διαφορετικά μήπως ξέρει κάποιος πως περνάμε άλλες πηγές υποτίτλων;

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

υπάρχει ξεχωριστό θέμα για terrarium TV; αν υπάρχει μπορεί κάποιος να μου δώσει λινκ; διαφορετικά μήπως ξέρει κάποιος πως περνάμε άλλες πηγές υποτίτλων;

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

https://terrariumtv.com/ (ψάξε να βρεις την adFree έκδοση....)

Δεν μπορείς ! Μόνο από opensubtitles.org !

Edited by alex222800

Υπάρχει εδώ η adfree? Εγώ βρήκα την 1.8 από αλλού υπάρχει νεότερη;

Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπορεις να περασεις και απο subtitles.gr αν οταν θες να δεις την ταινια,πατησεις play with... επιλεξεις το kodi,ανοιγει το kodi,και μετα προσθετεις υποτιτλους απο πηγες kodi μεταξυ αυτων και το subtitles.gr

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Μπορεις να περασεις και απο subtitles.gr αν οταν θες να δεις την ταινια,πατησεις play with... επιλεξεις το kodi,ανοιγει το kodi,και μετα προσθετεις υποτιτλους απο πηγες kodi μεταξυ αυτων και το subtitles.gr

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

ΔΕΝ μιλάμε για Αλχημείες ! προϋποθέτει να έχεις εγκαταστήσει το kodi κτλ

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υπάρχει εδώ η adfree? Εγώ βρήκα την 1.8 από αλλού υπάρχει νεότερη;

Αυτή είναι η επίσημη σελίδα ! Δεν ξέρω γιατί δυσκολεύεσαι....https://www.google.gr/search?hl=el-GR&ie=UTF-8&source=android-browser&q=terrarium+1.8.1+adfree&gfe_rd=cr&dcr=0&ei=W4T3Wb3fDfHw8Afeo6a4Cw

ΔΕΝ μιλάμε για Αλχημείες ! προϋποθέτει να έχεις εγκαταστήσει το kodi κτλ

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτή είναι η επίσημη σελίδα ! Δεν ξέρω γιατί δυσκολεύεσαι....https://www.google.gr/search?hl=el-GR&ie=UTF-8&source=android-browser&q=terrarium+1.8.1+adfree&gfe_rd=cr&dcr=0&ei=W4T3Wb3fDfHw8Afeo6a4Cw

Οκ ευχαριστώ πολύ

Δεν εχω smart tv με android Αλλα κανε τα βασικα ....

1: Εγκατάσταση ενός File manager (εγώ δουλεύω το es εξερεύνηση ,την Pro )

2: Φτιάξε ένα φάκελο στη εσωτερική μνήμη της tv και εκεί βάλε τους υπότιτλους .

3:Ανοιξε το kodi και την σειρά ,ταινία που θέλεις , κάνεις τα ίδια όπως στο pc ...βρίσκεις το φάκελο που έφτιαξες

Καλημερα

Τι εννοεις εσωτερικη μνημη TV? Εννοεις το tv box,και πως την βρισκω?

Edited by mike19
Λαθος συντακτικο

Τι ενοεις adFree εκδοση? Στο link που δινεις εχει μονο την 1,8,1

Καλημέρα!Χρησιμοποιούσα το kodi πριν 4-5 μήνες βλέποντας ταινίες από το specto και από το exodus.Τώρα που πάω πάλι να δω εκτος ότι καθυστερούν υπερβολικά,μου πετάει και ένα μύνημα To play this video authorization is require και δεν μπορώ να συνεχίσω...Αυτό μπορεί κάπως να εξαφανιστεί;Επίσης μου προτείνεται άλλα πρόσθετα για να αντικαταστήσω το specto και το exodus;

Καλημέρα!Χρησιμοποιούσα το kodi πριν 4-5 μήνες βλέποντας ταινίες από το specto και από το exodus.Τώρα που πάω πάλι να δω εκτος ότι καθυστερούν υπερβολικά,μου πετάει και ένα μύνημα To play this video authorization is require και δεν μπορώ να συνεχίσω...Αυτό μπορεί κάπως να εξαφανιστεί;Επίσης μου προτείνεται άλλα πρόσθετα για να αντικαταστήσω το specto και το exodus;

Σβήσε το exodus, βάλε το Covenant που είναι ο δημοφιλέστερος αντικαταστάτης του. Το specto φαίνεται παρατημένο και αυτό

Σε ευχαριστώ φίλε μου!Έβαλα το covenant και δουλευει.Βέβαια πάλι μου λέει video authorization is requite...

Σε ευχαριστώ φίλε μου!Έβαλα το covenant και δουλευει.Βέβαια πάλι μου λέει video authorization is requite...

Αυτό οφείλεται ότι σε κάποια Link πχ σε openload πρέπει να κάνεις pair εδω https://olpair.com/ (μια φορά το κάνεις )

Αυτό οφείλεται ότι σε κάποια Link πχ σε openload πρέπει να κάνεις pair εδω https://olpair.com/ (μια φορά το κάνεις )
1 φορά στο 4ωρο θες να πεις

Unleashed by ONEPLUS 3T rooted

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

post #5350

Και τι αναφερει εκει??? Που ειναι η adfree? Απο εκει την κατεβασα και δεν την ειδα για adfree.

Edited by jogatore

Και τι αναφερει εκει??? Που ειναι η adfree? Απο εκει την κατεβασα και δεν την ειδα για adfree.

Ξανά.... https://www.google.gr/search?hl=el-GR&ie=UTF-8&source=android-browser&q=terrarium+ad+free&gfe_rd=cr&dcr=0&ei=a2X4Wee-C-nBXqv2k6gH

Τα Google Search +YouTube Είναι χρήσιμα εργαλεία +είναι ΔΩΡΕΑΝ

Edited by alex222800

Ξανά.... https://www.google.gr/search?hl=el-GR&ie=UTF-8&source=android-browser&q=terrarium+ad+free&gfe_rd=cr&dcr=0&ei=a2X4Wee-C-nBXqv2k6gH

Τα Google Search +YouTube Είναι χρήσιμα εργαλεία +είναι ΔΩΡΕΑΝ

Όχι θέλουμε το λινκ έτοιμο

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω