mikefant Δημοσιεύτηκε January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 17, 2015 http://www.aliexpress.com/item/Original-mobile-phones-lenovo-P780c-4G-RAM-mtk6592-octa-core-2-5Ghz-13-0MP-5-0/32256176149.html Γεια σας παιδια εχω παραγγειλει αυτο το κινητο απο κινα απο το λινκ που σας εστειλα..Ειναι συνηθως σωστα τα χαρακτηριστικα που δινουν στο αλι η να μην ελπιζω αδικα???.... επισης μιλησα με τον πωλητή και μου ειπε οτι φτανει εδω το πακετο αλλα δεν μπορω να καταλαβω που ακριβως παιζει να βρω και κανα σαπουνι μεσα??...ο πωλητης λεγεται MIZO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Λυπάμαι που θα σου το πω αλλά δυστυχώς το κινητό που αγόρασες δεν είναι γνήσιο. Δεν υπάρχει καν μοντέλο της LENOVO με τη ονομασία P780c. Έχει χιλιοειπωθεί ότι δεν αγοράζουμε ποτέ από Ali χωρίς πριν να έχουμε ψάξει, ρωτήσει και να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι πρόκειται για γνήσιο μοντέλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikefant Δημ. January 17, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Και τωρα τι θα μου στειλουν? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπαρχει περιπτωση να λειτουργει σωστα??...και αν οχι θα παρω οντως τα χρηματα μου πισω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 (edited) Και τωρα τι θα μου στειλουν? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπαρχει περιπτωση να λειτουργει σωστα??...και αν οχι θα παρω οντως τα χρηματα μου πισω?? Λογικά θα λειτουργεί κομπλέ, απλά δεν είναι Lenovo με ότι συνεπάγεται αυτό για αναβαθμίσεις και υποστήριξη σε parts Κτλπ. Σε Ali δεν έχω κάνει dispute αλλά πιστεύω πως μπορεί να διεκδικήσεις τα χρήματα σου πίσω. Btw 130 αγορές κανένα feedback από τους αγοραστές για το προϊόν και αγόρασες από ένα πωλητή με 130 feedback με κάτω από 90%. Πολλαπλά τα λάθη σου φίλε μου, ελπίζω όλα να πάνε καλά. Edited January 17, 2015 by Romanos Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikefant Δημ. January 17, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Για τις αναβαθμισεις και αυτα δεν μπορω να κανω κατι??...για παραδειγμα να σπασω τo android...ειμαι ασχετος απο αυτα ενα φιλαρακι μου,μου ειπε οτι και γνησιο να μην ειναι μπορει να το κανει να λειτουργει σωστα τις εφαρμογες και τα updates ισχυει κατι τετοιο??... Τι διαδικασια χρειαζεται για να κανω μια προσπαθεια επιστροφης χρηματων??....τι πρεπει να δειξω και πως....?? Συγνωμη αν κουραζω αλλα ειμαι ασχετος οπως ανεφερα παραπανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Για τις αναβαθμισεις και αυτα δεν μπορω να κανω κατι??...για παραδειγμα να σπασω τo android...ειμαι ασχετος απο αυτα ενα φιλαρακι μου,μου ειπε οτι και γνησιο να μην ειναι μπορει να το κανει να λειτουργει σωστα τις εφαρμογες και τα updates ισχυει κατι τετοιο??... Τι διαδικασια χρειαζεται για να κανω μια προσπαθεια επιστροφης χρηματων??....τι πρεπει να δειξω και πως....?? Συγνωμη αν κουραζω αλλα ειμαι ασχετος οπως ανεφερα παραπανω... Για τις αναβαθμίσεις του κινητού δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Για τις αναβαθμίσεις των εφαρμογών θα πρέπει να δουλεύουν χωρίς πρόβλημα. Για τις ερωτήσεις που έχεις για το Aliexpress δεν έχω απάντηση, καλύτερα ρώτα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=385264 Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 18, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Τροποποιήθηκε αναλόγως ο τίτλος για να μην πάρουμε κανέναν στο λαιμό μας. Ενημερωτικά στον mikefant... Μην περιμένεις να είναι τίποτα αληθινό από τα χαρακτηριστικά που σου πούλησε ο τύπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jacob4os Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Πάντως η αγγελία είναι πειρασμός όπως τα δείχνει.... Τι μοντέλο είναι αυτό άραγε με τα πλήκτρα κάτω από το φωτογραφικό φακό; Το παρέλαβες; Γράψε λεπτομέρειες;;; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 19, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Όλοι οι κλώνοι έτσι όπως παρουσιάζονται πειρασμοί είναι. Όταν έρθουν όμως σου κάθονται στο στομάχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Σε άλλα site το δείχνει διαφορετικό και στο YouTube υπάρχουν και παρουσιάσεις από παραλήπτες, καρά μπαμ μαϊμού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikefant Δημ. January 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Δεν με νοιαζει αν ειναι μαιμου η οχι...για τα χρηματα που εδωσα και τα μισα να εχει παλι σε καλη τιμη το πηρα... http://www.singpost.com/index.php?option=com_sp_service&controller=tab_tracking&task=trackdetail&layout=show_detail&tmpl=component&ranumber=RF310565040SG&type=1 Εδω φτανει το πακετο τωρα που ακριβως περιμενω να μου πειτε...!!!!... Οταν και αν το παραλαβω θα σας πω λεπτομεριες...!!!.... Ειναι απομίμηση του LG G3 mini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Σύμφωνα με το link, πρέπει να έδωσες κοντά στα 135 €, σωστά; Με 135 € αγόραζες επώνυμο κινητό με περισσότερα από τα μισά. Και η εμπειρία έχει δείξει ότι σε αυτές τις περιπτώσεις ούτε τα μισά δε θα πάρεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Εύχομαι να σου βγει καλό και να το χαρείς, Από ότι βλέπω 11/1 έφυγε από Σιγκαπούρη, το Φεβρουάριο πιστεύω να φτάσει Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikefant Δημ. January 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Μα δεν εδωσα 135 ευρω....εδωσα 73,5 για την ακριβεια ηταν και καλα σε 8ωρη προσφορα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 (edited) Μα δεν εδωσα 135 ευρω....εδωσα 73,5 για την ακριβεια ηταν και καλα σε 8ωρη προσφορα.. Θα σου πρότεινα να το πουλήσεις... Θα έχει κάπου 512mb RAM με τέτοια τιμή. Επίσης, δεν υπάρχει mtk6592 με 2,5ghz χώρο. Επιπλέον, το wallpaper είναι το στοκ της LG. Επιπλέον, οι mtk επεξεργαστές δεν στηρίζουν 4gb RAM. Ψάξτε λίγο ρε παιδιά πριν παραγγειλετε. Edited January 22, 2015 by teotsi Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikefant Δημ. January 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 θα δουμε οταν ερθει...!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts