skoj Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Έτσι λένε. Αλλά μην βιάζεσαι. Και το g4 που είχα και την πήρε τι κατάλαβε? Η μάλλον εγώ τι κατάλαβα?μοα από τα ίδια. Οπότε ψυχολογικό είναι το θέμα. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 (edited) Έτσι λένε. Αλλά μην βιάζεσαι. Και το g4 που είχα και την πήρε τι κατάλαβε? Η μάλλον εγώ τι κατάλαβα?μοα από τα ίδια. Οπότε ψυχολογικό είναι το θέμα. Ναι εντελώς ψυχολογικό. Αυτή τη στιγμή γράφω από ένα καταπληκτικό Oppo R5s που έχει την 4.4.4 και δουλεύει υποδειγματικά. Πριν από λίγο παρήγγειλα το Mi Note Pro απο Vickmall γιατί είδα ότι έπεσε δραματικά η τιμή του στα 369.99 $ και είναι λουκούμι. Edited December 29, 2015 by Hierophant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Ναι εντελώς ψυχολογικό. Αυτή τη στιγμή γράφω από ένα καταπληκτικό Oppo R5s που έχει την 4.4.4 και δουλεύει υποδειγματικά. Πριν από λίγο παρήγγειλα το Mi Note Pro απο Vickmall γιατί είδα ότι έπεσε δραματικά η τιμή του στα 369.99 και είναι λουκούμι. Θα πάρει σίγουρα κατα 90%, εγώ το πήρα 320ευρώ απο άλλο site. Θεωρώ πως σε αυτή την τιμή είναι πολύ καλή επιλογή πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Θα πάρει σίγουρα κατα 90%, εγώ το πήρα 320ευρώ απο άλλο site. Θεωρώ πως σε αυτή την τιμή είναι πολύ καλή επιλογή πλέον. Πόσο καιρό έκανε να σου έρθει; Πλήρωσες τελωνεία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Πόσο καιρό έκανε να σου έρθει; Πλήρωσες τελωνεία; Πρίν λίγες ημέρες το παρρήγειλα (26/12) Κοίταξε εδώ για κάθε ερώτημα που έχεις για αγορές απο Κίνα. Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantouan Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Θα πάρει σίγουρα κατα 90%, εγώ το πήρα 320ευρώ απο άλλο site. Θεωρώ πως σε αυτή την τιμή είναι πολύ καλή επιλογή πλέον. καποιο link μπορεις να μας δωσεις σε αυτη την τιμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 καποιο link μπορεις να μας δωσεις σε αυτη την τιμη? Xiaomi Note Pro Υπήρχε και κουπόνι για τις γιορτές, δεν νομίζω να ισχύει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantouan Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Xiaomi Note Pro Υπήρχε και κουπόνι για τις γιορτές, δεν νομίζω να ισχύει ακόμα. Αυτο με τη DHL δεν ειναι λιγο ρισκο? Γιατι αν περασει τελωνειο τοτε ειναι ασχημα τα πραγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Αυτο με τη DHL δεν ειναι λιγο ρισκο? Γιατι αν περασει τελωνειο τοτε ειναι ασχημα τα πραγματα... Έχει επιλογές για ότι θες, διάλεξε με SG post registered. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterisv Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Επειδη ειμαι αναμεσα στο note pro και το meizu 5 pro θες να μου τα συγκρινεις λιγο. Σ' ευχαριστω Η καλύτερη κινέζικη που έχω πιάσει στα χέρια μου. Να σκεφτείς ότι σήμερα έδωσα το meizu 5 Pro. Προχώρα άφοβα. Τηλεφωναρα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Ήχος τα ίδια, ποιότητα κατασκευής το ίδιο, κάμερα καλύτερη αισθητά ειδικά το βράδυ το xiaomi, οθόνη καλύτερη το xiaomi, λειτουργικό σίγουρα το xiaomi (βάζεις την ελληνική stable και ξενοιασες).. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Πόση ώρα οθόνη βγάζει σε wifi είτε σε δεδομένα? Για εδώ μήπως κανένας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Για εδώ μήπως κανένας? Το καλοκαιρι που το ειχα για 1 μηνα εβγαζα 2μιση ωρες με 4G και τερμα φως οθονης λογω διακοπων και γυρω στις 4 οταν επεστρεψα στα wifi της Αθηνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spuroutsos Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Μαγκες επειδη σκεφτομαι και 'γω να το τσιμπησω μπορει να μας πει καποιος απο θεμα οθονης τι λεει απο μπαταρια καμερα γενικως σαν τηλεφωνο αξιζει η αγορα του? Ειμαι αναμεσα σ' αυτο και το redmi note 3! Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Μαγκες επειδη σκεφτομαι και 'γω να το τσιμπησω μπορει να μας πει καποιος απο θεμα οθονης τι λεει απο μπαταρια καμερα γενικως σαν τηλεφωνο αξιζει η αγορα του? Ειμαι αναμεσα σ' αυτο και το redmi note 3! Ευχαριστω! Αναμεσα σε αυτο και το redmi note 3? χμμ, ναι, οκ, αφησε κατα μερος το note 3 και πηγαινε καρφι στο pro. Αλλη κατηγορια, πολυ πιο σοβαρη κι ολοκληρωμενη συσκευη (και φυσικα αρκετα ακριβοτερη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Μια εύκολη ερώτηση : Όταν καλείτε κάποιον και δεν απαντάει, το σύστημα καταγραφεί αυτή την κλήση ως "εξερχόμενη" ή ως "δεν συνδέθηκε" ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Μια εύκολη ερώτηση : Όταν καλείτε κάποιον και δεν απαντάει, το σύστημα καταγραφεί αυτή την κλήση ως "εξερχόμενη" ή ως "δεν συνδέθηκε" ? δεν συνδέθηκε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Να ρωτήσω τους κάτοχους, την Ελληνική σε αυτό πως την περνάμε; Με αυτό το link ( Flash την Ελληνική ROM στο Mi-Note Pro που είχα δει και σε παλιότερα posts ή υπάρχει τίποτα νεότερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Να ρωτήσω τους κάτοχους, την Ελληνική σε αυτό πως την περνάμε; Με αυτό το link ( Flash την Ελληνική ROM στο Mi-Note Pro που είχα δει και σε παλιότερα posts ή υπάρχει τίποτα νεότερο; Αυτό ισχύει κανονικά...δεν αλλάζει κάτι παρά μόνο ή ρομ όπου ή τελευταία είναι GTV-6.1.7 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gblakas Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 το vickmall γιατι το εχει τοσο φθηνά,έπεσε η τιμη του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spuroutsos Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Το minideal το εχει στα 335 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Αυτό ισχύει κανονικά...δεν αλλάζει κάτι παρά μόνο ή ρομ όπου ή τελευταία είναι GTV-6.1.7 Μετά από αυτή την διαδικασία, κανονικά με την κλασική μέθοδο ή και πάλι με αυτήν εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 το vickmall γιατι το εχει τοσο φθηνά,έπεσε η τιμη του? απο vickmall το πηρα ,338 μου βγηκε..επεσε η τιμη του ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaris2 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Ναι εντελώς ψυχολογικό. Αυτή τη στιγμή γράφω από ένα καταπληκτικό Oppo R5s που έχει την 4.4.4 και δουλεύει υποδειγματικά. Πριν από λίγο παρήγγειλα το Mi Note Pro απο Vickmall γιατί είδα ότι έπεσε δραματικά η τιμή του στα 369.99 $ και είναι λουκούμι. 362$ στο geekbuying και αποστολή από ευρωπαικη αποθηκη λενε για να μην εχεις εξτρα φορους Παράθεση note 2, note 3, s4, και s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 362$ στο geekbuying και αποστολή από ευρωπαικη αποθηκη λενε για να μην εχεις εξτρα φορους Τώρα είναι αργά. Η παραγγελία δόθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts