Jump to content

Xiaomi Mi Note Pro

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έτσι λένε. Αλλά μην βιάζεσαι. Και το g4 που είχα και την πήρε τι κατάλαβε? Η μάλλον εγώ τι κατάλαβα?μοα από τα ίδια. Οπότε ψυχολογικό είναι το θέμα.

• Απαντήσεις 669
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έτσι λένε. Αλλά μην βιάζεσαι. Και το g4 που είχα και την πήρε τι κατάλαβε? Η μάλλον εγώ τι κατάλαβα?μοα από τα ίδια. Οπότε ψυχολογικό είναι το θέμα.

Ναι εντελώς ψυχολογικό. Αυτή τη στιγμή γράφω από ένα καταπληκτικό Oppo R5s που έχει την 4.4.4 και δουλεύει υποδειγματικά. Πριν από λίγο παρήγγειλα το Mi Note Pro απο Vickmall γιατί είδα ότι έπεσε δραματικά η τιμή του στα 369.99 $ και είναι λουκούμι.

Edited by Hierophant

Ναι εντελώς ψυχολογικό. Αυτή τη στιγμή γράφω από ένα καταπληκτικό Oppo R5s που έχει την 4.4.4 και δουλεύει υποδειγματικά. Πριν από λίγο παρήγγειλα το Mi Note Pro απο Vickmall γιατί είδα ότι έπεσε δραματικά η τιμή του στα 369.99 και είναι λουκούμι.

Θα πάρει σίγουρα κατα 90%, εγώ το πήρα 320ευρώ απο άλλο site.

Θεωρώ πως σε αυτή την τιμή είναι πολύ καλή επιλογή πλέον.

Πόσο καιρό έκανε να σου έρθει; Πλήρωσες τελωνεία;

Πόσο καιρό έκανε να σου έρθει; Πλήρωσες τελωνεία;

Πρίν λίγες ημέρες το παρρήγειλα (26/12)

Κοίταξε εδώ για κάθε ερώτημα που έχεις για αγορές απο Κίνα. Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα

καποιο link μπορεις να μας δωσεις σε αυτη την τιμη?

καποιο link μπορεις να μας δωσεις σε αυτη την τιμη?

Xiaomi Note Pro Υπήρχε και κουπόνι για τις γιορτές, δεν νομίζω να ισχύει ακόμα.

Xiaomi Note Pro Υπήρχε και κουπόνι για τις γιορτές, δεν νομίζω να ισχύει ακόμα.

Αυτο με τη DHL δεν ειναι λιγο ρισκο?

Γιατι αν περασει τελωνειο τοτε ειναι ασχημα τα πραγματα...

Αυτο με τη DHL δεν ειναι λιγο ρισκο?

Γιατι αν περασει τελωνειο τοτε ειναι ασχημα τα πραγματα...

Έχει επιλογές για ότι θες, διάλεξε με SG post registered.

Επειδη ειμαι αναμεσα στο note pro και το meizu 5 pro θες να μου τα συγκρινεις λιγο.

Σ' ευχαριστω

Η καλύτερη κινέζικη που έχω πιάσει στα χέρια μου. Να σκεφτείς ότι σήμερα έδωσα το meizu 5 Pro. Προχώρα άφοβα. Τηλεφωναρα είναι.

Ήχος τα ίδια, ποιότητα κατασκευής το ίδιο, κάμερα καλύτερη αισθητά ειδικά το βράδυ το xiaomi, οθόνη καλύτερη το xiaomi, λειτουργικό σίγουρα το xiaomi (βάζεις την ελληνική stable και ξενοιασες)..

Για εδώ μήπως κανένας?

Το καλοκαιρι που το ειχα για 1 μηνα εβγαζα 2μιση ωρες με 4G και τερμα φως οθονης λογω διακοπων και γυρω στις 4 οταν επεστρεψα στα wifi της Αθηνας.

Μαγκες επειδη σκεφτομαι και 'γω να το τσιμπησω μπορει να μας πει καποιος απο θεμα οθονης τι λεει απο μπαταρια καμερα γενικως σαν τηλεφωνο αξιζει η αγορα του? Ειμαι αναμεσα σ' αυτο και το redmi note 3! Ευχαριστω!

Μαγκες επειδη σκεφτομαι και 'γω να το τσιμπησω μπορει να μας πει καποιος απο θεμα οθονης τι λεει απο μπαταρια καμερα γενικως σαν τηλεφωνο αξιζει η αγορα του? Ειμαι αναμεσα σ' αυτο και το redmi note 3! Ευχαριστω!

Αναμεσα σε αυτο και το redmi note 3? χμμ, ναι, οκ, αφησε κατα μερος το note 3 και πηγαινε καρφι στο pro. Αλλη κατηγορια, πολυ πιο σοβαρη κι ολοκληρωμενη συσκευη (και φυσικα αρκετα ακριβοτερη).

Μια εύκολη ερώτηση : Όταν καλείτε κάποιον και δεν απαντάει, το σύστημα καταγραφεί αυτή την κλήση ως "εξερχόμενη" ή ως "δεν συνδέθηκε" ?

Μια εύκολη ερώτηση : Όταν καλείτε κάποιον και δεν απαντάει, το σύστημα καταγραφεί αυτή την κλήση ως "εξερχόμενη" ή ως "δεν συνδέθηκε" ?

δεν συνδέθηκε

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

Να ρωτήσω τους κάτοχους, την Ελληνική σε αυτό πως την περνάμε;

Με αυτό το link ( Flash την Ελληνική ROM στο Mi-Note Pro που είχα δει και σε παλιότερα posts ή υπάρχει τίποτα νεότερο;

Να ρωτήσω τους κάτοχους, την Ελληνική σε αυτό πως την περνάμε;

Με αυτό το link ( Flash την Ελληνική ROM στο Mi-Note Pro που είχα δει και σε παλιότερα posts ή υπάρχει τίποτα νεότερο;

Αυτό ισχύει κανονικά...δεν αλλάζει κάτι παρά μόνο ή ρομ όπου ή τελευταία είναι GTV-6.1.7

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

Αυτό ισχύει κανονικά...δεν αλλάζει κάτι παρά μόνο ή ρομ όπου ή τελευταία είναι GTV-6.1.7

Μετά από αυτή την διαδικασία, κανονικά με την κλασική μέθοδο ή και πάλι με αυτήν εδώ;

το vickmall γιατι το εχει τοσο φθηνά,έπεσε η τιμη του?

απο vickmall το πηρα ,338 μου βγηκε..επεσε η τιμη του ναι.

Ναι εντελώς ψυχολογικό. Αυτή τη στιγμή γράφω από ένα καταπληκτικό Oppo R5s που έχει την 4.4.4 και δουλεύει υποδειγματικά. Πριν από λίγο παρήγγειλα το Mi Note Pro απο Vickmall γιατί είδα ότι έπεσε δραματικά η τιμή του στα 369.99 $ και είναι λουκούμι.

362$ στο geekbuying και αποστολή από ευρωπαικη αποθηκη λενε για να μην εχεις εξτρα φορους

note 2, note 3, s4, και s6

362$ στο geekbuying και αποστολή από ευρωπαικη αποθηκη λενε για να μην εχεις εξτρα φορους

Τώρα είναι αργά. Η παραγγελία δόθηκε.