agiorgitis Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 τραβάει το κορδονάκι και οπλίζει τη βόμβα μέσα στην τουλούμπα. 00:03 Τρία λεπτά είναι υπέραρκετά για το σκοπό του. Την αφήνει στο έδαφος. Με την άκρη του ματιού του βλεπει αυτόν που τον παρακολουθεί... Είναι ενας ψηλός άντρας, γύρω στα 35. Λίγα μπορεί να διακρίνει... Αφήνει την τουλούμπα και συνεχίζει προς το σταθμό, με ήρεμο και σταθερό βήμα. Τακ... Τακ... Τακ... Αρχίζει να ψιχαλίζει. Ο δρόμος γεμίζει μικρές λιμνούλες που μέσα τους μπορείς να δείς τις αντανακλάσεις απο τις λάμπες του δρόμου. Ο πράκτορας ακολουθεί κατά πόδας τον μαυροφορεμένο. Είναι προσεκτικός στις κινήσεις του και κάνει τα πάντα για να μήν αναγνωριστεί απο τον μαυροφορεμένο. Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Ωστόσο, ο μαυροφορεμένος είναι αρκετά πονηρός: "Δε μου λες, εσύ με κυνηγάς ή εγώ;" Ο πράκτορας τα 'χασε προς στιγμήν. Με όση ψυχραιμία μπορούσε, είπε στον τύπο με τα μαύρα: "Ξέρω ότι είσαι κατάσκοπος του Hansa. Ξέρω ότι δουλεύεις για λογαριασμό αυτού του ανελέητου κτήνους, με το σατανικό μυαλό και τα ύπουλα σχέδια. Ξέρω ότι αυτός σε έβαλε να με παρακολουθήσεις. Αυτός, ο περιβόητος Hansa, ο άρχοντας της τουλούμπας..." "Χα χα χα! Φίλε, νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα για τον κύριο Hansa; Θέλω πάρα πολύ να σε ενημερώσω για κάτι: Ο κύριος Hansa σιχαινόταν τις τουλούμπες". "Δεν εκπλήσσομαι ιδιαίτερα. Τις παράγει για να τις πουλήσει, όχι για να τις φάει ο ίδιος. Δεν είναι ανάγκη να του αρέσουν". Ο κατάσκοπος του Hansa τον διέκοψε: "Από ό, τι σου είπα, αυτό πρόσεξες; Άκου καλύτερα: Ο Hansa σιχαινόταν τις τουλούμπες!" Ο πράκτορας ξαφνιάστηκε. Αμέσως, όμως, κατάλαβε. "Σιχαινόταν..." "Ακριβώς". "Δε... σιχαίνεται;" "Όχι. Όχι ο κύριος Hansa". "Δε ζει πια;" "Όχι ως Hansa". "Αλλά;" "Ως Χοσέ Κλασμέ!" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 "Τί θες να πείς; Μίλα ανοιχτά." είπε ο μαυροφορεμένος "Αυτό ακριβώς που νομίζεις. Ο κύριος Hansa ήταν Βουδιστής, και κατά συνέπεια πίστευε στη μετενσάρκωση." "Πώς εγινε το κακό;" "Μια κρύα νύχτα του Αυγούστου, πάνω απο τη γέφυρα Golden Arc του Long Island. Το ιδιωτικό τζέτ του κυρίου Ηansa τυλίχτηκε στις φλόγες. Δυστυχώς..." "Κατάλαβα... Και τώρα γιατί με παρακολουθείς;" "Μετά το θάνατο του κυρίου Hansa άλλαξαν πολλά. Τίποτα δεν είναι το ίδιο, και -προφανώς- ο κύριος Κλασμέ δεν είναι τόσο κακός όσο δείχνει... Έλα, θα σου δείξω..." Και μαζί με τον μαυροφόρο μπήκαν σε ενα sallon... @trifilli Πρέπει μια μέρα να συναντηθούμε...:happy: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 ... ασφυκτικά γεμάτο. Θα απορούν, όμως, οι αναγνώστες μας: Πού βρέθηκε σαλούν στον εικοστό πρώτο αιώνα; Όχι, δεν πρόκειται περί λάθους. Η εξήγηση είναι απλή. Πολύ απλή. Απλούστατη: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 ....το sallon ειχε μια μεγαλη ιστορια... σ'ενα ξεμπαρκο μερος...οπου απ'εξω ηταν πολυ χαλια... μεσα ομως τι κρυβοταν...τι ηθελε ο μαυροφορος να δειξει... και μολις μπηκαν μεσα..... Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 ... έκατσαν. Αλλά πρώτα θα θέσουμε πάλι το καυτό ερώτημα: Πού βρέθηκε σαλούν στον εικοστό πρώτο αιώνα; Το σαλούν είχε μακρά ιστορία. Ωστόσο, ελάχιστα ενδιαφέρουσα. Κατά συνέπεια, ούτε που θα μπούμε στον κόπο να την αναφέρουμε. Θα επιστρέψουμε ταχέως στο σπιτάκι του Γιάννη και της Σούλας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Είπα ΤΑΧΕΩΣ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 ΤΑΧΙΣΤΑ, για την ακρίβεια! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 πισω στο σπιτι επικρατουσε σιωπη και θλιψη, γιατι ομως? τι εκανε τη σουλα να κλαιει και το γιαννη να κοιταει με ενα απλανες βλεμμα το παραθυρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 το ότι βαριότανε Κυριακάτικα να καθαρίζει και προτιμούσε να δει στο home cinema ... Παράθεση NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 ...τα επεισοδια απο τις νοικοκυρες σε απογνωση που ειχε χιλιοειδει κλαιγοντας παντα φορωντας ποδια και φακιολη και μαζευοντας τα αποτσιγαρα του Γιαννη απο την μοκετα με τις χιλιες τρυπες απο καφτρες...μια για καθε φορα που θυμωνε επειδη ηταν ''αναλατο'' το φαγητο... η ζωη της σουλας ητανε αναλατη και ηθελε να ειναι αυτη η μεξικανα πλουσια στο σιριαλ με αυτη ταυτιζε μυστικα τον εαυτο της ενω προσπαθουσε να διωξεια απο την σκεψη την αληθεια που της ελεγε γελωντας σαρκαστικα πως θα ητανε τυχερη εστ εκεινη,να δεις πως την λενε, η ξανθια με τα τερατακια διδδυμα να ητανε και τον κερατα συζυγο και με λυγμους και πολυ σκεψη κοιταγε απο το παραθυρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funky Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Kι ενώ η Σούλα ήταν βυθισμένη στις σκέψεις τις, ο μαυροφόρος και ο κατάσκοπος βρίσκονταν ήδη μέσα στο σαλούν, στο οποίο κυριολεκτικά δεν έπεφτε καρφίτσα. Αφού μετά βίας βρήκαν λίγο χώρο για να κάτσουν(δυστυχώς δεν ήξεραν ότι έπρεπε να έχουν κάνει κράτηση τουλάχιστον 1 εβδομάδα πριν) και έδωσαν παραγγελίες, λέει ο κατάσκοπος: "Αυτό που θα έπρεπε να ξέρεις πριν ασχοληθείς με αυτή την ιστορία είναι...." Παράθεση •*•Let the music be your master, will you heed the master's call?•*• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Αλλά δε μας ενδιαφέρει τι κάνει ο κατάσκοπος. Αυτό που μετράει, το ύψιστης σημασίας ζήτημα, είναι τα γεγονότα στο σπίτι του Γιάννη και της Σούλας. Εκεί, ο Γιάννης έφτιαχνε τις αποσκευές του. Ετοιμαζόταν για ένα ταξίδι. "Πού θα πας;" είχε ρωτήσει έκπληκτη η Σούλα. "Σούλα, διάβασα στην εφημερίδα ότι η περίφημη Κλάρα εθεάθη στα νησιά Φίτζι. Την ξέρεις, εκείνη που είχε αρραβωνιαστεί κάποιον Χοσέ Κλασμέ... Την ξέρω, Σούλα, την ξέρω! Ήμασταν μαζί στο προνήπιο! Δολοπλόκα από κούνια!" Έτσι, η βαλίτσα του Γιάννη ήταν σχεδόν έτοιμη για ταξίδι. "Τα πήρα όλα τα αναγκαία; Πιτζάμες, παντόφλες, φακός, σφυρίχτρα, τάπερ με κεφτεδάκια, υπολογιστής τσέπης, το αρκουδάκι μου, φωτογραφική μηχανή, οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα, οδοντικό νήμα... Ξέχασα κάτι, Σουλίτσα μου;" "Ναι, Γιάννη. Κάτι πάρα πολύ σημαντικό!" "Τι;" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funky Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Μα φυσικά το νέο πολυ-κινητό μικρού μεγέθους, με σύστημα πλοήγησης, πρόσβαση στο net, κάμερα υψηλής ανάλυσης, μεγάλη χωρητικότητα, bluetooth και τα σχετικά, ανιχνευτή μετάλλων, ενσωματωμένο καθρεφτάκι, αναπτήρα, ανοιχτήρι, νυχοκόπτη, στυλό, laiser, σπρέι ακινητοποίησης σε περίπτωση επίθεσης και σύστημα που ψήνει καφέδες!!! Α.. επίσης ξέχασες.. εμένα! Τι νόμιζες; Θα γίνει τέτοια φάση και εγώ θα λείπω.. Άσε που που ξέρω εγώ τι θα κάνεις εσύ με αυτήν την Κλάρα; Παράθεση •*•Let the music be your master, will you heed the master's call?•*• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 "Σούλα μου, μόνο εσένα αγαπάω! Σιγά μην προκύψει οτιδήποτε ανάμεσα σε εμάνα και αυτή την ελεεινή!" "Εντάξει, Γιάννη! Αλλά να μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris18_ Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 ΕΠ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΔΩ!!!! ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΒΛΕΠΩ. ΛΙΠΟΝ ΘΑ ΗΓΙΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ;) Παράθεση ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΕΙΝΑΙ ΨΑΡΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 "Τι να μην ξεχάσω;" "Να πάρεις μια φωτογραφία μου" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 ...μα ειναι δυνατον αγαπη μου να μη παρω την φωτογραφια σου.... τοσα χρονια την ειχα παντα μαζι μου...:love: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georou_man Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Αχ...είσαι τόσο καλός...για αυτό σ'αγαπάω πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Tο μέλι έρρεε άφθονο από τα γλυκόλογα που αντάλλαξε ο Γιάννης με τη Σούλα προτού εκείνος αναχωρήσει. Αποχαιρέτησε τη γυναίκα του και της υποσχέθηκε ότι δε θα αργήσει. Μόλις δέκα μέτρα είχε περπατήσει, όταν άκουσε το κινητό του τηλέφωνο να χτυπάει στους ήχους του περιώνυμου άσματος "Τα παπάκια στη σειρά". "Παρακαλώ; Ποιος είναι;" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Στην άλλη γραμμή ήταν η γυναίκα του... Αγάπη μου,ξέχασες να πάρεις το φορτιστή του κινητού σου... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Ωχ ναι αγάπη μου! Έπρεπε να καθαρίσω τα πιάτα και έτσι ξεχάστηκα. Τι θα κάνουμε τώρα; Έχασα και την χρυσή πιστωτική σου... Ελπίζω να μην θυμώσεις... Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Αχ,αγάπη μου,πάντα έτσι ήσουν...Τί να κάνουμε...δεν πειράζει...θα βγάλω άλλη... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 [παιδια, να κοιτατε καλα τη ακριβως εγραψε ο παραπανω γτ πολλες φορες τα μπερδευετε και δν βγενει νοημα.. θα προσπαθησω να το σωσω :) ] Λοιπον, αγαπη μ, ελπιζω να μην χρειαστω τον φορτιστη.. οσο για την καρτα δεν πειραζει, ελπιζω να την βρουμε.. και αν οχι θα ζητησω αλλη απο την εταιρια, μην ανησιχεις για τιποτα γλυκια μου, ολα λυνονται! Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 (Ας συνεχίσω τούτο εδώ το αριστούργημα). Ο Γιάννης μιλούσε με τη Σούλα. Ο Γιάννης; Μήπως αφήσαμε πίσω κάποιον άλλο ήρωα; Τζακ και Χοσέ. Ή κι ανάποδα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts