Jump to content

Απώλεια / Εύρεση iPhone. Τι κάνω;

narf
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν είχες ανοιχτή την εύρεση iPhone?

Είχες περασμένο iCloud μέσα;

το κλείσανε αμέσως, δεν είναι ανιχνεύσιμο από χθες, τα είχα ενεργοποιήσει αυτά, είναι αλήθεια ότι αχρηστεύεται για αυτόν που το πήρε μετά την παρέμβαση του παρόχου? τουλάχιστον να μην το χαρεί ο παλιάνθρωπος που το βούτηξε Edited by kast1727
samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

• Απαντήσεις 61
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
το κλείσανε αμέσως, δεν είναι ανιχνεύσιμο από χθες, τα είχα ενεργοποιήσει αυτά

Πως τα κλείσανε; Αυτό είναι κάτι που μπορεί να γίνει μόνο από εσένα ή όποιον γνωρίζει το password του icloud account σου.

Modpic.gif

Πως τα κλείσανε; Αυτό είναι κάτι που μπορεί να γίνει μόνο από εσένα ή όποιον γνωρίζει το password του icloud account σου.
όχι, εννοώ ότι το απενεργοποίησαν μετά την πρώτη κλήση που έκανα νομίζοντας ότι είναι κάπου μέσα στο σπίτι και δεν το έβλεπα, έκανα μία δεύτερη όταν επέστρεψα στο πρακτορείο και το είχαν κλείσει, έκτοτε δεν είναι ανιχνεύσιμο, στο cloud μπήκα και έσβησα ότι υπήρχε από αρχεία ,αλλά δεν έκανα διαγραφή του κινητού οριστική γιατί λέει μετά δεν έχεις καμμία ελπίδα να το βρεις, τέλος πάντων ελπίζω σε ένα θαύμα πλέον
samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

• Administrators
Από τη στιγμή που είχες ενεργοποιημένο το find my iphone, του είναι άχρηστου του τύπου που το πήρε εκτός και αν κάνει χρήση το hardware ως ανταλλακτικά κάτι όμως που δεν θα του αποφέρει άμεσο και ουσιαστικό κέρδος. Ας ελπίσουμε να το καταλάβουν αυτό και να έρθουν σε επικοινωνία μαζί σου για να το πάρεις πίσω.

Modpic.gif

Από τη στιγμή που είχες ενεργοποιημένο το find my iphone, του είναι άχρηστου του τύπου που το πήρε εκτός και αν κάνει χρήση το hardware ως ανταλλακτικά κάτι όμως που δεν θα του αποφέρει άμεσο και ουσιαστικό κέρδος. Ας ελπίσουμε να το καταλάβουν αυτό και να έρθουν σε επικοινωνία μαζί σου για να το πάρεις πίσω.
δεν νομίζω να το κάνει αυτό, γιατί να εκτεθεί χωρίς λόγο, τι δηλαδή να πάει στο πρακτορείο και να πει να πάρτε πίσω αυτό το κινητό το βρήκα εδώ απ' έξω, δεν το βλέπω πολύ πιθανό, εγώ πιστεύω πως μόλις καταλάβει ότι του είναι άχρηστο, θα το πετάξει για να μην βρει τον μπελά του απλώς

δεν νομίζω να το κάνει αυτό, γιατί να εκτεθεί χωρίς λόγο, τι δηλαδή να πάει στο πρακτορείο και να πει να πάρτε πίσω αυτό το κινητό το βρήκα εδώ απ' έξω, δεν το βλέπω πολύ πιθανό, εγώ πιστεύω πως μόλις καταλάβει ότι του είναι άχρηστο, θα το πετάξει για να μην βρει τον μπελά του απλώς

Άχρηστο του ειναι σίγουρα. Τώρα αν θα στο δώσει πίσω μάλλον λίγο δύσκολο

Nokia 8800 Scirocco

• Administrators

Είναι πως το βλέπει ο καθένας... αν αύριο έρθω εγώ σε επικοινωνία μαζί σου και σου πω ότι βρήκα το iPhone σου πεταμένο και ψάχνοντας βρήκα ότι ήσουν εσύ και θέλω να σου το επιστρέψω... θα εκτεθώ ή θα βρω τον μπελά μου; Το αντίθετο θα μάλιστα.

Modpic.gif

Εσύ πιστεύεις ότι αυτός που είχε το θράσος να κλέψει ένα τέτοιο κινητό θα έχει την μεγαλοψυχια και να το επιστρέψει? Εγώ το αποκλείω

• Administrators
Εσύ πιστεύεις ότι αυτός που είχε το θράσος να κλέψει ένα τέτοιο κινητό θα έχει την μεγαλοψυχια και να το επιστρέψει? Εγώ το αποκλείω

Άλλο είπα... ακόμα και αν κάποιος το έκλεψε και ψάχνοντας έμαθε ότι του είναι άχρηστο, θα μπορούσε να σου πει ότι το βρήκε στο δρόμο, αναζήτησε τον ιδιοκτήτη και σου το επιστρέφει. Εσύ εκείνη την ώρα που θα δεις τη συσκευή να επιστρέφει στα χέρια σου θα σκεφτείς ότι αυτός ίσως είναι ο κλέφτης ή ότι υπάρχουν και άνθρωποι που κάνουν καλές πράξεις και θα πεις και ευχαριστώ;

Modpic.gif

Όχι φυσικά εγώ εκείνη την στιγμή μόνο κάτι τέτοιο δεν θα σκεφτόμουν, μόνο ανειπωτη χαρά θα είχα και μακάρι να γινόταν να το πάρω πίσω έστω κι έτσι, αλλά δεν πιστεύω ότι υπάρχει χώρος στην συνείδηση και στο φιλότιμο ενός τέτοιου ανθρώπου για τέτοιου είδους συναισθήματα, αυτό θέλω να πω

• 2 weeks later...
Καλησπέρα, παιδιανκιναπο εμένα, ζήτω τη βοήθεια σας. Μόλις κατάλαβα ότι ξέχασα το iPhone 5s σε ένα μπαρ κι όταν πήγα πίσω το είχαν πάρει και το είχαν απενεργοποιήσει. Απο εδώ και πέρα το βάζω σε lost mode, 4 digit lock και erase τα δεδομένα και το κρατάω στο account για να μην μπορούν να το χρησιμοποιήσουν. Σωστά;
Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot:

Καλησπέρα, παιδιανκιναπο εμένα, ζήτω τη βοήθεια σας. Μόλις κατάλαβα ότι ξέχασα το iPhone 5s σε ένα μπαρ κι όταν πήγα πίσω το είχαν πάρει και το είχαν απενεργοποιήσει. Απο εδώ και πέρα το βάζω σε lost mode, 4 digit lock και erase τα δεδομένα και το κρατάω στο account για να μην μπορούν να το χρησιμοποιήσουν. Σωστά;
Νομίζω ότι αυτά που έκανες είναι σωστά, απλά εγώ έκανα και δήλωση απώλειας στην αστυνομία, ενώ αντίγραφο αυτής της δήλωσης κατέθεσα και στην εταιρία κινητής τηλεφωνίας που ανήκει το νούμερο μου, για να μην μπορέσει ποτέ ο...μακρυχερης να το χρησιμοποιήσει, τουλάχιστον έτσι λένε, αν και κάποιοι υποστηρίζουν ότι στο κέντρο της Αθήνας τα "σπανε" για 20 ευρώ, αυτά χωρίς κωδικό η αποτύπωμα και καμιά 300αρια τα πιο "σκληρά" τώρα είναι δεν είναι αλήθεια και μέχρι πιο βαθμό δεν μπορώ να το γνωρίζω Edited by kast1727