Jump to content

XBMC/Kodi/SPMC σετάρισμα Add-ons & Repository

vagosvts7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

To Ultimate Whitecream addon. Το κατεβάζεις από εδώ:

https://ftp.acc.umu.se/mirror/addons.superrepo.org/v7/addons/plugin.video.uwc/plugin.video.uwc-1.1.54.zip

και κάνεις εγκατάσταση με install from zip.

Ευχαριστωωωω

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όταν λέτε οτι σας κάνει lag εννοείτε πως σπάει ελαφρώς η κίνηση όταν παίζει η ταινία ή μηπως σταματάει τελείως η ταινία και φορτώνει το buffer;

Σπάει η κίνηση, έρχεται κανονικά και μετά το ίδιο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μα έχω ήδη περασμένο το spmc (απλώς δεν έχω την τελευταία) και λειτουργεί.

Δοκίμασα να περάσω το ftmc (τελευταία έκδοση rc) και κρασάρει.

Φταίει το spmc ή ο επεξεργαστής που είναι παλιός ή κάτι άλλο τέλος πάντων;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι, μιλάμε για τις ποιο πρόσφατες εκδόσεις οι οποίες έχουν και το fix για το θέμα ασφάλειας των υποτίτλων. Εσύ spmc θα έχεις την 16.4.2.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά ξέρει κάποιος πως κάνω αναβάθμιση το simplicity χωρίς να χάσω τις ρυθμίσεις μου;;; Με την τελευταία είτε πατάω fresh είτε normal install χάνει και την συσχέτιση του trakt με το exodus και το specto και κάποιες αλλαγές που είχα κάνει στο μενου

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

https://mag250-greece.blogspot.gr/2017/07/simplicity-m-krypton-kodi-builds-v13.html?m=0

διάβασε καλά..... μιλάει και για το πως θα κάνεις backup πριν το update και restore μετά το update.

Δείτε το αυτό,αν αντέξει θα ξεχάσουμε τα zem και όλα τα άλλα

Προς το παρόν πετάει

https://www.tvboxbee.com/how-to-install-live-hub-addon-on-kodi/

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Παιδιά σας βρίσκει αυτές τις μέρες FHD links σε σειρές κλπ κανένα addon?

έβαλα προχθές το τελευταίο kodi, και από exodus, elysium, specto-fork δε μου βρίσκει με τίποτα FHD links σε πολύ γνωστές σειρές.. Με το ζόρι και ΑΝ θα βρει 1 HD link και όλα τα άλλα SD :( ...

Για το exodus δείτε λίγο αυτό,εγώ είδα διαφορά

https://youtu.be/u51e4FI3zfo

Αυτό με τα 10 δευτερόλεπτα φορτώνει μεν πιο γρήγορα αλλά βρίσκει λιγότερους παρόχους σε σχέση με το να έψαχνε για 30 δεύτερα (προεπιλογή). Και για τα 10 δεν χρειάζεται αλλαγή ρύθμισης, μπορείς να το έχεις στα 30 και εκεί που αρχίζει να ψάχνει όταν περάσουν 10 δεύτερα μπορείς να πατήσεις "άκυρο"και να σου εμφανίσει όσους παρόχους έχει βρει μέχρι εκείνο το σημείο.

Το άλλο που απενεργοποιεί το tunemovies τι στο καλό διαφορά κάνει? Αφού έτσι κι αλλιώς δεν έβγαλε stream από tunemovies στην ταινία που δείχνει στο βίντεο. Και μετά πατάει στο πρώτο λινκ (onemovies) το οποίο υπήρχε και πριν την απενεργοποίηση του tunemovies αλλά δεν το πάτησε. Τελικά δεν κατάλαβα τι άλλαξε αφού στο βίντεο έδειξε τη λύση σε κάποιο πρόβλημα που όμως δεν μας το έδειξε για να μπορούμε να συγκρίνουμε.

Λοιπά,εγώ από ότι κατάλαβα συμβαίνει το εξής:Καταρχήν τα 10 δευτερόλεπτα δεν είναι για να βρει τους παροχους,αλλά αφού επιλέξεις την πηγή έχει 10 δευτερόλεπτα για να ξεκινήσει και όχι 30.Αν δεν ξεκινήσει στα 10,προφανως λόγω buffering,πάει στο επόμενο.

Όσον αφορά που αφαιρεί την πηγή,προφανώς είναι κάποια πηγή η οποία δεν έχει τίποτα,με αποτέλεσμα να χάνεις χρόνο στο ψάξιμο σε πηγή με 0 περιεχόμενο

Εγώ έτσι τα ερμηνευσα

Αυτό με τα 30 και τα 10 δεύτερα είναι το χρονικό όριο παρόχων δηλαδή το όριο που δίνουμε στους παρόχους να "απαντήσουν". Αν ένας πάροχος δεν φέρει πηγές εντώς αυτού του ορίου τότε το exodus διακόπτει το request στον πάροχο. Μερικοί πάροχοι είναι αργοί οπότε μεγαλώνοντας αυτό το όριο εξασφαλίζουμε ότι ίσως να πάρουμε περισσότερα αποτελέσματα πηγών. Μπορεί δηλαδή ο Χ πάροχος να μην προλαβαίνει να "απαντήσει" στα 30 δεύτερα αλλά στα 40 να φέρει αποτελέσματα. Εγώ το έχω στα 30 και όταν επιλέξω πηγή, αν η πηγή δεν είναι ενεργή τότε πάει στην επόμενη μετά από 1-2 δευτερόλεπτα, δεν περιμένει 30. Αυτά είναι δικά μου συμπεράσματα, δεν είμαι προγραμματιστής οπότε δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα πως ακριβώς δουλεύει όλο αυτό.

Για όσους έχουν το Diamond Build, υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση v2.3 για kodi 16.1 (Jarvis) + kodi 17.3(Krypton). Η ενημέρωση είναι ήδη στον σέρβερ και η διαδικασία για να την κάνετε είναι η εξής ΜΕΣΩ GKN Wizard: GKN Wizard - Maintenance - Backup/Restore - (GKN) Restore External Build - No Cancel - Diamond Builds - Diamond_Aeon..v2.3 (Επιλογή της έκδοσης που έχετε, 16.1 η 17.3) !!!

***Fixes***

Νέες συντομεύσεις στο μενού, Ανανέωση Ροών και Προσθαφαιρέσεις Πρόσθετων βάση των νεότερων εξελίξεων !!

Καλή διασκέδαση -))

Για όσους έχουν το Diamond Build, υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση v2.3 για kodi 16.1 (Jarvis) + kodi 17.3(Krypton). Η ενημέρωση είναι ήδη στον σέρβερ και η διαδικασία για να την κάνετε είναι η εξής ΜΕΣΩ GKN Wizard: GKN Wizard - Maintenance - Backup/Restore - (GKN) Restore External Build - No Cancel - Diamond Builds - Diamond_Aeon..v2.3 (Επιλογή της έκδοσης που έχετε, 16.1 η 17.3) !!!

***Fixes***

Νέες συντομεύσεις στο μενού, Ανανέωση Ροών και Προσθαφαιρέσεις Πρόσθετων βάση των νεότερων εξελίξεων !!

Καλή διασκέδαση -))

ευχαριστούμε για άλλη μία φορά για την υποστήριξη :clap:

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Έχω τις τελευταίες ενημερώσεις πχ exodus 3.1.22 και αυτή τη στιγμή δεν παίζει τίποτα... Το ίδιο σε όλα τα addons.. έχω σύνδεση

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Επειδή εγώ βαρέθηκα να ψάχνομαι τι παίζει και τι όχι, το γύρισα στο χειροκίνητο.

Κατεβάζω προς το παρών όπως παλιά και όταν σταθεροποιηθεί η κατάσταση γυρνάω πάλι στο kodi.

Sent from my Amstrad CPC 6128

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Δεν παίζει τίποτα και σε μένα

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

diamond build / zen/sd ποιοτητα ,μόλις είδα επεισόδιο του narcos κανονικά

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SD όμως εν έτη του 2017 για εμένα δεν.

Τουλάχιστον 720.

Επειδή εγώ βαρέθηκα να ψάχνομαι τι παίζει και τι όχι, το γύρισα στο χειροκίνητο.

Κατεβάζω προς το παρών όπως παλιά και όταν σταθεροποιηθεί η κατάσταση γυρνάω πάλι στο kodi.

Sent from my Amstrad CPC 6128

Δεν παίζει τίποτα και σε μένα

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

SD όμως εν έτη του 2017 για εμένα δεν.

Τουλάχιστον 720.

το πόσταρα ως απάντηση των παραπάνω σχόλιων σας.

Από εκεί και πέρα ο καθείς ανάλογα τα γούστα του ! Και εγώ τις ΄΄καλές μου΄΄ σειρές τις κατεβάζω σε 1080 και τις παρακαλουθώ με 5.1 ήχο

Γίνεται πιο συγκεκριμένοι, τι εννοείτε δεν παίζει τίποτα? Δεν βρίσκει πηγές? Βρίσκει αλλά δεν παίζουν? Εμένα το exodus μου βρίσκει μια χαρά 1080p gvideo και παίζουν.

Όσοι γενικά έχετε θεματακια με exodus δοκιμάστε και το stream hub που έχει και πολλά καλούδια επιπλέον

http://bestforkodi.com/guide-install-stream-hub-formally-media-hub-kodi-addon-repo/

Ultimate και Bonanza είναι ακριβώς τα ίδια, μόνο το όνομα διαφέρει. Σήμερα όντως δεν βρίσκει τίποτα. Στις daily list 27/6 και 26/6 το βρίσκει το ΣΚΑΙ αλλά είναι offline. Πρέπει να τσεκάρεις κάθε μέρα τη νέα daily list πχ στην αυριανή 30/6 μπορεί να το βρει. Γενικά τα ελληνικά κανάλια τα έχει σχεδόν πάντα στις λίστες.

Αλλιώς δοκίμασε να βάλεις ένα free vpn πχ hola vpn, να επιλέξεις ελληνική ip και να ανοίξεις από εκεί το kodi και το alivegr για να σου παίξει το ΣΚΑΙ.

Δεν κατσλαβαινω πως λειτουργει αυτο το daily list.

Μηπως μπορεις να με κατστοπισεις;

Πρεπει να ανοιξω κ τα εικοσι λινκ μεχρι να βρω ΑΝ υπαρχει το Χ κανάλι καπου;

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Γίνεται πιο συγκεκριμένοι, τι εννοείτε δεν παίζει τίποτα? Δεν βρίσκει πηγές? Βρίσκει αλλά δεν παίζουν? Εμένα το exodus μου βρίσκει μια χαρά 1080p gvideo και παίζουν.

Προσπαθούσα χθες να δω Twin Peaks 3ο επεισόδιο απ' την τελευταία σεζόν και δεν μου έβρισκε καμιά HD πηγή.

Exodus 3.1.20